Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sonbahar 35
canım dikkat ettim sen birkaç konu açtın aynı içerikli. seni çok çok iyi anlıyorum ama bu durumda kendine yardım edemezsin. Lütfen imkanın varsa bir psikolojik yardım al. Benim zamanında maddi imkanım yoktu, kendim çözmeye çalıştım, 6 yıl sürdü. Şimdi imkanım olsaydı en güzel yıllarım cehenneme dönmezdi
Çok çok tşk ederim canm...dün gece çok agladm. .uzun bir aradan sonra..normalde saat 24 u geçmeden hemn arardi flort döneminde ama..yoksa evlilikte hiç öyle olmadı. .hatta face de resim paylasmami istemezdi. .duygulandim bugün. .bir de aynı isyerinde çalıştığı kızdan da emin oldum. .onunla beraber...ne diim ki arkadaşım. ..öyle bir hal işte. ..iyi ki varsınız ...
Canım sende iyiki varsın lütfen üzülme üzülsek ne oluyor sanki??Kendimizi hasta ediyoruz sadece inşallah bugun daha iyisindir.Bende bi gün ağlıyorum bi gün gülüyorum ayrılmak isteyen taraf benim ama oda hergün kapımda barışmak için onu hala çok sevdiğim halde barışmam acısını çeke çeke unutacağım çünkü gurur bir kere yıkılır canım sen kendini değersiz edersen değerin hiç olmaz.Benim 13 senelik evliligimdi ama ben bitirdim....
Ya tamam üzüntüden bocaliyosunuz çivi çiviyi de söker ama olmuyor o yaptı ben de yapcam çocuk gibi. O onun karaktersizligi. Bismillah once bi bosanin yanı.
Birinin size bu şekilde yaklaştığını hayal edin! Yani henuz unutamadigi eski karısına yara bandı niyetine size yaklassin. Birde dogru mu diye soruyorsunuz. Evet cok doğru böyle insanları kullanın olur mu
Arkadaslar sanırım hayatıma birini almadan eşimi unutamayacağım. .sizce doğru mu düşünüyoru7m. .Henüz bosanmadm bu süreç çok stresli..yoruldum çok her yalnizligimda aklıma gelmesinden...konumu biliyorsunuz ayrılan taraf oydu. .çok adiceydi yaptığı. ........
Arkadaslar sanırım hayatıma birini almadan eşimi unutamayacağım. .sizce doğru mu düşünüyoru7m. .Henüz bosanmadm bu süreç çok stresli..yoruldum çok her yalnizligimda aklıma gelmesinden...konumu biliyorsunuz ayrılan taraf oydu. .çok adiceydi yaptığı. ........