- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
bende çok severim,yasemin c.tesi veya pazar yiyelim p.tesi salı bu şoku yapalım
gel arkadaşım yamacıma gel aşurenin adı geçince ikimizde dikiyoruz kulakları
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çok severim,yasemin c.tesi veya pazar yiyelim p.tesi salı bu şoku yapalım
![]()
4 er yemek kaşığı nohut, bulgur (kara buğday daha iyi bence) , yeşil mercimeği ayrı ayrı haşlıyorsun , az yağlı yoğurdu sulandırıp (ben ev yapımı normal yoğurt kullanıyorum) içerisine 2 salatalığı rendeliyorsun, sabah yumurta peynir 1 dl tbekmeği yeşillik ile hafif bi kahvaltı, ardından 2-3 saate bir bu çorbadan içiyorsun, akşam 6-7 gibi bitirirsin yeme işini.. bana çok iyi geliyor ama her bünye farklı oluyor biliyorsun, ama dediğin gibi, ye aşureni, senede 1 defa yapılıyor nasılsa, sonrada 2 gün bu çorbadan yaparsın, bence aşurenin artıları gider ..
bende çok severim,
karabuğdayı kaynamış su ile 1-2 saat ıslasan yeterli haşlamana gerek yok yani :)wuuwuwwwwwwww evde karabuğday dahil bütün malzemeler var
anlaşıldı cuma günkü duruma göre c.tesi aşureler yenilecek
yaseminnnnnnnnnnnnnnnnnn buzluktakileri çıkar ballım sen c.tesi
p.tesi salı bunu yaparız![]()
ben aşure yapmadım bu sene ama komşularım sağolsuno zaman sen de gel yamacımıza ne olacak bu halimiz böyle bizim ya
yasemin c.tesi veya pazar yiyelim p.tesi salı bu şoku yapalım
![]()
genic ben hepsinden fazla fazla haşlayıp, buzdalabı poşetlerine koyuyorum ,
ha unutmadan, bol su içeceksin, ödem atıyor bu çorbanohut, mercimek her daim buzlukta var sıkıntı yok karabuğday da yarım saate demleniyor
ben onu daha çok salataya koyup yiyordum ama böyle çorbaya konuluyorsa süpermiş
4 er yemek kaşığı nohut, bulgur (kara buğday daha iyi bence) , yeşil mercimeği ayrı ayrı haşlıyorsun , az yağlı yoğurdu sulandırıp (ben ev yapımı normal yoğurt kullanıyorum) içerisine 2 salatalığı rendeliyorsun, sabah yumurta peynir 1 dl tbekmeği yeşillik ile hafif bi kahvaltı, ardından 2-3 saate bir bu çorbadan içiyorsun, akşam 6-7 gibi bitirirsin yeme işini.. bana çok iyi geliyor ama her bünye farklı oluyor biliyorsun, ama dediğin gibi, ye aşureni, senede 1 defa yapılıyor nasılsa, sonrada 2 gün bu çorbadan yaparsın, bence aşurenin artıları gider ..
bende ctesi pazar yapayım kızlar, iyi oldu vallatmm haftaya bu çorbayı yapıyoruzz
2 günlükkk
rolla sende gellll
bende sevmedim, ama bu çorbanın içinde anlamıyorsun tadınıben karabuğdayı hiç seviyorum tadını sevemedimm
karabuğdayı kaynamış su ile 1-2 saat ıslasan yeterli haşlamana gerek yok yani :)
ben aşure yapmadım bu sene ama komşularım sağolsun![]()
tmm haftaya bu çorbayı yapıyoruzz
2 günlükkk
rolla sende gellll
ha unutmadan, bol su içeceksin, ödem atıyor bu çorba
kız sende bulgurla yap işteben karabuğdayı hiç seviyorum tadını sevemedimm
hep beraber hadi bakalımbende ctesi pazar yapayım kızlar, iyi oldu valla
tmm haftaya bu çorbayı yapıyoruzz
2 günlükkk
rolla sende gellll[/QUOTEtamam tatlım biz böyle organize olursak kimse tutamaz bizi
aşure çok kolay kız yaparsın,tamam canım sana çok çok teşekkür ederim tarif içinde
benimde annemle kv yaptı
şimdi onlar yapsın yaşlanınca bende yaparım canımmmmmmmmmmmmmm
aaaaaaaaa herşeyi bilmesem de olur şimdilik
hıııııı haftasonu homili gırtlak yiyip sonra da detoks yapıyoruz
yok arkadaş biz kilo veremeyiz bu gidişle
ayyy çok alemiz biz ya
tamam tatlım biz böyle organize olursak kimse tutamaz bizitmm haftaya bu çorbayı yapıyoruzz
2 günlükkk
rolla sende gellll
aşure çok kolay kız yaparsın,
bakar mısın topiğe, ha ha birileri okumasa bari, yeme planları yapıyoruz, sonrada detoks![]()
tamam tatlım biz böyle organize olursak kimse tutamaz bizi
yasemin aslında bulgur ile yapılıyor ama ben bi defasında karabuğday ile yapmıştım, elimdeki karabuğday bitsin diye ve en çok o zaman kilo vermiştim, istersen bulgurda olur
tamam tatlım
kız sende bulgurla yap işte
hep beraber hadi bakalım
tamam canım sana çok çok teşekkür ederim tarif içinde
benimde annemle kv yaptı
şimdi onlar yapsın yaşlanınca bende yaparım canımmmmmmmmmmmmmm
aaaaaaaaa herşeyi bilmesem de olur şimdilik
hıııııı haftasonu homili gırtlak yiyip sonra da detoks yapıyoruz
yok arkadaş biz kilo veremeyiz bu gidişle
ayyy çok alemiz biz ya