Hayatım tepetaklak oldu

Kimse aldatılmayı haketmez biliyorum ama beni cidden çok sıkıyodu. Annemle dışarı çıktığımda bile 'ne giydin, yalan söylüyosun biriyle buluştun yalancısın, kanıtla annenle olduğunu falan tarzında saçmalıuodu. Her dışarı çıktığımızda 'oranı kapat, şuran açılmasın şuraya geç, şu sana mı baktı kavgaları çıkıyo huzurumuz bozulmuş bi şekilde dönüyoduk. Heyecan bişey kalmamıştı nefes alamıcak seviyeye gelmiştim, kavga ettiğimizde çok ağır konuşurdu siniri geçince özür dilerdi. Bu bi bahane değil ayrılmam gerekiyodu ama bırakamadım bi türlü affettiriyodu bi şekilde ama sonra aynısını tekrar yapıyodu

Al işte tahmin ettiğim gibi insana seçenek bırakmazlar, ayrılacağım desen rahat bırakmaz, uzaklaşınca da cezasını böyle keserler ama gel gör ki aldatan sensin suçlu sensin, kimseye anlatamazsın ki seni bıraksa gitse bir sıkıntı çıkmaz zaten.

Ben onla birlikteyken başka biriyle görüştüm bi kaç kez. Ayrıldıktan sonra tesadüfen öğrendi. O günden beri arayıp hayatımla tehdit ediyo işte

Aman bumuydu tamam aldatmaya karsı kadınada erkege de aynı tutumdayım ama bu kadar ezıyette fazla bence aynısı bı erkege de yapılsa abartma derdım sana da yapılan abartılı bı ezıyet olmus ne egoymus arkadas okulunu boraktrmaya zorlayak kadar ne gıcık bı adam ya bende bu adam neye bı kadar delırdı dedım aklıma kotu kotu seyler geldı hıc bunu tahmın etmemıstım kızım sende korkma ne korkuyrsun ya cevap bıle verme muhattap alma o serefsızı ya

Direkt savcilik!!! Korkudan cevap veriyorum ne demek ya ne sanio o kendini serefsiz pislik!! Gtsn anasina bacisina laf gecirsin ezik kopek karakteri oturmamis velet!!! Yarn pazartesi kos savcılığa sakin korkma gorsun bakalm gencecik kizlari korkutmak neymis onu bi altina ettirsinler de

Kiz baskasiyla takildi, yada aldatti diye ölsün mu yani.. Yaptigi yanlistir o ayri..

Ne yaparsa yapsin. Ama burda magdurmus gibi davranmasin. Ben hemcinsim diye korumak zorunda degilim. Zaten pisman oldugunu dile getirdimi acaba hic? Sadece su an basi belada oldugu icin cikis ariyor. Bu kdr. Eger surda kolay bi cikis yolu bulmus olsak bidahaki aldatmayi kolaylastirmis olurz. Sonra aldatan aldatana, geride kalani dusunmek yok. Ben aldatildim ve o aciyi bilirim. Bu konuya " sunu yap bunu yap, isin icinden sigril" tuyolari vericek olan kadinlarin aklindan supe ederim. En cok aldatilan kadinlar.. ve aldatanin yaninda olan yine kadinlar.. Aldatmak aldatmaktir, dogrusu olamaz.

Bence siz aldatilmanizin nefretini kizdan cikarmaya calisiyorsunuz. Bende aldatildim da, bu sehire ayak basma demedim. Seni oldururum, sirlarini yayarim da demedim.
Ayrilirsin olur biter. Aldatmasi onun karaktersizligiyse, bu tehditlerde aldatilanin cirkinligi..

ya bu sekilde anlatiliyor ama dogru bakalim aldatmis iste belki daha kotu seyler yapti bilmiyoruz ama bence soyledigi bile yeter benim icin erkek yapinca cok buyuk suc kadin yapinca olabilir cok sacma

Adamda kendince bi intikam almak istiyor demekki. Cunku cani yanmis. Bende aldatildigimdan snra " hakkim helal olsun" diyip sessizce yolumu ayirdim. Ama bi erkek icin isler degisik demekki. Neyse cozumu baskasi bulsun. Ben yorum yapmiycam.

ya bu sekilde anlatiliyor ama dogru bakalim aldatmis iste belki daha kotu seyler yapti bilmiyoruz ama bence soyledigi bile yeter benim icin erkek yapinca cok buyuk suc kadin yapinca olabilir cok sacma

Aynen. Birden kadin dayanismasi olusuyor. Severim hemcins dayanismasini kadin olarak, ama gidin siddet goren kadinlarimiz icin dayanisma olusturun. Yada ne biliyim daha guzel is imkanlari icin bi dayanisma olusturun. Ama herseyede gozunuz kapali dayanisma olusturmayin sirf kadinlari korumak adina ya. Bence bunlar sirf "erkek yapinca oluyor, kadin yapinca puh kaka" dusuncesine bi tepki olarak olusuyor. Ama benim erkek yapinca oluyor dedigimi kim soyluyor? Erkek yapincada serefsizliktir( bu yuzden ayrildim evlilik yoluna giderken), kadin yapincada serefsizliktir. Bu kadar netim. Kimse bana tepki gostermesin.

