Hayatım bitti dediğiniz yerden başladı diyenler var mı ?

Evet. 35 yaşımda 15 senelik evliliğim bittiğinde artık dedim buraya kadarmış. Hayatın bana vereceği mutluluk bu kadarmış. Ama bu depresyon süresinden 1 senede çıktım. Hayata 4 elle sarıldım. İşime gücüme odaklandım. Sosyalleştim, spora yazıldım. Boşandıktan 4 sene sonra 2. eşimle tanıştım. 5 kere tüp bebek tedavisi gördüm. 4 operasyon geçirdim. Şimdi 14 haftalık hamileyim.
Bu hayat bana savaşçı olmazsan hiçbir şey elde edemezsini öğretti.

Kimin hayati hep güzel gidiyor ki herkeste bir dönem olur o his sabırlı ve kararlı olmak vazgeçmemek gerekiyor hayat devam ediyor umut her zaman vardır

Hepimiz kendi masalımızın kahramanıyız bence, bazen düşeceğiz dizlerimiz yara bere içinde kalacak, bazen mutluluktan eteklerimiz savrulacak. Düştüğünde sabretmesini, mutlu olduğunda ise nefsini terbiye etmesini öğrenmekte bence bütün mesele Ve şuna çok inanıyorum “hayatım bitti, mahvoldum.” diye düşünen, dibi gören insanlar mutluluğun değerini çok daha iyi biliyor, tabağın dibini sıyırıyor resmen Olgunlaşıyor, daha anlamlı bakıyor hayata ve sadece kendisine değil, çevresine de destek oluyor, empati yeteneği gelişiyor

Bu bir döngü gibi ya... Bazen çok büyük, bazen küçük sıkıntı yaşıyoruz ama , geçiyor yani. Toy zamanlarımda başıma bir olay gelse panikler, üzülürdüm.

Sonra kendi kendimi " Geçmişte yine sıkıntı yaşadın ve geçti gitti. Şimdi canın acımıyor bu da zamanla geçecek bu yüzden kendini yıpratma" diyerek motive ediyorum ve negatiflikten uzaklaşıyorum.

Sonra sonra bu yaşam şeklim oldu. Artık olaylara bakış açım daha soğukkanlı. Dolayısı ile daha az üzülüyorum.

Bekarken sevgilimi kaybettim, dünyam yıkıldı. Bir de ben onu terkettikten hemen sonra bu olay oldu. Kötüde ayrılmamıştık bayağı bir toparlanamadım. Aradan seneler geçti bazen aklıma gelir ama küllendi, bir şekilde alıştım.

40 yaşındayım ben ve bekarım..babamı 6 sene önce kaybettim..geçen yıl da annemin 4.evre kanser olduğunu öğrendiğimde ben bittim,artık yaşayamam bu acıyla demiştim.Doktorlardan umutsuzca sözler duymamıza rağmen Rabbim ol dedi ve annem kanseri yendi ve kontrolleri temiz çıkıyor artık hamdolsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…