hayatım yoluna giriyor

ama evcilik oynamıyorsunuz ki :44:

"bu baba olmadı hemen diğer baba adayı gelsin birde onun oyunculuğuna bakalım" der gibi olmuş bu

radikal kararlar alıyorsanız, devamında yapacağınız şeylerde o tarz olmalı :26:

birde doğum hikayesi karışık sanırım

aralıkta 2 aylık hamileymişsin

nisanda doğum yapmışsın hesaplarsan 6 aylık doğurmuş oluyorsun

yanlış mı?

şuna da bi cevap versen iyi olurdu

7 ay 5. günümde doğum yaptım diyorsun ben hesaplıyorum 6. ayda doğum yapmış buluyorum sanırım yanlış hesapladım öyle mi?

bebeğinin resmlerini merak etmiyoruz,sorularımıza cevap istiyoruz.zor olmasa gerek.bende prematüre annesiyim ve merak ettim.hepsi bu!

bebeğinin resmlerini merak etmiyoruz,sorularımıza cevap istiyoruz.zor olmasa gerek.bende prematüre annesiyim ve merak ettim.hepsi bu!

erken doğmuş bir bebeğe göre bu resimler büyük değil mi:26:

erken doğmuş bir bebeğe göre bu resimler büyük değil mi:26:

vallahi anlayamdım ben. 6-7 aylık doğmuş bir bebek en az 1 ay küvözde kalır ve miniciktir.benim ikizlerim 8 aylık doğmalarına rağmen 3 hafta kaldılar ve 2000 gr.bile yoktular.bir kopukluk var ama bilemiyorum.

bir tanıdığım 8 aylık doğum yaptı bebek minicikti,2 ayda toparladı bebek çok iyi baktıkları halde:26:

Son düzenleme:
Yaa bu küvezde kalan bebekler cok iri olurlar.benim bir arkadasim erken dogum yapti.3 ay küvezde kaldi.ben cikista kücük bebek bekliyordum kocaman bir cocuktu.valla sok oldum. neyse
konu sahibi pek saglikli bir ruh halinde degil.biz buradan ona yardimci olamayiz gibime geliyor.

3 ay küvözde kalınca elbette büyüyecek ama bebek daha 1 aylıkmış:26:

3 ay bile kalsa o kadar iri olmaz,güldüm gece gece :) siz çok minik beklediğiniz için iri gelmiştir o bebiş..ben sadece prematüre olduğunu öğrenince ilgilenmek istemiştim ama konu sahibi sorulara cevap vermek yerine resim koymayı tercih etti.Maaşallah 7 aylık doğan bebeğiniz 1 ay küvözde kalarak çok çabuk toparlamış.hoşça kalın.

aynı bebişin bi başka fotoğrafını daha ekleyin inansın arkadaşlar

maşaallah subhanallah... Allah nazarlardan saklasın... rabbim bahtını yüzü gibi güzel eylesin....

arkadaşım ne olur bak hiç kolay şeyler yaşamamışsın ve yaşamıyorsun da ama ne olur acele etme... yapma sütten ağzın yanmış yoğurdu üfleyerek ye... biraz zaman kendine de bebeğine de hatta arkadaşına da....insan bir çocuğu büyütürken bile ne zorluklar çekiyor, sen bir de erkek arkadaşının 1 yaşındaki masum öksüzüne bakacaksın... hadi evlendiniz diyelim en basitindenikisi de şu anda sana muhtaç olacak, bir kaç ay sonra hem seninki hem de diğer bebek hareketlenecek, sen bir tarfatan evi toplamaya çalışacaksin onlar arkandan dağıtacak... yeri geliyor insan kendi evladından bile yoruluyor sabredebileck misin ? tek başına altından kalkabilecek misin? her şeyi bir kenara bırak öksüz bir bebek o... onun bir damla gözyaşının bile bedeli çok ağırdır.. manevi açıdan kaldırabilecek misin?
zaman biraz zaman lütfen....

18 yasında uniden mezun olup, hamileyken alkol sigara gırla olan ve 6 .5 aylık doguran kadının boşanıp bebeği daha 1 aylıkken evleneceğine neden inanmıyorsunuz ki ? Bence oldukça inandırıcı konu bütünlüğü var işin içinde...Başı neyki sonu da ne olsun ALLAH aşkına :)

Bu saydığım gidişata göre asıl budur normal olan .

