- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Canmmm. ..çok çok tşk ederimmm. .dediginiz gibi de yapacağım. .ilginize çok tşk ederim tekrar...o kadar iyi geliyorsunuz ki anlatamam. ....♡♡♡Şuan bosluktasin bunu anlayabiliyorum ama kagit uzerinde de olsa siz evli bir bayansiniz. Eger suan hayatiniza birini alirsaniz oncelikle kendinize olan sayginizi yitirirsiniz. Sonra siz hala evli iken sizinle olan biri size saygi duymaz. Siz suan nasil bosluk doldurmak istiyorsaniz o da "takilmak"isteyecek. Bunun adi bi iliski olmayacak.
Suan icinizde hissettiginiz boslugu bir erkegin disinda doldurabileceginiz bir cok alternatifiniz var diye dusunuyorum.
Bu arada yazilarinizin hepsini onceden okudum yasadiginiz sureci biliyorum. Agirdi ve cok rencide ediciydi ama lutfen bunu daha buyuk yanlislarla kapatmayin.
Siz bi kadinsiniz ve kadinlar guclu varliklardir. Suana kadar gucunuz sömürülmüş ama bu tekrar guclu olamayacagiz anlamina gelmez.
Lutfen hayatiniza tam anlamiyla benliginize kavusana kadar ve sizi hakettigine inanana kadar kimseyi almayin.
Rabbim e havale ettim onu ve çevresini canmm...bir karar almadan danisirim ve ölçer tartarim..Bu mantık dışı düşüncelerin suan bosanma psikolojisinden kaynaklandiginin farkındayım. .yine de sizlerle paylaşmak istedim. ..iyi ki varsiniz♡♡♡Canim allah yardimcin olsun senin adina sadece uzuldugumu diyebilirim suan ne duşünsen normal degil tabiki, ama sen neler cektin bir sen bilirsin umarim hayatin bundan sonra daha guzel gecer mutlu olursun insalalh sadece sabir et gecmeyecek acı varmi yok bunada zaman lazim sana bunlari cektireni allahima birak
Her şeyin farkındayım canmm..Bu bir dönem. .geçecektir biliyorum. .sadece içimde yara olmasın diye paylaşıyorum. .Hakliyken haksiz duruma dusmeyin. Bunun iyi gelmeyecegini siz de biliyorsunuz ama caresizlik,kin,mutsuzluk hepsi birlikte insani bi seyler yapmaya zorluyor, anliyorum. Zamana birakin aciniz hafifler bi an once insallah
Paylas paylass, icinde tutma yaz biz ne gune duruyoruzHer şeyin farkındayım canmm..Bu bir dönem. .geçecektir biliyorum. .sadece içimde yara olmasın diye paylaşıyorum. .
Canmm sen çok çok guclusun. ..bnden daha güclusun.........kendimi aciz hissediyorm bazen sizin gibi güçlü bayanları gorunce. ... ama geçecek. .evladına sımsıkı sarıl. .bana ilk çocuk soruyorlar var mı diye..ama bazen diyorum biliyor musun çocuğum olsaydı ona sarilirdim sımsıkı. .herbir seyiyle ilgilenirdim. .dünyam olurdu..ve sadece o olurdu hayatımda..benim yerime onu öp olur mu....Ben artik uzulmuyorum eskisi kadar. Bu benim bir sinavimdi. Birseyler ogrenmem gerektigi icin Rabbimin bana verdigi bir sinavdi. Dersimi aldim yoluma devam ediyorum. Kendimden daha onemli kimsenin olmadigini ogrenmem icin bir sinavdi. Onunla ilgilenmiyorum. Benim acilarim 3 yil surdu. Oglum var. Arada cocuk olunca haliyle tam olarak kopmak istesem de cocuk icin arada bir kac kez gorustuk ve benim iyilesme surecimi uzatti bu olaylar. Her gorusmede kotuyum bir bina yikildi altinda kaldim diyordu. Yalandi. O yuzden sozlere bakma. Hareketlere bak.
Senden degerlisi yok.
Gecer en kisa zamanda însallah sıkintilarin, birgun mulu oldugun gunlerin konusunu acarssin inslalahRabbim e havale ettim onu ve çevresini canmm...bir karar almadan danisirim ve ölçer tartarim..Bu mantık dışı düşüncelerin suan bosanma psikolojisinden kaynaklandiginin farkındayım. .yine de sizlerle paylaşmak istedim. ..iyi ki varsiniz♡♡♡
Onu unutmam lazım. ..
