Hayatım tepetaklak oldu

erkek milleti evlensen de öyle, seni sahipsiz gördü mü ezebileceğini sanıyor
annesi açsa o telefonu senin ağzını yırtarım dese bile o bak nasıl kuyruğu kıstırır :KK53:
denendi daha önce biliyorum
sanki hırlayan gürleyen itoğlu it o değil gibi miyauv oluyorlar :KK53:
Aynen öyle. Biz güç toplumuyuz maalesef. Güç kimdeyse Süleyman o.

sana ulaşmasını engelle yoksa btmez o tehditler. ve msjlarına cwp vererk çok büyük hata etmişin. bide yaptpn kötü şey onu aldattın mı bu kadar sinirli?

Önce annenle babana mesaj atmasını engelleyerek başlayabilirsin. Annene rica etsen zaten hattını değiştirir. Ben bu kadar çaresiz bir durumda olsam ve babama anlatamasam bir gün babamın telefonunu alıp simkartı bir iğneyle şöyle boydan boya tahrip ederim. Sonra hattın yedeğini alma ihtimaline karşılık daha uygun bir tarife var başka bir yerden direkt hat alalım derim altından girer üstünden çıkar yaparım bunu. Ama en önemlisi şikayet et. O kanıtlar seni değil onu korkutsun.

Anonim numaralaraengelle diye bi secenekvar mi telefonda?oyke yaparsan o zaman baska bi numaradan da arayamaz diye biliyorum ben

Böyle durumlarda normalde sırasıyla neler olduğunu yazayım; kızla erkek ayrılır, erkek tehdit etmeye başlar kız korkudan istediklerini yerine getirir ama erkek tatmin olmaz sürekli bir adım ötesini ister elindeki kozlarını çoğaltır, kız ailesinin öğrenmesinden korkar fakat erkeği durduramaz, sonunda kızın ailesi herşeyi öğrenir kızın korktuğu gb bir tepki vermezler, kız o kadar travmayı yaşadığıyla kalır, en baştan ailesine anlatmayıp şikayetçi olmadığı için pişman olur ama iş işten geçmiştir.

Merak etmeyin babanız için elin manyak adamından daha kıymetlisinizdir, daha fazla yıpranmadan ailenize anlatıp şikayetçi olun ki eninde sonunda öğrenecekler. Okulu yakıp o şehre hiç gitmeseniz bile durur mu sanıyorsunuz? Elinin altında oyuncak gb oynamak isteyecek sizinle.

Ayrıca kusura bakma ama böyle yaklaşırsanız kimse size yardımcı olamaz. Size en benim diyen psikolog ve avukatı göndersek "ama şöyle manyak, böyle psikopat, şöyle korkuyorum" diyeceksiniz. Prim verdikçe çözemezsiniz. Çok yakın bir arkadaşım da benzer tehditler alıyordu pısırık pısırık adamın ayağına gitmeye başlayınca derdini bana anlatma deyip bıraktım. manasız çünkü. ben bunlara prim versem ne o okulu bitirirdim şimdiye ne de hayatım düzende olurdu. Kendiniz için doğru olanı yapın, hoşçakalın.

çocuklarımızı korkutmayacağız.
her zaman bize geri dönebileceklerini, onlara destek olacağımızı, reddetmeyeceğimizi bilmelerini sağlayacağız
bu kızın babası zamanında bu kadar sıkıştırmasaydı şu an gider açık yüreklilikle söylerdi böyle böyle bir şey oldu baba diyerek.

benim annem her zaman bir şey olduğunda ilk bana geleceksin derdi
ki öyle de yaptım
çünkü beni reddetmeyeceğini biliyorum :KK51:

Aynen oyle.:KK9::KK9::KK9: simdi napcagini nereye sigincagini bilemiyor bu kiz iste

