• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatıma giren en ilginç adam..........

Ben anlamiyorum.. Biz kadinlar neden bukadar yipratiyoruz kendimizi, bir hic ugruna... Bosver birak gitsin ya. Önce sana zor gelecek, ama sona göreceksin, omuzundan nekadar büyük bir yük kalktigini.... Hic degmez!

başka birşeyler var ama ne ?? diyerek kendini kandırma canım

bir ay sensiz kalmak hiç koymuyor adama. bu gerçeğe odaklan :(

Arkadaşlar sanırım biraz uzun tutmam gerekecek yazımı anlatacak çok şey var ama lütfen sıkılmadan okuyun. Aslında bu konularda daha önce kimseye danışmadım hep içime attım kendim çözmeye çalıştım sorunlarımı ama sanırım artık yardım almam gerekiyor çünkü artık çok yoruldum...

Yaklaşık bir yıldır birlikte olduğum, delicesine aşık olduğum bir adam var hayatımda. Kendi isteği üzerine başladık bir beraberliğe. İlk başlarda bulutların üzerinde.İki üç ay sonra aramızda bir uçuyordum sanki. İlk günlerden itibaren hep arayıp sorardı her sabah sevgi mesajlarıyla uyanırdım. Günden güne bağlandım ona ben de. Şu anda bir yıl kadardır beraberiz ( sanırım ) ancak ben onu hala çözebilmiş değilim... Bunu neden yapıyor bilmiyorum ama gizemli adam olmayı çok seviyor. Örneğin geçen Mart ayının başında ki bir buluşmadan sonra ( ki o buluşmada kavga vs. olmadı aramızda herşey gayet güzel gidiyordu ) ondan yaklaşık bir ay haber alamadım kayboldu ortalıklardan. Ne telefonlarıma ne mesajlarıma cevap verdi. İşin garibi şu ki adamın sorunu benimle de değil herkesle. Genel olarak telefonlara cevap verememe ve kafasına göre takılma hastalığı var zaten kendisinde. Ofisine gidiyordum ortakları onlara da aynı şeyi yaptığını söylüyordu işi gereği o şehirden bu şehre gidiyor arada sırada ofisine uğrayıp kafasına göre tekrar kayboluyordu ortalıktan. Bana da bir iki haftada bir sadece Nerdesin diye mesaj atıyordu telefonuma ben evdeyim şurdayım burdayım deyince de daha birşey yazmıyordu ama yokluyordu beni hala aklınca. Ben tabi gururuma yediremedim bu durumu bir süre sonra tamamen aramaktan vazgeçtim ta ki o dönene kadar. Bununla birlikte istisnasız her günüm ağlayarak geçti. Arkadaşlarımla görüşüyordum yine eğlenmeye gidiyordum ama boğazımdaki yumru hiç gitmedi hep birşeyler eksik kaldı. Yazmakta buldum sonunda çareyi. Tam 5 sayfalık bir mektup yazdım ona bir aşk bir sitem mektubu. Her okuduğumda ağlıyordum kalemimden dökülen satırlara şaşıyordum okuyupta etkilenmemek mümkün değildi heralde. hala bir kopyası durur bende... Ama o bunları okuyup bir kerecik olsun bana dönmedi. Barıştıktan sonra bile sanki o mektuplar falan hiç yazılmamış gibi davrandı o konuları hiç açmadı. Mektubu okuyup ofise bırakmış o günden sonra bile uzun süre aramamıştı. Aradan bir ay geçti ben Kapadokya'ya onun memleketine tatile gittim gittiğimi öğrendiğinde otobüse bindikten bir kaç saat sonra peşimden geldi Kapadokyada görüştük aynı gün içerisinde geri döndü İstanbul'a. Ben de geldikten bir süre sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı aramız hep hoşgördüm onu ne yaptıysa ne dediyse o kadar sabırlı davrandım ki ona karşı... Ancak tam gözyaşlarımın emeklerimin karşılığını aldım derken işte yine aynı şey oldu. En huzurlu günlerimizi yaşıyorduk sanki o bile söylüyordu hep ama on gün önceki buluşmamızdan hemen sonra tam herşey düzeldi derken aynı sahneyi yeniden yaşamaya mahkum edildim ben... Ofisine gittim ortağıyla kavga etmiş gelmiyormuş ofise onun da telefonlarına cevap vermiyormuş sen nasılsan ben de öyleyim dedi eski ortaklarından da defalarca duyduğum cümlerler bunlar.. Kendi içinde sorunları var ama ney bilmiyorum anlam veremiyorum artık. Facebook sayfasında sürekli güncel paylaşımlar yapıyor ona yazdıklarımı okuyor ama asla cevap vermiyor bir anda böyle oldu yine buna dayanmak o kadar zor ki.. Sildim onu sayfamdan kızdıkça ne yaptığımı ben de bilmiyorum 3 4 gün aramadım ondan sonra yine dayanamadım ama onu kaybetmekten öylesine korkuyorum ki... Aklımı yitiricem sonunda... Onu silsem de onu takip etmekten kendimi alıkoyamıyorum bir iki hafta aramasam geri dönecek ama beklemek cehennem gibi kendimi çok küçülmüş aptal gibi hissediyorum bana benden ayrılmak istediğini söyle git de gideyim ama beni soru işaretleriyle bırakma yanlış bir şey mi yaptım diyorum ama cevap yok yok yok... Ne git diyor, ne de kal.... Sanki bir yıl hiç yaşanmamış... Sanki hiç sevmemiş... Ne yapmalıyım beklemeliyim ? Geldikten sonra nasıl davranmalıyım hep böyle mi olacak ? Belki başka bir kadın var diyeceksiniz ama bunun da olmadığını biliyorum... Başka birşeyler var ama ne ??? İnsan neden bir açıklama yapmaz ???????????? Başlığı atarken hayatıma giren en garip adam diye yazdım belki abartıyorsun diceksiniz

