Hayatima devam edemiyorum

E bu kadar sevmiş işte.

Her ilişkinin ömrü var. Yaşandı bitti. Kaldı ki ayrılık kararını veren sensin. O kararı veren tarafını dinle.
Kimse güzel giden bi ilişkiyi bitirmez. Demek içine sinmiyormuş bitirmişsin. Senin sorunun tamamen başkasıyla yoluna devam ediyor olması, egon sarsıldı. Senin de sevdiğini hiç zannetmiyorum. Şu an içine sinen bi ilişkin olsa aklına bile gelmez. Bekar bi kadınsın, güzel bi ilişki yaşama ihtimalin her zaman var. Ama böyle giderse iyice takıntı haline getireceksin. Antidepresan kullanmama konusunda da neden inat ettiğini hiç anlamıyorum. Pamuk gibi olacaksın. O kalbinde hissettiğin ağrılar dinecek. Zihnin susacak.

bu da mı öğretmen çıktı
Maalesef. Konu sahibini severim . Keşke sadece eski sevgilisi toksik olsaydı . Ailesi de başlıbaşına zarar hep konu sahibine . Sınırlarını çizemiyor insanlara karşı , masaya yumruğunu vuramıyor . Yıpranan tek kişi de kendisi oluyor sadece. Acilen toparlanmalı . Kendine değer vermeyi öğrenmeli artık.

Belki hastaneye yatırırlar işte. Yazık hem zayıfsınız hem beslenemiyorsunuz.
İnatla antidepresan almıyor. Eski konusunda da yazdı üyeler. Eczaneye gidecek durumunu anlatacak . Ucuz da bazıları . Kimlik vs vermeyecek reçete de istenmeyecek . Alacak kullanacak . Ama yok hala tereddüt de.

İnatla antidepresan almıyor. Eski konusunda da yazdı üyeler. Eczaneye gidecek durumunu anlatacak . Ucuz da bazıları . Kimlik vs vermeyecek reçete de istenmeyecek . Alacak kullanacak . Ama yok hala tereddüt de.
Reçetesiz antidepresan satın alınabiliyor mu

Hayır bildiklerinde şer, şer bildiklerinde hayır vardır...
Ayrılık zor. 4 yıl da uzun bir süre. Ancak önüne bakman lâzım. O kuyudan ne kadar çabuk çıkarsan kâr senin için... Ve bir gün gelecek, emin ol iyi ki olmamış diyeceksin. Bir de insan hep iyi anıları hatırlıyor nedense, özleyip pişman oldukça kötü anılarını düşün. Kan değerleri de çok mühim, bazı değerlerin düşmesi anksiyete belirtilerine sebep olabiliyor, mutlaka tahlil yaptır ve takviye kullan.
11 yıl evvel ben de senin gibiydim. 6 ay içerisinde evlendiğini öğrendim, aşamadım. Hem de aynı ortamda olduğumuz kardeşim dediği, kendisine abi diyen, 8 yaş küçük bir kız ile. 3 yıl sonra olaylı şekilde boşandılar ve dışarıdan göründüğünün aksine çok karakteri bozuk bir insan olduğunu duydum. Meğer Rabbim beni kurtarmış :)
Önüne bak. Hayatını yaşa. Sen değil o pişman olacak seni iyi gördükçe... Kalbinr, ruhuna, bedenine şifalar dilerim.

Adam nişanlanmamış olsa siz geri dönecek miydiniz bu adama, tekrar deneyecek miydiniz? Adam zaten nişanlandığına göre geri dönmeyecekti. Hadi diyelim oldu bir ihtimal barışsaydınız ayrıldığın aynı sorunlar yine yaşanacaktı ve hatta belki çok daha fazla sorunlar yaşayacaktınız. Yine sizden olmayacaktı yani. O yüzden kabullenmek ve aslında ilk ayrıldığınız anda kapatmanız gereken o kapıyı şimdi tam anlamıyla kapatmanız gerekiyor. Olan olmuş bitmiş. Haksızlıkların aklınıza gelmesini, üzülmenizi vs anlıyorum aslında ama üstesinden gelmek için sizin bişeyler yapmanız gerekiyor işte. Arkadaşlarınızın filan desteği de bi fayda edecek bir durum değil bu. Antidepresana neden bu kadar karşısınız mesela bence bu kaygılarınızda haksızsınız şuan ihtiyacınız olan bu sağlığınıza iyi gelecek şey de bu aslında. Yavaş yavaş her şey düzelecek herkes kendi yolunda devam etmek zorunda çünkü

