- 30 Kasım 2010
- 9.609
- 19.282
- 448
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Faturalar, borçlar, bitmek bilmeyen ödemeler.. Yoruldum sıkıldım tükendim olmuyo yetmiyo.. Eşim de bende çalışıyoruz 4 bin lira para geçiyo aylık elimize ama sefil gibi yaşıyoruz resmen. Asgari ücretle geçinen insanlara özenir oldum.
İsyan etmiyorum bunada şükür karnımız doyuyo ama o kadar.. Bi düğün oluyo giyecek bişey alamıyorum doğru düzgün. Arkadaşlar buluşalım beraber bişeyler yapalım diyo gidemiyorum. Asosyal oldum çıktım.. Fazlasinda gözüm yok sadece sıkıntı çekmeden yaşicak kadar param olsun istiyorum.. Para olmayınca huzur da olmuyo yalnız kalıyosun insanlar seni takmıyo. E haliyle insan bunalıma giriyo.. Şimdi bikaç kişi çıkıp dicek ki önemli olan huzur ama öyle değil işte para olmayınca gerçekten huzur olmuyo.. Hep bişeyler eksik sürekli eksik.. Para önemli değil diyen insan dünyanın en yalancı insanidir çünkü parayı sevmeyen insan yoktur o sadece show peşinde olan insandir.
Herkes dürüst olsun.. Ha sağlığın yerinde olmaz çok paran olur o zaman diyebilirsiniz işte paranın bi önemi yok diye.. Ama normal şartlarda parasızlık çok zor çoook. . Kayınvalide kişisine muhtaç olmak, sırf yardım ediyor diye hayatımızla ilgili bicok konuda söz hakki olmasi çok zor.. Yalnızca Allaha muhtaç olmak istiyorum..
Birisi çıkıp bana sabrettim şükrettim bunu yaptım şunu yaptim maddi olarak hayatım değişti desin lütfen çok ihtiyacım var umut olsun bana..
Söyle söyleliyim o zaman bende. Tek eşim çalışıyor ben atanamayan öğretmenim. Tek maaş anca bu kadar giriyor eve ve biz gayet de herşeyi yiyoruz içiyoruz da ev bile aldık. Kendinize hesap cikarirsaniz daha rahat gecinirsiniz. Yani bide her dugunede kıyafet almayin. Arkadaşlarla dışarda gorusmeyin eve çağırın oturun bence daha rahat. Arada dışarı çıkmakta da zarar yok çok lüks yerlere gitmediginiz sürece. En önemlisi evde yiyecek birşey çöpe atmayın kesinlikle bereketi kaçırıyor. Ben bizzat yaşadım. Bide siz böyle yaparsanız zaten sukursuzlukten 1-0 yenik başlarsınız.Faturalar, borçlar, bitmek bilmeyen ödemeler.. Yoruldum sıkıldım tükendim olmuyo yetmiyo.. Eşim de bende çalışıyoruz 4 bin lira para geçiyo aylık elimize ama sefil gibi yaşıyoruz resmen. Asgari ücretle geçinen insanlara özenir oldum.
İsyan etmiyorum bunada şükür karnımız doyuyo ama o kadar.. Bi düğün oluyo giyecek bişey alamıyorum doğru düzgün. Arkadaşlar buluşalım beraber bişeyler yapalım diyo gidemiyorum. Asosyal oldum çıktım.. Fazlasinda gözüm yok sadece sıkıntı çekmeden yaşicak kadar param olsun istiyorum.. Para olmayınca huzur da olmuyo yalnız kalıyosun insanlar seni takmıyo. E haliyle insan bunalıma giriyo.. Şimdi bikaç kişi çıkıp dicek ki önemli olan huzur ama öyle değil işte para olmayınca gerçekten huzur olmuyo.. Hep bişeyler eksik sürekli eksik.. Para önemli değil diyen insan dünyanın en yalancı insanidir çünkü parayı sevmeyen insan yoktur o sadece show peşinde olan insandir.