canım okurken bende dger uyeler gibi kesin evli dedim, bıde sen kayboldugunda hep ortagına sormussun, bu adamın anası, babası, kardesı vs yakın akrabalarından tanıdıgın veya seni tanıstırdıgı kımse yokmu, egerki bu zamana kadar yakın akrabalardan kımseyle seni tanıstırmamıssa cok üzgünüm canım ama bu adam evli ve seni kullanıyo, kesinlikle ortagına falan inanma, kesin adamı tembihlemistir böyle konus diye.. Bırıncı derece akrabalarıyla (anne, baba, kardes) tanıstrmıs olsaydı böyle bi kanıya varmazdım ama onlarla tanıstırmamıssa bu adam kesinlikle EVLİ uzak dur canım suan üzülüyosun ama gelecekte daha cok uzulursun, simdiden kurtul... Dıger garıblıklerı nedır canım yazarmısın merak etım..

yaaa arkadaşım neyapıyorsun sen adam arızanın önde gideni sana zerre kadar değer vermiyor dengesiz tutarsız duygusuz.canı değişiklik isterse seni buluyor.sen nasıl olsa deli divane hazır asker onu bekliyorsun.....kendine gelsene.adamın suçu yok ki özgürce hayatını yaşıyor sana da hiç birşey vaat etmiyor.sen kendini parçalıyorsun.önce sen kendini düzelt canım benim.hiç değmeyecek bir adama yapışıp dünyayı onun etrafında döndürme.bukadar aciz olma.
derhal bu ilişkiye son ver.gerekirse profosyonel yardım al.bu acizlik duygularının kökenine in ve düzelt.yoksa hep böyle adamlar çıkar karşına.o adam sana eziyet etmiyor sen kendine ediyorsun.git düzgün bir adam bul hayatını yaşa...insanın kendine ettiği eziyeti kimse etmez zaten.

Yaklaşık bir yıldır birlikte olduğum, delicesine aşık olduğum bir adam var hayatımda. Kendi isteği üzerine başladık bir beraberliğe. İlk başlarda bulutların üzerinde.İki üç ay sonra aramızda bir uçuyordum sanki. İlk günlerden itibaren hep arayıp sorardı her sabah sevgi mesajlarıyla uyanırdım. Günden güne bağlandım ona ben de. Şu anda bir yıl kadardır beraberiz ( sanırım ) ancak ben onu hala çözebilmiş değilim... Bunu neden yapıyor bilmiyorum ama gizemli adam olmayı çok seviyor. Örneğin geçen Mart ayının başında ki bir buluşmadan sonra ( ki o buluşmada kavga vs. olmadı aramızda herşey gayet güzel gidiyordu ) ondan yaklaşık bir ay haber alamadım kayboldu ortalıklardan. Ne telefonlarıma ne mesajlarıma cevap verdi.

