Hayatıma birini almadan olmayacak:(

dediğiniz doğru bile olsa haa deyince o kişiyi nereden bulacaksınız? eşinizle de bu mantıkla mı evlendiniz?

Sonbahar 35 canım dikkat ettim sen birkaç konu açtın aynı içerikli. seni çok çok iyi anlıyorum ama bu durumda kendine yardım edemezsin. Lütfen imkanın varsa bir psikolojik yardım al. Benim zamanında maddi imkanım yoktu, kendim çözmeye çalıştım, 6 yıl sürdü. Şimdi imkanım olsaydı en güzel yıllarım cehenneme dönmezdi

Canım sende iyiki varsın lütfen üzülme üzülsek ne oluyor sanki??Kendimizi hasta ediyoruz sadece inşallah bugun daha iyisindir.Bende bi gün ağlıyorum bi gün gülüyorum ayrılmak isteyen taraf benim ama oda hergün kapımda barışmak için onu hala çok sevdiğim halde barışmam acısını çeke çeke unutacağım çünkü gurur bir kere yıkılır canım sen kendini değersiz edersen değerin hiç olmaz.Benim 13 senelik evliligimdi ama ben bitirdim....

Ya tamam üzüntüden bocaliyosunuz çivi çiviyi de söker ama olmuyor o yaptı ben de yapcam çocuk gibi. O onun karaktersizligi. Bismillah once bi bosanin yanı.

Birinin size bu şekilde yaklaştığını hayal edin! Yani henuz unutamadigi eski karısına yara bandı niyetine size yaklassin. Birde dogru mu diye soruyorsunuz. Evet cok doğru böyle insanları kullanın olur mu

Onun yaptigi adice peki sen aynisini yapinca nolacak? Bu kafalarla bir de evlenip aile kuruyorsunuz ya ben cidden anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…