aralıkta 2 aylık hamileymişsin
nisanda doğum yapmışsın hesaplarsan 6 aylık doğurmuş oluyorsun
yanlış mı?
bebeğinin resmlerini merak etmiyoruz,sorularımıza cevap istiyoruz.zor olmasa gerek.bende prematüre annesiyim ve merak ettim.hepsi bu!
erken doğmuş bir bebeğe göre bu resimler büyük değil mi:26:
Yaa bu küvezde kalan bebekler cok iri olurlar.benim bir arkadasim erken dogum yapti.3 ay küvezde kaldi.ben cikista kücük bebek bekliyordum kocaman bir cocuktu.valla sok oldum. neyse
konu sahibi pek saglikli bir ruh halinde degil.biz buradan ona yardimci olamayiz gibime geliyor.
Hayatım Yoluna gidiyor hayatımdan eşimi çıkarttım bebeğime babalık yapacak biri var artık eski erkek arkadaşımla evlenecem bebeğim için
Ani karar almaktan başka şansım yok hala suan eşim olarak geçen kişi benden boşanmamak karşılığında iş hisselerimin yarısını istiyor neyapmalıydım
boşanacak' onun tek derdi para mış
istediklerini verip boşanacağım
bebeğimde mutsuz bir evin içinde büyümez
bende kendimi daha yıpratamam
Hisselerimi vermessem
beni ve bebeğimi rezil edeceğini söylüyor
tekneyi ve şirketteki hissemin %15'ni istiyor alsın bende geri kalan hisselerimi satıp
kendi hayatımı kuracağım
Eski erkek arkadaşımın yani Serkan'ın eşi vefat etmiş ve 1 yaşında bir kızı var ?
paraya düşkün biri değil bilmiyorum :S
bakmak istiyorum artık çevreme zarar vermek istemiyorum
anne sütünü kullanamadı ama gayet sağlıklı bir bebeğim var
Profesyonel yardım almanız lazım sizin. Böyle bir ruh hali yorar insanı delirtir. Yazdıklarınızın hepsi uydurmaca. Siz 21 yaşındasınız, bebeğiniz 6 aylık doğuyor, eski erkek arkadaşınız serkan 25 olsun, 1 yaşında bebeği var demek ki 23ünde falan evlendi, eşi öldü, onunla evleneceksiniz, yatınız var hisseniz var :S
Yatlar,katlar :)) Tarabya !! Aklıma Çılgın Sedat geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?