- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Arkadaşım kusura bakmayın ama şükürsüxlük ediyorsunuz 4 bin 8 bin iyi paralar bunlar yapmayın geçinemiyorum ne demek borcunuz varsa tatil yapmayacaksınız çok lükse kaçmayacaksınız bi yerden kısmanız gerekir.3 tane çocuğum var biz de ev aldık borç harç 1i okula gidiyor 2 si küçük ihtiyaçları bitmiyor.kendimden kısıyorum onlardan kısamam kuaföre gitmem marka giymem 3 çift ayakkabım yok marka eşarp çanta kullanmam istemiyo muyum tabiki istiyorum ama nasıl olacak 1 kaç yıl böyle yapmak zorundayım.çok şükür şikayetçi değilim.sağlık olsun çocuklarım kimseye muhtaç olmasın yeter.Aylık 7 -8bin tl gelirimiz var
Biz de sefil gbi yasıyoruz
3 senelik evliyiz evlendiğimizden beri hersey taksiy hersey kredi kartı ile dönüyor
Biz ev aldık ayda 2.700 tl eve ödüyoruz
Giyim kuşamda da kaliteli seyler alırız
İyi otellere tatile gideriz
E arabamız var o da masraflı baya
Yetmıyor yetmiyor yani
Maddi anlamda ilk evlendiğimiz zamana göre sartlarımız cok iyilesti ama ne kadar gelirin olursa o kadar da giderin oluyor
Biz de ha deyip bi yere eğlenmeye vs gidemiyoruz
Şimdi bir dr bebek için tedavi yoluna girdik
Düşün dur:)
Eşim kazanıyoruz ihtiaclarımızı karsılıyoruz cok düşünme diyor ama ben kendim de muhadebeci oldugum için aklımda hep hesap kitap var
Aylık 7 -8bin tl gelirimiz var
3 senelik evliyiz evlendiğimizden beri hersey taksiy hersey kredi kartı ile dönüyor
Yetmıyor yetmiyor yani
Maddi anlamda ilk evlendiğimiz zamana göre sartlarımız cok iyilesti ama ne kadar gelirin olursa o kadar da giderin oluyor
Eşim kazanıyoruz ihtiaclarımızı karsılıyoruz cok düşünme diyor ama ben kendim de muhadebeci oldugum için aklımda hep hesap kitap var
Aylık 7 -8bin tl gelirimiz var
Yetmıyor yetmiyor yani
Ben şikayet etmedim kiArkadaşım kusura bakmayın ama şükürsüxlük ediyorsunuz 4 bin 8 bin iyi paralar bunlar yapmayın geçinemiyorum ne demek borcunuz varsa tatil yapmayacaksınız çok lükse kaçmayacaksınız bi yerden kısmanız gerekir.3 tane çocuğum var biz de ev aldık borç harç 1i okula gidiyor 2 si küçük ihtiyaçları bitmiyor.kendimden kısıyorum onlardan kısamam kuaföre gitmem marka giymem 3 çift ayakkabım yok marka eşarp çanta kullanmam istemiyo muyum tabiki istiyorum ama nasıl olacak 1 kaç yıl böyle yapmak zorundayım.çok şükür şikayetçi değilim.sağlık olsun çocuklarım kimseye muhtaç olmasın yeter.
rakam
ad
3. Nicelik, miktar
- 1.
MATEMATİK TERİMİ
sayıları yazmak, göstermek için kullanılan imlerden her biri, bu imlerin ortak adı.
"15 iki rakamlı bir sayıdır"- 2.
bu imlerle yazılmış sayı.
"Bize verilen rakamlara göre enflasyon düşüyor"
"Kayıplar yüksek bir rakama çıktı."
Aa evet aratınca çıktı. Teşekkür ederim.Sanırım rastlamadınız,martın son haftası bir konu açılmıştı.Bir kısım arkadaş ban yedi,bir kısmı aramızdan ayrıldı.Bunun tekrarlanmasına üzülürüm.Protesto kk yazın,çıkacaktır.
Hem iyi araban olsun hem ev al hem de esince gez toz siz ciddi misinizAylık 7 -8bin tl gelirimiz var
Yetmıyor yetmiyor yani
Bana niçin yazdınız bunu?Hem iyi araban olsun hem ev al hem de esince gez toz siz ciddi misiniz
Ya birikim ya yaşamak seçim yapın
Ya da sabredin ev taksidi bitince gezin tozun
Yok yaş geçiyo gençken eğlenmem lazım diyorsan evi erteliyceksin
Hem karnım doysun hem pastam dursun olmaz üzgünüm onun için hesapsız para lazım
Bu wikipedia dan alınan tanım.Gerçek matematikte yanlış bir kullanımdır.Fikri Akdeniz,Mustafa Balcı,Atilla Coşkun,Bekir Özçelik gibi matematik profesörlerinin kitaplarına ve tanımlamalarına bakmanızı öneririmSana rakamla 100. 100 100
tdk dan alıntı.="Peri-Tozu, post: 50845349, member: 694548"]
Bu wikipedia dan alınan tanım.Gerçek matematikte yanlış bir kullanımdır.Fikri Akdeniz,Mustafa Balcı,Atilla Coşkun,Bekir Özçelik gibi matematik profesörlerinin kitaplarına ve tanımlamalarına bakmanızı öneririm
Hayir eczaciyim ama matematik yüksek lisansım var.Ayrıca bu muhasebecilerin alanına girmezPeri-Tozu Canım muhasebecimisin, meslekten gelen bir takıntın var sanki.Bir kahve içsen iyi gelir bence...
Kafama esince eğlenmeye gidemiyorum diye dertlenmeyesin diyeBana niçin yazdınız bunu?
Hım tamam peki :))Kafama esince eğlenmeye gidemiyorum diye dertlenmeyesin diye
Doğru, Tdk'dan da alınmış olabilir.Yüksek matematikte böyledir amatdk dan alıntı.
matematik terim dışında hayattaki diğer kullanım şekilleri de belirtilmiş.
canım biz burada matematik değil hayatı konuşuyoruzDoğru, Tdk'dan da alınmış olabilir.Yüksek matematikte böyledir ama
Pöff.Bilgiye gereksiz muamelesi yapan klasik cehaletcanım biz burada matematik değil hayatı konuşuyoruz
Hayir eczaciyim ama matematik yüksek lisansım var.Ayrıca bu muhasebecilerin alanına girmez
Yanlış bilinenleri düzeltme takıntım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?