- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
GENİC SEN KAÇTIN CANIM YA
tatlım neredesin tabi verdin kiloları uğramazsın buralaragünaydın kızlar,
canım tam yazıyodum yemeğe çıktık 61.1 kg geçen hafta 61.6 idi yalnız ben cuma bakıyorum onu baz alıyorum.HADİ SARAYCAMM BEKLETME BENİİİİ MESAİ BİTİYR
tatlım neredesin tabi verdin kiloları uğramazsın buralara
ooo kızlar bugun hepimiz yoğunuz herhalde
menüler nerde
benim 2.ci haftam şimdilik güzel gidiyor kabızlık dışında
sporlarımın gün aşırı olarak yapılıyor
günlük 2 ile 2,5 lt su içiliyor 2 bardak yeşil çay içiliyor 3 gündür saat 18,00 sonra birşey yemiyorum sadece su ve bitki çayaları içiyorum (bazen adaçayı bazen ekinezya çayı bazen kayısı form çayı)
benim bu kilom şu an ödem regl yaklaşmasaydı muhtemelen bugun 68 kg görürdüm diye tahmin ediyorum ama haftaya eminim ki 67 ucundan görücem ve 65 oluncaya kadarda bozmak yok
evet sizler neler yapıyorsunuz
sarayca nasılın canım
arada gelde gaz ver bakem bizeeee
kızlar herkes nerede benim motivasyon yerlerde bugün menü bile yazmayım o kadar karmaşık ve kötü beslendim ah ben nerelere gideyim
cnm sağol destegin için teşekkür ederim sabah yarım dilim ekmek çok az peynir cnm istemedi sonra saat 10.30 gibi3dilim börek 2dilim kek baya yoğun bir gündü öğle bir elma yedim bir iki parça grisini ilerolla yapma lütfen yahadi ne yedin yaz, eleştirelim seni, bi daha yapmayasın aynı hatayı
cnm teşekkür ederim sende bize katılsanaRolla yarin protein agirlikli beslenirsen bu gunun artisini yarin verirsin.
oo süpersin yasemin, kısa sürede verirsin sen,
iyiyim canım, işe başladım bu gün, belli oluyor di mi
kızlar herkes nerede benim motivasyon yerlerde bugün menü bile yazmayım o kadar karmaşık ve kötü beslendim ah ben nerelere gideyim
cnm sağol destegin için teşekkür ederim sabah yarım dilim ekmek çok az peynir cnm istemedi sonra saat 10.30 gibi3dilim börek 2dilim kek baya yoğun bir gündü öğle bir elma yedim bir iki parça grisini ile
sonra yine börek kek öğünlerim düzenli olmadığı için resmen yeme atağı geçirdim
kızlar niye kimse yazmıyor
Rolla yarin protein agirlikli beslenirsen bu gunun artisini yarin verirsin.
desteğin için sağol cnm bilmiyorum bu aralar biraz karışık kafam nedeninide bilmiyorumgünaydın canım
san verdin kiloları ben aldım başımı gidiyorum ne olacak böyle bilmiyorumm
hayırlı olsun bakalım işin
çocuklar nasıl
yeni yerine alıştın mı
canım biraz rahat ol
sen kafana taktıkça o tarı seni hep artılarda gösterecek
biraz yeme düzenini gözden geçir
ona göre kendine beslenme düzeni ayarla ve kendi hedef belirle
ptesi şu kiloda olacağım diyeeee
çünkü karbonhidrat ağırlı beslenmişsin bunlar da hali ile seni hep açıklık hissi uyandırmış
şöyle kendine iki ve ya üçgün pro günü yaparmısın
birazda hareket edersen bu iş tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?