Halanla teyzenim ne suçu var. Sakin ol. Mecbur sakladilar demek ki.merhabalar kk hanımları buraya yeni üye oldum zaman zaman girerdim buraya ve ne hayatlar var derdim kimseyi ayıplamadım asla kendi hayatlarıdır derdim sonuçta etme bulma dünyası eden illaki buluyor.Nasıl başlasam nerden başlasam bilmiyorum 39 yaşındayım 2 çocuğum var çok şükür mutlu bi evliğiğim var 20 yıllık evliyim birbirimizi bazen üzdük kırdık ama kinci değildik hemen barışyorduk.Eşimle çok büyük kavgalarımız olmadı birimiz sinirliyse öteki sustu sonuçta sinirli olan kendisini affettirmesini bildi.Ben çok küçükken annem babam ayrıldı 3 kadeşiz en küçükleri benim annem çok zorlukla büyüttü bizi derdim hep ama şimdi demiyorum çok hatalar yapmış babama şuan annem ayzaymır hastası ileri safhada ne konuştuğunu ne yediğini hiçbir şey bilmiyor bu size yazacaklarımı ne eşim ne başkası biliyor.Sadece teyzem ve halam biliyormuş ve tabiki annem bana anlattılar yani birnevi mecbur kaldılar.Demiştim annem hastalığının zor evresi konuştuğunu bilmediği için teyzem bakıyor hep kimseye bırakmadı annemi vermiyordu bize biliyordu belki birgün hastalığından dolayı belki söyleyecek diye.Ben teyzeme annemi ziyarete gittiğimde bir gün oturuyoruz annem birden bana bir tokat attıki zannettim boynum kırılacak zor toparladım kendimi bana çok kötü baktı dediki sen benim hatamsın ölmedinde düşmedinde gebermedin seni gördükçe o geliyor aklıma ismail git bidaha gelme buraya ben şoook şook.Teyze dedim ne diyo bu oda boş boş konuşuyor dedi kızardı bozardı teyzem annemi ilaçlarını verdi yatırdı odaya.Ben teyzemi çok sıkıştırdım ne diyor diye günlerce evime gitmedim ya söylücen ya söylücen offff offff öleydim ben.Ben bunu sana açıklıyamam tekbaşıma halanı cağırıcam onunla beraber konuşuruz dedi teyzem.Halam geldi telefonda söylemiş teyzem gelmezsen bi delilik yapar bu kız dallanır budaklanır demiş geldi halam ve herşeyi acıkladılar beraberce annem babamı aldatmış halam bunları yakalamış teyzeme söylüyor beraber konuşuyorlar annem hamile kalıyor bana çok düşürmek istemiş olmamış o adamda biliyormuş beni onun çocuğu olduğumu allah sizin belanızı versin dedim hepsine anneme teyzeme halama babamaaa BABAMA çok üzüldüm tek başına öldü kahrından hastanede gitmedim suçladım bizi biraktı diye hep.O adama gelince bi kez gördüm yolda ve yüzüne tükürdüm anladı herhalde öğrendiğimi hiç ses etmedi sadece kızımm kızımm dedi sonra bana bir mektup bırakmış halama verdiler okudum nefretim öylee arttıki anlatamam bana bir ev bırakıyormuş annemi çok sevmişmiş ben günahsızmışım neler neler af dilemeler.Ben ne yapıcam bu acı gerçekle nasıl baş edicem şu an kimseyle görüşmüyorum ne anne ne teyze ne hala bu sır benimle gidecek ölünceyedek yüreyim çok acıyor yazarken bile ağlıyorum baba dediğim kişi aslında babam değil aynı mahallede oturduğumuz tanıdığımız amca dediğim kişi benim öz babam çıkıyor offff offff sen ne yaptın be bana anne söylemeseydinde öleydin daha iyşdi be bunları kimseye anlatamamki ne eşime ne bi başkasına acık rahatlamak istedim kızlar hakkınızı helal edin okuduğunuz için benim ailem annem babam yalanmıış hayatım yalan
Saklamasalar ne olacakti saniyorsun. Bu yükle küçük yaşta yaşamaya baslasan kolay mi olacakti saniyorsun.
Aslinda ne desek boş neler hissettini anlamak zor. Başa cikacak guctesindie umarim.