Ayrica " serefsizlik" kelimesini okuyup tepki felanda gostermesin kimse. Ulusal kanalda " serefsiz" bi kufur degildir. Yine tepki gosterilicek tabi biliyorum. Bu kelimeyi " erkek aldatmis" konusuna yazsaydim kimse bisey demezdi. Ama o ayni kadin dayanismasi " konu sahibine/ bi kadina kufur etti' diyerekten bunada tepki gostericek. Aldatan erkek serefsizdir orda hemfikiriz, ama aldatan hemcinsime soylesem bu cumleyi sucluyum.. eyvallh.
Oysaki aldatilan her kadinin oldugu gibi, aldatilan bi erkeginde hayalleri vardi.. kimse dusunmedi onu..

Aldatan Kim olur sa olsun ....... dir banlanmak istemyorum bu konu icin nedeni ne olur sa olsun aldatmak igrenc bir sey esin aldattimi bosan kimle istiyorsan evlen erkek ve ya kadin farketmez aldatmak karaktersizliktir allaha sükür gelmedi basima olur da bi gün yaparsa gururmla cikarim hayatindan istedigimle evlenirim o da kendi yaptiginda bogulur

hepınız hatlarınızı değiştirin lütfen size ulaşamasın ve onu savcılıga verin yakınınıza yaklaşması bile yasaklanır emin olun o kim de size okuma diyebiliyo ya??? hayırdır??

Adam hakli degil elbette ama sende masum degilsin. Madem olmuyordu ayrilirdiniz sonra ne halt ediyorsa herkes ederdi. Simdi de papuc birakmayin annenize babaniza dosdoğru herseyi anlatin ve savcılığa gidin. Birde okul okumak icin gittiginiz sehirde okul okuyun sadece allah askina. İnan sevisecek flört edicek erkegi her zaman bulursun. Once bir mesleğini eline al insallah ders olur ve su beladan kurtulursun hemen

Adamda kendince bi intikam almak istiyor demekki. Cunku cani yanmis. Bende aldatildigimdan snra " hakkim helal olsun" diyip sessizce yolumu ayirdim. Ama bi erkek icin isler degisik demekki. Neyse cozumu baskasi bulsun. Ben yorum yapmiycam.
Oyle.. Erkeklerin namusu namus, gururu gurur.. Biz sessizce yolumuza devam ediyoruz ama.

Bazi yorumlar aldattiysa hakediyor modunda. Ama ben bunu cok yanlis buluyorum. Bi resmen psikolojik siddet yapiyor ve kizin egitim hayati ile oynamak istiyor. Medeni bir kisinin boyle bir durumda gururu kirilir mafolur kahreder belki ama tehdit ediyor bu adam. Sonra da kadin cinayetleri olunca ah vah. Kimsenin hakki yok bunlari ogrenci bir insana yapmaya. Cozumu sikayet etmek. Korkmadigini belli etmek. Baba bunlar yuzunden okulun birakildigini ogrense belki de daha cok uzulecek. Annenin nosunu degistirin. Babaya da tehdit aliyorum bana kafayi takmis iftira atiyor dersiniz. Kadin olmak ne zor baba baskisi sevgili baskisi koca baskisi. Valla iyi yasiyoruz bu ülkede.

Sevgilini boynuzladin yani birde masumu oynama kizim ya ayip ayip nedir bu

Bakın ben zaten yaptığım şeyi savunmuyorum. Pişmanlığımı yaşıyorum zaten fazlasıylada ödedim. Ama kimse kimsenin bedelini ailesine ödetmeye hakkı yok. Gelsin benimle uğraşsın hıncını benden çıkarsın sonra gitsin hayatına devam etsin. Hergün arayıp babamla annemle tehdit edip ağza alınmıycak laflar edemez bana. Resmen parmağında oynatıyo. Benim ona yalvarmamla ego yapıyo. Benim ailemin yapısını çok iyi biliyo babamda kalp var annemde hasta kardeşim var ve bu ailedeki herkes zarar görücek sadece ben değil. Tam olarak bunu istiyo. Yapma diye yalvardıkça zevk alıyo daha da ileri götürüyo. Yaptığı şey taciz ve bunu yapamaz. Okuyup okumucağıma hiç karar veremez

Aynen öyle. Bugün elinden geleni yap ama canımı yakarsam iki kat canını yakarım dedim. Dahada sinirlendi devam etti iğrenç küfürlerine tehditlerine. İyice araştırıp şikayet edicem iyice sahipsiz sandı

Hic canini sikma bagirir bagirir susar sen gormezden geleceksin ve akillanacaksin hayat devam ediyor millet anasina babasina evladina kardesine esine ne kaziklar atiyor o da kimmis ki

Ac suan telefonu aileme herşeyi anlattım yarın gidip seni savcılığa şikayet edeceğiz de. Babam da senin numarani istedi madem babamla konusacaktin vereyim de arasın diye blof yap. Kendinden emin konuş sakin korkak durma.
Öyle okula gitmemek falan böyle saçma seyleride aklına getirme kimse senin okuma hakkını elinden alamaz hele böyle bir rezil insan hiç alamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…