Hayatım Yoluna gidiyor hayatımdan eşimi çıkarttım bebeğime babalık yapacak biri var artık eski erkek arkadaşımla evlenecem bebeğim için

Ani karar almaktan başka şansım yok hala suan eşim olarak geçen kişi benden boşanmamak karşılığında iş hisselerimin yarısını istiyor neyapmalıydım

boşanacak' onun tek derdi para mış

istediklerini verip boşanacağım
bebeğimde mutsuz bir evin içinde büyümez
bende kendimi daha yıpratamam

Hisselerimi vermessem
beni ve bebeğimi rezil edeceğini söylüyor
tekneyi ve şirketteki hissemin %15'ni istiyor alsın bende geri kalan hisselerimi satıp
kendi hayatımı kuracağım

Eski erkek arkadaşımın yani Serkan'ın eşi vefat etmiş ve 1 yaşında bir kızı var ?
paraya düşkün biri değil bilmiyorum :S

bakmak istiyorum artık çevreme zarar vermek istemiyorum

anne sütünü kullanamadı ama gayet sağlıklı bir bebeğim var

Profesyonel yardım almanız lazım sizin. Böyle bir ruh hali yorar insanı delirtir. Yazdıklarınızın hepsi uydurmaca. Siz 21 yaşındasınız, bebeğiniz 6 aylık doğuyor, eski erkek arkadaşınız serkan 25 olsun, 1 yaşında bebeği var demek ki 23ünde falan evlendi, eşi öldü, onunla evleneceksiniz, yatınız var hisseniz var :S

evet birde erken doğmuş ama normal doğmuş bebeklerden daha iri 1 aylık bebeği var,halbuki annesi son zamanına kadar içki içip sigara kullanmış bu bebeğin çok çok minik olması lazım

bence yanlış düşünüyorsun bebeğe babalık yapacak birini buldum diyorsun senin ailen yok mu? varsa ne gerek var evlenmene şuanda annen baksın sen çalış çalışmıyorsan sen bakarsın onun bir babası var zaten ne biliyim benim de kızım var babsından 4 aylıkken ayrıldı bir dönem babaanneside kaldı sonra evlendim ben şuanki eşim çok iyi ve onu çok seviyor ama baba dedirtmedim daha 3 yaşında ismiyle çağırıyor onsuz durmuyor ama babasını tanıyor gidiyor bence haksızlık ben kendimi onun yerine koyuyorum o evlense hemen bebeğede anna bulsa ve anne dedirtse senin hoşuna gidermi? ben kıyameti kopartırım onun annesi benin sağ ölü değil ileride isterse kendi desin bilmiyorum benim düşüncem böyle kötü de olsa adi de olsa baba babadır anne annedir.hem evleniceğiniz kişi iyimi sonradan kötü olurmu kendi çocuğu oldumu ayrım yaparmı? bunu bilemezsiniz o yüzden hemen evlenmeyi düşünmeyin yazık olur illede evlenmek isterseniz kendinize eş bebeğe baba değil gerçekten sever kendi evladı gibi çocuğunuz da onu zaten gerisi kendiliğinden gelir allah kahretsin inan olan çocuklara oluyor kimseye birşey olmuyor herkez eş buluyor çocuklar ya annesiz ya babasız büyüyor. piskolojileri alt üst büyüdülermi devamlı sorular soruyorlar tabi o zamanda insanın acıları tazeleniyor.zkzımın babası zamanında bana çok acı çektirdi unutmam ama kızıma da asla senin baban böyle baban şöyle allah onun be... verrsin falan demem olsun o onun babası kötü bilmesin ne beni ne babasını tabiki anlatırım kötüyü iyiyi ayırt etmesi ona kalmış içinde babasına nefret olmasın annesiz veya babasız büyümek çok acı ben annesiz büyüdüm küçükken öldü annem ama babam evlenmedi biraz uzun oldu ama napıyım heralde acılarım geldi aklıma yaşadıklarım şuanda veliyim 3 ayşında kzım ve 5 aylık hamileyim bir kzım daha oluyor hakkında hayırlısı zaman herşeyin ilacı ama lütfen acele etme durumun varsa kendin gel üstünden ne kadınlar var tek başına 3 çocuğa hem annelik hem babalık yapıyor tüm sevgini ona ver şuan boşlukta olup aldana bilirsin kimileri de derki ben bebeğine baba olurum çok iyi bakarım falan kandırırlar insan oğlu bu sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…