Hayatım çok farklı olabilirdi...

Valla belki baban olsaydı çok daha kötü bi hayatın olucaktı, burda nelerini okuyoruz bak. Annene sarıl. İş birazda insanın kendi içinde bitiyo.

seni hayata bu kadar kusturen ozguvenini yikan sizi birakip giden bi babami... yoksa 6.5 yili harcadiginiz ama suan baska biriyle evli olan bi erkekmi.... bukadar melankolik olmani gerektirecek ne var baban isteseydi anneni ve seni terketmezdi sevdigin adam degseydi seni terketmezdi kisacasi bukadar uzulmene cok uzuldum dik dur asla kendini guvensiz hissetme bu olanlar senin sucun degilki aci cekiyosun unutursun herseyi unutursun gun gelir guler gecersin

Bendede baba var ama adi baba. Kardeslerim benim ve annemin kazandigini kumara yatiran bi baba. Dayak kufur cabasi. Bir kere saçımi oksamisligi yok. Ne yani bende hatalarimi buna mi bagliyim. Seni bu hale getiren baban degil. saplantili oldugun adam. Iyikide evlenmis. Kurtulmussun

canim senin acini inan anliyorum ne kadar telefonda gorussek de benimde babam yok ama soye dusun baban olsaydi san engel olsaydi ya bu ne her seyime karisiyor derdin ve yine devam ederdin babandan bikardin emin ol her sey toz pembe kalsa keske bence iyiki yasamisim da ders almisim de

Babam öldüğünde 3 yaşındaydım. Bir nevi babasız buyudum hiiç tanımıyordum.
Babam olmadığı halde hep dik durdum , özguvenım hep vardı.
Yaşadıkların zor evet ama babasızlığa vurma bence bu zorlukları.

Iyi de canim babanin ölmesi baska babanin birakip gitmesi baska. Simdi desmeyim bunu da ikisi cok farkli seyler. Seninki ölüm. Basin sagolsun bu arada.

Konu sahibesi zor bir yasam, haklisin da haksizsin diyemem. Insanin yasadiklari seyler ve cocuklugu butun bir hayatini etkiliyor; en basta da karsi cinse guveni. Sevgiline anlattin mi bu bunalimlarini, dusuncelerini, buhranlarini? Belki bilseydi yaninda olurdu. Gerci konusmak da cok anlamsiz adam evlenmis bebek bekliyor. Senin icin bundan sonrasi cok guzel olur insallah.

Hemen hemen herkes kiza yuklenmis babani mi suclayacaksin, ozguvenle ne alakasi var diye.

Hanimlar herkesin olaylari kaldirma sekli farklidir. Siz babanizin terk etmesini kaldirirsiniz, hirslanirsiniz, dimdik cok guzel bir hayat yasarsiniz. Bir digeri kirilir, bu kirginligini her olaya yansitir, babam bile terk etti o da terk edebilir diye dusunur sizin kadar guclu kalamaz. Herkes her an cok guclu olmak zorunda degil, Bdv nin amaci da kendimizi gucsuz hissettigimiz anlar gelip paylasmak zaten. Kadin su an gucsuz hissediyor demekki doruk noktasi babasinin terk etmesi ki onunla bagdastirarak icini dokmus.

Bir babanin cocuklarini terk edisi insani etkiler. Yasamadim ama anlamaya calisiyorum. Ölüm degil bu terk edis. Insanin hayatina aldigi erkekler icin beyninden hep ayni dusunce gecer "ya o da beni terk ederse". Evet babanin hatasi bu. Evet her insan hata yapar ama cocuk dunyaya getiren insanlarin boyle hata yapmaya luksu yok. Boyle babaya da beddua edilir.

Bu demek degil ki konu sahibesi gokten tas dusse babasindan bilecek. Kadin su an patlamis demek ki hala babaya kizgin, kaldi ki erkeklerle iliskilerinde yasadigi guvensizlik direkt baba ile ilgili.

Baban basinda olsa hayatin baska olmazdiki . hayatimizi bizim secimlerimiz belirler. Benim babam hep vardi halada var. Sadece adi var . hicbir zor animda destek olmadi tam tersi kostek oldu olmasaydida olurdu. Guclu olmak icin babaya ihtiyacimiz yokki guc kendi icimizde dusunceletimizde. Guclu olmayanlar bahane uretirler...soyle olsaydi boyle olurdu derler

Suan uzgunsen sebebi baban degil senin secimlerin,

Iyi de canim babanin ölmesi baska babanin birakip gitmesi baska. Simdi desmeyim bunu da ikisi cok farkli seyler. Seninki ölüm. Basin sagolsun bu arada.

Konu sahibesi zor bir yasam, haklisin da haksizsin diyemem. Insanin yasadiklari seyler ve cocuklugu butun bir hayatini etkiliyor; en basta da karsi cinse guveni. Sevgiline anlattin mi bu bunalimlarini, dusuncelerini, buhranlarini? Belki bilseydi yaninda olurdu. Gerci konusmak da cok anlamsiz adam evlenmis bebek bekliyor. Senin icin bundan sonrasi cok guzel olur insallah.
Bundan sonraki paylasimimida oku istersen. Babam nasil biriymis

="Helcin10, post: 44533049, member: 681498"]Terketsede gormezdim zaten öldüğü gun bizi oldurmeye gelmis.
Nasıl yani:KK57: verilmiş sadakanız varmış. Benim babam da soğuktur böyle iyi adamdır ama samimi olamadık çok böyle sarılayım arayayım gibi ama arkamızdadır hep. Ben de babama kızardım soğuk diye telde bile konuşmak içimden gelmez bazen ama bu sayfaları okuyunca şükrettim. Gerçekten üzüldüm babasız büyümek çok zor olsa gerek inşallah anneden gülmüşsünüzzdür hepiniz

Back
X