Hayatıma birini almadan olmayacak:(

Çok yanlış düşünüyorsunuz. Bu çok tehlikeli bir düşünce biçimi. Hemen yanlış birini sokarsınız hayatınıza. Etrafınızdaki insanlar bunu sezerse rahatsız olur. Sevgili arıyor gibi. Unutun bunu akışına bırakın. Arkadaşımın eşi vefat etti ve o da bu psikolojide illa hayatında biri olsun istiyor. Arkadaşları olarak bizler bu üç yıl içinde giderek ondan uzaklaşıyoruz. Bizimle muhabbetleri eskisi gibi değil sürekli rejim, estetik internette tanıştığı birilerini anlatıyor. Çok kasıyor. Vaktim kalmadı diye düşünüyor. Bazen evli erkekleri bile düşündüğünü hissediyorum. Biz onun bu halinden hoşlanmıyoruz. Eskiden çok eğlenceliydi. Şimdi saplantılı oldu. Öyle olmayın.
Onun adına üzüldüm canm..yine de yanında olun..Çünkü o bilinçli yapmıyor bunu. .geçecektir illa ki..

bak canım hiç bişi vazgeçilmez diğildir herşeyden bigün vazgeçilir

unutulmaz diye bişi yok unuttulur hiç unutmayan var mı yok üzülme kafana da dolama böyle şeyleri hasta olursun allah korusun
Ablam kanser hastasi oldu benim bu süreçte. .bn içimë atan bir değilim. .paylaşırım. .ama bazen çok ağır geliyor. .Sağol canm ♡♡♡

K
Çok güzel anlatmissin canım. .içimdekilere tercüman olmuşsun. .aynen öyle. .ama geçecek dediğin gibi..gel git yaşıyorum. .bazen iyi ki diyorum bazen de niye ben..bazen niye böyle oldu ..İlk elini tuttuğum insan diyorum..çok değişik duygular....çok farklı bir duygu..insanı etkileme açısından degisiyor tabi..Kimi daha az bir yikimla kalkıyor umursamiyor..Kimi de sürekli sorguluyor. .ben kendimi de salmış değilim. .bakımımi her şeyimi yapıyorum. .avatardaki resim bnm ...esimleyken çok yıpranmıştım...ayrıldıktan sonra yenilendim kendime geldim. .sadece duygu olarak gel git bu da her zamn değil. .arada bir oluyor işte. ...iyi ki varsınız. ..yani ben sizi tanımıyorum ama bana çok iyi geliyorsunuz. .♡♡♡
Kendine yonel dedigim sadece dis goeunusun degil, kendi ozune in. Icindeki seni bul. Herseyden once kendini affet. Asla kendini suclama. Insanin gercek yuzu ayrilirken ortaya cikarmis. O yuzden aslinda senin evlendigin adam senin elini tutan degil, seni kotu bir sekilde birajan adam. Degmez. Bosyere kendini uzme. Aksine cocuk falan olnadan erkenden kurtuldugun icin sevin. ozune in. Icindeki kendinle baris.

K

Kendine yonel dedigim sadece dis goeunusun degil, kendi ozune in. Icindeki seni bul. Herseyden once kendini affet. Asla kendini suclama. Insanin gercek yuzu ayrilirken ortaya cikarmis. O yuzden aslinda senin evlendigin adam senin elini tutan degil, seni kotu bir sekilde birajan adam. Degmez. Bosyere kendini uzme. Aksine cocuk falan olnadan erkenden kurtuldugun icin sevin. ozune in. Icindeki kendinle baris.
Çok tşk. Ederim canmm..her birinize...cokk tskler

Bir de bana telefonda 3 yıl evlenmiycm demişti. .sanırım bu yüzden. .yazıklar olsun binlerce. .
Ben de kotu bir sekilde terk edildim. Bosanirken aldatildigimi ogrendim. Butun bunlar baskasi icinmis. Ama o hic kabul etmedi. Yok aramizda bir sey dedi ve ben evlenmeyecegim dedi. Gecen hafta son durusma vardi ve evlenmeyecegim diyen adam dugun hazirliklari yapiyor. Sozlere inanma. Hareketlere bak.

Arkadaslar sanırım hayatıma birini almadan eşimi unutamayacağım. .sizce doğru mu düşünüyoru7m. .Henüz bosanmadm bu süreç çok stresli..yoruldum çok her yalnizligimda aklıma gelmesinden...konumu biliyorsunuz ayrılan taraf oydu. .çok adiceydi yaptığı. ........

Tabii ki de yapmayın. Hiç sağlıklı olmaz. Ayrıca etik değil ve hukuken de sakıncalı olabilir.

İyi bir uzmandan destek alsanız? Tek başınıza acı çekeceğinize, iyi bir uzmanla çok daha kolay atlatırsınız. Hem de fiziksel sağlığınız da zarar görmez. Stres ve üzüntü çok zararlı. Güzel haberlerinizi almak dileğiyle.

18 Ekim 2014 te evimden çıktım. .10 Aralık 2014 te davayi açtı. .Bu sürede kan ağladım resmen. .Sonrasinda da..ablamn hastalığı unutturdu. .ama yine de tam anlamıyla atlatabilmis degilm canm..