Bu adam ilginç değil "Garip"...

İlk üç ay her gün arayan adam birden bire "gizemli adam" olmayı sevmez... Ne kadar pembe bulutlar üzerindesiniz, hala aşk var sanırım.. Adam evli mi bilemem... Ama kalkıp otobüsle kapadokya'ya gelmesi anlamsız.. Bence zaten kendi memleketindeydi.. Şimdi yüksek ihtimal bir iç güdü ile "Yok otobüsteydi, biletini bile gördüm" vs. yazabilirsiniz... Bunlar ayarlanabilir, kolay şeyler... Görmek için neden kalkıp memleketine gelip hemen dönsün... Kapadokya'da yaşıyor, hatta orada evli bile olabilir.. Yanınızdan ayrılırken de İstanbul bahanesiyle akşam kalmadan dönüyormuş gibi yapmış da olabilir.. Sahici olsun diye otobüse binip el sallamış bile olabilir.. Neler yaşıyor insanlar...

Siz beraber falan değilsiniz, üzgünüm.. İlk üç aydan sonra sizi bırakmış ama sizin de kendisinin de haberi yok... Zaten bekliyorsunuz anladığım kadarı ile... O da arada arıyor, buluşuyor ve eminim sizinle güzel de vakit geçiriyor...

Bu işte bir iş var...

Kimse deliler gibi aşık olduğu kadından bir "an" bile ayrılmak istemez... Gizemli falan değil, basbayağı garip bir adam...
Uzak durun bence...

Canım aklın yolu 1, vazgeç bu sevdadan, belki acı çekersin ama unutursun zamanla.

gıcık olurum böyle gizemliymiş gibi davranan erkeklere...

o kim oluyormuşta kendi kafasına göre geliyor,gidiyor,canı isterse arıyor istemezse aramıyor,hiçbir açıklama yapmıyor.

böyle ilişkimi olurmuş hiç,resmen ilişkiyi o yönetiyor,tabii bunun adı beraberlikse!neden onun seni yönetmesine izin veriyorsunki.o zaman sende onun telefonlarına bakma vs...ne biçim beraberlik bu.

adam böyle egzantirik davranıp senin ilgini çekmiş ama fos birisi bence,evli değilse bile bu saçma sapan hareketleri yüzünden bile ayrılmalısın.

yol ver gitsin:40:

ister evli ister değil...senin mutluluğundan daha önemliyse devam et sen canım..ama böyle bir kişiyle ne mutlu olmak mümkün ne de onu mutlu edebilmek..:50::50:

adamın evli olma ihtimali çok yüksek... öyle değilse bile başka biri hatta birileri olabilir.. bunun başka izah tarzı yok.. sormuşsun hep böyle mi olacak diye hep böyle olacağı öyle belli ki,,en gitmezsen yoluna nasılsa o bir gün gidecek:34::34: hakkında hayırlısı olsun.

Buna benzer bir hikaye yaşadım arkadaşım..iki ay sürdü benımkısı aslında..ama 1bucuk yıl suruncemede yasadık bıseyler..ortalıklardan yokolmalar falan ama bu kadar uzun degıldı benımkının..sonra ne mı yaptım bir sene agladım..bıgun kendımı acıdıgımda bu ıse son verdım hattımı kırdım ve yenı bı hayata basladım..sımdı yenı bırı var ve cok mutluyum..ne yasamıs olursan ol bitir derim..hayır gelmez ondan sana..ben evli olduğunu düşünüyorum hem benımkının hemde senınkının..

