Direk yanlış anlayabilirim hiç sorun yok. Başımı duvarlara vursam da geri gelmeyecek.. Kefaret belki de. Rabbim affetsin.Yanlış anlamayın da o iki cana nasıl kıydınız!Ruh üflendikten sonra o cenine ki bu tahmini 10-12. haftalara denk geliyor bebeği aldırmak en büyük günahlardan biri!
Yanlış anlamayın da o iki cana nasıl kıydınız!Ruh üflendikten sonra o cenine ki bu tahmini 10-12. haftalara denk geliyor bebeği aldırmak en büyük günahlardan biri!
Demeseniz?Yanlış anlamayın da o iki cana nasıl kıydınız!Ruh üflendikten sonra o cenine ki bu tahmini 10-12. haftalara denk geliyor bebeği aldırmak en büyük günahlardan biri!
nasil empatiden yoksun bir yorum bu yaa!Yanlış anlamayın da o iki cana nasıl kıydınız!Ruh üflendikten sonra o cenine ki bu tahmini 10-12. haftalara denk geliyor bebeği aldırmak en büyük günahlardan biri!
baska seylerde lazım yaaa para olmazsa saglıkta mutlulukta huzurda olmuyorŞu yalan dünyada anladım ki,önce sağlık sonra huzur olsun geri kalan boş...
Böyle düşünmeyin lütfen.Direk yanlış anlayabilirim hiç sorun yok. Başımı duvarlara vursam da geri gelmeyecek.. Kefaret belki de. Rabbim affetsin.
bu soylediginizde takildim kaldim. ne guzel, mucadele edecek gucunuz varmis. ve mucadele ederek basarabilmissiniz birseyleri. derin bir hanimefendisiniz, cok hosuma gitti. sonucta hepsi gecmedimi, gecti degil mi? buda gecer.Hayatta hangi istediğim bana hiç bir mücadele ve göz yaşı dökmeden geldi ki bu gelsin.
Elbette parasız olmaz da para da herşeyi satın almaz bence.baska seylerde lazım yaaa para olmazsa saglıkta mutlulukta huzurda olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?