Hayatım Diyet

gül canımmm güll

ikram dediysem öyle pastalar börekler de değil

zeytinyağlılar sebzeler öyle haşlama tuzlama şeylerr

aaaaaaaaaaaa ama ama bana haksızlık bu vefam
çok güzel yaparım pastalar börekler yılbalına kadar ne kurabiyeler ne alman pastaları yapardım.
diyete başladım gelen giden de olmayınca yapmıyorum
en son küçüğün doğumgününde martta yaptım

anladım canım çok sağol

rica ederim efendim

seviyorum seniiii

şaka ettim balımmm

bizim iyiliğimiz için söylüyosun doğruda söylüyosun

aa ben dün zeytinyağlı pırasa yaptım harika oldu akşamki menüm hazır

bende seni seviyom ballım

bende çorba,köfte,mkarna ve salata var

vefaaaaaaaaaaaaaaaaaa salatayı da dün akşam yaptım hazır dolapta beni bekliyor

en iisini yapıyorsun

buara ben çok yaptım yapıyorum da eşim tatlı istiyor

babannemizde her hafta kurabiye poğaça istiyormuş oğlan için abur cubur yiyene kadar diyor yap gönder dedi

h.içi ıspanaklı börek-peynirli börek yaptım
cuma şam tatlısı peynirli poğaça
dünde sosili poğaça yaptım ve hepsindende yedimm

amannnnnnnn seninki de bir alem yahu abur cubur yemesin ama poğaça börek de tamam bir yere kadar meyve kuruyemiş yesin çocuk boşu boşuna karbonhidrat alıyor....

neyse çocuğuna bakıyorlar boşver yap ama yeme

ben bi zamanlar dıyetisyene gıderken dıyetısyen ben ufaklık için çocuğu fazla karbonhidrata alıştırmayın nasıl alışırsa oyle gıder demişti bende bi zamanlar çok yapıyodum ufaklık çookkk seviyo haftta sonu eşim irmik helvası istedi oğlan kaşık kaşık götürdü valla

amannnnnnnn seninki de bir alem yahu abur cubur yemesin ama poğaça börek de tamam bir yere kadar meyve kuruyemiş yesin çocuk boşu boşuna karbonhidrat alıyor....

neyse çocuğuna bakıyorlar boşver yap ama yeme

ayy benim oğlan meyva kuruyemişde yiyorr

ne bulursa onu yiyorr

ama 2 haftada 10günde bir yapacağım yada yarım ölçü yaparım yoksa eve kalınca yiyorum benn

bende öyle diyııorum bakıyorlar ya.....

ahahhaaaaaaaaa benimkilerin ikisi de düşkün değil karbonhidrata hatta büyüğe ekmek bile yediremeyiz o kadar
küçükte çiğneyip çiğneyip atar ağzından. o konuda bana çekmemişler iyiki diyorum ben çok severim hamur işini
eşimde tatlı çok sever mesela. büyük oğlumda çok sever tatlıyı

o detoksu duydum bende bi gün yapıcam aklımda

bir gün olunca şuana kadar iyi gitti bakalım akşamı da atlatırsam yarın proya döneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…