Hayatım kısır bir döngü

O bir nedeni.
Cennete gitme sebebi olabilir.
Cennette yukselme sebebi de olabilir.
Kendinize yuklenmeyin.
Kotu seylerden korunuyor olabilirsiniz.
Imtihan olur yaradan ne yapicaginiza bakmak ister.
Genelde bu cevaplari buldum.
Neden bazi insanlarin hayati yolunda güllük gülistanlık rabbim onlari daha mi çok seviyor bazilari neden bu dunyada murat goremiyor

Neden bazi insanlarin hayati yolunda güllük gülistanlık rabbim onlari daha mi çok seviyor bazilari neden bu dunyada murat goremiyor

Genelde oyle insanlar inancli olmuyorlar saygim var fakat bu yonden sordugun icin yaziyorum ondan mutlu oluyorlar.
Iyi insan olmak ve inancli iyi insan olmak farkli seyler mesela..

Ne demek istiyorsunuz?

Arkadas inanc yonunden sormus ben de cevapladim
Olaylarin ahlaki maddi manevi siyasi bir cok boyutu var.
Lutfen baska yerlere cekmeyelim.
Kimin ne olacagi bilinmez insanlarin inanci degisir musluman olan sonra inanmayan ya da tam tersi insanlar var.
Saygili olan her insana saygim vardir.

Açıkcasi bende tam manasıyla anlayamadım

Açıkcasi bende tam manasıyla anlayamadım

Soyle galiba bir insan dini yonden inanmaz fakat iyi bir insandir.
Bir insan dini yonden inanir iyi insandir.
Ikisi de guzel fakat inanan genel de en cok aciyi ceker.
Cunku inanmasi sinaniyor gercekten inaniyor mu diye.

Soyle galiba bir insan dini yonden inanmaz fakat iyi bir insandir.
Bir insan dini yonden inanir iyi insandir.
Ikisi de guzel fakat inanan genel de en cok aciyi ceker.
Cunku inanmasi sinaniyor gercekten inaniyor mu diye.
Benim öyle çok inancım yok ama benim de her şeyim ters gidiyor. Sizin dediğinize göre inancımı tam yitirirsem her şey düzelecek.

Hanımlar,
kuralları hatırlatma 1 milyon 500 bin, çekim 2

Dini yorum yasaktır, birbirinizi rahatlatacağım derken inanç üzerinden başkalarını bilmeden kırdığınızı fark edin artık ve dini yorumlara girmeyin, bu site dini bir site değil, bunu da kabul edin.
"Dini" dedim bakınız, dini yorum deyince tek bir dinden bahsetmiyoruz, çay bardağına inananları da kapsıyor.

Hayatla ic ice olan bir sey her konuda az cok geciyor .
Saygisiz ve kirici mesaj goremedim.
Cay bardagina inanan da arkasinda olsun gurur duysun niye kiriliyor anlamadim.
Yanlis anlamayin Mune Hanim size degil mesajim saygisizlik ve kiriciliktan korkarim ve elimden geldigince yapmam.

Çay bardağı benzetmesini yanlış anladınız, bu sitede ister Müslüman olun, ister Çay bardağı dinine mensup olun fark etmez, hiçbiriniz dini yorum yazmayınız yasaktır babında yazdım onu.
Dini yorum yasak deyince sadece Müslümanlar alınıyor ve burası Müslüman ülke çoğunluk müslüman diyorlar, alınmak her inançtan insanın içinde vardır, rica ediyorum kurallara uyalım, yaşanıp deneyimlediğimiz bazı olaylar üzerine geldi bu yasaklar.

Yok ben anladim ve ne dusuncede olursa arkasinda olsun saygi duymak lazim anlaminda yazdim.
Tecrube konusunda haklisiniz siz daha iyi bilirsiniz.
Tesekkurler.

Tamam mune abla kusura bakma

eski konularını biliyorum senin.naptın bayadır yoktum. boşandınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…