Arkadaslar sanırım hayatıma birini almadan eşimi unutamayacağım. .sizce doğru mu düşünüyoru7m. .Henüz bosanmadm bu süreç çok stresli..yoruldum çok her yalnizligimda aklıma gelmesinden...konumu biliyorsunuz ayrılan taraf oydu. .çok adiceydi yaptığı. ........
tatlım o zaman arkadaşlarınla ye iç gez eğlenNafaka istediğim için ise girmiyorum. .onun parasini yemk haz vercek bana.. canım da sıkılıyor bu sürede. .
Ben de ilk zamanlar senin gibiydim. Zamanla alisiyorsun acilara sanirim ve bakis acin da degisiyor. Soyle dusun daha iyi birinin hayatina girmesi icin belki de onun hayatindan gitmesi gerekiyordu. Daha gencsin. Merak etme hic bir aci sonsuza kadar surmuyormus. Bitecek. Sadece sabir. Iste bu surede yapilacak en guzel sey kendi ic dunyana yonel, kendinj sevmeyi ogren. Insan kendini sevmeyi ogrenince seviliyormus da. Oyle diyorlar. Kimbilir belki de yeniden severiz. Kendine iyi bak. Ne zaman istersen bana yazabilirsin. Sevgiyle kal. O seni hak etmedi. Bosver evrene sal onu ki seni hak eden gelsin.Canmm sen çok çok guclusun. ..bnden daha güclusun.........kendimi aciz hissediyorm bazen sizin gibi güçlü bayanları gorunce. ... ama geçecek. .evladına sımsıkı sarıl. .bana ilk çocuk soruyorlar var mı diye..ama bazen diyorum biliyor musun çocuğum olsaydı ona sarilirdim sımsıkı. .herbir seyiyle ilgilenirdim. .dünyam olurdu..ve sadece o olurdu hayatımda..benim yerime onu öp olur mu....
Canım ben seni anlıyorum bu ruh hali çok başka başına gelmeyen bilmez.. Benimde mahkemem Mart'ta bazen bende bu ruh haline bürünüyorum hatta kendimi o kadar boşlukta hissediyorum ki nerdeyse boşanacagim adamı çağırasım geliyor çok zor.Ha evliyken sanki her dakka yanimdamiydi yok ama şimdi bi tuhaf hissediyorum yapayalnız kalmış gibi inşallah bu günlerde geçecek sabredelim.Hayatina yeni birini alsan o senin boşluğundan yararlanacak sense gerçek duygularını ona veremeyeceksin az sabırlı ol lütfen. .Bu ruh hali çok başka......
Çok çok tşk ederim canm...dün gece çok agladm. .uzun bir aradan sonra..normalde saat 24 u geçmeden hemn arardi flort döneminde ama..yoksa evlilikte hiç öyle olmadı. .hatta face de resim paylasmami istemezdi. .duygulandim bugün. .bir de aynı isyerinde çalıştığı kızdan da emin oldum. .onunla beraber...ne diim ki arkadaşım. ..öyle bir hal işte. ..iyi ki varsınız ...Canım ben seni anlıyorum bu ruh hali çok başka başına gelmeyen bilmez.. Benimde mahkemem Mart'ta bazen bende bu ruh haline bürünüyorum hatta kendimi o kadar boşlukta hissediyorum ki nerdeyse boşanacagim adamı çağırasım geliyor çok zor.Ha evliyken sanki her dakka yanimdamiydi yok ama şimdi bi tuhaf hissediyorum yapayalnız kalmış gibi inşallah bu günlerde geçecek sabredelim.Hayatina yeni birini alsan o senin boşluğundan yararlanacak sense gerçek duygularını ona veremeyeceksin az sabırlı ol lütfen. .
