- 18 Aralık 2020
- 324
- 423
- 53
- Konu Sahibi Smoothieee
-
Evet, tek başıma bir eve çıkmak gibi birşeyim söz konusu olamaz şuanda hem korkuyorum hemde aile yapımıza malesef çok tersBoşanınca ailenizde mi kalacaksınız
Buna mi takıldınz ? Çocuğum otizm tanılı ve bir ton eğitim alıyor haftanın beş günü farklı farklı yerlere götürüyorum , sadece bir yer olsa bırakıp gider insan ama bu karın bile duzenjni henüz çok zor oturtmusken herşeyin sil baştan olmasına şuan için izin veremem çünkü bu Düzeni bile kurmak aylarımi aldı. Ayrıca ev arkadaşı gibiyiz diyip eşimi aldatmiyorum veya başka bir adamı bununla kandırmıyorum bilginizeBuda yeni moda oldu galiba
Artık eşimle boşanacağız ev arkadaşıyız aynı evde yaşıyoruz
......
Buna mi takıldınz ? Çocuğum otizm tanılı ve bir ton eğitim alıyor haftanın beş günü farklı farklı yerlere götürüyorum , sadece bir yer olsa bırakıp gider insan ama bu karın bile duzenjni henüz çok zor oturtmusken herşeyin sil baştan olmasına şuan için izin veremem çünkü bu Düzeni bile kurmak aylarımi aldı. Ayrıca ev arkadaşı gibiyiz diyip eşimi aldatmiyorum veya başka bir adamı bununla kandırmıyorum bilginize
Evet, tek başıma bir eve çıkmak gibi birşeyim söz konusu olamaz şuanda hem korkuyorum hemde aile yapımıza malesef çok ters
İnsanlar maalesef mecburi şartlardan dolayı bir süre böyle yaşamak durumunda kalabilir. Çok kınamamak gerek konu sahibi de kendisi ayrı evde yaşamak ister diye düşünüyorumBuda yeni moda oldu galiba
Artık eşimle boşanacağız ev arkadaşıyız aynı evde yaşıyoruz
......
Arkadaşın durumu zorİnsanlar maalesef mecburi şartlardan dolayı bir süre böyle yaşamak durumunda kalabilir. Çok kınamamak gerek konu sahibi de kendisi ayrı evde yaşamak ister diye düşünüyorum
Arkadaşın durumu zor
Koca adam değil
Anne anne değil
Iki tarafi da seyli değnek
Bu yorumu sadece arkadaşa yazmadım takip ettiyseniz bir kaç gündür boşanacam ama aynı evdeyiz diye acılan konulara dedim
Konu sahibiyle ilgili ne yapması gerekiyor açıkladım
Anneniz drama kraliçesi. Beni evlatlıktan reddetmesin diye aynı eve girerseniz sadece sizin hayatınız değil çocuğunuzun ki de zindan olur. Rest çekmenin vakti gelmiş geçiyor bence.Annem ayrı eve çıkacağım gibi birşey söylersem evlatlıktan reddeder onu yola getirecek bir büyük yakın kimse yok maalesef ki bende öyle düşünmeye başladım. Eş le de hicbirsey yolunda değil ama dediğim gibi en azından evde olmadığında istediğim gibi at koşturabiliyorum artık farkettim ki orada diken üstündeyim. Çok allak bullak durumdayım . İnanın ki çıkar yol bulamıyorum . Ama bir süre eş l devam edeceğim denemek isterse aile terapisti şansımı deneyeceğim . İstemezse de galiba ziyan olacak hayatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?