Evet bazıları . Atanmaya zararı olur diye doktordan almıyor konu sahibi . Eczacılar da sağlıkçı . Birine gitse durumunu anlatsa şimdilik ilaç alır. Durumu anaroksiyaya gidiyor Allah korusun. Acilen bu halden çıkmalı , yemek de yemeli .

konudan bagimsiz konu sahibin affina siganarak yaziyorum , benim bile sarilasim geldi size :) bebeginizi saglikla kucaginiza alin

Böyle bir aşk olduğuna inanmıyorum gerçek anlamda farklı takıntı yapıyorsunuz.. Arkadaşların yazdıgı gıbı ölsen uzulenınde olmaz kendıne gel bence.. kime yapıyorsun kendıne ıstese sana gelebılır demekki ıstemıyor.. Aynı zamanda millete neden sarıyosun 3 çocukla ortada mı kaldın Allah aşkına senin hıssetıklerını kimse senin kadar hıssedemez fazla abartıyorsun kendi içinde sonra insanlara kırılıyosun kötü durumda degılsın sadece öyle hıssedıyosun..

Rahatlatıcı bitkisel birşeyler de alabilir eczaneden . Bilinen antidepresanları doktor yazmazsa alamaz . Yarın gitsin alsın birşeyler . Terapiye gittiğine de inanmadım . Terapist bu halini görse direkt doktora yönlendirirdi . Allah yardımcısı olsun . Şu erkek milleti için değer mi değmez . Ama gel de bu halde ki kadına anlat . Önce bi toparlanmalı . Durum analizi bile yapamaz bu kafayla .

Memurluğa da engel olan bi durum değil ki , nerden çıkarmış acaba bunu.

Memurluğa da engel olan bi durum değil ki , nerden çıkarmış acaba bunu.
Onu da hiç bilmiyorum ki kuzum . Tüm konularında böyle bir takıntısı var . Ülkenin yarısının kullandığı ilaçlar bunlar . 45 kiloya düşmüş . Vücut bitmek üzere . Sadece çay kahve su ile nereye kadar . Aklıma Nihal candan geldi . O da eşi terkedince bunalıma girip yemek yemeyip anoreksiya olmuştu . E vefat etti . Adam napıyor ? Sevgililileri ile hayatını yaşıyor . Valla bir ablası olarak , yakınımda olsa iki tokat vurup zorla doktora götürürüm . Hiç mi ailesinde insan evladı yok? Hiç mi görmüyor bunları ?

Tam da diyecektim ki, bence konu sadece eski sevgili değil, hatta hiç değil. Bir insan eski sevgilisini takıntı haline getiriyorsa %90 başka problem vardır ki bu genellikle aile ile ilgili oluyor.
Aile ile ilgili yüzleşemediği tüm şeylerin acısını sanki aşk acısıymış gibi yaşıyor. Sağlıklı aile ilişkileri olan hiç kimse, karşı cins için kendini bu kadar heba edemez etmez.

Bu durum benim başıma hiç gelmedi ama uzun ilişkisinde evlenmeyen erkek ayrıldığı zaman ilk kısa ilişkisiyle evleniyor diyorlardı. Sanırım bu dedikleri doğru. Niye böyle yapıyorlar anlayamıyorum bence yaptıkları mantık evliliği oluyor. Çünkü uzun ilişkiden çıkıp çok kısa bir süre içerisinde direkt evleniyorlar.

yillik iliskide ev gecindirmek icin cozumler uretmeyen insanin 6 aylik tanidigi kiza bunlarin hepsini eksiksiz yapmasi beni mahvetti.
Erkek yapmıyorsa eğer sana yapmıyordur başka biri olsa ona çok iyi yapar diyorlar bu dedikleri maalesef doğru. Sizden esirgediklerini o kadına yaşatmış ama bence sizin için hayırlı biri değildi. Eski konularınızı okumadım ama iyi biri olsaydı bence hala devam ediyor olurdunuz.

Bu surecte dost sandiklarim aramadi bile. Oluyorum, uyuyamiyorum, yemek yiyemiyorum diye defalarca sesli mesaj, normal mesaj attigim halde mesajlarimin hepsi okundu oldu ve kimse nasilsin demedi. Nasil bir imtihandan geciyorum?
İyi gününde yanında olmak, buluşmak gülüp eğlenmek çok kolay. Gerçek dost dediğin kötü gününde belli olur. Maalesef hiçbiri dostunuz değilmiş. Acınızı yaşamaya kendinize izin verin. Bu süreç sonrasında çok daha mutlu ve güçlü hissedeceksiniz. Kime güvenilir kime güvenilmez hem arkadaşlık ilişkisi hem de ikili ilişkilerde artık daha tecrübeli ilerlersiniz.

`