Hayatım zindan oldu

Boşansanda çocuğu sana bırakmaz
bu küfürbaz adam sanırım şiddete uygular , boşanma davası açsanda adresini gizlemen gerekecek bence en azında 3 aylık ayrılık provası iyi gelecektir oda bulunmaz hintkumaşı olduğunu anlayacaktır sonra sen evlenip çocuk üvey babaya mı sahip olsun sonra tekrar bir cocuk doğurup işler karışsın o hayal ettiğin yüzde yüz mutluluk yok bilesin
Neden felaket tellalligi yapıyorsunuz çocuğu neden annesine bırakmasın yasi daha cok küçük cocugun annesine verilecek o % 90 annesi cocuga verilir eger anne ahlaksızlık yapmamış ve psikolojisi bozuk degilse. Binlerce bosanip başkasıyla evlenip mutlu olan kadınlar var en basit ornegi benim annem bosandi ama şimdiki eşiyle 23 yillik evli ve mutlu eşi de cok iyi babaligimi cok severim

Adamı hazıra fena alıştırmışsınız. maddi manevi aileniz sürekli destek çıkmış böyle olmaz ki.hala da ailenizin yanında yiyip içiyormuşşsunuz. ee adam rahatlığa da alışmış hiçbir sorumluluğu da yok kim istemez bu rahatlığı.bundan sonra da pek hayır gelmez.ben bu evliliğin devam edeceğini sanmıyorum sadece adı evlilik olur.

Bu kadar ilgisiz , gamsız ,agresif bir adamın '' iyi baba '' olma durumuna anlam veremedim .

Çok iyi babadır , evliliği yürütemiyordur ; var böyle örnekler . Kadın içinde , ağrısız başım kaygısız aşım düsturu geçerlidir , devam eder evliliğine ...

Sen evlilik = ? ne sorusunun , senin için cevabı ne ona karar vermelisin .

Anlattığın eş profili ( ailesini koy bi kenara ) çekilir gözükmüyor ama ehlileştirilebilir , törpülenebilir . Bunları yapmaya değer mi ? onun cevabıda sende .

Ama yürütmekse tercih edeceğin yol ; kırmızı kesin çizgilerin olsun ; son şans diye verdiğin şeyi 100 kez verip karşı tarafı iyice rahata alıştırma .

Ben olsam ne yapardım ? Tüm düzeni değiştirecek radikal kararlar alırdım . İlla boşanmak diye düşünme , ki o da seçenek . O yeni ve beni mutlu edecek , bizi ''normal'' bir aile yapacak yeni kararlara , yeni düzene ayak uydurursa ne ala , uydurmazsa kapı orada !
mesela nasıl ehilleştirilir nasıl yontululur.. İki yıldır hiç ilerleme yok bizde de varsa bi fikriniz duymak isterim :)

Boşansanda çocuğu sana bırakmaz
bu küfürbaz adam sanırım şiddete uygular , boşanma davası açsanda adresini gizlemen gerekecek bence en azında 3 aylık ayrılık provası iyi gelecektir oda bulunmaz hintkumaşı olduğunu anlayacaktır sonra sen evlenip çocuk üvey babaya mı sahip olsun
Neden felaket tellalligi yapıyorsunuz çocuğu neden annesine bırakmasın yasi daha cok küçük cocugun annesine verilecek o % 90 annesi cocuga verilir eger anne ahlaksızlık yapmamış ve psikolojisi bozuk degilse. Binlerce bosanip başkasıyla evlenip mutlu olan kadınlar var en basit ornegi benim annem bosandi ama şimdiki eşiyle 23 yillik evli ve mutlu eşi de cok iyi babaligimi cok severim
Sizin adınıza çok sevindim. Herkes bu kadar şanslı olamıyor malesef. Evlenmeden önce bosanmak kolay gelirdi. Evlenince hele de çocuk varsa insan sabretmeyi öğreniyor. Bosansam çocuğu alırım. O da 2 yasinda bi çocuğun annenin yanında mutlu olacağını biliyor. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Sizin adınıza çok sevindim. Herkes bu kadar şanslı olamıyor malesef. Evlenmeden önce bosanmak kolay gelirdi. Evlenince hele de çocuk varsa insan sabretmeyi öğreniyor. Bosansam çocuğu alırım. O da 2 yasinda bi çocuğun annenin yanında mutlu olacağını biliyor. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bende yeni dava actim oglum 4 yasinda cocukla ayrilmak nasil bsi biliyorum malesef ama ben kendime güveniyorum ben oğluma annelik te yaparım babalikta zaten babasi yillardir yapmadı ona babalik. Evladim icin dik duruyorum

