Hayatım Diyet

ooo kızlar bugun hepimiz yoğunuz herhalde

menüler nerde

benim 2.ci haftam şimdilik güzel gidiyor kabızlık dışında

sporlarımın gün aşırı olarak yapılıyor

günlük 2 ile 2,5 lt su içiliyor 2 bardak yeşil çay içiliyor 3 gündür saat 18,00 sonra birşey yemiyorum sadece su ve bitki çayaları içiyorum (bazen adaçayı bazen ekinezya çayı bazen kayısı form çayı)

benim bu kilom şu an ödem regl yaklaşmasaydı muhtemelen bugun 68 kg görürdüm diye tahmin ediyorum ama haftaya eminim ki 67 ucundan görücem ve 65 oluncaya kadarda bozmak yok

evet sizler neler yapıyorsunuz

sarayca nasılın canım
arada gelde gaz ver bakem bizeeee

oo süpersin yasemin, kısa sürede verirsin sen,

iyiyim canım, işe başladım bu gün, belli oluyor di mi

kızlar herkes nerede benim motivasyon yerlerde bugün menü bile yazmayım o kadar karmaşık ve kötü beslendim ah ben nerelere gideyim

kızlar herkes nerede benim motivasyon yerlerde bugün menü bile yazmayım o kadar karmaşık ve kötü beslendim ah ben nerelere gideyim

rolla yapma lütfen ya hadi ne yedin yaz, eleştirelim seni, bi daha yapmayasın aynı hatayı

rolla yapma lütfen ya hadi ne yedin yaz, eleştirelim seni, bi daha yapmayasın aynı hatayı
cnm sağol destegin için teşekkür ederim sabah yarım dilim ekmek çok az peynir cnm istemedi sonra saat 10.30 gibi3dilim börek 2dilim kek baya yoğun bir gündü öğle bir elma yedim bir iki parça grisini ile
sonra yine börek kek öğünlerim düzenli olmadığı için resmen yeme atağı geçirdim
kızlar niye kimse yazmıyor

oo süpersin yasemin, kısa sürede verirsin sen,

iyiyim canım, işe başladım bu gün, belli oluyor di mi

günaydın canım

san verdin kiloları ben aldım başımı gidiyorum ne olacak böyle bilmiyorumm

hayırlı olsun bakalım işin

çocuklar nasıl

yeni yerine alıştın mı

canım biraz rahat ol

sen kafana taktıkça o tarı seni hep artılarda gösterecek

biraz yeme düzenini gözden geçir

ona göre kendine beslenme düzeni ayarla ve kendi hedef belirle

ptesi şu kiloda olacağım diyeeee

çünkü karbonhidrat ağırlı beslenmişsin bunlar da hali ile seni hep açıklık hissi uyandırmış

şöyle kendine iki ve ya üçgün pro günü yaparmısın

birazda hareket edersen bu iş tamam

günaydın kızlar hafif günlerimiz olsun inşallah

ben bugün sabah kahvaltı yapamadım........
büyük oğlan sabah sabah costu bende ayak üstü 3 tane çeri, 2 ceviz, biraz da yeşillik tırtıkladım masadan şimdi araöğün vaktim kefir ve yanında bir porsiyon meyvem var bakalım olmadı bir tane de wasa yerim beni öğlene kadar tutar....

ha birde mesela sabah gelirken kahvaltı yapamadım diye simit almayı düşündüm sonra da kızdım kendime bastım geldim işe ha ne olacaktı boşu boşuna yarım simit yiyecektim.
ne oldu bak araöğün vaktim geldi sağlıklı beslenmeye devam

desteğin için sağol cnm bilmiyorum bu aralar biraz karışık kafam nedeninide bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…