sizinleyim ya zaten canım :)cnm teşekkür ederim sende bize katılsana
günaydın canım
san verdin kiloları ben aldım başımı gidiyorum ne olacak böyle bilmiyorumm
hayırlı olsun bakalım işin
çocuklar nasıl
yeni yerine alıştın mı
canım biraz rahat ol
sen kafana taktıkça o tarı seni hep artılarda gösterecek
biraz yeme düzenini gözden geçir
ona göre kendine beslenme düzeni ayarla ve kendi hedef belirle
ptesi şu kiloda olacağım diyeeee
çünkü karbonhidrat ağırlı beslenmişsin bunlar da hali ile seni hep açıklık hissi uyandırmış
şöyle kendine iki ve ya üçgün pro günü yaparmısın
birazda hareket edersen bu iş tamam
bende aynı hafta 2 veya 3 gün pro günü yapıcam
pek fazla yazmıyorsun da ondan dedim gerçi hiç birimiz fazla aktif değiliz iş güç fazla vakit kalmıyorsizinleyim ya zaten canım :)
iyiyiz canım, oğluşum dün burnu aktı, gece ilaç verdim, sabah biraz daha iyiyidi, sen nasılsın?
kiloyu veremiyorum ya, bu hafta bir gün kaçamak yaptım, cezasını çekiyorum...
pro çok işe yarıyor, zaten severim et balık tavuk :)
canım cuma yarışmasındayım, orada daha aktifim, ama menülerimi gün sonunda burayada eklerim.pek fazla yazmıyorsun da ondan dedim gerçi hiç birimiz fazla aktif değiliz iş güç fazla vakit kalmıyor
güzel olmuş cnm eline sağlıkBAKlım olmuş mu
BAŞLANGIÇ 12/10/2015 19/10/2015 26/10/2015 02/11/2015 FARK YASEMİN 70,70 69,50 .. .. -1,200 KRİZANTEM 68,7 69,50 .. .. +800 VEFA 60,2 ..... .. .. .. GUZİSS35 69,5 70,3 .. .. +800 ROLLA 69,9 69,4 .. .. -500 GENİC 67,9 . .. .. .. SARAYCA 61.6 61,1 .. .. -500
krizantemden kopyaladım :)güzel olmuş cnm eline sağlık
krizantemden kopyaladım :)
tablo yapmasınıda öğrenmiş oldum
hadi haftaya daha iyi olmak için çaba gösterelim rollacım, öncelikle kendine günde kaç dilim ekmek yiyeceğini ayarla, onun dışına çıkma, mesela 5 dilim diyelim, sabahları en çok tüketmelisin öğlende tüketmelisin akşama en fazla 1 dilim kalmalı, çorbanın 1 dilim ekmeğe eşdeğer olduğunu 2 kaşık pilav ve makarnanında 1 dilim ekmeğe eşdeğer olduğunu hesaplamalısın tabi..
BAKlım olmuş mu
BAŞLANGIÇ 12/10/2015 19/10/2015 26/10/2015 02/11/2015 FARK YASEMİN 70,70 69,50 .. .. -1,200 KRİZANTEM 68,7 69,50 .. .. +800 VEFA 60,2 ..... .. .. .. GUZİSS35 69,5 70,3 .. .. +800 ROLLA 69,9 69,4 .. .. -500 GENİC 67,9 . .. .. .. SARAYCA 61.6 61,1 .. .. -500
canım cuma yarışmasındayım, orada daha aktifim, ama menülerimi gün sonunda burayada eklerim.
sizinleyim ya zaten canım :)
iyiyiz canım, oğluşum dün burnu aktı, gece ilaç verdim, sabah biraz daha iyiyidi, sen nasılsın?
kiloyu veremiyorum ya, bu hafta bir gün kaçamak yaptım, cezasını çekiyorum...
pro çok işe yarıyor, zaten severim et balık tavuk :)
selam kızlar pro diyeti tam anlamıyla nasıl uygulanıyo hiç karbonhidrat yenmıyo mu nette bakıyorum tam anlamadım
geçmiş olsun canım,CNM verdiğin bilgiler için teşekkürler
rolla uygulama zamanı artıkım
bi ben yapamadım bunu
ellerine sağlık
beni de alsana orayaaaa a
sağol canım bende iyiyim
artık kış geliyor tam hastalık havası
burası sıcak hala
bende şimdi oğlanı aldım okulda eve bıraktım ctesi nezle idi şimdi başı ağrıyormuş gittim aldım artık
evet cnm pro bende işe yarıyorrr
selam kızlar pro diyeti tam anlamıyla nasıl uygulanıyo hiç karbonhidrat yenmıyo mu nette bakıyorum tam anlamadım
teşek ederim kızlar bende yapayım barı yarın inşş
teşek ederim kızlar bende yapayım barı yarın inşş
tebrik ederim cnm çok iyi gidiyorsun ben bu sefer çuvalladımKOLAY GELSİN CNM
BENDE YAPIYOMMM
BUGUN -400GR UYANDIMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?