- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Bu ruh hali çok başka......erkekler olmadan bir birey olamıyor musunuz?
boşanma aşamasında bu ne hız.
diğer konuyu okumadım ama adım adım gidin.
önce boşanın
sonra kafanızı ve kalbinizi boşaltın
bir nevi detoks
sonra yeni bir ilişkiye hazır olduğunuzda dikkatli adımlar atarsınız.
şu an boşanma aşamasında zaten başka biriyle görüşmek size yakışmayacağı gibi mahkemede suçlu duruma da düşmenize neden olabilir.
Onu unutmam lazım. ..yağmurdan kaçarken dolu yağarsa _?
neden bu acele kendine başka meşkale bul illa bi ilişki mi yaşaman lazım _?
Arkadaslar sanırım hayatıma birini almadan eşimi unutamayacağım. .sizce doğru mu düşünüyoru7m. .Henüz bosanmadm bu süreç çok stresli..yoruldum çok her yalnizligimda aklıma gelmesinden...konumu biliyorsunuz ayrılan taraf oydu. .çok adiceydi yaptığı. ........
Normal değil ...bn de biliyorum. .Önce bir boşan bence. Birde senin bu acelen niye anlamıyorum hakikaten son 1 haftadır kaç konu açtın eşinle ilgili hala da açmaya devam ediyorsun bu kadar karaktersiz bir insan için bu kadar üzülmek normal mi onuda anlamıyorum . Tamam ayrılmak zor bende nişanlımdan ayrıldım hatta o ayrılan taraftı sana yapılanların yarısı bile yapılmadı 2 ay ağladım sonra hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum sende toparlan artık.
Onu unutmam lazım. ..
Onu unutmam lazım. ..
Major depresyon dedi DR ..rahatlatmak için spralex verdi ..Dava süresince bırakma dedi.....yalnız kalınca daraliyorm sadece.. bir de ise girmedim henüz. .Dava sürüyor diye..ondan da oluyodur. .Unutursunuz ama zamanla unutmak daha iyi olur. Başka bir ilişkide unutmak hem size, hem de ilişki yaşadığınız insana haksızlık olur.
Terapiyi düşündünüz mü?
Haklısın canım. .çok çok tskler. .geçenlerde konunuzu okudum ve size bunca şeyi yaşatmış bir adamdan kurtulduğunuza şükretmek yerine hala unutamıyorum kabullenemiyorum demenize şaşırdım inanın...
sanırım sizin asıl sorununuz sevgisizlik ve sürekli hayatınızda birinin olması isteği gibi bişey...
yoksa o kadar acı ve hayal kırıklığının üstüne ve henüz boşanmamışken yeni bir sevgili fikri hiçte sağlıklı gelmedi...
hem bu süreçte tanışacağınız kişininde sizi üzmeyeceği ne malum? böyle bir şey ancak acınızı katmerler...
Allah aşkına ruhunuzu biraz dinlendirin önce,erkeklerin köküne kıran girmedi ya elbet biri çıkar birgün karşınıza...
unutmak için bunun yerine başka meşgaleler bulun kendinize bence kurslar,el işi-hoby vs...
Öyle yapcam canm..sağolun. ...♡acele etmeyin
bu psikoloji ile hayatınıza alacağınız adam da %100 yanlış olacak zaten
boşanın yalnız kalın ve önce normale dönün
yalnız olun ucunda ölüm yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?