akşam tlf şarj yoktu :), çocuklarla erkenden uyudum ayrıca, uyumam iyi oldu, yoksa daha fena yiyecektim.
Kızlar ben bugun 2 gündür karatay tarzı besleniyorum 10 gündür araştırıyorum artık kilo alıp vermekten çok bıktım
polistik over ve kansızlık çeken için karatay çok uygun bir diyet kanımca
herşeyin doğalını yemek gerekiyor paketlenmiş hiç bir ürün yememek gerekiyor buda işime geliyor
ekmeği bir çırpıda çıkardım hayatımdan
günde normal 2 öğün fakat ben kahvaltımı sabah 7 yapıyorum işyerinde öğlen dışarda yemek yemekten nefret eder oldum
o yüzden öğlen kuruyemiş ve ayran -süt ile geçiştireceğim zaten günler kısa saat 17,00 evde oluyorummm
akşam tlf şarj yoktu :), çocuklarla erkenden uyudum ayrıca, uyumam iyi oldu, yoksa daha fena yiyecektim.
hay allah ım kız uyuyacağına spor yapsaydın ya o yeme isteğinin de azıcık körelmiş olurdu
bak ya bahaneye bak
yasemin evet sen hem erken gidiyorsun işe hem de öğlen hep geçiştiriyordun
sabah sağlam bir kahvaltı ile götürebilirsin sen bu işi kesin
harikasın canım, yemeklerden asla kısma, doyana kadar ye, sabahları meyvede ye, senin çok kilon yok çünkü, kuruyemişini bir anda az yeme, sen bir su bardağı dolusu kuruyemiş yesen de olur, böyle 1-2 hafta dene,Kızlar ben bugun 2 gündür karatay tarzı besleniyorum 10 gündür araştırıyorum artık kilo alıp vermekten çok bıktım
polistik over ve kansızlık çeken için karatay çok uygun bir diyet kanımca
herşeyin doğalını yemek gerekiyor paketlenmiş hiç bir ürün yememek gerekiyor buda işime geliyor
ekmeği bir çırpıda çıkardım hayatımdan
günde normal 2 öğün fakat ben kahvaltımı sabah 7 yapıyorum işyerinde öğlen dışarda yemek yemekten nefret eder oldum
o yüzden öğlen kuruyemiş ve ayran -süt ile geçiştireceğim zaten günler kısa saat 17,00 evde oluyorummm
teşekkür ederim, anladım bana yazdığını canım..
canım 59 olmam lazım, azıcık daha vermem lazım :)
akşam baya muahbbet etmişsiniz bende karatay kitabı okudum spor yapınca bakamadımm
yani bilemem ki kriz ne zaman gelecek, neyse telafi edeceğiz artık, neleri telafi etmedik ki, bunu etmeyelimolur öyle arada ama gündüz saatlerde yesen daha iyi olurrrrr
hoş yemenin saati mi olur kriz geldi mi geliyorrr
harikasın canım, yemeklerden asla kısma, doyana kadar ye, sabahları meyvede ye, senin çok kilon yok çünkü, kuruyemişini bir anda az yeme, sen bir su bardağı dolusu kuruyemiş yesen de olur, böyle 1-2 hafta dene,
Merhaba kızlar yasemin iyiyim cnm şimdilik iyi gidiyor senden ne haber karatay güzel bir diyet ama ben devam ettiremedim
Akşam
Yeşil mercimek li erişteli çorba
Etli güveç türlü
Salata 2 bardak ayran
Sabah
Bir dilim ekmek Çavdarlı
Haşlanmış yumurta
Biraz peynir
şekersiz çay
Doğru aslında ama insan sabırsızlanıyorinşallah iyi gider cnm
ben öyle hızlı kilo vermek hiç istemiyorum varsın ayda 1kg gitsin ama tam gitsinnn
Doğru aslında ama insan sabırsızlanıyor
Ben mesela bir an önce 65 şi görmek istiyorum
günaydın
Az değildi cnm
Günaydın kızlarrrr
@sarayca sen telfi edersin cnm bence önce biraz koruma yap derim
zeliş ne olacak senin bu halin yaaaaa
rolla sen ne alemdesinnnn
zelişşş herşey yolunda mı canımm niye sıkkındınncanım sıkkındı o yüzden yemek istemedim kızlar yoksa yerdim yani kaçar mı
zelişşş herşey yolunda mı canımm niye sıkkındınn
Doğru aslında ama insan sabırsızlanıyor
Ben mesela bir an önce 65 şi görmek istiyorum
canım sıkkındı o yüzden yemek istemedim kızlar yoksa yerdim yani kaçar mı
aynen yaa bende bir an önce 65 i görmek istiyorum ilk hededim 65 ikinci 60 sonra 55 çoooooooookkkkk uzun bi yol var önümde
bende istiyorum rollacım ilk hedef 65 sonra 62 yi korumak
zelişcim anlatsan hani buradan olmasa bile rahatlarsın
55 mi o ne yeniliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?