Epey de olmuş aslında, ki pat diye bi kopuş değil sanırım, öncesinde kavga gürültü elbet olmuştur hissettirmiştir

Cunku esinize alismistiniz beraber biriyle yasamaya simdi boslukta hissediyorsunuz ama kesinlikle biraz yalniz kalin kendinize ugras bulun yanlis birine takilmayin once bosanin

Ben de kotu bir sekilde terk edildim. Bosanirken aldatildigimi ogrendim. Butun bunlar baskasi icinmis. Ama o hic kabul etmedi. Yok aramizda bir sey dedi ve ben evlenmeyecegim dedi. Gecen hafta son durusma vardi ve evlenmeyecegim diyen adam dugun hazirliklari yapiyor. Sozlere inanma. Hareketlere bak.
Canmmm....O kadar üzülüyorum ki......ne kadar duygusuz vicdansiz olabiliyorlar. ..ve bunun gibilerle hayatını birleştiren hemcinslerimden de iğreniyorum. ...Rabbim sorsun ..imtihan dünyasi diyorum artık ne diim..

Arkadaslar sanırım hayatıma birini almadan eşimi unutamayacağım. .sizce doğru mu düşünüyoru7m. .Henüz bosanmadm bu süreç çok stresli..yoruldum çok her yalnizligimda aklıma gelmesinden...konumu biliyorsunuz ayrılan taraf oydu. .çok adiceydi yaptığı. ........

Canim benim dunde okudum konunu bence aceleci olma agirdan al biraz. Çivi civiyi soker mantığıyla yilana sarilma..Kendini dinle kafani dinle
Ayrica resimdeki benim demiştin hos bir bayansin illaki kıymetini bilecek kişi zamani gelince cikicak karsina. Hersey gönlünce olsun sevgiler

Canmmm....O kadar üzülüyorum ki......ne kadar duygusuz vicdansiz olabiliyorlar. ..ve bunun gibilerle hayatını birleştiren hemcinslerimden de iğreniyorum. ...Rabbim sorsun ..imtihan dünyasi diyorum artık ne diim..
Ben artik uzulmuyorum eskisi kadar. Bu benim bir sinavimdi. Birseyler ogrenmem gerektigi icin Rabbimin bana verdigi bir sinavdi. Dersimi aldim yoluma devam ediyorum. Kendimden daha onemli kimsenin olmadigini ogrenmem icin bir sinavdi. Onunla ilgilenmiyorum. Benim acilarim 3 yil surdu. Oglum var. Arada cocuk olunca haliyle tam olarak kopmak istesem de cocuk icin arada bir kac kez gorustuk ve benim iyilesme surecimi uzatti bu olaylar. Her gorusmede kotuyum bir bina yikildi altinda kaldim diyordu. Yalandi. O yuzden sozlere bakma. Hareketlere bak.
Senden degerlisi yok.

Hayatınıza alacağınız kişinin günahı ne bu süreçte onu sevdiğinize nasıl emin olucaksınız neden kendiniz atlatmayı düşünmüyorsunuz.yanlış anlamayın ama bu garanticiliktir yada bir boşluktur. İkiside hoş bir şey değil sizi olduğunuzdan daha fazla yıpratmaktan öteye gitmez.Allah yardımcınız olsun

Rabbim yardımcınız olsun. Hemen ayrılıp uzman yardımı almanızı tavsiye ederim. Geçmiş zamanla aklınıza geldiğinde hep mutsuz edebilir. Geçmişi kontrollu bir sekilde aklınızdan devre dışı bırakmanız gerek. Bu biraz zaman alabilir ama büyüklerimiz çok güzel bir lafı vardır, bir dal da bir bahar geçmez. Mutlaka hayatınıza yeni insan ve hayatlar girecektir. Bu yaşadıklarınız sadece tebrübede kalacaktır.

Şuan bosluktasin bunu anlayabiliyorum ama kagit uzerinde de olsa siz evli bir bayansiniz. Eger suan hayatiniza birini alirsaniz oncelikle kendinize olan sayginizi yitirirsiniz. Sonra siz hala evli iken sizinle olan biri size saygi duymaz. Siz suan nasil bosluk doldurmak istiyorsaniz o da "takilmak"isteyecek. Bunun adi bi iliski olmayacak.

Suan icinizde hissettiginiz boslugu bir erkegin disinda doldurabileceginiz bir cok alternatifiniz var diye dusunuyorum.

Bu arada yazilarinizin hepsini onceden okudum yasadiginiz sureci biliyorum. Agirdi ve cok rencide ediciydi ama lutfen bunu daha buyuk yanlislarla kapatmayin.

Siz bi kadinsiniz ve kadinlar guclu varliklardir. Suana kadar gucunuz sömürülmüş ama bu tekrar guclu olamayacagiz anlamina gelmez.

Lutfen hayatiniza tam anlamiyla benliginize kavusana kadar ve sizi hakettigine inanana kadar kimseyi almayin.

Canim benim dunde okudum konunu bence aceleci olma agirdan al biraz. Çivi civiyi soker mantığıyla yilana sarilma..Kendini dinle kafani dinle
Ayrica resimdeki benim demiştin hos bir bayansin illaki kıymetini bilecek kişi zamani gelince cikicak karsina. Hersey gönlünce olsun sevgiler
Sağol arkadaşım. ..bn de öyle yapacağım. Bir anlık öyle düşünceler geliyor. .sonra geçiyor. .yoksa inan kaldiramam bu düşüncelerle. .

Canim allah yardimcin olsun senin adina sadece uzuldugumu diyebilirim suan ne duşünsen normal degil tabiki, ama sen neler cektin bir sen bilirsin umarim hayatin bundan sonra daha guzel gecer mutlu olursun insalalh sadece sabir et gecmeyecek acı varmi yok bunada zaman lazim sana bunlari cektireni allahima birak

tatile cik

Back
X