- 25 Ocak 2011
- 685
- 486
- 303
- 28
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Al işte tahmin ettiğim gibi insana seçenek bırakmazlar, ayrılacağım desen rahat bırakmaz, uzaklaşınca da cezasını böyle keserler ama gel gör ki aldatan sensin suçlu sensin, kimseye anlatamazsın ki seni bıraksa gitse bir sıkıntı çıkmaz zaten.Kimse aldatılmayı haketmez biliyorum ama beni cidden çok sıkıyodu. Annemle dışarı çıktığımda bile 'ne giydin, yalan söylüyosun biriyle buluştun yalancısın, kanıtla annenle olduğunu falan tarzında saçmalıuodu. Her dışarı çıktığımızda 'oranı kapat, şuran açılmasın şuraya geç, şu sana mı baktı kavgaları çıkıyo huzurumuz bozulmuş bi şekilde dönüyoduk. Heyecan bişey kalmamıştı nefes alamıcak seviyeye gelmiştim, kavga ettiğimizde çok ağır konuşurdu siniri geçince özür dilerdi. Bu bi bahane değil ayrılmam gerekiyodu ama bırakamadım bi türlü affettiriyodu bi şekilde ama sonra aynısını tekrar yapıyodu
Ben onla birlikteyken başka biriyle görüştüm bi kaç kez. Ayrıldıktan sonra tesadüfen öğrendi. O günden beri arayıp hayatımla tehdit ediyo işte
Kiz baskasiyla takildi, yada aldatti diye ölsün mu yani.. Yaptigi yanlistir o ayri..
Bence siz aldatilmanizin nefretini kizdan cikarmaya calisiyorsunuz. Bende aldatildim da, bu sehire ayak basma demedim. Seni oldururum, sirlarini yayarim da demedim.Ne yaparsa yapsin. Ama burda magdurmus gibi davranmasin. Ben hemcinsim diye korumak zorunda degilim. Zaten pisman oldugunu dile getirdimi acaba hic? Sadece su an basi belada oldugu icin cikis ariyor. Bu kdr. Eger surda kolay bi cikis yolu bulmus olsak bidahaki aldatmayi kolaylastirmis olurz. Sonra aldatan aldatana, geride kalani dusunmek yok. Ben aldatildim ve o aciyi bilirim. Bu konuya " sunu yap bunu yap, isin icinden sigril" tuyolari vericek olan kadinlarin aklindan supe ederim. En cok aldatilan kadinlar.. ve aldatanin yaninda olan yine kadinlar.. Aldatmak aldatmaktir, dogrusu olamaz.
Ne yaparsa yapsin. Ama burda magdurmus gibi davranmasin. Ben hemcinsim diye korumak zorunda degilim. Zaten pisman oldugunu dile getirdimi acaba hic? Sadece su an basi belada oldugu icin cikis ariyor. Bu kdr. Eger surda kolay bi cikis yolu bulmus olsak bidahaki aldatmayi kolaylastirmis olurz. Sonra aldatan aldatana, geride kalani dusunmek yok. Ben aldatildim ve o aciyi bilirim. Bu konuya " sunu yap bunu yap, isin icinden sigril" tuyolari vericek olan kadinlarin aklindan supe ederim. En cok aldatilan kadinlar.. ve aldatanin yaninda olan yine kadinlar.. Aldatmak aldatmaktir, dogrusu olamaz.
ya bu sekilde anlatiliyor ama dogru bakalim aldatmis iste belki daha kotu seyler yapti bilmiyoruz ama bence soyledigi bile yeter benim icin erkek yapinca cok buyuk suc kadin yapinca olabilir cok sacmaBence siz aldatilmanizin nefretini kizdan cikarmaya calisiyorsunuz. Bende aldatildim da, bu sehire ayak basma demedim. Seni oldururum, sirlarini yayarim da demedim.
Ayrilirsin olur biter. Aldatmasi onun karaktersizligiyse, bu tehditlerde aldatilanin cirkinligi..
Bence siz aldatilmanizin nefretini kizdan cikarmaya calisiyorsunuz. Bende aldatildim da, bu sehire ayak basma demedim. Seni oldururum, sirlarini yayarim da demedim.
