Hayatım değiştmeli nasıl

weryew

♡♡♡♡♡
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
3.258
2.661
248
31
Merhaba
Kısa özet geçmek istiyorum.
Annem şizofren hastası biz 3 kız kardeşiz babam tekrar evlendi. 2 çocuğu daha oldu ayrı yaşıyoruz annem ananemlerle yaşıyor. Evlilik beni için hep sorumlulukdu ve evliliğe karşı soğuktum. Hep sorumluluk sahibi olmak zorundaydım kardeşlerime karşı. erken büyümek zorundaydım .erkeksi yönlerim var kırılsam hemen erkekleşiyorum. Neyse evlendim evliliğe hiç inanmazken çok güvendiğim sevdim biriyle evlendim. İki çocuğumuz var ailem problemli babam ve eşi çok sorun çıkartıyor. Eşimin ailesi annem şizofren olduğu için ilerde bana birsey olursa kusura bakma seni bakamayız dedi. Bu yüzdendir ki kendimi kimse muhtaç etmeden yaşamaya çAlışıyorum. Eşim bir sorun olsa beni dinlemez o senin sorunun der. İlgi sevgi sıfır oyda böyle değildi. Benimle hiç ilgilenmiyor çocuklara karşıda çok ilgili değil. Kendimi aşırı yanlız hissediyorum hiç gezemiyorum çünkü çocuklarımla hep vakit geçiriyorum. Eşim kuzenleriyle eğlenir beni hiç düşünmez oysa sadece sımsıkı sarılmaya ihtiyacım var sevgisini hissetmeye yazamadığım pek çok sebeb ötürü emes hastalığına yakalandım şiddetli baş ağrıları çekiyorum. Ne kadar elimden geleni yapsamdan herkez menfaatçi kimseye gidebilcek biri yok hayatımda yani derdimi paylaşacak herşey içimde beynen ve bedenen tükendim nasıl ayağa güçlü bir şekilde kalkabilirim.

Allah kolaylık versin. Ne desem bilemedim. Hamile olmasaydınız hiç değilse, yeni bir işe başlar ve çocuğunuzla kendinize sadece kendi sorumluluklarınızı alabileceğiniz bir hayat kurabilirdiniz. Bu kocaya bu kadar çocuk fazla olmuş.

Hamile değilim ama işe nasıl başlarım çocuklarım küçük biri beş biri iki yaşında

Ah be kardeşim bu adam sonradan böyle olmamıştır.Birde 2 çocuk Allah yardımcınız olsun ne diyim

o benim kuzenimdi aynı zamanda zaten çocukluğumdan beri ona güveniyordum çok iyş bir insan ve bana karşı çok iyiydi bana ilk açıldığında red ettim ama sonra bana bişe oldu ona öyle aşık oldum ki bundan kaçamadım

Hamile değilim ama işe nasıl başlarım çocuklarım küçük biri beş biri iki yaşında
Emrivaki yaparak işe başlarsın. Eşine çalışmak istediğini söyle, gerekirse kv ilgilensin çocuklarla. Mesleğin nedir, alacağın maaş ne olur bilmiyorum ama gerekirse bakıcı tut. Maaşından çok kalmasa da tut, sigortan ödenir, zamanla işinde ustalaşınca maaşın artar. Sosyalleşirsin, çevren kalabalıklaşır, özgüvenin artar, kafanda kurup kurup üzülmezsin en azından. Kısacası hayatın için plan yapman ve savaşman lazım. Kimse bunu senin için yapmaz.

Lise mevzunuyum daha önce beş sene ön muhasebe yaptım kayınvalide ile aramda 18 saat var bilmiyorumki nasıl olur

Lise mevzunuyum daha önce beş sene ön muhasebe yaptım kayınvalide ile aramda 18 saat var bilmiyorumki nasıl olur
Aynı evde yaşayarak bakacaksa kv bulaşma hiç. İş bak kendine, bir bakıcı ayarla. Yine ön muhasebe tutarsın, yönetici sekreterliği yaparsın. Zamanla çevren genişler daha iyi iş fırsatları çıkar karşına. Büyüğü zaten kreş/anaokulu yaşına gelmiş. Onun masrafını eşin karşılasın, evde otursand gidecekti sonuçta. Arkadaşım ikiz bebekleriyle 4 yıllık aöf okudu, hiç ders bırakmadan, sonra da işe başladı. İsteyince herşey yapılır, isteyerek başlaman şart. Zaten seni destekleyen, arkanda duran bir aileye sahip olamamışsın, artık olgunlaştın, hayatı öğrendin sen kendin için hayatında ki tüm eksikleri kapat. İnan evlatların içinde olacak bu çaban. Allah yardımcın olsun

Aynı benm eşim ilgi alaka sevgi hissetdirme 0 yoğun çalışır eve gelince de raht
A işiyle uğraşır hobisidir beyefendinin o toparlanan kadar kızımı uyutmus olurum zaten çokda yorulur diye çocuğu çekemez sesine tahammül edemez çok zor bunlar ama yaşamayan bilemez Allah yardımcın olsun benmkide çok tutumlu işi kendi işi ve geliri çok iyi olmasına rağmen .
Seninle kader arkdasi olablriz

bi iş yapmam şart ama kardeşim annesiz büyüdüm evlatları hiç kimse emanet edemiyorum.Yapıcam iş evden yapmam gerek fikirim var ama yürürmü bilmiyorum. Ben annesizğin acısını çocuklarımın yanında olarak telafi etmek istiyorum. Onları kimse bırakıp gidemiyorum. Evet büyüdük ama hayat çok değişik bu gün annem nenesi olduğumu söylerken bi yandanda hastalığım için sana çok dua ettim sağlıklı olman için diyor emes sol gözüme vurdu kör noktasına getirdi ağır kortizon pulse tedavisi aldım ve bayağı düzeldi. O kadar ağrılarım varki ve ben bunun için sekiz kez doktora gittim çok geç anladılar ve bende panik atakda gelişti. En ufak bişede baş ağrısıyla maf oluyorum. Beynimde leke var. Ve ben pozitif yaşamak mutlu olmak istiyorum ama olmuyor

nasıl olacak yanında ama yok gibi bu nasıl geçer

Evden çalışma fikriniz varmış onu uygulayın , başarılı olursanız para biriktirirsiniz sonra da duruma göre karar verirsiniz . Başarılı olamazsınız da en azından denemiş olursunuz. Hicbirsey yapmamaktan iyidir. Çünkü asgari ücretle bir yerde çalışsanız maasinizin büyük kısmı bakıcıya gidecek pek anlamı kalmayacak .

evet öyle gözüküyor malesef bende denemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…