Eski sevgilimle ayrıldıktan sonra benim yaptığım kötü bişeyi öğrendi. Hakaretler, küfürler tehditler yağdırıyo , annemi aradı açmamasını, psikolojisi bozuk eski sevgilimin aradığını söyledim. Canımı yakmak için herşeyi yapıyo. Hayatımı mahvetmek beni öldürmekten beter hale getirmek istiyo. Anneme mesaj atmış birlikte yaşadığımız şeyleri, sırlarımızı anlatmış inanmamasını, çocuğun canımı yakmak için uğraştığını akli demgesinin yerinde olmadığını söyledim ama oda çok kötü durumda. Babam bilse onada kendinede banada zarar verir bütün hayatım biter.
Şuan onunla aynı şehirde değilim yaz tatili için evime geldim, okullar açıldığında o şehre gidicektim. Bana buraya gelmiyceksin, bu şehre adımını atarsan babana ulaşır herşeyi anlatır fotoğrafları atarım dedi. Bana gün yüzü göstermiceğini, hayatımı mahvediceğini söylüyo. Ben oraya gidemem bidaha, başka üniye yatay geçiş yapmayı düşündüm ama başvuru tarihleri geçmiş ve zaten ortalamam tutmuyo. Geçen seneki ösym puanımla yapabilirdim belki ama başvurular çoktan bitmiş. Bunu ona söyledim, okumucaksın o zaman buraya gelmiyceksin o kadar tarzında konuştu. Okulu bırakamam bu sene tekrar hazırlansam babama ne diycem 3 aydır her şey yolunda okula geri dönücem diye biliyo. Durup dururken tekrar hazırlancağımı söylesem bişeyler sezer ve bi yılım boşa gitti diye öldürür beni babamda çok ters bi adam. Çocuk şuan bile yazıyo korkumdan cevap veriyorum hala tehdit ediyo napıcağımı bilmiyorum yemek yiyemiyorum ailemin yüzüne bakamıyorum çok kötü bi durumdayım herşey bitti. Şuan bile yazıyo hayatımı mahvetmek için elinden geleni yapıcak ve yapabilceğim hiç bişey yok şuan lütfen bi yol gösterin
Yaptıgin kötu neyi ögrendiki sevgilin bu kadar üstune geliyo??

Bu arada bu karaktersiz pislik adamdan korkup da okulu bırakmayın sakin istediği kadar tehdit etsin hicbirsey yapamazlar ancak anneni telefonla arar durur annen telefonda ben kızımın arkasındayım ne olduysa oldu herseyi ile kabulüm rahatsız edip durma desin siz de en acilinden telefonunuzun numarasini değiştirin.
Bir de bu tarz pislik adamlardan uzak durun isteklerine de boyun eğmeyin.

Tıpkısının aynısı bir durum yakınımda bir kızın başına geldi seni öldürürüm buraya gelemezsin kızın annesini aramalar resimler falan kız korkudan okula gidemiyordu sonra kızın babası aradı seni Oray'a gelir öldürürüm dedi daha sonra ne oldu çocuk kzın yaşadığı şehre geldi sarmaş dolaş gezdiler onları o halde görünce o kadar şaşırdım ki ve en son aldığım habere göre Kız şuan çocuğun yaşadığı şehirde beraber kalıyorlar

Babana deki bir çocuk bana kafayı taktı beni tehdit ediyor de babanda gidip o salağı oraya gömsün. Yada bir ağabey arkadaş kuzen amca dayı araya tampon olacak birini bul ona yaptır. Herife bak şehri sahiplenmiş. Havlayan köpek ısırmaz canım.

Çok afedersiniz ama hayvana bak demek istiyorum ama bir çok hayvan bu pislikten daha aklı başındadır. Terbiyesiz pislik ne demek okuma ya sen kimsin anneni gece aramalar falan nasıl sinirlendim ya. Çok mu ararsınız bu şerefsizleri.Git sikayet et bir magandanin hayatını mahvetmesine izin verme!!!!!!!! Bu karaktersizler işte yarın bir gun evlenir karısını döver hatta öldürür çünkü kendini Tanrı zannediyor ne de olsa erkek onun pipisi var kadından üstün senin okuman başka şehre gitmen hep onun iki dudağının arasın da. Konu egitim olunca kadın hakları olunca tutamıyorum kendimi kusura bakmayın!

Aynısı başıma gelmişti.mesajları sakla.tamam de geçiştir.haber vermeden git o şehire.bır arkadasını al dırek karakola gidin bavullarla.komısere durumu anlat.abı ıste böyle oldu vs dıye.telefon açıp çagırılar.bır gece nezarette kalır.bak bı daha arıyomu senı.oyle güzel yola getırıyolar kı.bu kız of dese senden bılırız dıyolar.ailene haber vermiyolar.emin ol.aksam gıdersen daha ıyı olur.karakolda sadece gece amiri oluyo.ınan bana ıse yarıyo

Back
X