Eğer üzüldüğün, ağladığın şey bekaretini kaybetmense diktirelim dedi
Bu kadar basitmiş yani ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer üzüldüğün, ağladığın şey bekaretini kaybetmense diktirelim dedi
Ona göre o kadar basitmiş bunu yapınca bitti gitti diye düşünüyor..Bu kadar basitmiş yani ?
VUcudunuz ve siz onun bu basitçe yaptığı yorumlardan çok daha değerlisiniz.Ona göre o kadar basitmiş bunu yapınca bitti gitti diye düşünüyor..
Neyi kendime nasıl hak görüyorum?yazık sana
annen baban bunun için mi seni besledi büyüttü , bunu kendıne nasıl hak görüyorsun ,
Neyi kendime nasıl hak görüyorum?
Neyi kendime nasıl hak görüyorum?
Biriyle tanıştırıyor, ne kadar güzelsin diyorlar deliriyor. Canlı müzik oluyor ben genelde çalışırken ciddi bir yüz ifadesi takınırım patron uyarıyor gülümsüyorum müşteriye kuduruyor sinirinden. Ben hep çalışarak büyüdüm arkamda destekçi olmayan bir babam vardı okumaya başladım başlayalı 100 lira gönderdiyse göndermiştir. Hep güçlü durdum dersten sonra gidip saatlerce çalışıyorum her gün. Bu durumda bu kadar yıkılmak sinirlerimi bozuyorsen bi başka kızları boşver kendine bak be kızım, ne sanıyorsun 15 günde seninle birlikte olan ve böyle dengesiz davranan bi insan senin hep yanında olacak mı sanıyorsun?
hamile kalsan ertesi gün nikahı kıyarız demiş der tabi kıyar nikahı sende evde çocuğunu doğurur dayağını yer ömrünü çürütürsün,
daha 20 yaşındasın o cafede çalışıyorsun bellki güzel dikkat çeken bir kızsın ve seni elde etmiş beyefendi,
peki sen sanıyo musun ki senden başka kızlar yok hayatında? o sana vermediği telefonunda neler var kimbilir?
kendine yazık etme, ayrıl ve önüne bak, oku, çalış kendini böylelerine ezdirme
o kim sana vuruyor, o kim sana kimle kesişiyorsun diyor?
sen bunları kendine yakıştırıyor musun?
İşte garipsediğimde bu ya. Bir önceki cevabımda çoğu şeyi anlattım. Ben hep tektim ki. Hayatımda en iyi arkadaşım diye bir şey bile olmadı yalnız yaşamaya da çok alışmışken iki günde böyle değişmesi ne bileyim belki de bir şeyler yaşandığı için ona bağlı hissediyorumdayak yemeyi kuzum yaaa ,
Evet ve cevabı ben de bilmiyorumKesinlikle cinsellik yasamani yadirgadigim icin soylemiyorum ama 15 gunluk bi iliskide nasil beraber olabilecek kadar yogun duygular hissettin? Yani bu anlatilanlarin hepsi 15 gun icinde olmus di mi yanlis anlamiyorum?
sen herşeyi kendi ağzınla söylüyorsun işteBiriyle tanıştırıyor, ne kadar güzelsin diyorlar deliriyor. Canlı müzik oluyor ben genelde çalışırken ciddi bir yüz ifadesi takınırım patron uyarıyor gülümsüyorum müşteriye kuduruyor sinirinden. Ben hep çalışarak büyüdüm arkamda destekçi olmayan bir babam vardı okumaya başladım başlayalı 100 lira gönderdiyse göndermiştir. Hep güçlü durdum dersten sonra gidip saatlerce çalışıyorum her gün. Bu durumda bu kadar yıkılmak sinirlerimi bozuyor