Hayatım maddi anlamda çok değişti diyen var mı?

Arkadaşım kusura bakmayın ama şükürsüxlük ediyorsunuz 4 bin 8 bin iyi paralar bunlar yapmayın geçinemiyorum ne demek borcunuz varsa tatil yapmayacaksınız çok lükse kaçmayacaksınız bi yerden kısmanız gerekir.3 tane çocuğum var biz de ev aldık borç harç 1i okula gidiyor 2 si küçük ihtiyaçları bitmiyor.kendimden kısıyorum onlardan kısamam kuaföre gitmem marka giymem 3 çift ayakkabım yok marka eşarp çanta kullanmam istemiyo muyum tabiki istiyorum ama nasıl olacak 1 kaç yıl böyle yapmak zorundayım.çok şükür şikayetçi değilim.sağlık olsun çocuklarım kimseye muhtaç olmasın yeter.

Ben şikayet etmedim ki
Ne kadar gelirin varsa o kadar da giderin oluyor hayat cok pahalı dedim

Sana rakamla 100. 100100

B Berrasu24 bir de şu var sen 3 çocuk tercih etmişsin diğer arkadaşta güzel tatil tercih etmiş, cidden gelen kadar da gider oluyo insanoğlu,bereketli olsun kazançlarımız

Hem iyi araban olsun hem ev al hem de esince gez toz siz ciddi misiniz
Ya birikim ya yaşamak seçim yapın
Ya da sabredin ev taksidi bitince gezin tozun
Yok yaş geçiyo gençken eğlenmem lazım diyorsan evi erteliyceksin
Hem karnım doysun hem pastam dursun olmaz üzgünüm onun için hesapsız para lazım

rakam
ad
  1. 1.
    MATEMATİK TERİMİ
    sayıları yazmak, göstermek için kullanılan imlerden her biri, bu imlerin ortak adı.
    "15 iki rakamlı bir sayıdır"
  2. 2.
    bu imlerle yazılmış sayı.
    "Bize verilen rakamlara göre enflasyon düşüyor"
3. Nicelik, miktar
"Kayıplar yüksek bir rakama çıktı."[/QUOTE]

Bu wikipedia dan alınan tanım.Gerçek matematikte yanlış bir kullanımdır.Fikri Akdeniz,Mustafa Balcı,Atilla Coşkun,Bekir Özçelik gibi matematik profesörlerinin kitaplarına ve tanımlamalarına bakmanızı öneririm

Bana niçin yazdınız bunu?

tdk dan alıntı.
matematik terim dışında hayattaki diğer kullanım şekilleri de belirtilmiş.

Vallahi ne yalan söyliyim ben de 400 lirayla 1 ay geçinemiyorum. Olur yapcak şey yok buna da şükür

Hayir eczaciyim ama matematik yüksek lisansım var.Ayrıca bu muhasebecilerin alanına girmez

Yanlış bilinenleri düzeltme takıntım var
Mesleki takıntıymış,doğru tahmin etmişim...Yasemin Yalçın'ın filmini hatırlattınız bana,deniz kenarında kürk giyip, gösterişli kolyelerle arzı endam ederken,gözucuyla bakıyorlar mı diye çevreyi süzdüğü...Çok tatlısınız gülümsettiniz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…