Hayatım Diyet

akşam tlf şarj yoktu :), çocuklarla erkenden uyudum ayrıca, uyumam iyi oldu, yoksa daha fena yiyecektim.

hay allah ım kız uyuyacağına spor yapsaydın ya o yeme isteğinin de azıcık körelmiş olurdu
bak ya bahaneye bak

yasemin evet sen hem erken gidiyorsun işe hem de öğlen hep geçiştiriyordun
sabah sağlam bir kahvaltı ile götürebilirsin sen bu işi kesin

aynen sabah sağlam bir kahvaltı iyi oluyorr

harikasın canım, yemeklerden asla kısma, doyana kadar ye, sabahları meyvede ye, senin çok kilon yok çünkü, kuruyemişini bir anda az yeme, sen bir su bardağı dolusu kuruyemiş yesen de olur, böyle 1-2 hafta dene,

teşekkür ederim, anladım bana yazdığını canım..

canım 59 olmam lazım, azıcık daha vermem lazım :)

evet azıcık daha vermesi lazım
hadi saraycam bak o kadar kiloyu sen verdin ben değil
son kilocuklarını da bir çırpıda verde koruma yap canım

akşam baya muahbbet etmişsiniz bende karatay kitabı okudum spor yapınca bakamadımm

ettik siz yoktunuz muhabbete gelseydiniz ya

harikasın canım, yemeklerden asla kısma, doyana kadar ye, sabahları meyvede ye, senin çok kilon yok çünkü, kuruyemişini bir anda az yeme, sen bir su bardağı dolusu kuruyemiş yesen de olur, böyle 1-2 hafta dene,

cnm bir avuç kadar ceviz badem fındık fıstık yiyitorum (bu diyet oğlana yaradı ekmek yemeği pek sevmez ben zorla yedirirdim şimdi oda benle aynısını yapıyorr )

öğlen içinde bir avuç getirdim yanında 1 elma birde ayran alırımmmm

Merhaba kızlar yasemin iyiyim cnm şimdilik iyi gidiyor senden ne haber karatay güzel bir diyet ama ben devam ettiremedim
Akşam
Yeşil mercimek li erişteli çorba
Etli güveç türlü
Salata 2 bardak ayran

Sabah
Bir dilim ekmek Çavdarlı
Haşlanmış yumurta
Biraz peynir
şekersiz çay

inşallah iyi gider cnm

ben öyle hızlı kilo vermek hiç istemiyorum varsın ayda 1kg gitsin ama tam gitsinnn

Doğru aslında ama insan sabırsızlanıyor
Ben mesela bir an önce 65 şi görmek istiyorum

bende istiyorum rollacım ilk hedef 65 sonra 62 yi korumak

canım sıkkındı o yüzden yemek istemedim kızlar yoksa yerdim yani kaçar mı

zelişcim anlatsan hani buradan olmasa bile rahatlarsın

aynen yaa bende bir an önce 65 i görmek istiyorum ilk hededim 65 ikinci 60 sonra 55 çoooooooookkkkk uzun bi yol var önümde

55 mi o ne yeniliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…