Ah be kardeşim bu adam sonradan böyle olmamıştır.Birde 2 çocuk Allah yardımcınız olsun ne diyim
Emrivaki yaparak işe başlarsın. Eşine çalışmak istediğini söyle, gerekirse kv ilgilensin çocuklarla. Mesleğin nedir, alacağın maaş ne olur bilmiyorum ama gerekirse bakıcı tut. Maaşından çok kalmasa da tut, sigortan ödenir, zamanla işinde ustalaşınca maaşın artar. Sosyalleşirsin, çevren kalabalıklaşır, özgüvenin artar, kafanda kurup kurup üzülmezsin en azından. Kısacası hayatın için plan yapman ve savaşman lazım. Kimse bunu senin için yapmaz.Hamile değilim ama işe nasıl başlarım çocuklarım küçük biri beş biri iki yaşında
Lise mevzunuyum daha önce beş sene ön muhasebe yaptım kayınvalide ile aramda 18 saat var bilmiyorumki nasıl olurEmrivaki yaparak işe başlarsın. Eşine çalışmak istediğini söyle, gerekirse kv ilgilensin çocuklarla. Mesleğin nedir, alacağın maaş ne olur bilmiyorum ama gerekirse bakıcı tut. Maaşından çok kalmasa da tut, sigortan ödenir, zamanla işinde ustalaşınca maaşın artar. Sosyalleşirsin, çevren kalabalıklaşır, özgüvenin artar, kafanda kurup kurup üzülmezsin en azından. Kısacası hayatın için plan yapman ve savaşman lazım. Kimse bunu senin için yapmaz.
Eşim tutumlu bir insandır. Zira malesef prensesler gibi değil külkedisi gibi yaşıyorumÇocuklar biraz büyüyene kadar birikim yapmaya çalışın..
Aynı evde yaşayarak bakacaksa kv bulaşma hiç. İş bak kendine, bir bakıcı ayarla. Yine ön muhasebe tutarsın, yönetici sekreterliği yaparsın. Zamanla çevren genişler daha iyi iş fırsatları çıkar karşına. Büyüğü zaten kreş/anaokulu yaşına gelmiş. Onun masrafını eşin karşılasın, evde otursand gidecekti sonuçta. Arkadaşım ikiz bebekleriyle 4 yıllık aöf okudu, hiç ders bırakmadan, sonra da işe başladı. İsteyince herşey yapılır, isteyerek başlaman şart. Zaten seni destekleyen, arkanda duran bir aileye sahip olamamışsın, artık olgunlaştın, hayatı öğrendin sen kendin için hayatında ki tüm eksikleri kapat. İnan evlatların içinde olacak bu çaban. Allah yardımcın olsunLise mevzunuyum daha önce beş sene ön muhasebe yaptım kayınvalide ile aramda 18 saat var bilmiyorumki nasıl olur
Aynı evde yaşayarak bakacaksa kv bulaşma hiç. İş bak kendine, bir bakıcı ayarla. Yine ön muhasebe tutarsın, yönetici sekreterliği yaparsın. Zamanla çevren genişler daha iyi iş fırsatları çıkar karşına. Büyüğü zaten kreş/anaokulu yaşına gelmiş. Onun masrafını eşin karşılasın, evde otursand gidecekti sonuçta. Arkadaşım ikiz bebekleriyle 4 yıllık aöf okudu, hiç ders bırakmadan, sonra da işe başladı. İsteyince herşey yapılır, isteyerek başlaman şart. Zaten seni destekleyen, arkanda duran bir aileye sahip olamamışsın, artık olgunlaştın, hayatı öğrendin sen kendin için hayatında ki tüm eksikleri kapat. İnan evlatların içinde olacak bu çaban. Allah yardımcın olsun
Aynı benm eşim ilgi alaka sevgi hissetdirme 0 yoğun çalışır eve gelince de raht
A işiyle uğraşır hobisidir beyefendinin o toparlanan kadar kızımı uyutmus olurum zaten çokda yorulur diye çocuğu çekemez sesine tahammül edemez çok zor bunlar ama yaşamayan bilemez Allah yardımcın olsun benmkide çok tutumlu işi kendi işi ve geliri çok iyi olmasına rağmen .
Seninle kader arkdasi olablriz
Emes polikinliğine kaydım oldu rapor almadım covid19 sebebi ile marttaki kontrollerimi olamadım dahaÇok geçmiş olsun. Ms için rapor aldın mı?
Evden çalışma fikriniz varmış onu uygulayın , başarılı olursanız para biriktirirsiniz sonra da duruma göre karar verirsiniz . Başarılı olamazsınız da en azından denemiş olursunuz. Hicbirsey yapmamaktan iyidir. Çünkü asgari ücretle bir yerde çalışsanız maasinizin büyük kısmı bakıcıya gidecek pek anlamı kalmayacak .
%40 engelli raporu alırsanız iş imkanınız ve sosyal imkanlarınız olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?