- Konu Sahibi kediseverbiri
-
1. Benim evlilikle ilgili dusuncelerimi, standartlarimi bilmesine ragmen benimle 4 sene devam etti. Aile apartmanini kabul etmeyecegimi biliyordu.
2. Farkli bir yerde 1+1 kiraya cikalim dedim bunui dahi karsilayamayacagini soyledi ama karsilayabilirdi cunku memur ve kendisine ait bir dairesi var
3. Sevdigini soyledi her kotu zamanimda yanimda oldu ama hic sevmemis gibi apar topar nisanlandi bu cabasizligi hak ettigime inanmiyorum
Maalesef. Konu sahibini severim . Keşke sadece eski sevgilisi toksik olsaydı . Ailesi de başlıbaşına zarar hep konu sahibine . Sınırlarını çizemiyor insanlara karşı , masaya yumruğunu vuramıyor . Yıpranan tek kişi de kendisi oluyor sadece. Acilen toparlanmalı . Kendine değer vermeyi öğrenmeli artık.bu da mı öğretmen çıktı
Eczacıya danış al . Kayıt vs vermek zorunda değilsin.Ozele gidiyorum zaten ama antidepresani hala dusunemiyorum kendi kendime yenmek istiyorum en son secenegim o
İnatla antidepresan almıyor. Eski konusunda da yazdı üyeler. Eczaneye gidecek durumunu anlatacak . Ucuz da bazıları . Kimlik vs vermeyecek reçete de istenmeyecek . Alacak kullanacak . Ama yok hala tereddüt de.Belki hastaneye yatırırlar işte. Yazık hem zayıfsınız hem beslenemiyorsunuz.
Reçetesiz antidepresan satın alınabiliyor muİnatla antidepresan almıyor. Eski konusunda da yazdı üyeler. Eczaneye gidecek durumunu anlatacak . Ucuz da bazıları . Kimlik vs vermeyecek reçete de istenmeyecek . Alacak kullanacak . Ama yok hala tereddüt de.
Hayır bildiklerinde şer, şer bildiklerinde hayır vardır...Kizlar, iyi aksamlar diliyorum...
Telefondan girdigim icin yazim hatalarim olabilir, simdiden kusura bakmayin.
Ben 1 yil once eski sevgilimden ayrildim, bununla ilgili detayli konularim da var inceleyebilirsiniz. Yakin zamanda apar topar nisanlandigini ogrendim. Canim cok cok yaniyor...
Bana aile apartmaninda yasayalim, ev kirasi veremem, maasini bana ver diyen insandan ayrildim, dogru karar verdigime inaniyorum ama 4 yillik iliskide ev gecindirmek icin cozumler uretmeyen insanin 6 aylik tanidigi kiza bunlarin hepsini eksiksiz yapmasi beni mahvetti.
Bu surecte dost sandiklarim aramadi bile. Oluyorum, uyuyamiyorum, yemek yiyemiyorum diye defalarca sesli mesaj, normal mesaj attigim halde mesajlarimin hepsi okundu oldu ve kimse nasilsin demedi. Nasil bir imtihandan geciyorum?
Surekli gecmisi dusunup agliyorum, soyle yapsaydim olur muydu, soyle konussaydim fikri degisir miydi diye diye... Bir yil icinde 67 kilodan 45e dustum. Her sabah ezan sesini duyuyorum. Halbuki karsi taraf mutlu ve hayatina devam ediyor. Tum sosyal aktivitelerimi yapiyorum ama yok eve gelince odamda volta atiyor, kafami duvarlara vurmak istiyorum.
Aileme, arkadaslarima, kendime, eski sevgilime, herkese cok kizginim. Nasil atlatacagim?