Ayrilirsin olur biter. Aldatmasi onun karaktersizligiyse, bu tehditlerde aldatilanin cirkinligi..
ya bu sekilde anlatiliyor ama dogru bakalim aldatmis iste belki daha kotu seyler yapti bilmiyoruz ama bence soyledigi bile yeter benim icin erkek yapinca cok buyuk suc kadin yapinca olabilir cok sacma
Sevgilini boynuzladin yani birde masumu oynama kizim ya ayip ayip nedir buBen onla birlikteyken başka biriyle görüştüm bi kaç kez. Ayrıldıktan sonra tesadüfen öğrendi. O günden beri arayıp hayatımla tehdit ediyo işte
Oyle.. Erkeklerin namusu namus, gururu gurur.. Biz sessizce yolumuza devam ediyoruz ama.Adamda kendince bi intikam almak istiyor demekki. Cunku cani yanmis. Bende aldatildigimdan snra " hakkim helal olsun" diyip sessizce yolumu ayirdim. Ama bi erkek icin isler degisik demekki. Neyse cozumu baskasi bulsun. Ben yorum yapmiycam.
Oyle.. Erkeklerin namusu namus, gururu gurur.. Biz sessizce yolumuza devam ediyoruz ama.
Sevgilini boynuzladin yani birde masumu oynama kizim ya ayip ayip nedir bu
Aynen. Birden kadin dayanismasi olusuyor. Severim hemcins dayanismasini kadin olarak, ama gidin siddet goren kadinlarimiz icin dayanisma olusturun. Yada ne biliyim daha guzel is imkanlari icin bi dayanisma olusturun. Ama herseyede gozunuz kapali dayanisma olusturmayin sirf kadinlari korumak adina ya. Bence bunlar sirf "erkek yapinca oluyor, kadin yapinca puh kaka" dusuncesine bi tepki olarak olusuyor. Ama benim erkek yapinca oluyor dedigimi kim soyluyor? Erkek yapincada serefsizliktir( bu yuzden ayrildim evlilik yoluna giderken), kadin yapincada serefsizliktir. Bu kadar netim. Kimse bana tepki gostermesin.
Ayrica " serefsizlik" kelimesini okuyup tepki felanda gostermesin kimse. Ulusal kanalda " serefsiz" bi kufur degildir. Yine tepki gosterilicek tabi biliyorum. Bu kelimeyi " erkek aldatmis" konusuna yazsaydim kimse bisey demezdi. Ama o ayni kadin dayanismasi " konu sahibine/ bi kadina kufur etti' diyerekten bunada tepki gostericek. Aldatan erkek serefsizdir orda hemfikiriz, ama aldatan hemcinsime soylesem bu cumleyi sucluyum.. eyvallh.
Oysaki aldatilan her kadinin oldugu gibi, aldatilan bi erkeginde hayalleri vardi.. kimse dusunmedi onu..
ya bu sekilde anlatiliyor ama dogru bakalim aldatmis iste belki daha kotu seyler yapti bilmiyoruz ama bence soyledigi bile yeter benim icin erkek yapinca cok buyuk suc kadin yapinca olabilir cok sacma
Bazi yorumlar aldattiysa hakediyor modunda. Ama ben bunu cok yanlis buluyorum. Bi resmen psikolojik siddet yapiyor ve kizin egitim hayati ile oynamak istiyor. Medeni bir kisinin boyle bir durumda gururu kirilir mafolur kahreder belki ama tehdit ediyor bu adam. Sonra da kadin cinayetleri olunca ah vah. Kimsenin hakki yok bunlari ogrenci bir insana yapmaya. Cozumu sikayet etmek. Korkmadigini belli etmek. Baba bunlar yuzunden okulun birakildigini ogrense belki de daha cok uzulecek. Annenin nosunu degistirin. Babaya da tehdit aliyorum bana kafayi takmis iftira atiyor dersiniz. Kadin olmak ne zor baba baskisi sevgili baskisi koca baskisi. Valla iyi yasiyoruz bu ülkede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?