günaydın kızlar
akşam
biberle domatesle kavrulmuş kıyma
peynir maydanoz dereotu
sabah
yumurta süzme peynir
maydanoz dereotu
2 kuru kayısı
şekersiz çay
biraz kabızlık var sanki kayısı iyi gelir inşallah
Günaydın kızlarrrrr
sabah kalkamadım yine aman bugunlerde hep böyle oluyor ya paldır küldür kahvaltı yaptık oğlanla evden
kahvaltı
1 bardak kahveli süt
peynir
domates
akşmalar spor aksaltılmadan 30 dk yapılıyor eee sabahta işe gidip gelirken 20 şer dk yürüyom yeter dimigenic
ben hiç spor yapamıyorum geçen hafta bir kere yürüdüm onunla kaldı siz neler yapıyorsunuz tüyo verin azıcıkGünaydın kızlarrrrr
sabah kalkamadım yine aman bugunlerde hep böyle oluyor ya paldır küldür kahvaltı yaptık oğlanla evden
kahvaltı
1 bardak kahveli süt
peynir
domates
akşmalar spor aksaltılmadan 30 dk yapılıyor eee sabahta işe gidip gelirken 20 şer dk yürüyom yeter dimigenic
rollacım bilmiyorum daha önce okudun mu amaben hiç spor yapamıyorum geçen hafta bir kere yürüdüm onunla kaldı siz neler yapıyorsunuz tüyo verin azıcık
ben hiç spor yapamıyorum geçen hafta bir kere yürüdüm onunla kaldı siz neler yapıyorsunuz tüyo verin azıcık
sen bunu hakketin cnm
2 günlük ayran aşı çorbası ile işi çözersin fazla takma
ama sarayca bu sefer koruma yapmasını öğrenelim
ben hiç spor yapamıyorum geçen hafta bir kere yürüdüm onunla kaldı siz neler yapıyorsunuz tüyo verin azıcık
rollacım bilmiyorum daha önce okudun mu ama
ben çalışan ve 2 çocuklu gruptayım
akşam evdeki işleri bitirip gece 11 gibi falan youtube dan kedinin sayfasındaki videolardan 40 dk yapıyorum
yapmak zorundayım yoksa bu kiloları nasıl vereceğimi bilmiyorum kesinlikle sana da tavsiye ederim
eğer evde imkanın varsa evde de spor yapabilirsin
haklısın tatlım o kadar dikkate sabah tartı artı gösteriyor
bu sabah nispeten iyiydim
2 dl tb ekmeği ve 1 dilim peynir
3-5 adet p.kızartmasıbu iyi halim yani
canım şimdi niyetlisin ya nebalini alamam, doyana kadar yeselam kızlar akşama söylemesi ayıptır söylemsi lahana sarmasıvar kaç tane yemem gerekiyo bugunde nıyetlıyım resmen sarmanın hayalıyle yaşıyorum
selam kızlar akşama söylemesi ayıptır söylemsi lahana sarmasıvar kaç tane yemem gerekiyo bugunde nıyetlıyım resmen sarmanın hayalıyle yaşıyorum
4 tane ile doyulur mu kızhımmm allah kabul etsin arkadaşım
4 adet lahana sarması bir porsiyon benden söylemesi
üstelik iç malzemeden dolayı ekmek tüketmemen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?