Bende yeni dava actim oglum 4 yasinda cocukla ayrilmak nasil bsi biliyorum malesef ama ben kendime güveniyorum ben oğluma annelik te yaparım babalikta zaten babasi yillardir yapmadı ona babalik. Evladim icin dik duruyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun. Oğlunuz çok şanslı. Sizin gibi güçlü bir annesi var. İnşallah ben de oglumla benim icin dogru kararı verebilirim.

Artık o kadar caresizim ki buraya üye olup benim durumumda olanlar ve sagduyulu insanlarla dertlesmek, fikir almak istedim.
5 yıllık evliyim. Esimle 11 yil konustuktan sonra evlendim. Ailem hiç istemedi ama ben çok ısrarcı olunca karşı da cikmadilar. Evin tek cocuguyum. Anne babam iyi eğitim görmüş kültürlü insanlar. Ama eşimin tarafında eşim dışında okumuş tek bir kişi yok. Kv ve kp çok gorgusuz, cahil insanlar. Annem aile çok önemli iyi düşün dediğinde aman ben anasi babasıyla mi evlenicem dedim. Bosanmamız için Kv çok uğraştı neler yaptı.( Kv kp 2.evliliği onlar boşanmayi çok kolay sıradan görür. )
Araba aldık ailem yarısını ödedi. Ev aldık 50 bine yakın para verdiler. Ben eşimin ailesinden maddi manevi hiçbir şey görmedim. Düğünde 3 bilezik taktilar onu da eşim alıp onlara takin diye vermiş. Bunu da yeni öğrendim. Ben maddiyata hiç önem vermedim hayatım boyunca sevgi öncelikli geldi. Ama arkama dönüp bakınca boşa geçmiş 16 sene var.
Annemler bulunduğum şehire taşındı 2 buçuk yasinda oğluma bakıyorlar. Her gün onlarda yiyip iciyoruz. Eşim bir ekmek dahi almaz annemlere yer içer kenara geçer. Annem hergün değişik bi yemek yapar. Üzerimize titrerler.
Eşim agresif kufurbaz bencil bi insan. Kendimi paraliyorum ev, is, çocuk ama eşim görmüyor. Sohbet etmez, yüzüme gülmez, asla derdimi dinlemez, cinsel hayatımız da yok. Her şeye karışır. Bi kadında o kadar dirdir olamaz mümkün değil. Sanki mahalle karısı gibi çene var. Hergün kendime lanet ediyorum bu adamın nesini sevdin diye. Çok boşanmanın eşiğine geldik ailem hiç destek olmadı. Gül gibi evladınız var, evlilik inişli çıkışlı, ickisi kumari yok falan filan....(onlar da nefret etti ama çocuk için susuyorlar.)
Lütfen bana bi akıl verin. Boguluyorum ben bu adamla. Sadece ben onun için para kaynagiyim başka hiçbir şey değil. Her gün ona uysam kavga kıyamet kopar ama ben de bıktım yoruldum sevgi bitti yerini nefret aldı.
Kızlar soruyorum size sadece iyi bi baba diye bi evlilik sürer mi? Çok uzun oldu kusura bakmayın, dertlesmek istedim.
Hayatı esınıze kolaylastırmış kendınize zorlastırmışşınız. Ne gerek vardı ailenızıde kendınızıde paralamaya. Ev alınck önune para koy, akşam yemek annede , cocuk ailede ohh kendı aılesınden gormemişki bunların bır ıyılık fedakarlık oldugunu anlasın. Caba gostermesı için fırsat verseydınız keske . Ne yazıkkı esınız alan sız hep veren olmuşşunuz. Cok zor toparlanıyor bu tıp ılışkıler. Bı yerden dur demeye baslayın bnce

Tabi annede kalmalı eşi şiddete yönelir mi nasıl davranır bilemiyoruz

Back
X