Hayatima devam edemiyorum

Herkesin yorumunu okuyorum. Herkese tesekkur ederimmm

Neden doktordan randevu almıyorsun?

Bu şekilde davranarak, hayatını erteleyip, brnim sorunlarım var, bu yüzden sorumlululuk alamıyorum bahanesiyle geçerk hayatı yaşamaktan kaçıyorsun.

Senin derdin eski sevgili değil. Gerçeklerden kaçmak.

Boyum 1.60 doktorlarin dedigi minimum 50 maksimum 55 olmaliymisim
Kilonuz boyunuza göre az. Kritik esiktesiniz, bir 3-4 kilo daha verirseniz dönülemez şekilde hasar alır sagliniz. Şuan bile bu belirtiler çıkabilir çünkü yeterli beslenmiyorsunuz. 67 kilodan düştüm diyorsunuz ki bir süre vücudunuz kiloyu tutmuştur, bu rakamlara kolay dusulmez. Inatla ve ısrarla yemiyor olmanız lazım. Uzun süre sıvı ile beslendiginiz için mideniz almıyor, olum orucu yapan insanlarsa olur bu.
Göğsüm sıkısıyor demişsiniz, bu durumda gözde kararır, bayılma da olur. Bunun bir ileri evresi kalp krizi, vitamin eksikliğinden kalıcı hafıza sorunları, adet döngüsünün kesilmesi (ki geri olmak zordur, bu da interfilite demek). Ben size karşı dürüst olacagim, bu şekilde devam ederseniz ettiniz buzusur, tırnak,sac ve dış kaybı yaşarsınız. Vücut proporsiyonunuz değişir, kafaniz vücudunuza gore büyük kalır, deriniz tuylenir. Gencliginize ve guzelliginIze yazık olur.
Lütfen ilk işiniz psikiyatriste gitmek olsun, o sizi diğer doktorlara yonlendirir. Ilaç kullanmakta çekinmeyin, çok işe yarar çünkü sağlıklı karar veremiyorsunuz. Bu bencil herifi seviyorsunuz da kendinize uzulmuyor musunuz? Bir erkek eğer isterse sevdiği kadın için her şeyi yapar, o yapmadiysa başka bir erkek yapar. Belki bu dünyada sizi çok sevecek, değer verecek biri vardir ve sizi bekliyordur.
Ogretmensiniz, genç bir kadınsınız. Bu hayatta tek amacınız evlenmek mi? Her sevdigiyle evlenen mükemmel hayat yasaydi, bu kadar boşanma olmazdı. Geçen yıl Nihan Candan da böyle bir sebepten vefat etti. Gencecik kadın bir yıldır dunya üzerinde yok, eski kocası yeni eşi ile mutluluk pozları veriyor. Degmez kardeşim, böyle bencil herifler için sagligini kaybetmeye hiç değmez.

Evlilik durumunun kontrolü sizin elinizde değil ki.

Bakın, her insan bir yaşam planı ile doğar. Bu planda sadece anayollar vardır. Ancak ara yollar sizin seçiminizdir. Evlilik de “ANA” yollardan biridir.

Yani siz her şartı kabul etseydiniz bile, emin olun düğün günü dahi olsa ayrılacaktınız bunu hiç unutmayın. Bu yazdıklarım üzerinde idrak edene kadar düşünün.

Bir şey olmayacaksa, kişiler/olaylar kurgulanarak bitişi sağlanır. Başka türlü olamaz zaten. O yüzden onu bunu suçlamak, ona buna kızıp pişmanlıklar yaşayıp kilo vermek hayattan kopmak…

İşte bunlar kendinize yaptığınız en büyük haksızlıktır. Kimse size bu kötülüğü yapamaz emin olun.

Eğer salmaya devam etmeyi seçerseniz de acil tedavi olun lütfen.

Malesef uzuldugunuz kisi, adam değil. Aile apartmani ve maas , benim icin de kirmizi cizgi.
Cok severek evlendim . Sevgilik donemim de cok sorunsuzdu. Ama evlilik farkli bir seymis
Bir suru hic dusunmedigim sorumluluk oldu. Mantik uymayinca, ask sevgi ikinci plana dusuyor

O sekilde evlensen , evlendikten sonra ayrilirdin muhtemelen.
Yani uzulmen normal, kabullen ama gececek hepsi. Ben olumlamalara cok inaniyorum.
Sen de soyle düşün , benim icin daha iyisi olacagi icin bu olmadi.