Herkes dürüst olsun.. Ha sağlığın yerinde olmaz çok paran olur o zaman diyebilirsiniz işte paranın bi önemi yok diye.. Ama normal şartlarda parasızlık çok zor çoook. . Kayınvalide kişisine muhtaç olmak, sırf yardım ediyor diye hayatımızla ilgili bicok konuda söz hakki olmasi çok zor.. Yalnızca Allaha muhtaç olmak istiyorum..
Birisi çıkıp bana sabrettim şükrettim bunu yaptım şunu yaptim maddi olarak hayatım değişti desin lütfen çok ihtiyacım var umut olsun bana..
Eşim avukat ve ilk başladığın da telefon faturasını bile ödeyemezdi kesilirdi o yüzden sabır etsin konu sahibi eşi Çalışkan ise hiç korkmasın50.000mi kazaniyor aylik
Ne is yaliyir esiniz allah daha cok versin insallah
Lutfen sefil gibi yasiyoruz cumlesini siz bari kullanmayin ya ev almissiniz arabaniz varmis ee otellere tatile gidebiliyrmussunuz giyimde kalite hangi sefil gibi yasayan sizin sartlarinizda olur. Cok acimasiz geliyor bu cumleler bana. 7 8 bin liralik gelire gore tabiki gideriniz olacak ama yasam standartlariniz bi okadar yukarda olacak tabi. Sadece nacizane bi tavsiye.Aylık 7 -8bin tl gelirimiz var
Biz de sefil gbi yasıyoruz
3 senelik evliyiz evlendiğimizden beri hersey taksiy hersey kredi kartı ile dönüyor
Biz ev aldık ayda 2.700 tl eve ödüyoruz
Giyim kuşamda da kaliteli seyler alırız
İyi otellere tatile gideriz
E arabamız var o da masraflı baya
Yetmıyor yetmiyor yani
Maddi anlamda ilk evlendiğimiz zamana göre sartlarımız cok iyilesti ama ne kadar gelirin olursa o kadar da giderin oluyor
Biz de ha deyip bi yere eğlenmeye vs gidemiyoruz
Şimdi bir dr bebek için tedavi yoluna girdik
Düşün dur:)
Eşim kazanıyoruz ihtiaclarımızı karsılıyoruz cok düşünme diyor ama ben kendim de muhadebeci oldugum için aklımda hep hesap kitap var
Bennnn.Bosandim ve esimin borclarindan kurtuldum suan cok rahatim.
MaşallahBen varım çok çok değişti hayatım evlendiğimiz de hiç unutmam ayçiçek yağ alacak para bulamamıştım hiç unutmam sabır ettik ve şu an eşim aylık elli bin civarın da kazanıyor Allah ondan razı olsun babaevinde ben de çok rahat büyüdüm ama eşimin ailesi hiç bişey yapmadı herşeyi üstümüze yıktı şimdi bakıyorum da iyi ki ole yapmış minnet duymuyorum onlara onlar hala aynı ev aynı araba da kalırken şu an ben çok güzel bi hayat yaşıyorum sabır et dua et
Çok enteresan cümlelerin var Hem diyorsun ki bu dünyada tok gözlü insan yoktur parayı sevmeyen insan yoktur hem de son paragrafını yazman Bence çelişkili.Faturalar, borçlar, bitmek bilmeyen ödemeler.. Yoruldum sıkıldım tükendim olmuyo yetmiyo.. Eşim de bende çalışıyoruz 4 bin lira para geçiyo aylık elimize ama sefil gibi yaşıyoruz resmen. Asgari ücretle geçinen insanlara özenir oldum.
Birisi çıkıp bana sabrettim sukrettim bunu yaptım şunu yaptim maddi olarak hayatım değişti desin lütfen çok ihtiyacım var umut olsun bana..
Faturalar, borçlar, bitmek bilmeyen ödemeler.. Yoruldum sıkıldım tükendim olmuyo yetmiyo.. Eşim de bende çalışıyoruz 4 bin lira para geçiyo aylık elimize ama sefil gibi yaşıyoruz resmen. Asgari ücretle geçinen insanlara özenir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?