Evet bazıları . Atanmaya zararı olur diye doktordan almıyor konu sahibi . Eczacılar da sağlıkçı . Birine gitse durumunu anlatsa şimdilik ilaç alır. Durumu anaroksiyaya gidiyor Allah korusun.Reçetesiz antidepresan satın alınabiliyor mu
konudan bagimsiz konu sahibin affina siganarak yaziyorum , benim bile sarilasim geldi size :) bebeginizi saglikla kucaginiza alinAh canım ya eminim çokta güzel bir kadinsindir mantıklı düşündüğün zamanlar adamla olmayacağını anlamışsın aslında ama acı seni yanıltıyor sürekli bak herkes hayatına bakıyor bir noktada kimseden medet umma bak ogretmenmissin üstelik herkesin ayağı takılır sana biraz kör olur badem gözlü olur olmuş acilen doktora gidip ilaca baslaman beslenmeni ve uykunu duzenlemen gerek bir abin ablan seni düzenli doktora götürecek biri varsa destek iste lütfen belli ki iyi değilsin ama geçecek ilaçlarını kullan 3 aya miss gibi olursun inşallahbazen şer sandığın en büyük hayır kapısı çıkar bu süreci atlattiginda bambaşka bir kadın olacaksın
Rahatlatıcı bitkisel birşeyler de alabilir eczaneden . Bilinen antidepresanları doktor yazmazsa alamaz . Yarın gitsin alsın birşeyler . Terapiye gittiğine de inanmadım . Terapist bu halini görse direkt doktora yönlendirirdi . Allah yardımcısı olsun . Şu erkek milleti için değer mi değmez . Ama gel de bu halde ki kadına anlat . Önce bi toparlanmalı . Durum analizi bile yapamaz bu kafayla .Reçetesiz antidepresan satın alınabiliyor mu
Evet bazıları . Atanmaya zararı olur diye doktordan almıyor konu sahibi . Eczacılar da sağlıkçı . Birine gitse durumunu anlatsa şimdilik ilaç alır. Durumu anaroksiyaya gidiyor Allah korusun.Acilen bu halden çıkmalı , yemek de yemeli .
Onu da hiç bilmiyorum ki kuzum . Tüm konularında böyle bir takıntısı var . Ülkenin yarısının kullandığı ilaçlar bunlar . 45 kiloya düşmüş . Vücut bitmek üzere . Sadece çay kahve su ile nereye kadar . Aklıma Nihal candan geldi . O da eşi terkedince bunalıma girip yemek yemeyip anoreksiya olmuştu . E vefat etti . Adam napıyor ? Sevgililileri ile hayatını yaşıyor . Valla bir ablası olarak , yakınımda olsa iki tokat vurup zorla doktora götürürüm . Hiç mi ailesinde insan evladı yok? Hiç mi görmüyor bunları ?Memurluğa da engel olan bi durum değil ki , nerden çıkarmış acaba bunu.
Tam da diyecektim ki, bence konu sadece eski sevgili değil, hatta hiç değil. Bir insan eski sevgilisini takıntı haline getiriyorsa %90 başka problem vardır ki bu genellikle aile ile ilgili oluyor.Maalesef. Konu sahibini severim . Keşke sadece eski sevgilisi toksik olsaydı . Ailesi de başlıbaşına zarar hep konu sahibine . Sınırlarını çizemiyor insanlara karşı , masaya yumruğunu vuramıyor . Yıpranan tek kişi de kendisi oluyor sadece. Acilen toparlanmalı . Kendine değer vermeyi öğrenmeli artık.
Yaa teşekkür ederim bende kalbimle sarılıyorum sizlere dert sahibi birine bir nebze iyi geldiysek ne mutlukonudan bagimsiz konu sahibin affina siganarak yaziyorum , benim bile sarilasim geldi size :) bebeginizi saglikla kucaginiza alin
Erkek yapmıyorsa eğer sana yapmıyordur başka biri olsa ona çok iyi yapar diyorlar bu dedikleri maalesef doğru. Sizden esirgediklerini o kadına yaşatmış ama bence sizin için hayırlı biri değildi. Eski konularınızı okumadım ama iyi biri olsaydı bence hala devam ediyor olurdunuz.yillik iliskide ev gecindirmek icin cozumler uretmeyen insanin 6 aylik tanidigi kiza bunlarin hepsini eksiksiz yapmasi beni mahvetti.
İyi gününde yanında olmak, buluşmak gülüp eğlenmek çok kolay. Gerçek dost dediğin kötü gününde belli olur. Maalesef hiçbiri dostunuz değilmiş. Acınızı yaşamaya kendinize izin verin. Bu süreç sonrasında çok daha mutlu ve güçlü hissedeceksiniz. Kime güvenilir kime güvenilmez hem arkadaşlık ilişkisi hem de ikili ilişkilerde artık daha tecrübeli ilerlersiniz.Bu surecte dost sandiklarim aramadi bile. Oluyorum, uyuyamiyorum, yemek yiyemiyorum diye defalarca sesli mesaj, normal mesaj attigim halde mesajlarimin hepsi okundu oldu ve kimse nasilsin demedi. Nasil bir imtihandan geciyorum?