- Konu Sahibi amyistanbul34
-
Güzelim daha 19 yaşındasın... en güzel en cıvıl cıvıl zamanların.. neden bu kadar düşüyorsun bu adamın peşine ? adam daha ne yapsın daha ne desin ? ben daraldım okurken yeminle.. bazen insanların "İstemiyorum" demesi zordur. hem neden desin ki neden seni düşünsün ki ? sen orda bi köşede duracaksın canı sıkılınca gelecek iştebunlara senin müsade etmemen lazım... çook gereksiz şeyler yapmişsin... bak ne güzel okuluna başla, kendin gibi üni öğrencisi olan 20li yaşlarda gençlerle birlikte ol.. çimlere uzan.. okulu ekip sinemaya git.. eve kapanıp film izle.. hepsi senin elinde.. saplantı haline getirme bu herifi.. üzdürme kendini..
Baska bi kadinin ya da kadinlarin olmadigini nerden biliyorsun ?
Olmadigini biliyorum yazmissin da, merak ettim.
Baska bi kadinin ya da kadinlarin olmadigini nerden biliyorsun ?
Olmadigini biliyorum yazmissin da, merak ettim.
kesin ikizler burcu iddaya girerim :)
Esin degil nisanli degilsin cocugun yok.. Neden bukadar zorluyosun kendini mutsuz olmak icin ?
Ben ikizler burcuyum da kendisi Aslan :)
Ben ikizler burcuyum da kendisi Aslan :)
Başka kadınlar olmadığını şuna dayanarak söylüyorum belki saçma gelicek ama Ramazan ayında yapıp ettiklerine fazlasıyla dikkat eden bi adam dediğim gibi Ramazan ayından beri görüştüğümüzde bana bile yaklaşmamaya özen gösteren bi adam sanmıyorum ki benden sıkılıp kaçıp birileriyle cinsel beraberlikte bulunsun... Benim hissettiğim benim dışımda işle veya başka bir şeyle sorunları var ve gerçekten yalnız kalmak istiyor ama neden benimle paylaşmıyor bana yanlış birşey yapmışım gibi davranıyor bu kaçmalar nereye kadar devam etcek nasıl bağlayacağım ki ben onu kendime kaçmasın derdi olduğunda benimle paylaşsın derdini unuttururum ben onun hep öyle yaptım ama bu sefer gittiiii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?