Hayatım Diyet

peki aralarda meyve falan yiyo muyuz

canım bu pro yu arada yapsan, mesela çok yediğin haftanın sonunda 1-2 gün pro ağırlıklı beslenip, aldığın artılardan kurtulursun, devamlı yapılacak bir diyet değil, mesela bayramda çok yedin, 2-3 kg artın var, akabinde 1-2 gün pro beslenirsen o artılarının 1-2 kg mını 2 günde gönderirsin, diğer türlü pro beslen evet ama meyveni, kuruyemişini, 1-2 dilim ekmeğinide ye..

merhaba kızlar küllerimden yeniden doğucam bugün uzun bir aradan sonra spor yaptım 1 mil leslie 15 mekik 15 sguat 15 makas kol hareketleri azar azar başlayıp sonra çoğaltcam

merhaba kızlar küllerimden yeniden doğucam bugün uzun bir aradan sonra spor yaptım 1 mil leslie 15 mekik 15 sguat 15 makas kol hareketleri azar azar başlayıp sonra çoğaltcam

günaydın canım

çok güzel yapmışsın canım

sporunu hergün değil gün aşırı yap

spor bölümünde kedi diye birinin sayfası var çok güzel videolar var ordan yapabilirsin ben 2 haftadır ordan yapıyorum

bak burayı incelehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kediile-yeni-bastan-fit-olmaya-basliyoruz.770027/

slm kızlar prolar yapılıyor kararlar alınmış ne güzellll
tartı beni tam 1 kilo eksik gösterdi bu nedir yaaa dalga mı geçiyor benleee
yarın bi bakayım bakalım

cnm muhtemelen vucut ödem tutuyor o da böylelikle tartıya yansıtıyor

evet pro yapıyorum çokta güzel sonuçlar alıyorummm

bir daha kilolu olmak istemiyorum sen biliyorsun 15 kg vermek için ne kadar uğraştım 2-3 kg aldım mı hemen önlem

alıyordum ama bu sefer 5 kg birden olunca moralim çok bozuldu en kötüsü kıyafetlerim belimi sıkınca daha da rahatsız

oldum

günaydın kızlar
kahvaltı
1 kk peynir 5 adetzeytin yarım domates 2 dilim ekmek

canım günaydın

afiyet olsun

sen 3-5 gün akşam 18,00 den sonra hiç bir şey yemesene

ama önce bunu için beynini hazırla birden olmuyor malesef

ben geçen hafta beynimi hazırladım

bu hafta 18,00 den sonra ağzıma bir lokma birşey koymadım sadece su ve bitki çayı (adaçayı veya ekinezya çayı)

ve ptesi için kendine hedef belirleee

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrr

nerdesiniz bakalım hala yatıyormusunuzzz

benim pro diyetim süper gidiyor

sadece kabızlık var onu takmıyorum artık bende kronıkleştiii

ama kabızım diye tartı bana gıcıklık yapmıyorrr ki aynı zaman da regl olma dönemim (daha olmadım)

regl iken spor yapıldığı zaman diğer yağ yakımı hızlanıyor bu da aklınızda bulunsunnn

hergün sabah bana gülümsüyor

ptesi aslında hedefim 68 kg idi ama kanımca 67 ucundan görücem eğer

sizlerin hedefi ne pazartesi

kilo vermek sadece bir sabır işi lütfen sabırlı olun ve pes etmeyinnnn

tavsiyen için çok teşk ederim tatlım bu gün 6 dan sonra yemicem inş
spora gidiyodum malesef spor kıyafetlerim iş yerinde kayboldu evde oğlumdan dolayı yapamıyorum alış verişe çıkıp spor ayakkabısı falan almam lazım ama öğle arasında çıkıp yarım saat yürüycem akşamları 2 -3 durak önce inip yürüyüş yapıcam böyle böyle gidecek kilolar başka yolu yok eşim akşamları çayın yanına abur cubur alıyodu malesef dayanamayıp yiyodum onlara elveda dedim bu sabah itibariyle yeni kararlar aldım kendimce eski halime dönücem

işte o akşamları yediğimiz 1 bir lokma malasef bize yağ olarak döönüyor heleki kilo almaya bir vucdumuz varsa zaten

benim evde malasef çayın yanında özellikle çerez ve bir tatlı pasta olur (oğlum çok seviyor) inan 10 gündür ağzıma

sürmüyorum hergün akşam meyve de yenirrr önceleri meyveden bir lokma alırdım ama şimdi almıyorum

sadece karlı olup sabır edeceksinn yaptığun her hareket senin için daha faydalı olacak

ayda 1 kg bile gitse pes etmeyeceksin

ben ilk kiloyu 2012 yılında 75 kg 60kg düştümde 13-14 ayımı aldı ayda 1 kg anca veriyordum ama hiç pes etmedim

artık sıkılmıştım kilo işinden salmıştım kendimi sonuçunuda gördüm

kızlar günaydın benimde hedefim pazartesi 68 olabilmek bakalım olacakmı ha birde karatay diyeti hakında ne düşünüyorsunuz

günaydın canım, ben karatayı çok yaptım, şöyle bakılınca zor gibi geliyor, un yok şeker yok hatta meyve yok... patates pirinç yok... işlenmiş hiç bir gıda yok... ama sağlıklı , her zaman yapılır mı bilemiyorum... en güzel tarafı ekmek şeker yemeyince acıkmıyorsun, 2-3 gün dene ve gör derim... ben 2-3 sene önce 20 kg vermiştim 3-4 ayda ...

dünkü menümü yazayım

sabah
2 yumurta (geç kalmiyayım diye atıştırdım öylesine)

öğlen
orman kebap,
brokoli yemeği
ayran

akşam
5 köfte
salata
ayran

spor 40 dk yürüyüş

su 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…