- Emoji Skoru
- 460
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi kediseverbiri
-
Kendi kendinize baş edemiyorsanız psikiyatriye gidin kendinize eziyet etmeyin eski konularınızda öğretmen olduğunuz için reçete ettirmek istememişsiniz özel kliniğe gidin anne babanızın tcsine yazıyorlar. Ufak bir antidepresan bile size iyi gelebilecekken geri dönüşü olmayan bir seviyeye gelmeyin.
Boyunuz kaç bilmiyorum ama 45 kilo yetişkin bir kadın için ortalamadan düşük. Normalde bunu yazıp korkutmak istemezdim ama yetişkin kadınlarda vücut kitle indeksi çok önemlidir. Bu şekilde devam ederseniz östrojen seviyeniz düşer ve adet dongunuz bozulur ve hatta bitebilir. Kemik erimesini, organ hasarını saymıyorum bile. Gencecik kadınsınız, aşk iyi hoş ama hastalık sahibi olursunuz böyle. Sırf bu yüzden bile adamdan sogumaniz lazım. Kimsenin kimseye bunu yapma hakkı yok.Terapi aliyorum, iyi gidiyor aslinda ama her gun umutsuzum. Kimse vazgecilmez degil biliyorum ama yapilan haksizliklari sindiremiyorum.
Aslinda ben kendi kendimi korudum. Iliski mahremiyeti yoktu aile apartmani vs beni cok korkuttu. Zaten evlilige ben ikna edildim ama bir de bu sartlar ust uste gelince iyice korktum.
bu da mı öğretmen çıktıKendi kendinize baş edemiyorsanız psikiyatriye gidin kendinize eziyet etmeyin eski konularınızda öğretmen olduğunuz için reçete ettirmek istememişsiniz özel kliniğe gidin anne babanızın tcsine yazıyorlar. Ufak bir antidepresan bile size iyi gelebilecekken geri dönüşü olmayan bir seviyeye gelmeyin.
çünkü zihninizde hep onu düşünüyorsunuz. yaptığınız spor sizi o kadar yormalı ki siz akşam eve dönünce sadece uyuyacak gücü bulmalısınız. zihni boşaltmadığınız sürece istersebiz dünya turuna çıkın.Hic zannetmiyorum. Ya birbirleri ile cikarlari uyumlu ya da kiz iyi idare ediyor. Ben hep dik kafaliydim. Kacmayi tercih ettim. Aslinda ayrilmak benim isteklerimi duy demekti, ama yanlis bir yol izledim. Insallah Allah bana guc kuvvet verir
Spora gidiyorum, workshoplara katiliyorum ama orada da gogusumde hep bir aci var. Sanki panik atak geciriyor gibi, nefesim sıkısıyor, ellerim titriyor, kalbim agriyor.
Yani kusura bakmayın da anoreksiya olunca mı yeniceksin kendi kendine ağır depresyondasın belli ki ciddi kilo kaybetmişsinOzele gidiyorum zaten ama antidepresani hala dusunemiyorum kendi kendime yenmek istiyorum en son secenegim o
Ayrıca insanlar değişmez köprüyü geçene kadar yapılması gerekeni yapıyor nikah olduğu an ona da gösterecek gerçek yüzünü belki o kız 10 sene sonra ayrılık noktasına gelecek çoluğu çocuğuyla ayrılacak ona senin yaşadığın nimet görünecek keşke onun yerinde olsaydım da erkenden farketseydim diye . Geçeceğini bilip acınızı yaşayıp değerinizin farkına varırsanız karşınıza iyi insanlar çıkacaktır . Ama toparlanmak için çaba göstermezseniz bu bataklık sizin yanlış seçimler yapmanıza ve bu kişiyi bile aratacak insanlara tutunmanızı sağlar
Yani kusura bakmayın da anoreksiya olunca mı yeniceksin kendi kendine ağır depresyondasın belli ki ciddi kilo kaybetmişsin
E ilacı içince kaygı düzeyin azalacak ve yiyebileceksin. Ben de kötü dönemlerimde bunu yaşadım kaygım inanılmaz yükseldiği için yemek çiğneyemiyordum bile.Ama elimde degil ki yiyemiyorum... kusmak geliyor icimden. Sivi seyler beni rahatlatiyor sanki
Boyunuz kaç bilmiyorum ama 45 kilo yetişkin bir kadın için ortalamadan düşük. Normalde bunu yazıp korkutmak istemezdim ama yetişkin kadınlarda vücut kitle indeksi çok önemlidir. Bu şekilde devam ederseniz östrojen seviyeniz düşer ve adet dongunuz bozulur ve hatta bitebilir. Kemik erimesini, organ hasarını saymıyorum bile. Gencecik kadınsınız, aşk iyi hoş ama hastalık sahibi olursunuz böyle. Sırf bu yüzden bile adamdan sogumaniz lazım. Kimsenin kimseye bunu yapma hakkı yok.
E ilacı içince kaygı düzeyin azalacak ve yiyebileceksin. Ben de kötü dönemlerimde bunu yaşadım kaygım inanılmaz yükseldiği için yemek çiğneyemiyordum bile.
Hangi neden? Ortada sorgulanacak bir neden yok. Adam şartlarını kabul eden bir kurban bulmuş kendine, bu kadar.Hayir olmayacagini biliyorum ama nedenini sorguluyorum sadece.