bir ay ortadan kaybolmak ne demek ya :)
böyle sorunlarım var triplerine girip ,ortadan kaybolan ,karşısındakine hayatı zindan eden bir insan zaten o insanı hiç benimsememiş kabullenmemiş demektir benim gözümde .
böyle birini hala sevebiliyor olmak da ilginç gerçekten .
ilk başlarda yaşattıklarından dolayı sevmenizi anlarım da şu anda hissettikleriniz sevgi değildir belki de , saplantıdır. ya da hırs yapmışsınızdır , ya da kadınlarda ben farklı olayım onun gözünde duygusu vardırya , bunu başarma isteğidir. bilemiyorum ama sevgi olmamalı yani .

bilmiyorum ama nedense bana adamın evli olabileceği hissi gelmedi... çünkü evli olsa bir tek sana yapar bu ortadan yok olmalarını... telefonlara çıkmamaları... diğer insanlara arkadaşlarına çalıştığı iş ortamına vs. tanıdığı tüm insanlara karşı yaptığı bişey bu demek ki... ve bu onun karakteri... hayatının belirli bi düzen içinde akıp gitmesi onu kahrediyor... sıkıldığı içinde sonucu arkasına bile dönmeden kaçıp kurtulmada buluyor... bu ona göre ruhunu özgürlüğe kavuşturmaktır.... kendini tüm sorumluluklar içenden sıyırmaktır... gerçekten bu onun karakteri... engel olamadığı davranış biçimleri... nerden mi biliyorum ..bu modelin aynısından bizim evdede var bi tane..... BABAM.... sorumlulukları üzerine almaktan korktuğu için sonucu daime kaçmakta bulur... zavallı annem yıllardır babamın bu kaçıp gitmelerinden çekiyor anlıycağınız... ben doğmuşum 4 günlükken babam baba olmanın sorumluluğundan dolayı sığamıyor bir yere... kaçıp gidiyor... kimsenin haberi yok nüfus kağıdı evde..hiçbir haber alınamıyor... ulaşılamıyor... en sonunda 35 gün sonra kendiliğinden eve geliyor... yakın illerden birinde bir çiftlik sahibin yanında tarla sulamışmış orda kalmışmış... anlıycağınız böyle atraksiyonlar yaşamayı ve de yaşatmayı seviyor babamız... bakın 22 yaşındayım şuan hala babam kaçıp gider bir aylığına on günlüğüne... bilmem ne zamanlığına... hayatımız boyu babama kızmakla geçti işte beni istemeye gelcekler... ee evin babası nerde yok... annem hastanede eee noldu babam yok... kardeşim okula yazılcak eee babam yine yok... veli toplantısı var baba gelsin... eee şey hocam babam yokta.... işte böyle tuhaf bir adam babam... en zor günlerimizde ve de en mutlu günlerimizde yanımızda göremediğimiz bir babam... yani demek istediğim bu değişilmez bir karakter biçimi... ve konu sahibinin karşılaştığı adamda böyle biri.... canım ne yap ne et ister ağla ister kalbine taş bağla ama bu adamı unut... bu adamla asla evlilik olmaz hayat yürümez yani... annemden biliyorum... :ssz:

Kızlar anca okuyabildim mesajlarınızı işte yine aranızdayım açtığım konuyla ilgili yeni gelişmelerle... Herkese teşekkür ederim yorumlarından dolayı. Bu kadar ilgi beklemiyordum doğrusu. Meğer Kadınlar Kulübü ne güzel bir aileymiş :)

Öncelikle şunu söyleyeyim belki aşktan gözü kör olmuş gerçekleri göremiyor diyeceksiniz ama ben kesinlikle kendisinin evli olduğunu düşünmüyorum hatta imkansız diyorum ama böyle düşünmeniz de gayet normal çünkü sanırım ben kendimi çok iyi ifade edemedim yazdıklarımda. Birincisi elbette ki kimliğinde bekar yazıyor bunu gördüm ki bu adam zaten benim öyle yolda tanıştığım bir insan değil biz iş arkadaşıydık aylarca beraber çalıştık hatta ikimizin de hayatında başka birileri vardı ben ona dert yanardım o bana düşünün artık... O zamanlar tabi düzenli bir işte çalışıyordu yani çalıştığımız yer öyle kafasına göre gidip geleceği bir yer değildi gayet normal bir adamdı o aralar ama daha sonra kendi ofisini açtı aytekin adında bir ortağıyla birlikte tabi birbirlerini eskiden beri tanıyorlar bu adamlar aytekin abi 38 ibrahim ( konumuzun başrol oyuncusu ) 28 yaşında yani şöyleki aytekin abi kendisini oğlu gibi görüyor aynı zamanda iş disiplini diye bir şey de yok aytekin abi her gün sabah erken saatte ofisi açıp geç saatlerde kapatırken bu kafasına göre gidip geliyor takılıyor ama şehir dışına gitmeleri tamamen işe yönelik o sıralar bir ay konuşmasak da bunun ayrıntılarını daha sonra öğrendim tabi mesela arada ofisine gidiyordum o yokken ortağının açık facebook sayfasıyla, mailleriyle falan karşılaşıyordum konuştuklarını hep iş... mal getirip mal satma işleri turizm acentasının dışında aynı zamanda deri dükkanı var şimdi o bir ay içinde yaptıklarının sonucu... Bunları daha sonraları hep öğreniyorum tabi ama o sıralar nedense beni ne arıyor ne soruyor dediğim gibi...

