Hayatım Diyet

_SARAYCA_ ve genic

ben doğru yapıyorum demi

karatay genelde 2 öğün ve meyve yok

ama ben sabah 07,00 kahvaltı yapıyorumm

öğlen hali ile açıkmasamda içim kıyılıyorrr

menüm şöyle

kahvaltı

1 yumurta
az peynir
7-8 zeytin
3-5 adet gibi ceviz

öğlen (bugun böyle oldu)

2mandalin
1 elma
1 avuç kadar kuru yemiş(badem+fınıdık+kaju)

akşamda genelde sebze +yoğurt+salata tüketiyorumm

akşam proteinde tüketebilirsin, karatayda sebze yemeği, et yemekleri, hepsini istediğin kadar tüketebiliyorsun, hatta unsuz çorbalar...

ayrıca meyveyi çok fazla kilosu olanlar için ilk zamanlar yenmemesini öneriyor, bana sorarsan meyve tüketilmeli

yasmin ya sabah biraz daha ye veya öğleni biraz daha takviye et canım ya da ayran birşey daha iç yanında mutlaka
akşamda protein al hergün sebze tüketme bir gün sebze bir gün et dönüşümlü ye canım
kırmızı ete de ihtiyacımız var ayrıca protein yağlarımızın yakımına destek sağlıyor

olur bence canım, sen bu topiğin en iradeli kişisisin,( kimse alınmasın lütfen) ve emin adımlarla ilerliyorsun, bana sorarsan boy ve kilon gayet orantılı, bide fotonu görsem

telefonuna bir baksan göreceksin yazdım cevap versene sana atacağım foto

aayyyyy bu arada güzel sözlerin içinde teşekkür ederim

ben 55 kg olsam ancak öyle görünürdüm herhalde, bu yüzden 55 e inmem lazım

az kaldı 65 ne kaldıki verirsin sen 1-2 haftaya, ama bizi bırakma sakın

ben 55 kg olsam ancak öyle görünürdüm herhalde, bu yüzden 55 e inmem lazım

kız sizi tabii bırakmam zaten en zor dönem koruma dönemi baksana hepimiz orada takılıyoruz
ben bir göreyim 65 i sonra hem koruyup hem de verebilirsem vermeye çalışacağım
kız benim diyetisyene göre 62 ideal kilom

BENDE öyle düşünüyorum

ctesi pazar hiç şeker almadım ne meyve nede kurumeyve ptesi sabah bir mide bulantısı halsizlik vardı anlatamam azar yedim normale döndü vucudum

cnm protein de alıyorum tabiki

arada köftede oluyor kırmızı et oluyorrrrr

teşekkürler kızlarrr

hep destek tam destek canım kafamıza takılana çözüm bulalım da yanlış yapmayalım sağlığımızı kaybetmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…