- 5 Haziran 2016
- 970
- 740
- 103
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Eski sevgilimle ayrıldıktan sonra benim yaptığım kötü bişeyi öğrendi. Hakaretler, küfürler tehditler yağdırıyo , annemi aradı açmamasını, psikolojisi bozuk eski sevgilimin aradığını söyledim. Canımı yakmak için herşeyi yapıyo. Hayatımı mahvetmek beni öldürmekten beter hale getirmek istiyo. Anneme mesaj atmış birlikte yaşadığımız şeyleri, sırlarımızı anlatmış inanmamasını, çocuğun canımı yakmak için uğraştığını akli demgesinin yerinde olmadığını söyledim ama oda çok kötü durumda. Babam bilse onada kendinede banada zarar verir bütün hayatım biter.
Şuan onunla aynı şehirde değilim yaz tatili için evime geldim, okullar açıldığında o şehre gidicektim. Bana buraya gelmiyceksin, bu şehre adımını atarsan babana ulaşır herşeyi anlatır fotoğrafları atarım dedi. Bana gün yüzü göstermiceğini, hayatımı mahvediceğini söylüyo. Ben oraya gidemem bidaha, başka üniye yatay geçiş yapmayı düşündüm ama başvuru tarihleri geçmiş ve zaten ortalamam tutmuyo. Geçen seneki ösym puanımla yapabilirdim belki ama başvurular çoktan bitmiş. Bunu ona söyledim, okumucaksın o zaman buraya gelmiyceksin o kadar tarzında konuştu. Okulu bırakamam bu sene tekrar hazırlansam babama ne diycem 3 aydır her şey yolunda okula geri dönücem diye biliyo. Durup dururken tekrar hazırlancağımı söylesem bişeyler sezer ve bi yılım boşa gitti diye öldürür beni babamda çok ters bi adam. Çocuk şuan bile yazıyo korkumdan cevap veriyorum hala tehdit ediyo napıcağımı bilmiyorum yemek yiyemiyorum ailemin yüzüne bakamıyorum çok kötü bi durumdayım herşey bitti. Şuan bile yazıyo hayatımı mahvetmek için elinden geleni yapıcak ve yapabilceğim hiç bişey yok şuan lütfen bi yol gösterin
Benimde böyle bişey başıma gelmişti ailen şunu bunu öğrenecek tarzında değildi tehditler ama zarar veririm öldürürüm asarım keserim tarzındaydı. Polisi savcısı var bu ülkenin git tehditleri göster telefonundan bu kadar korkuyorsan tek çözümü bu. Okulunu falan bırakma 2 ay sonra kuyruğunu kıstıracak asalak birisi için eğitim hayatını da psikolojini de mahvetme genelde havlayıp susarlar ama her ihtimale karşı savcılığa git.Eski sevgilimle ayrıldıktan sonra benim yaptığım kötü bişeyi öğrendi. Hakaretler, küfürler tehditler yağdırıyo , annemi aradı açmamasını, psikolojisi bozuk eski sevgilimin aradığını söyledim. Canımı yakmak için herşeyi yapıyo. Hayatımı mahvetmek beni öldürmekten beter hale getirmek istiyo. Anneme mesaj atmış birlikte yaşadığımız şeyleri, sırlarımızı anlatmış inanmamasını, çocuğun canımı yakmak için uğraştığını akli demgesinin yerinde olmadığını söyledim ama oda çok kötü durumda. Babam bilse onada kendinede banada zarar verir bütün hayatım biter.
Şuan onunla aynı şehirde değilim yaz tatili için evime geldim, okullar açıldığında o şehre gidicektim. Bana buraya gelmiyceksin, bu şehre adımını atarsan babana ulaşır herşeyi anlatır fotoğrafları atarım dedi. Bana gün yüzü göstermiceğini, hayatımı mahvediceğini söylüyo. Ben oraya gidemem bidaha, başka üniye yatay geçiş yapmayı düşündüm ama başvuru tarihleri geçmiş ve zaten ortalamam tutmuyo. Geçen seneki ösym puanımla yapabilirdim belki ama başvurular çoktan bitmiş. Bunu ona söyledim, okumucaksın o zaman buraya gelmiyceksin o kadar tarzında konuştu. Okulu bırakamam bu sene tekrar hazırlansam babama ne diycem 3 aydır her şey yolunda okula geri dönücem diye biliyo. Durup dururken tekrar hazırlancağımı söylesem bişeyler sezer ve bi yılım boşa gitti diye öldürür beni babamda çok ters bi adam. Çocuk şuan bile yazıyo korkumdan cevap veriyorum hala tehdit ediyo napıcağımı bilmiyorum yemek yiyemiyorum ailemin yüzüne bakamıyorum çok kötü bi durumdayım herşey bitti. Şuan bile yazıyo hayatımı mahvetmek için elinden geleni yapıcak ve yapabilceğim hiç bişey yok şuan lütfen bi yol gösterin
Git savcılığa ne bekliyorsunEski sevgilimle ayrıldıktan sonra benim yaptığım kötü bişeyi öğrendi. Hakaretler, küfürler tehditler yağdırıyo , annemi aradı açmamasını, psikolojisi bozuk eski sevgilimin aradığını söyledim. Canımı yakmak için herşeyi yapıyo. Hayatımı mahvetmek beni öldürmekten beter hale getirmek istiyo. Anneme mesaj atmış birlikte yaşadığımız şeyleri, sırlarımızı anlatmış inanmamasını, çocuğun canımı yakmak için uğraştığını akli demgesinin yerinde olmadığını söyledim ama oda çok kötü durumda. Babam bilse onada kendinede banada zarar verir bütün hayatım biter.
Adam baya ofkelenmis yanliz.
" kotu" dediginiz sey cok kotu bisey sanirim.
yanı ne yaptın ne alaka byle yapışkan bi pislikge boyun egmenle anlamadım ama polise gıtmelısın
Konu sahibi sadece karsi tarafi anlatiyo bir suru insan sen ne yaptin ona diyo ama anlatmiyo ya konu sahibide edki sevgilisi tarzi birsey yaptiysa simdi kendisi nasil olsun istiyorum diyor ya belki adami da o dereceye getirdi garip geldi bana
Ben onla birlikteyken başka biriyle görüştüm bi kaç kez. Ayrıldıktan sonra tesadüfen öğrendi. O günden beri arayıp hayatımla tehdit ediyo işte
Kiz baskasiyla takildi, yada aldatti diye ölsün mu yani.. Yaptigi yanlistir o ayri..Sende az degilmissin yanliz. Bi erkek bunu yapsa tasa tutariz. Ben burda seni korumam.
e o zaman eslerini aldatan erkeklere de diyelim kadinlar yapmistir haketmistir ki aldatmistir. Burdan o cikuyiKi başkasıyla görüşmesinde de sevgilisinin etkisi vardır kimbilir neler yaşattı ki kız nefes alamamıştır.
Ben sorunun karşılıklı olduğunu düşünüyorum, kimse yok yere aldatmaz elbette ki adamın istemediği şeyler yaşanmıştı buna itilmiştir, herkes hatayı kendinde aramalı önce, birilerini taşlamadan.e o zaman eslerini aldatan erkeklere de diyelim kadinlar yapmistir haketmistir ki aldatmistir. Burdan o cikuyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?