Hangi neden? Ortada sorgulanacak bir neden yok. Adam şartlarını kabul eden bir kurban bulmuş kendine, bu kadar.
Adam çaba gösterip, sizi kandırsa mutlu mu olacaktınız ?1. Benim evlilikle ilgili dusuncelerimi, standartlarimi bilmesine ragmen benimle 4 sene devam etti. Aile apartmanini kabul etmeyecegimi biliyordu.
2. Farkli bir yerde 1+1 kiraya cikalim dedim bunui dahi karsilayamayacagini soyledi ama karsilayabilirdi cunku memur ve kendisine ait bir dairesi var
3. Sevdigini soyledi her kotu zamanimda yanimda oldu ama hic sevmemis gibi apar topar nisanlandi bu cabasizligi hak ettigime inanmiyorum
Adam çaba gösterip, sizi kandırsa mutlu mu olacaktınız ?
Olacak olsa, olurdu. Adam başka biriyle bir yola çıkmış. Siz de kendi hayatınıza bakın.biraz ailelerimize sinie koyup uzaklasabileydik bireysel anlamda hem iyi anlasiyorduk hem seviyorduk birbirimizi. Belki iyi olabilirdi
Ah canım ya eminim çokta güzel bir kadinsindir mantıklı düşündüğün zamanlar adamla olmayacağını anlamışsın aslında ama acı seni yanıltıyor sürekli bak herkes hayatına bakıyor bir noktada kimseden medet umma bak ogretmenmissin üstelik herkesin ayağı takılır sana biraz kör olur badem gözlü olur olmuş acilen doktora gidip ilaca baslaman beslenmeni ve uykunu duzenlemen gerek bir abin ablan seni düzenli doktora götürecek biri varsa destek iste lütfen belli ki iyi değilsin ama geçecek ilaçlarını kullan 3 aya miss gibi olursun inşallahbazen şer sandığın en büyük hayır kapısı çıkar bu süreci atlattiginda bambaşka bir kadın olacaksın
Gerçekten sevse seni bırakmazdı, çözüm bulurdu.1. Benim evlilikle ilgili dusuncelerimi, standartlarimi bilmesine ragmen benimle 4 sene devam etti. Aile apartmanini kabul etmeyecegimi biliyordu.
2. Farkli bir yerde 1+1 kiraya cikalim dedim bunui dahi karsilayamayacagini soyledi ama karsilayabilirdi cunku memur ve kendisine ait bir dairesi var
3. Sevdigini soyledi her kotu zamanimda yanimda oldu ama hic sevmemis gibi apar topar nisanlandi bu cabasizligi hak ettigime inanmiyorum
Güzelim benim ya kıyamam sana sanki küçüksün benden sana Bir abla olarak diyorum olur böyle şeyler inan bu acıyı evli olarak yaşamaktan döndün belki yarın bir çocuk sevindir kim bilir nasıl bir yangından ciktinda farkında değilsin kendine eziyet etme hiç degmiyor inan ömür akıp gidiyor şu güzelliğin,gençliğin bir daha gelmeyecek hemen doktoruna gidiyorsun ilaçlarını alıyorsun sonra yeni çevre edin kendine git pilatese yazıl kurslara yazıl oralarda senin gibi tatlı kızlar olur takilirsiniz Miss gibi dışarısı zibille adam kaynıyor hayatım bir tane işe yaramazla ömür mu çürütelim dimiKeske size sarilip omzunuzda aglayabilseydim. Kimse bana bu sicaklikta yaklasmadi bu surecte. Kimse yol gostermiyor, kimse dinlemiyor destek olmuyor. O yuzden gelip sizlere anlatiyorum.
Sen bir senede g.tü b.klu oğlanı unutamamışsın ama o evlilik yolunda. Onun senden daha mutlu olmaya hakkı yok, o zaman sen ondan daha mutlu olmalısın.Kizlar, iyi aksamlar diliyorum...
Telefondan girdigim icin yazim hatalarim olabilir, simdiden kusura bakmayin.
Ben 1 yil once eski sevgilimden ayrildim, bununla ilgili detayli konularim da var inceleyebilirsiniz. Yakin zamanda apar topar nisanlandigini ogrendim. Canim cok cok yaniyor...
Bana aile apartmaninda yasayalim, ev kirasi veremem, maasini bana ver diyen insandan ayrildim, dogru karar verdigime inaniyorum ama 4 yillik iliskide ev gecindirmek icin cozumler uretmeyen insanin 6 aylik tanidigi kiza bunlarin hepsini eksiksiz yapmasi beni mahvetti.
Bu surecte dost sandiklarim aramadi bile. Oluyorum, uyuyamiyorum, yemek yiyemiyorum diye defalarca sesli mesaj, normal mesaj attigim halde mesajlarimin hepsi okundu oldu ve kimse nasilsin demedi. Nasil bir imtihandan geciyorum?
Surekli gecmisi dusunup agliyorum, soyle yapsaydim olur muydu, soyle konussaydim fikri degisir miydi diye diye... Bir yil icinde 67 kilodan 45e dustum. Her sabah ezan sesini duyuyorum. Halbuki karsi taraf mutlu ve hayatina devam ediyor. Tum sosyal aktivitelerimi yapiyorum ama yok eve gelince odamda volta atiyor, kafami duvarlara vurmak istiyorum.
Aileme, arkadaslarima, kendime, eski sevgilime, herkese cok kizginim. Nasil atlatacagim?