Hayatima devam edemiyorum

kediseverbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.016
Puanlar
83
Kizlar, iyi aksamlar diliyorum...

Telefondan girdigim icin yazim hatalarim olabilir, simdiden kusura bakmayin.

Ben 1 yil once eski sevgilimden ayrildim, bununla ilgili detayli konularim da var inceleyebilirsiniz. Yakin zamanda apar topar nisanlandigini ogrendim. Canim cok cok yaniyor...

Bana aile apartmaninda yasayalim, ev kirasi veremem, maasini bana ver diyen insandan ayrildim, dogru karar verdigime inaniyorum ama 4 yillik iliskide ev gecindirmek icin cozumler uretmeyen insanin 6 aylik tanidigi kiza bunlarin hepsini eksiksiz yapmasi beni mahvetti.

Bu surecte dost sandiklarim aramadi bile. Oluyorum, uyuyamiyorum, yemek yiyemiyorum diye defalarca sesli mesaj, normal mesaj attigim halde mesajlarimin hepsi okundu oldu ve kimse nasilsin demedi. Nasil bir imtihandan geciyorum?

Surekli gecmisi dusunup agliyorum, soyle yapsaydim olur muydu, soyle konussaydim fikri degisir miydi diye diye... Bir yil icinde 67 kilodan 45e dustum. Her sabah ezan sesini duyuyorum. Halbuki karsi taraf mutlu ve hayatina devam ediyor. Tum sosyal aktivitelerimi yapiyorum ama yok eve gelince odamda volta atiyor, kafami duvarlara vurmak istiyorum.

Aileme, arkadaslarima, kendime, eski sevgilime, herkese cok kizginim. Nasil atlatacagim?

Kör eşek ölünce ceylan gözlü olur misali artık bir araya gelme ihtimaliniz kalmadığı için beynin muhtemelen çarpık düşünceler üretiyor.

Nişan haberinden önce böyle değildin sanki ama adam ciddi bi ilişkiye başladığından beri dağıldın , toparlanamıyorsun.

Zor anlıyorum, ama ilişkiyi sen bitirdin ve herkes bi şekilde hayatına devam edecek. Hem adamdan ayrılayım hem de beni unutamasın diye bi şey yok.

İç hastalıklarından randrvu alıp, kan değerlerine baksınlar. Belki sodyum değerin eksiktir, böyle bu düşüncelerin ondsn vardır. 45 kilo sanırım zaten oldukça zayıf. Git hastaneye yat.

Cok pisman oldum. Cevremin etkisinde kaldigim icin de cok pisman oldum. Nasil bir hayatim olacakti dusundum durdum, ailesini cevresini gozlemledim uygun degildi ama fikirlerini degistirmek icin de caba gostermedim. En kucuk birseyde ayrilalim dedim. Simdi karsima cikan insanlarin hepsi laçka. Kendime cok kiziyorum.

İç hastalıklarından randrvu alıp, kan değerlerine baksınlar. Belki sodyum değerin eksiktir, böyle bu düşüncelerin ondsn vardır. 45 kilo sanırım zaten oldukça zayıf. Git hastaneye yat.

Aclik hissediyorum ama yiyemiyorum ki. Kati birsey gecsin istemiyorum. Surekli kahve cay su. Ama cok yorgun ve bitkinim.

Sadece kendinize yapıyorsunuz. Bir ilişki bittiğinde üzüntü olur, etkisi kalır ama bir yılda verdiğiniz kilo gerçekten çok kötü. Adam size değer vermiyor diye sağlığınızdan ne istiyorsunuz? Hasta olsanız size acır ve uzulur mü saniyorsunuz? Yaşadığımız her gün bir mucizedir aslında, dün gece gulen konuşan insanların bir kısmı bugün artık hayatta değil.
O kendince mutlulugunun pesinde, sizde öyle olmalısınız. Aşk tek seferlik bir şey degil, bu kadar kendinizi yiprattikca doğru insana ulaşma ihtimaliniz azalıyor. Bu dünyada kimse vazgeçilmez degil, yenisi ve daha iyisi gelince unutulmayacak hiç kimse yok. Üstünden gelemiyorsaniz bu konuda terapi alın, iyi gelir.

