Hayatım Diyet

yürü be yasemin ver coşkuyu

valla işyerinde bugün pazar vardı ızgara balık yapalım demişler bende tamam demişim
evden de köfte getirmiştim o kaldı yarın yerim bugün balığı afiyetle yedim çok iyi geldi valla

AFİYET OLSUN cnm
bende bu balığı hiç aklıma gelmese yemem ama çocuklar için iyi hafta sonu bende yapam bari

yürü be yasemin ver coşkuyu

ee senden aldım bu çoşkuyuuuuu

AFİYET OLSUN cnm
bende bu balığı hiç aklıma gelmese yemem ama çocuklar için iyi hafta sonu bende yapam bari

ee senden aldım bu çoşkuyuuuuu

bende yapayım bari haftasonu balık çocuklara
kız ben çok severim denizden babam çıksa yerim

ara yoğurt
öğle
salata yoğurt yumurta

yakında yumurtlicam
bir tane kepekli galeta şu serçe parmak kadar olanlardan dayanamadım artık ne yapıyım
yasemin yarın da devam edeceksiniz pro ya ben zorlanmaya başladım

rollacım seni tam olarak zorlayan nedir ?
ona göre ceyazp yazayım dedim o yüzden soruyorum yanlış anlama sakın

yarın son gün cnm

aslında pro insanı tok tutar

muhtemelen senin açlık değil nefsin zorluyorrr açlık hissetikçe ayran süt peynir yoğur tüketebilirsinn

bırakma cnm

tabi pro bitti mi saldıraşa geçme sadece öğünlerimize 1 dili veya 2 dilim ekmek koyacağız

bir müddet pirinç ve bulgurdan uzak duralım ama

kızlar cildinize neler yapıyorsunuz

ZATEN SAĞLIKLI ve temiz beslendikten sonra cildimiz de problem olmuyorrrr

ben herhangi birşey uygulamıyorum

sadece sabahları güneş koruyucusu sürerimm

ama lekelerim var (doğumdan kalma) onlar için karbonat plingi yapacam bir arkadaş yaptı lekeler oldukça azaldı

cnm aç kalmıyorum ama ekmek meyve tatlı olmadan olmuyor mutsuz oluyorum tabi saldırmak yok ama haftasonu gün var orada abartmadan yerim

cnm ekmek ve meyve yemeden çok mutsuz oluyorum

cnm aç kalmıyorum ama ekmek meyve tatlı olmadan olmuyor mutsuz oluyorum tabi saldırmak yok ama haftasonu gün var orada abartmadan yerim

rollacım bende ekmek değil ama meyve delisiyim tatlıyı aramam ama regl olunca canım istiyor
meyve tatlıya çözümüm ise; yeşil elmanın üzerine tarçın atıyorum öyle yiyorum ikisini de kessin diye
ha canın illa meyve yemek istiyorsa
ara öğünlerinde yoğurt yanında bir porsiyon yeşil elma değil başka bir meyve yiyebilirsin
yanında süt,yoğurt,peynir olunca şekeri dengeliyor

ne olursun pes etme ne olur

sağol cnm pes etmek yok tabi o zaman ikindi bir elma yiyeyim

CNM ŞÖYLE düşün eğer ekmeği yersen sana ne katacak
meyveyi yersen sana ne katacak ama bunlara sınır koyarsan sıkıntı yok

ama yemezsen emin ol daha mutlu olacaksın

hafta sonları malum hepimizin günleri olur aile toplantıları olur dışarda kahvaltıları olur (en çok sevdiğim açık menü kahvaltı) biz bunlarla kendimiz kontrol edemezsek hep buralarda bir ileri bir geri gideriz

yani bir öğünde abartıysak eğer kesinlikle spor ile desteklemeliyizzz akşam öğünün minumuna indirmeliyiz lütfen kendine gel kendini güzel kıyafetlerle hayal et

önceki yediklerine sayyyy

kızlar cildinize neler yapıyorsunuz

akşam sabah önce temizliyorum sonra gülsuyu ile siliyorum sonra da nemlendiricimi sürüyorum özellikle güneş kremi de kullanıyorum.
onun dışında rönesans ın maskeleri var hazır onlardan hafta da bir kullanıyorum.
ay da bir de pudralı limonlu maske yapıyorum ardından bepanten sürüyorum

ananmmmm ben bayağı bayağı bakıyormuşum bende bir şey yapmıyorum diyordum

çok doğru ama nefsimize hakim olamıyoruz işte zaten eski notlarıma baktım hep yerimde saymışım yada bir ileri bir geri artık buna dur deme zamanı
uzun zamandır kiyafet almıyorum bana ceza 60 olmadan almak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…