Hayatım Diyet

YA BEN PAZARTESİ KAÇ KİLOYDUMMMM:KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:
sen kilo bildirmedin ki vefa:110:
sağol kuzucummmm yine şifayı kapıyorum sanırsamm
aman dikkat et canım:KK60:
bende yeşil çay içiyorum

öğle yemek yemedim

5 adet etiform yedim

yoğunluktran yiyemedim

arkadaşlarda yengen(sosisli) sölemişler bende yemedimmmm

şu an açsın değil mio_O

Rolla Rolla cım yasemin çok güzel yazmış canım, lütfen artık bu işi beyninde bitir, zayıflıycam dersen , gerisi gelir zaten, bildiğim kadarıyla sende 84 lerden indin bu kiloya, yemeye devam edersen gene 80 leri görebilirsin, aman diyeyim, ayrıca sana sıkı diyet yap demiyorum sadece suyuna sporuna dikkat etsen, abur cubur yemesen zaten tıkır tıkır gider kilolarıno_O

şu an açsın değil mio_O

Rolla Rolla cım yasemin çok güzel yazmış canım, lütfen artık bu işi beyninde bitir, zayıflıycam dersen , gerisi gelir zaten, bildiğim kadarıyla sende 84 lerden indin bu kiloya, yemeye devam edersen gene 80 leri görebilirsin, aman diyeyim, ayrıca sana sıkı diyet yap demiyorum sadece suyuna sporuna dikkat etsen, abur cubur yemesen zaten tıkır tıkır gider kilolarıno_O

canım hiç açlık yok inannn

biraz sonra elmam varonu yerim

ya burda yemek gerçekten sorun

şu an açsın değil mio_O

cnm sağol ne biliyim umutsuzluga kapıldım herhalde evet 3 yıl önce 83 kilo idim şimdi 69-70 kilo da geziniyorum yazın başında 64 kiloya kadar inmiştim sizlerle birlikte yine yaparım başarabilirim

canım hiç açlık yok inannn

biraz sonra elmam varonu yerim

ya burda yemek gerçekten sorun
evden getirmekte zor oluyodur senin için, bizim gruptan bi arkadaş vardı bazen yemek yemediğinde 1 avuç fındık ve 1 süt içiyordu öğlen öğününe, bazen alternatif olabilir

bugün ki menü mü yazıyım akşamı da yazıyım belki dışına çıkmam sabah bana sorun akşam kaçamak yaptınmı diye yaptıysam demedinizi bırakmayın bana
sabah
ekmek peynir tereyağı bal makul miktarda
şekersiz çay
ara yeşil çay elma
öğle kıymalı karnabahar bol yeşillik yoğurt bir dilim tb ekmekği
ara yarım elma yarım armut
akşam
balık salata bir dilim ekmek

şu an açsın değil mio_O

bildirdimmm canım bende :110::110::110::110::110:

bugün ki menü mü yazıyım akşamı da yazıyım belki dışına çıkmam sabah bana sorun akşam kaçamak yaptınmı diye yaptıysam demedinizi bırakmayın bana
sabah
ekmek peynir tereyağı bal makul miktarda
şekersiz çay
ara yeşil çay elma
öğle kıymalı karnabahar bol yeşillik yoğurt bir dilim tb ekmekği
ara yarım elma yarım armut
akşam
balık salata bir dilim ekmek
afiyet olsun

Günaydın kızlar....

Dün akşam tartıldım 53.9 çıktım

Kahvaltı ediyorum;

Zeytin, peynir, salatalık, kaşar peyniri (bu saydıklarım az miktarda)

Haşlanmış yumurta

1 adet galete

Şekersiz fincan da çay

Akşam ki menüyü yazmaya unutmuşum :eek:

Bulgur pilavı (2 kepçe)

Kızarmış tavuk sınırsız :KK53:

Cacık

Son düzenleme:
günaydın kızlarr hayırlı cumalarrr

sabah tartı yanıltmadı beni 61,8 çıktımm:cry::cry::cry::cry:

ama hatayı nerede yaptığımı biliyorum bu son 2 gün dikkat etmeseydim 63 lerde olurdum kesin:KK42::KK42::KK42:

haftaya hedefim kesinlikle 61in altına düşmekEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

akşam
tarhana çorba
salata
balık
yarım dilim ekmek

Back
X