Her şeyi dusunuyorm her yönden bakıyorum ams yine dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum. .Halbuki mutlu olmadım hiç. .olamadım. .Şimdi birde hayatında biri olduğu kesinleşti. ..hemde aynı isyeri.....inşallah geçecek arkadasm. .bir şey de talep etmek istemiyorum. .bir an önce bitsin......Dr umu şimdi anliyorm bu süreçte ilacını hiç bırakma dedi..başa donmekten korkuyorum. O acı dayanılir gibi değildi...Ben de ilk zamanlar senin gibiydim. Zamanla alisiyorsun acilara sanirim ve bakis acin da degisiyor. Soyle dusun daha iyi birinin hayatina girmesi icin belki de onun hayatindan gitmesi gerekiyordu. Daha gencsin. Merak etme hic bir aci sonsuza kadar surmuyormus. Bitecek. Sadece sabir. Iste bu surede yapilacak en guzel sey kendi ic dunyana yonel, kendinj sevmeyi ogren. Insan kendini sevmeyi ogrenince seviliyormus da. Oyle diyorlar. Kimbilir belki de yeniden severiz. Kendine iyi bak. Ne zaman istersen bana yazabilirsin. Sevgiyle kal. O seni hak etmedi. Bosver evrene sal onu ki seni hak eden gelsin.
Haklarini al. Yoksa hata yaoarsin. Ugrasmak istemiyorsan da anlasmali bosan ama haklarini iste. Cekismeli bosanirsan da avukatin ilgilenecek zaten. Sen yasamina devam et. Ama haklarini al.Her şeyi dusunuyorm her yönden bakıyorum ams yine dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum. .Halbuki mutlu olmadım hiç. .olamadım. .Şimdi birde hayatında biri olduğu kesinleşti. ..hemde aynı isyeri.....inşallah geçecek arkadasm. .bir şey de talep etmek istemiyorum. .bir an önce bitsin......Dr umu şimdi anliyorm bu süreçte ilacını hiç bırakma dedi..başa donmekten korkuyorum. O acı dayanılir gibi değildi...
Bugün hayatında biri olduğuna emin oldum..sağlam bir kaynakti suan tamamen eminim..ortak arkadaşları ve oradan tüm arkadaşlarımı engelledim. ..suan hiç ortak arkadaşımız yok face de..telefondan da orayla bağlantılı herkesi sildm canm...Çünkü oraya beni götüren oydu evliligimiz orada geçti. .Bu sayede tanıdım herkesi..hatırlamak istemedm. .Haklarini al. Yoksa hata yaoarsin. Ugrasmak istemiyorsan da anlasmali bosan ama haklarini iste. Cekismeli bosanirsan da avukatin ilgilenecek zaten. Sen yasamina devam et. Ama haklarini al.
Ben de ortak tum herkesi silmistim. belki de daha mutlu olman icin onun hayatindan cikmasi gerekiyordu. Genelde oyle olur cunku. Simdi onlar bir sure mutlu olacaklar. Sen de aci cekeceksin bir sure. Sonra senin acilarin bitince yani enerjini ona gondermeyi birakinca yukari cikacaksin yavas yavas ve onlar dibi boylayacak yavas yavas. Bu hep boyle olur. Once dibi boylar insan. Dibe batmadan yukari cikilmiyor cunku. Sonra yavas yavas yukari cikar. Sen yukari cikarken de onlar dibe inmeye baslar. Enerjini cek onlardan. Uzulme. Kendinle ilgilen. Kendi icine don. Bu donemde kendini yeniden tani, yeniden kesfet. kendini mutlu et. Baskasi icin hele ki degmeyecek birisi icin kendini uzulup hasta etme. kurtuldugun icin sukret. Omrunungeri kalanini mutlu yasa. Yasini tutma su evliligin. Bu tipler kendi gibi birini bulmadan bitirmez zaten. O belasini bulmus zaten. Sen bosver.Bugün hayatında biri olduğuna emin oldum..sağlam bir kaynakti suan tamamen eminim..ortak arkadaşları ve oradan tüm arkadaşlarımı engelledim. ..suan hiç ortak arkadaşımız yok face de..telefondan da orayla bağlantılı herkesi sildm canm...Çünkü oraya beni götüren oydu evliligimiz orada geçti. .Bu sayede tanıdım herkesi..hatırlamak istemedm. .(
Arkadaslar sanırım hayatıma birini almadan eşimi unutamayacağım. .sizce doğru mu düşünüyoru7m. .Henüz bosanmadm bu süreç çok stresli..yoruldum çok her yalnizligimda aklıma gelmesinden...konumu biliyorsunuz ayrılan taraf oydu. .çok adiceydi yaptığı. ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?