Aile ile tanışma konusuna gelirsek ;

Evli ve iki çocuklu ağabeyi var burada istanbulda yaşıyor. Onun dışında anne, baba ve evli ablası Kapadokya'da yaşıyor. Tanışma olayından hep bahsediyordu bana özellikle ilk aylarımızda. Ailesinden herkesin fotoğraflarını gösterdi tanıttı vs. Daha sonra abisine telefonda beni anlattı sadece ama hiçbir zaman yüzyüze görüşme fırsatımız olmadı. Kapadokyaya iki defa gittim o zaman da ben hazır hisssetmedim kendimi o da birşey demedi zaten kapadokdaya ilk görüşmemizin detayları malum... Ama bunun sebebi kesinlikle orada başka bir ailesinin olmadı değil, olamaz. En büyük sebebi aramızdaki yaş farkı bu nedenle haliyle daha aramızdaki ilişkinin sorunları bitmeden işler fazlasıyla ciddiye binmeden tanıştırmak istememiştir heralde. Söyleyeyim ben 19 yaşındayım kendisi 28 yaşında... Ama evli olamaz.. Eski kız arkadaşlarının çoğundan haberdarım ailesiyle tanıştırdığını da biliyorum o göstermeden resimlerini görmüştüm başka bir arkadaşının faceinde.

Bir de şu Kapadokya olayı ;

Kapadokya'ya otobüs ile değil kendi arabasıyla gelmişti şöyle ki ben diğer müşterilerimizle birlikte otobüsteyken ( yolculuk başladıktan bir saat kadar sonra ) İstanbul'da ofise gitmiş ve ortakları söylemiş gittiğimi. Beni o bir ayın sonunda kendi numaramdan aradı kalbim tabi pır pır çarpıyor şoklardayım hala napıyosun dedi kapadokyaya gidiyorum dedi he iyi bizim müşterilerde ordaymış ver konuşayım dedi müşterilerle konuştu sonra. Kapattı telefonu ben daha hiçbir şey demedim inince orda beni beklermisin beklemez misin geliyorum ama asla ve asla aytekin ve osman abim ( ortaklarından bahsediyor ) bilmeyecek gibisinden bundan daha da sert uslüpla tabi beni uyardı. O akşam turdan sonra görüştük o da o vakte kadar ailesindeydi o akşam gece yarısından sonra tekrar döndü arabasıyla osman abinin arayıp nerdesin sen falan diye buna biraz kızmasıyla yani o telefon konuşmasına bizzat şahidim alkollüydüm bir de o gece çok fazla :( gelişiyle beni mutlu etmekten çok kahretmişti elimi bile tutmuyor gözüme bakmıyor ve en ufak bir açıklama yapmıyordu nerde olduğuyla neden aramadığıyla alakalı. oysaki ona ne ayrılık mesajları çekmiştim ikimizde geçmişe dair hiç bir şey konuşmadık o akşam benim hatam bu oldu ilişkim boyunca hep üstünü kapattım birşeylerin sorsam da geçiştirecek tatmin etmeyecek beni cevaplarıyla biliyordum ben de anın tadını çıkarmaya çalıştım hep böyle işte. Alkollü kafamla tatil için geldiğim yerde sabaha kadar ağlamıştım ne dediğimi de bilmiyordum. niye geldin neden gidiyosun gitme tur falan istemiyorum ben de seninle istanbula gelmek istemiyorum yapamam burda deyip salya sümük ağladığımı hatırlıyorum. O da kalman lazım demişti haklıydı da sıradan bir tatil değildi aynı zamanda iş gezisiydi benim için müşterilerle diğer tura ve balona katılmam, müşterilere rehberlik etmem lazımdı. Ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi gayet güzel bir gün geçirmiştim ertesi gün istanbula geldiğimde de oradaydı beni takmadı yine ilk başlarda ofise geldi oturdu çıktı selam sabah yok aşağı sokaklarda bir yere gidiyor ama nereye birşey söylemiyor ki soramıyorum ben de sonra işte o ayakkabı dükkanıymış onu öğrenmiştim. Aradan bir kaç hafta geçti eskisi gibi olmaya başladı herkesin içinde gözlerime derin bir aşkla bakıyor, yanağımdan makas alıyor ve eskiden sık sık dediği gibi güvercinim diyordu bana :17: Nisan ayının başlarıydı o vakitler işte günden güne daha iyi oluyordu herşey en azından totosunun üzerinde duruyordu :) Şimdi Ağustos ayındayız ve ben aynı şeyleri tekrar yaşıyorum.....

