Hayatım

Burdaki sorun bekaret değil
Burda ileride sizi üzecek,çok sorunlu bir insan var
Cinsellik gayet normal fakat henüz hazır değilmişsiniz
Sorun sevgili,bu insan tutarsız,hırçın,agresif şiddete eğilimli
Lütfen bekaret yüzünden ona mecbur olduğunuzu hissetmeyin
Çok gençsiniz

sen bi başka kızları boşver kendine bak be kızım, ne sanıyorsun 15 günde seninle birlikte olan ve böyle dengesiz davranan bi insan senin hep yanında olacak mı sanıyorsun?
hamile kalsan ertesi gün nikahı kıyarız demiş der tabi kıyar nikahı sende evde çocuğunu doğurur dayağını yer ömrünü çürütürsün,
daha 20 yaşındasın o cafede çalışıyorsun bellki güzel dikkat çeken bir kızsın ve seni elde etmiş beyefendi,
peki sen sanıyo musun ki senden başka kızlar yok hayatında? o sana vermediği telefonunda neler var kimbilir?
kendine yazık etme, ayrıl ve önüne bak, oku, çalış kendini böylelerine ezdirme
o kim sana vuruyor, o kim sana kimle kesişiyorsun diyor?
sen bunları kendine yakıştırıyor musun?

Kesinlikle cinsellik yasamani yadirgadigim icin soylemiyorum ama 15 gunluk bi iliskide nasil beraber olabilecek kadar yogun duygular hissettin? Yani bu anlatilanlarin hepsi 15 gun icinde olmus di mi yanlis anlamiyorum?

sen bi başka kızları boşver kendine bak be kızım, ne sanıyorsun 15 günde seninle birlikte olan ve böyle dengesiz davranan bi insan senin hep yanında olacak mı sanıyorsun?
hamile kalsan ertesi gün nikahı kıyarız demiş der tabi kıyar nikahı sende evde çocuğunu doğurur dayağını yer ömrünü çürütürsün,
daha 20 yaşındasın o cafede çalışıyorsun bellki güzel dikkat çeken bir kızsın ve seni elde etmiş beyefendi,
peki sen sanıyo musun ki senden başka kızlar yok hayatında? o sana vermediği telefonunda neler var kimbilir?
kendine yazık etme, ayrıl ve önüne bak, oku, çalış kendini böylelerine ezdirme
o kim sana vuruyor, o kim sana kimle kesişiyorsun diyor?
sen bunları kendine yakıştırıyor musun?
Biriyle tanıştırıyor, ne kadar güzelsin diyorlar deliriyor. Canlı müzik oluyor ben genelde çalışırken ciddi bir yüz ifadesi takınırım patron uyarıyor gülümsüyorum müşteriye kuduruyor sinirinden. Ben hep çalışarak büyüdüm arkamda destekçi olmayan bir babam vardı okumaya başladım başlayalı 100 lira gönderdiyse göndermiştir. Hep güçlü durdum dersten sonra gidip saatlerce çalışıyorum her gün. Bu durumda bu kadar yıkılmak sinirlerimi bozuyor

Ben anlattıklarınızda ne aşk ne sevgi ne başka bir şey göremedim. Mekanik bir ilişki yaşanmış. Erkek aşırı derecede sorunlu. Onu değiştirmek isteyen gencecik bir kız. Bütün hayat enerjini bunamı harcayacaksın cidden. Yazık edersin kendine.

dayak yemeyi kuzum yaaa ,
İşte garipsediğimde bu ya. Bir önceki cevabımda çoğu şeyi anlattım. Ben hep tektim ki. Hayatımda en iyi arkadaşım diye bir şey bile olmadı yalnız yaşamaya da çok alışmışken iki günde böyle değişmesi ne bileyim belki de bir şeyler yaşandığı için ona bağlı hissediyorum

Valla şaka gibisiniz. Size vuran adamla ne işiniz var. Bence birlikte olduğunuz için kendinizi onunla evlenmeye mecbur hissediyorsunuz ama kendinize bile itiraf edemiyorsunuz. Bence enine boyuna bir düşünün gerçekten seviyor musunuz.
Sonuçta seviyorsanız bile ayrılın.

Terapinin duzeltecegini sanmıyorum. Başka kızların ne çekeceğini dusuneceginize kadar kendinize yanın. Şiddet var hakaret var belki aldatma da vardır saçma kıskançlık var bunların biri tek başına ayrılık sebebi zaten sizinki kombo yapmış. Ben romantik romantik aşk her şeye kadirdir diyemem hallolur eskisi gibi olursunuz diyemem. Olumlu özelliği nedir onu da yazmamissiniz ki ne olumlu özelliği olursa olsun bu hatalar hepsini siler. İstediğiniz kadar cabalayin yillarinizi verin düzelmesini bu sefer ben ne yaptım kendime diyeceksiniz. Velev ki düzeldi. Aklınıza size zamanında yaptığı gelecek kin kusacaksiniz. Anasının adam edemediğini biz edemeyiz. Ama tabi cabalayin hakkınızda hayırlısı.

Biriyle tanıştırıyor, ne kadar güzelsin diyorlar deliriyor. Canlı müzik oluyor ben genelde çalışırken ciddi bir yüz ifadesi takınırım patron uyarıyor gülümsüyorum müşteriye kuduruyor sinirinden. Ben hep çalışarak büyüdüm arkamda destekçi olmayan bir babam vardı okumaya başladım başlayalı 100 lira gönderdiyse göndermiştir. Hep güçlü durdum dersten sonra gidip saatlerce çalışıyorum her gün. Bu durumda bu kadar yıkılmak sinirlerimi bozuyor
sen herşeyi kendi ağzınla söylüyorsun işte
ya senin güzelliğini bile bu şekilde sana zehir eden bir adamla ne yapacaksın?
senin güzelliğinle gurur duymalı, çalışıp ayaklarının üzerinde durmanla gurur duymalı
ya lütfen o kadar çok arkadaşım oldu ki senin yaşadıklarını yaşayan onlar geliyor gözümün önüne harcatma kendini böyle
ya bi düşün tam tersini düşün hayatında biri var seni çok seviyo seninle ilgileniyo seni önemsiyo, haketmiyo musun?

Back
X