- Emoji Skoru
- 7.596
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi kediseverbiri
-
Herkesin yorumunu okuyorum. Herkese tesekkur ederimmm
Kilonuz boyunuza göre az. Kritik esiktesiniz, bir 3-4 kilo daha verirseniz dönülemez şekilde hasar alır sagliniz. Şuan bile bu belirtiler çıkabilir çünkü yeterli beslenmiyorsunuz. 67 kilodan düştüm diyorsunuz ki bir süre vücudunuz kiloyu tutmuştur, bu rakamlara kolay dusulmez. Inatla ve ısrarla yemiyor olmanız lazım. Uzun süre sıvı ile beslendiginiz için mideniz almıyor, olum orucu yapan insanlarsa olur bu.Boyum 1.60 doktorlarin dedigi minimum 50 maksimum 55 olmaliymisim
Evlilik durumunun kontrolü sizin elinizde değil ki.Cok pisman oldum. Cevremin etkisinde kaldigim icin de cok pisman oldum. Nasil bir hayatim olacakti dusundum durdum, ailesini cevresini gozlemledim uygun degildi ama fikirlerini degistirmek icin de caba gostermedim. En kucuk birseyde ayrilalim dedim. Simdi karsima cikan insanlarin hepsi laçka. Kendime cok kiziyorum.
Evet bazı ilaçlar reçetesiz de alınıyorReçetesiz antidepresan satın alınabiliyor mu
Bunun aynısını bende yaptım. İnsan bir süre iyi söz ile olmadı duygusal çıkışmalarla anlatmaya çalışıyor ama baktı ki karşıda hareket yok, o zaman taktik değiştiriyor ve ters tepki yaratır umuduyla "git, bitti, son" falan diyor. Bu da kaçmaya yer arayan insanın elinde kullanışlı bir silaha dönüşüyor. Ama tüm yorum yapanların söylediği gibi, isteseydi gitmezdi. Ne yaptın sanki yalan mı söyledin, dolandırdın mı, zarar mı verdin? "Benim için şunları şunları yap" demişsin, ne var bunda? Sevseydi söylemene de gerek kalmazdı zaten.ayrilmak benim isteklerimi duy demekti, ama yanlis bir yol izledim.
aynı seyleri yasamısız sadece benimki nişanlanmamıs, ayrıca biz söz attıkv gibi bir sey tek basıma atlatıyorum zaman ilaçtır. 1 yıl uzun bir süre artık toparlanKizlar, iyi aksamlar diliyorum...
Telefondan girdigim icin yazim hatalarim olabilir, simdiden kusura bakmayin.
Ben 1 yil once eski sevgilimden ayrildim, bununla ilgili detayli konularim da var inceleyebilirsiniz. Yakin zamanda apar topar nisanlandigini ogrendim. Canim cok cok yaniyor...
Bana aile apartmaninda yasayalim, ev kirasi veremem, maasini bana ver diyen insandan ayrildim, dogru karar verdigime inaniyorum ama 4 yillik iliskide ev gecindirmek icin cozumler uretmeyen insanin 6 aylik tanidigi kiza bunlarin hepsini eksiksiz yapmasi beni mahvetti.
Bu surecte dost sandiklarim aramadi bile. Oluyorum, uyuyamiyorum, yemek yiyemiyorum diye defalarca sesli mesaj, normal mesaj attigim halde mesajlarimin hepsi okundu oldu ve kimse nasilsin demedi. Nasil bir imtihandan geciyorum?
Surekli gecmisi dusunup agliyorum, soyle yapsaydim olur muydu, soyle konussaydim fikri degisir miydi diye diye... Bir yil icinde 67 kilodan 45e dustum. Her sabah ezan sesini duyuyorum. Halbuki karsi taraf mutlu ve hayatina devam ediyor. Tum sosyal aktivitelerimi yapiyorum ama yok eve gelince odamda volta atiyor, kafami duvarlara vurmak istiyorum.
Aileme, arkadaslarima, kendime, eski sevgilime, herkese cok kizginim. Nasil atlatacagim?
Fikirlerini zaten değiştiremezdin emin ol. Bir imsan sadece rol yapar eninde sonunda gerçek kimliğine kavuşur.Cok pisman oldum. Cevremin etkisinde kaldigim icin de cok pisman oldum. Nasil bir hayatim olacakti dusundum durdum, ailesini cevresini gozlemledim uygun degildi ama fikirlerini degistirmek icin de caba gostermedim. En kucuk birseyde ayrilalim dedim. Simdi karsima cikan insanlarin hepsi laçka. Kendime cok kiziyorum.
Çevrenizin etkisinde kaldıysanız da pişman olmayın, iyiliğinizi isteyen insanlarmış belli ki, sizi doğru yola yönlendirmişler. Evlenmek istediğimiz kişiyle ve ailesiyle beklentilerimiz uyuşmuyorsa zaten ayrılmalıyız, fikirlerini değiştirmeye çalışmak bizi yıpratmaktan başka bir şeye yarmaz. En küçük bir şeyde ayrılalım dememişsiniz ayrıca. Aile apartmanında yaşamak istemiş, maaşınızı almak istemiş; özellikle maaşınızı almak istemesinin ne kadar iğrenç bir şey olduğunun farkında değil misiniz, nasıl küçük bir şey diyebilirsiniz buna? Kölesi misiniz de kendiniz çalışıp kazandığınız parayı ona vereceksiniz?Cok pisman oldum. Cevremin etkisinde kaldigim icin de cok pisman oldum. Nasil bir hayatim olacakti dusundum durdum, ailesini cevresini gozlemledim uygun degildi ama fikirlerini degistirmek icin de caba gostermedim. En kucuk birseyde ayrilalim dedim. Simdi karsima cikan insanlarin hepsi laçka. Kendime cok kiziyorum.
Tabii ki de dik kafalı olacaksınız, tabii ki de kaçmayı tercih edeceksiniz. İlişkide yanlış giden şeyler varsa ve sevgilimiz sizinki gibi saygısız biriyse doğru olan terk etmektir zaten.Hic zannetmiyorum. Ya birbirleri ile cikarlari uyumlu ya da kiz iyi idare ediyor. Ben hep dik kafaliydim. Kacmayi tercih ettim. Aslinda ayrilmak benim isteklerimi duy demekti, ama yanlis bir yol izledim. Insallah Allah bana guc kuvvet verir
Spora gidiyorum, workshoplara katiliyorum ama orada da gogusumde hep bir aci var. Sanki panik atak geciriyor gibi, nefesim sıkısıyor, ellerim titriyor, kalbim agriyor.
Konu sahibi nasip diye bir şey var biliyor musun?Herkesin yorumunu okuyorum. Herkese tesekkur ederimmm