akşam proteinde tüketebilirsin, karatayda sebze yemeği, et yemekleri, hepsini istediğin kadar tüketebiliyorsun, hatta unsuz çorbalar..._SARAYCA_ vegenic
ben doğru yapıyorum demi
karatay genelde 2 öğün ve meyve yok
ama ben sabah 07,00 kahvaltı yapıyorumm
öğlen hali ile açıkmasamda içim kıyılıyorrr
menüm şöyle
kahvaltı
1 yumurta
az peynir
7-8 zeytin
3-5 adet gibi ceviz
öğlen (bugun böyle oldu)
2mandalin
1 elma
1 avuç kadar kuru yemiş(badem+fınıdık+kaju)
akşamda genelde sebze +yoğurt+salata tüketiyorumm
tebrikler canım, darısı bana artık bundan sonra :)yasemin yasemin sabah 67,1 geldim
yürü be kim tutar beni
_SARAYCA_ vegenic
ben doğru yapıyorum demi
karatay genelde 2 öğün ve meyve yok
ama ben sabah 07,00 kahvaltı yapıyorumm
öğlen hali ile açıkmasamda içim kıyılıyorrr
menüm şöyle
kahvaltı
1 yumurta
az peynir
7-8 zeytin
3-5 adet gibi ceviz
öğlen (bugun böyle oldu)
2mandalin
1 elma
1 avuç kadar kuru yemiş(badem+fınıdık+kaju)
akşamda genelde sebze +yoğurt+salata tüketiyorumm
tebrikler canım, darısı bana artık bundan sonra :)
olur bence canım, sen bu topiğin en iradeli kişisisin,( kimse alınmasın lütfen) ve emin adımlarla ilerliyorsun, bana sorarsan boy ve kilon gayet orantılı, bide fotonu görsemsaraycam canım bugün sabah öyleydi yarın öyle olur mu bilmiyorum
olur bence canım, sen bu topiğin en iradeli kişisisin,( kimse alınmasın lütfen) ve emin adımlarla ilerliyorsun, bana sorarsan boy ve kilon gayet orantılı, bide fotonu görsem
canım ya baktım baktımtelefonuna bir baksan göreceksin yazdım cevap versene sana atacağım foto
aayyyyy bu arada güzel sözlerin içinde teşekkür ederim
canım ya baktım baktım
dedim sana boyun ve kilon orantılı diye, daha nerene vereceksin yeter, koru bu kilonu işte
az kaldı 65 ne kaldıki verirsin sen 1-2 haftaya, ama bizi bırakma sakıntamam işte 65 olucam korucam ben canımsın
benimde 65 ime ne kaldı ki saraycammmmaz kaldı 65 ne kaldıki verirsin sen 1-2 haftaya, ama bizi bırakma sakın
aynen vefam bende öyleyim, ama bir dur dedim kendime bu günbenimde 65 ime ne kaldı ki saraycammmm
az kaldı 65 ne kaldıki verirsin sen 1-2 haftaya, ama bizi bırakma sakın
ben 55 kg olsam ancak öyle görünürdüm herhalde, bu yüzden 55 e inmem lazım
akşam proteinde tüketebilirsin, karatayda sebze yemeği, et yemekleri, hepsini istediğin kadar tüketebiliyorsun, hatta unsuz çorbalar...
ayrıca meyveyi çok fazla kilosu olanlar için ilk zamanlar yenmemesini öneriyor, bana sorarsan meyve tüketilmeli
yasmin ya sabah biraz daha ye veya öğleni biraz daha takviye et canım ya da ayran birşey daha iç yanında mutlaka
akşamda protein al hergün sebze tüketme bir gün sebze bir gün et dönüşümlü ye canım
kırmızı ete de ihtiyacımız var ayrıca protein yağlarımızın yakımına destek sağlıyor
aynen vefam bende öyleyim, ama bir dur dedim kendime bu gün
BENDE öyle düşünüyorum
ctesi pazar hiç şeker almadım ne meyve nede kurumeyve ptesi sabah bir mide bulantısı halsizlik vardı anlatamam azar yedim normale döndü vucudum
cnm protein de alıyorum tabiki
arada köftede oluyor kırmızı et oluyorrrrr
teşekkürler kızlarrr
hep destek tam destek canım kafamıza takılana çözüm bulalım da yanlış yapmayalım sağlığımızı kaybetmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?