Hayatım tepetaklak oldu

Bi halt yapamaz. Dusundun mu baban değil de neden annen.
Babana mesaj atmak yemez çünkü atarim atarim diyo ama atmiyo.Bi halt yapamaz korkma.
Babanin telden öncelikle çocuğu engelle.
Daha sonra her dediğine tamam deme hatta sen ona köpek çek.
Çocuğun ailesine ulaş, seni tehdit ettiğini eger devam ederse savcılığa gideceğini özellikle belirt.
Sana attigi tehdit mesajlarının ekran görüntülerini çocuğa at eğer devam ederse savcılığa gideceğini söyle.
Daha sonra polise git reşitsin gizliliği korurlar
Polis onu bir güzel yumuşatır merak etme

Eski sevgilimle ayrıldıktan sonra benim yaptığım kötü bişeyi öğrendi. Hakaretler, küfürler tehditler yağdırıyo , annemi aradı açmamasını, psikolojisi bozuk eski sevgilimin aradığını söyledim. Canımı yakmak için herşeyi yapıyo. Hayatımı mahvetmek beni öldürmekten beter hale getirmek istiyo. Anneme mesaj atmış birlikte yaşadığımız şeyleri, sırlarımızı anlatmış inanmamasını, çocuğun canımı yakmak için uğraştığını akli demgesinin yerinde olmadığını söyledim ama oda çok kötü durumda. Babam bilse onada kendinede banada zarar verir bütün hayatım biter.
Şuan onunla aynı şehirde değilim yaz tatili için evime geldim, okullar açıldığında o şehre gidicektim. Bana buraya gelmiyceksin, bu şehre adımını atarsan babana ulaşır herşeyi anlatır fotoğrafları atarım dedi. Bana gün yüzü göstermiceğini, hayatımı mahvediceğini söylüyo. Ben oraya gidemem bidaha, başka üniye yatay geçiş yapmayı düşündüm ama başvuru tarihleri geçmiş ve zaten ortalamam tutmuyo. Geçen seneki ösym puanımla yapabilirdim belki ama başvurular çoktan bitmiş. Bunu ona söyledim, okumucaksın o zaman buraya gelmiyceksin o kadar tarzında konuştu. Okulu bırakamam bu sene tekrar hazırlansam babama ne diycem 3 aydır her şey yolunda okula geri dönücem diye biliyo. Durup dururken tekrar hazırlancağımı söylesem bişeyler sezer ve bi yılım boşa gitti diye öldürür beni babamda çok ters bi adam. Çocuk şuan bile yazıyo korkumdan cevap veriyorum hala tehdit ediyo napıcağımı bilmiyorum yemek yiyemiyorum ailemin yüzüne bakamıyorum çok kötü bi durumdayım herşey bitti. Şuan bile yazıyo hayatımı mahvetmek için elinden geleni yapıcak ve yapabilceğim hiç bişey yok şuan lütfen bi yol gösterin

Canım sen bana baksana bi. O haysiyetsize desene aynı fotoğraflar benim de elimde var, ailene gösteririm bana zorla bunları yaptı bir de tehditle fotoğraflarımızı çekti diye. Oğlunuz böyle bir pislik, peşimi bırakmıyor savcılığa gideceğim diyeceğim de. Ya da direkt ailesine ulaş yap bunları. Bak bakalım el mi yaman bey mi

Ben de daha önce buna benzer bir olay yaşamıştım yani Sapığın teki Bana da dadanmıştı ben de gittim karakola şikayet ettim adam Çünkü evime bile gelmişti Numaramı değiştirdim telefonum da onun aramaları, çağrıları , ekran fotoğraflarını ve mesajlarını gösterdim şikayet ettim. adam aradığında da bağırdım çağırdım bir daha aramaya cesaret edemedi. Sizin durum biraz karışık ama korkmayın.