Son olarak burç durumuna gelirsek kendisi ne kova ne ikizler ASLAN burcu...

Yine çok uzun yazdım galiba ama anlatacak o kadar şey var ki bu adamla ilgili kızlar ben bu bütün tuhaflıkları nasıl yazıya dökeceğim düşünüp duruyorum ama zamanla tüm sıkıntılarımı sizinle paylaşıp rahatlamayı istiyorum....

Bir detay daha vermek gerekirse ben onun ailesiyle tanışmadım ama kendisi benim annemle bizzat tanıştı iki ay önce mezuniyet törenime geldiğinde ve beni eski sevgilisi de dahil yakın dostlarıyla tanıştırmaktan çekinmedi. Ama artık dayanıyorum..... Bakınız daha bir ay önce yazdığı şu:
''Seni oncekinden daha cok ozluyorum daha cok arzuluyorum
Sneden bilmiyorum ama hergecen gun sana daha yakinlasiyorum dusunuyorum aklimdan gitmiyosun urkuyorum yanlis yapicaksin biri sana zarar vericek diye ''

Böyle güzel sözler 2 hafta öncesine kadar da devam ediyordu eskisinden daha çok kıskanıyordu beni hoşuma gidiyordu hemen hemen her akşam iş çıkışında görüşüyoduk o çağrıyodu çoğunlukla ne biliyim tatlı yiyorduk gülhanede geziyorduk iltifatlar ediyodu ona birşeyden dolayı kırılınca hemen affettiriyodu kendini hayırdır sarılmıyorsun da artık diyordu sultanahmet meydanda karşılıklı birşeyler ısmarlıyorduk birbirimize gülüp eğleniyorduk yollarda iftar açıyorduk hatta. neden böyle oldu ki şimdi bu adamın derdi ne? ama düşünüyorum da kızlar son görüştüğümüzde yine iş çıkışında dükkanına uğramıştım canı sıkkındı pek yanaşmıyordu eminönüne doğru yürürken sormuştun canın sıkkın senin birşey mi oldu diye evet canım sıkkın acentanın mobilyaları gelmedi kafamda birsürü sıkıntı falan diyordu işte o gün demekki vardı birşeyler o günden sonra beni aramayı kesti ayakkabı dükkanına gittim eve de gelmiyor tartıştık benim telefonuma da hiç bakmıyor zaten hastalığı var adamın bununla ilgili insanlar beni merak etsin istiyor sonra dönüp dolaşıp geliyor vb. tarzda çok ama çok samimi dürüst bir şekilde o da bana yakınıyordu hiç sanmıyorum anlaşmalı olduklarını çünkü bu hep böyle eski ortaklarıyla da böyleydi ailesine karşı bile yapıyor bunu işine gelmediği zaman açmıyor telefonları annesini ablasını bile telefonda azarlıyor sonra pişman oluyor çok ama çok agrasif bir de takıntıları olan bir adam zor bir adam ama herşeye rağmen onu o kadar sevmişim ki ne yaptıysa katlandım dayandım...