Anne babanızın duaları korumuş sizi. Sizin kendinizi koruyacağınız yokmuş belli ki. Gidin sadaka niyetine sokak hayvanları için sokağa bir kap su, bir kap mama koyun.

Ona sahip olmak bir pâye değil.

Durup durup bunu hatırlat kendine.

Yeni sevgilisi de zamanla görecek gerçek yüzünü.

Ayrılmak çok doğru bir karar olmuş.

Psikiyatrik destek almanı öneririm.

Allah kalbine ferahlık versin.

çünkü zihninde sürekli onu düşünüyorsun. sürekli onu düşündüğün için zihninden çıkmıyor. ben de boşanıyorum, yaptığım ilk şey resime geri dönmek oldu. takıyorum kulaklığı, alıyorum tuvali önüme saatlerce devam ediyorum. ama senin vücudu yormak gerekiyor. kickboks olabilir, tenis vs bir şeye başla ve vücudunu o kadar yor ki akşam tek yapacağın şey uyumam olsun. adam 6 ayda evleniyorsa zaten onun için hiç var olmamışsın, bunun için ölünecek ne var? karşına daha iyisi çıkacaktır illa.

Terapi aliyorum, iyi gidiyor aslinda ama her gun umutsuzum. Kimse vazgecilmez degil biliyorum ama yapilan haksizliklari sindiremiyorum.

Anne babanızın duaları korumuş sizi. Sizin kendinizi koruyacağınız yokmuş belli ki. Gidin sadaka niyetine sokak hayvanları için sokağa bir kap su, bir kap mama koyun.

Aslinda ben kendi kendimi korudum. Iliski mahremiyeti yoktu aile apartmani vs beni cok korkuttu. Zaten evlilige ben ikna edildim ama bir de bu sartlar ust uste gelince iyice korktum.

çevre etkisi değil, adam seni sevmemiş. insanlar askere giden kocalarını senelerce beklemişler, seninki bırak beklemeyi üstüne kız getirmiş. böyle oğlanı ne yapacaksın? üstüne senin kazandığın parayı da istiyor, e aile evi zaten tam kaos. kaçırdığın da adam gibi adam olsa bari

Yoo koruyamamışsınız. Adam kendine yeni bir kurban bulunca, neden beni değil de onu seçti diyorsunuz bir nevi.

Adam şu an size gel dese, gidecek gibi bir haliniz var.

Hic zannetmiyorum. Ya birbirleri ile cikarlari uyumlu ya da kiz iyi idare ediyor. Ben hep dik kafaliydim. Kacmayi tercih ettim. Aslinda ayrilmak benim isteklerimi duy demekti, ama yanlis bir yol izledim. Insallah Allah bana guc kuvvet verir

Spora gidiyorum, workshoplara katiliyorum ama orada da gogusumde hep bir aci var. Sanki panik atak geciriyor gibi, nefesim sıkısıyor, ellerim titriyor, kalbim agriyor.

Yoo koruyamamışsınız. Adam kendine yeni bir kurban bulunca, neden beni değil de onu seçti diyorsunuz bir nevi.

Adam şu an size gel dese, gidecek gibi bir haliniz var.

Hayir olmayacagini biliyorum ama nedenini sorguluyorum sadece.

Belki anoreksiya olabilirim boyle giderse
Kendi kendinize baş edemiyorsanız psikiyatriye gidin kendinize eziyet etmeyin eski konularınızda öğretmen olduğunuz için reçete ettirmek istememişsiniz özel kliniğe gidin anne babanızın tcsine yazıyorlar. Ufak bir antidepresan bile size iyi gelebilecekken geri dönüşü olmayan bir seviyeye gelmeyin.

bu da mı öğretmen çıktı

`