Senin icin o öldü. Artik yok, oyle düşün

Boyle aptal adamlar için sağlığınızdan olmayın biraz kendinize gelin ya. Kisa surede nisanlanmis demek ki adam için önemli değil rastgele birini bulup da evlenebilirmis kurtulmussun işte bunu dusunemiyor musun?

Yani illa arabesk yaşayıp acı çekmek istiyorsunuz, 1 sene olmuş demek ki üstesinden gelemiyorsun. Terapi de öyle her şeye çare değil hemen psikiyatriden randevu al, ilaçlarını düzenli kullan artık kendine gel. Okumuş kadınsin karacahiller gibi ilaçtan kaçıyorsun ya hayret bir şey... Şu herifi de her yerden engelle nereden görüyorsun nişanını bilmem nesini? Gerekirse sosyal medyayı kapatın

Bu yüzden anlaşmaya gönlü olmayan insanlarla anlaşmak için kendimizi zorlamıyoruz zaten. O sizinle devam etmek isteseydi sizinle olan sorunlarına da çözüm bulurdu. Bunu kabullenip arkamızda bırakacağız onu. Neden size değer vermeyen bir insan için kendinizi bu kadar yıpratıyorsunuz? Gençsiniz, önünüzde daha çok güzel bir hayat varken neden o kişi yüzünden kalan zamanınızı da çöp ediyorsunuz.

Verdiğiniz kilo hiç sağlıklı değil. Bir doktora görünmenizi tavsiye ederim.

ayrilmak benim isteklerimi duy demekti, ama yanlis bir yol izledim.
Bunun aynısını bende yaptım. İnsan bir süre iyi söz ile olmadı duygusal çıkışmalarla anlatmaya çalışıyor ama baktı ki karşıda hareket yok, o zaman taktik değiştiriyor ve ters tepki yaratır umuduyla "git, bitti, son" falan diyor. Bu da kaçmaya yer arayan insanın elinde kullanışlı bir silaha dönüşüyor. Ama tüm yorum yapanların söylediği gibi, isteseydi gitmezdi. Ne yaptın sanki yalan mı söyledin, dolandırdın mı, zarar mı verdin? "Benim için şunları şunları yap" demişsin, ne var bunda? Sevseydi söylemene de gerek kalmazdı zaten.

Belki şöyle düşünmek işe yarayabilir; bu kişiyi sevdiğini söylüyorsun değil mi? Sevdiğin insan tercih ettiği hayatı yaşıyor. Bir insan seçenekler arasından tercihini yaparken kriteri nedir? Kendi iyiliği. Yani, kendi çıkarı için senden uzaklaştı ve kendisi için iyi olduğuna inandığı hayatı yaşıyor. Doğru bir karar olup olmadığını zaman gösterecek ama nihayetinde o kendisini merkeze koyarak bir karar aldı. Acı çekmiyor. Mutlu. Ve eğer onu sevdiğin için acı çekiyorsan, çekme. Çünkü o mutlu. Bunu düşünüp sende mutlu ol. Belkide gerçek sevgi "bensiz mutluysan git" diyebilmektir. Bırak mutlu mutlu yaşasın işte.
Ama muhtemelen sen kendine yanıyorsun. O zaman gerçekçi ol ve asıl böyle yaptıkça dibe battığını gör. Kendine acıdıkça daha da acınacak hale düşüyorsun. İnsanlar arkandan "sevdadan yataklara düştü, şimdi hastane köşelerinde sürünüyor" mu desin istiyorsun? Herkes güler, herkes. Kimse kendi mutluluğu için başkasıyla evlenen bir adamın ardından duyulan bu raddede ki acıyı anlayışla karşılamaz, haklı olarak. Kendine güldürtme.

