Hayatim kaydı....

En yakın arkadaşımın eşine aşık oldum malesef. Evliyim. Ne kadar yanlış olduğunu biliyorum. Uyku uyuamıyorum. Bir an bile aklından çıkamıyorum. Kurtulmak istiyorum olmuyor. Yardim edin...
Bir zahmet kendinizi kontrol edin milletin yuvasını yıkmayın ...

Keşke sahte olsa. O da boş değil biliyorum. Anlıyorum. Çok yakın aile dostuyuz. Eşlerimiz de çok samimi. Taşınmayı düşündüm olmadı.Haftanin 3 günü beraberiz ailece. Gece gündüz her an acı çekiyorum.. unutmak istiyorum olmuyor
Hmmm artık yakınlarımızla da görüşmemeliyiz sizler gibiler yüzünden, anlaşıldı...

Keşke sahte olsa. O da boş değil biliyorum. Anlıyorum. Çok yakın aile dostuyuz. Eşlerimiz de çok samimi. Taşınmayı düşündüm olmadı.Haftanin 3 günü beraberiz ailece. Gece gündüz her an acı çekiyorum.. unutmak istiyorum olmuyor
Bu gerçekse sen hastasın kesinlikle. Adamın halinden nasıl anladın..??

Yuvasına göz diktiğini nerden anladın acaba🤦‍♀️ belki unutmaya çalışıyor.
O da bana karşı boş değil ne demek kendince umut arıyor .. o adamı eşiyle görmek bu kişiyi mutlu etmeyeceği gibi kötü olduklarında sevineceği anlamına geliyor.. evlerden Irak

O da bana karşı boş değil ne demek kendince umut arıyor .. o adamı eşiyle görmek bu kişiyi mutlu etmeyeceği gibi kötü olduklarında sevineceği anlamına geliyor.. evlerden Irak
Buraya yardım edin falan yazınca unutmaya çalıştığını düşündüm ilk başta. Sonraki mesajlarında o da bana karşı boş değil falan yazdığını şimdi gördüm. Konunun fake olduğunu düşünmeye başladım çok çelişkili yazıyor.

Düşünüyorum tabiki de
Yaptığım birşey yok ayrıca. Içimdeki duygular var sadece
O duyguları yut hazımsızlık yapmasın sindirmeden yut yazık sakın dışa filan vurma
arkadaşından da uzak dur kocan aynı şeyi düşünse ne hissedersin

Son düzenleme:
Buraya yardım edin falan yazınca unutmaya çalıştığını düşündüm ilk başta. Sonraki mesajlarında o da bana karşı boş değil falan yazdığını şimdi gördüm. Konunun fake olduğunu düşünmeye başladım çok çelişkili yazıyor.
Unutmaya çalışıyorum gercekten

Back
X