Eski sevgilimle ayrıldıktan sonra benim yaptığım kötü bişeyi öğrendi. Hakaretler, küfürler tehditler yağdırıyo , annemi aradı açmamasını, psikolojisi bozuk eski sevgilimin aradığını söyledim. Canımı yakmak için herşeyi yapıyo. Hayatımı mahvetmek beni öldürmekten beter hale getirmek istiyo. Anneme mesaj atmış birlikte yaşadığımız şeyleri, sırlarımızı anlatmış inanmamasını, çocuğun canımı yakmak için uğraştığını akli demgesinin yerinde olmadığını söyledim ama oda çok kötü durumda. Babam bilse onada kendinede banada zarar verir bütün hayatım biter.
Şuan onunla aynı şehirde değilim yaz tatili için evime geldim, okullar açıldığında o şehre gidicektim. Bana buraya gelmiyceksin, bu şehre adımını atarsan babana ulaşır herşeyi anlatır fotoğrafları atarım dedi. Bana gün yüzü göstermiceğini, hayatımı mahvediceğini söylüyo. Ben oraya gidemem bidaha, başka üniye yatay geçiş yapmayı düşündüm ama başvuru tarihleri geçmiş ve zaten ortalamam tutmuyo. Geçen seneki ösym puanımla yapabilirdim belki ama başvurular çoktan bitmiş. Bunu ona söyledim, okumucaksın o zaman buraya gelmiyceksin o kadar tarzında konuştu. Okulu bırakamam bu sene tekrar hazırlansam babama ne diycem 3 aydır her şey yolunda okula geri dönücem diye biliyo. Durup dururken tekrar hazırlancağımı söylesem bişeyler sezer ve bi yılım boşa gitti diye öldürür beni babamda çok ters bi adam. Çocuk şuan bile yazıyo korkumdan cevap veriyorum hala tehdit ediyo napıcağımı bilmiyorum yemek yiyemiyorum ailemin yüzüne bakamıyorum çok kötü bi durumdayım herşey bitti. Şuan bile yazıyo hayatımı mahvetmek için elinden geleni yapıcak ve yapabilceğim hiç bişey yok şuan lütfen bi yol gösterin
Benimde böyle bişey başıma gelmişti ailen şunu bunu öğrenecek tarzında değildi tehditler ama zarar veririm öldürürüm asarım keserim tarzındaydı. Polisi savcısı var bu ülkenin git tehditleri göster telefonundan bu kadar korkuyorsan tek çözümü bu. Okulunu falan bırakma 2 ay sonra kuyruğunu kıstıracak asalak birisi için eğitim hayatını da psikolojini de mahvetme genelde havlayıp susarlar ama her ihtimale karşı savcılığa git.

Yorumlarınızı okudum hepinize teşekkür ederim moral oldunuz iyi geldi. Babamın hattını çizip annemede arayıp rahatsız etme şeklinde konuşmasını istiycem sanırım. Zaten zor tutuyorum aramaması için. Aramaya devam ederse üniye gitceğim şehirde şikayet edicem yanına kalmasını istemiyorum yaptığının. Tamam gelmiycem oraya dediğimde bu sefer, 1 gün sonra arıycam annenle bu konuyu konuşmuş ol yoksa babanı ararım dedi resmen oyun oynuyo benimle iğrenç herif. Bana ağza alınmıycak küfürler eden, annemi rahatsız etme cesaretinde bulunan hakaretler en zayıf şeylerimi bilip bu konuda tehditler eden bi hayvana tamam istediğini yapıcam derken kendimden tiksiniyorum ölmesini istiyorım onun.

Bence aradiginda deki, babama annem biraz citlatmis babam cok sinirli biri,o cocugu bulurum kendim ugrasmam baskalarina oldurtucem onu deyip duruyor cok korkuyorum.tam olarak ogrwnirse ne yaparim bilmem de,gor bak butun tehtidler kesilecek.

yanı ne yaptın ne alaka byle yapışkan bi pislikge boyun egmenle anlamadım ama polise gıtmelısın

Burdan sevgilisi olan genc kizlara sesleniyorum yavrucuklarim güvenmeyin güvenmeyinnnn fotograf cinsel ilişki cok özel ve hayati sirlar aile konulari anlatmayin sevgilinize bakin bir anda askim ölürüm senin icin diyen Adam gidiyo öldürürüm fotolarini yayarim yasadiklarimizi anlatirim diyen öküz oluveriyorlar flört güzel bir sey ama dogru Adam oldugunu anlamaniz onu kizdirdinizda belli olur ailenizin gururunu düsünün cikin ama kendinizden taviz vermeyin ilerde biterse kafaniz rahat olsun bi b.k yiyemez beni tehtit edemez diye

Korkma ver savciliga baska caren yok sen kabul ettikce o seni kullanir bi cagrilsin mahkemeye korkar insallah

Konu sahibi sadece karsi tarafi anlatiyo bir suru insan sen ne yaptin ona diyo ama anlatmiyo ya konu sahibide edki sevgilisi tarzi birsey yaptiysa simdi kendisi nasil olsun istiyorum diyor ya belki adami da o dereceye getirdi garip geldi bana

Git savcılığa ne bekliyorsun

Adam baya ofkelenmis yanliz.
" kotu" dediginiz sey cok kotu bisey sanirim.
yanı ne yaptın ne alaka byle yapışkan bi pislikge boyun egmenle anlamadım ama polise gıtmelısın
Konu sahibi sadece karsi tarafi anlatiyo bir suru insan sen ne yaptin ona diyo ama anlatmiyo ya konu sahibide edki sevgilisi tarzi birsey yaptiysa simdi kendisi nasil olsun istiyorum diyor ya belki adami da o dereceye getirdi garip geldi bana

Ben onla birlikteyken başka biriyle görüştüm bi kaç kez. Ayrıldıktan sonra tesadüfen öğrendi. O günden beri arayıp hayatımla tehdit ediyo işte

Ki başkasıyla görüşmesinde de sevgilisinin etkisi vardır kimbilir neler yaşattı ki kız nefes alamamıştır.

e o zaman eslerini aldatan erkeklere de diyelim kadinlar yapmistir haketmistir ki aldatmistir. Burdan o cikuyi
Ben sorunun karşılıklı olduğunu düşünüyorum, kimse yok yere aldatmaz elbette ki adamın istemediği şeyler yaşanmıştı buna itilmiştir, herkes hatayı kendinde aramalı önce, birilerini taşlamadan.

Back
X