Merhabalar. Ayrılmakla çok doğru bir karar almışsınız, cesaretiniz için tebrik ederim. İnsan zihni yarım kalan şeyleri tolere edemiyor. Senelerce bu kişiyle evleneceksiniz diye hazırlık yapmışsınız ama işler ciddiye binince büyük hayal kırıklığı yaşayarak ayrılmışsınız. Hikayeniz yarım kalmış zihninizde. E haliyle zihin de tamamlamak için türlü türlü ihtimalleri gözden geçiriyor. Halihazırda terapi aldığınızı söylemişsiniz. Terapistinizden bu kişiye kendi içinizde veda etmeye yönelik bir seans talep etmenizi tavsiye ederim.

Bunun dışında da kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın. Bu kişiyle neden ayrıldığınızı kendinize hatırlatın. Size saçma sapan şeyleri dayatan biri görünürde başkası için çabalasa da nihayetinde yine aynı çöp zihniyetini yeni ilişkisine de taşımıştır. Sizden dili yandığı için tekrar ortada kalmamak amacıyla kıza şimdi iyi davranıyordur ama evlendikten sonra mutlaka ama mutlaka çöp zihniyetini açığa çıkarır. İnsanlar o kadar kolay değişmezler. Ama çok kolay rol yaparlar.

Son olarak da çok kilo verdiğinizi ve kendinizi ihmal ettiğinizi anladım yorumlarda. Özdeğer eksikliği nedeniyle o değeri bu şahısla doldurmaya çalışıp bu nedenle ilişkiye bu kadar anlam yüklemiş olabilirsiniz. Bu şahıs hayatınızdan çıktığında da değersiz hissederek hayattan keyif almayı bırakmış olabilirsiniz. Ama içinizde bir yerde senelerce emek verdikten sonra ayrılma cesareti gösterip sizi korumaya, hak ettiğiniz değeri size göstermeye çalışan biri var. O kişiye tutunun. Bedeninize ve ruhunuza iyi bakın. Hayattan bu kadar kolay vazgeçmeyin. Özdeğerinizi fark ettirecek yöntemleri yine terapistinize danışın.

aynı seyleri yasamısız sadece benimki nişanlanmamıs, ayrıca biz söz attıkv gibi bir sey tek basıma atlatıyorum zaman ilaçtır. 1 yıl uzun bir süre artık toparlan

Fikirlerini zaten değiştiremezdin emin ol. Bir imsan sadece rol yapar eninde sonunda gerçek kimliğine kavuşur.
Sen kendin için en doğrusunu yapmışsın.
Kendine dön ve hayatı yaşamaya bak.

Çevrenizin etkisinde kaldıysanız da pişman olmayın, iyiliğinizi isteyen insanlarmış belli ki, sizi doğru yola yönlendirmişler. Evlenmek istediğimiz kişiyle ve ailesiyle beklentilerimiz uyuşmuyorsa zaten ayrılmalıyız, fikirlerini değiştirmeye çalışmak bizi yıpratmaktan başka bir şeye yarmaz. En küçük bir şeyde ayrılalım dememişsiniz ayrıca. Aile apartmanında yaşamak istemiş, maaşınızı almak istemiş; özellikle maaşınızı almak istemesinin ne kadar iğrenç bir şey olduğunun farkında değil misiniz, nasıl küçük bir şey diyebilirsiniz buna? Kölesi misiniz de kendiniz çalışıp kazandığınız parayı ona vereceksiniz?
Tabii ki de dik kafalı olacaksınız, tabii ki de kaçmayı tercih edeceksiniz. İlişkide yanlış giden şeyler varsa ve sevgilimiz sizinki gibi saygısız biriyse doğru olan terk etmektir zaten.

Herkesin yorumunu okuyorum. Herkese tesekkur ederimmm
Konu sahibi nasip diye bir şey var biliyor musun?

Belli ki senin karşına harika biri çıkacak ve sana yaşadığın herşeyi unutturacak kadar onu seveceksin.

Diğer kişi büyük ihtimal evlenmiş olmak için evlenecekti şimdi yaptığı gibi. Bırak artık onu ve affet..

Ama artık sende şu ruh halinden çık!
çık ki düzgün insanları gör.

Çevremde sizin gibi ayrılan çok insana denk geldim. Hepsi o zaman anlamamıştım ama iyi ki bitmiş kurtulmuşum diyorlar. Ondan kurtulmasaydım belki şimdi bu kadar mutlu olmazdım diyorlar.

`