Şimdi kızlar asıl meseleye geliyorum...

O olaydan sonra yani beni aramayı bıraktıktan sonra ben bir iki gün buna facete mesajlar yazdım okudu cevap vermedi vermedikçe ben iyice delirdim tabi dükkana gidiyordum dükkanda yoktu gelmiyormuş kaç gündür bi görünüp bir kayboluyormuş. 3 gün aramadım gururumdan kendi haline bıraktım faceten silip sonra da engelledim ama başka faceten deli gibi takip etmeyi sürdürdüm siyasi paylaşımlarını düzenli olarak hala sürdürüyordu her gece sabahın 4 ünde 5 inde bile yaptığı paylaşımları görüyordum uyumuyordu yani ama arayıp da ya sen beni niye faceten sildin bitti mi diye merak edip de sormuyordu o kadar duyarsız bir adam ki... Kendimi yine o arayana kadar aramamaya şartlandırmışken üst üste arayıp durdum kimi zaman meşgule attı kimi zaman açmadı bi ara bıkıp telefonunu bile kapattı facete uzun uzun mesajlar yazdım okuduğu halde yine tek satır yazmadı bitti mi git de gideyim rahatsız etmeyeyim ama böyle yaparsan istediğim cevabı alana kadar seni rahatsız edeceğim dedim ve yaptım da. Geçen gün iş çıkışında kalbim çarpa çarpa ayakkabı dükkanına gittim eski ortağı seninki buralarda diye haber vermişti bana biliyordu durumu ben de içimden hala orda olması için dua ederek koşar adım gittim veeeee.....

Yıllardan beri çok yakın bir dostu olduğu kız arkadaşıyla karşılıklı sohbet ediyorlardı. Kız gerçekten yakın bir dostu daha önce de tanışmıştım kendisiyle kız arkadaşım diye tanıştırmıştı beni. Aralarında birşey olduğunu mantığıma dayanarak hala zannetmem diyorum kalbimi değil mantığımı düşündürerek gerçekten... Zaten kızın erkek arkadaşı var. Bu benimki beni görür görmez şok oldu tabi buz kesildi. Kızla selamlaşıp tokalaştık beni çok sıcak karşıladı. İbrahim de sadece elimi sıktı ( sanki sevgili değilmişiz gibi ) Kızla sohbet ettik bir süre işten okuldan vs. Ben tabi gayet sakinim çaktırmıyorum bir şey ama İbrahimle kaçamak bakışlarla birbirimize bakıyoruz tabi bakışlarından anlam çıkartmaya çalışıyorum hala şoku atlatamamış biraz da sinirli gibi. Özlemiş mi beni hala sevgi var mı gözlerinde çözemiyorum ne desem yalan bakıp bakıp kaçırıyor zaten gözlerini. Ortağı ve Murat abi dediği Kapadokyadan kadim bir dostu da geliyor sohbet ediyoruz havadan sudan. Sonrasında kızm benim artık kalkmak gerekiyor diyor ve İbrahimle beraber kızı Eminönüne bırakmaya giderken bu tabi yalnız kalmamak fırça yememek için Murat abisini de zorla yanına çağırıyor sende gel diye... Neyse gidiyoruz. Ben murat abiyle arkada bu kızla önden önden gidiyor... Arada arkasına dönüp bana bakıyor. Kız gittiğinde beni de tramvaya bırakıp hadi sende burdan biran önce git der gibi davranıyor ama bilmiyor ki konuşmadan gitmeyeceğim. Beni postalamaya çalıştığım ona sadece 5 dk konuşmak istediğimi söyledim istasyonun yanında sakin bir yere çekildik dedim anlat bakalım senin sorunun ney bilmeden yanlış bir şey mi yaptım on gün oldu ses soluk yok senden dedim... Her zamanki gibi sinirli, agrasif. Bana diyor ki şimdi olmaz konuşmak istemiyorum ümmüş git evine sonra görüşürüz dedi ama ısrarla konuşması için kolundan tuttum. Kafam yerinde değil bu kafayla seni de unuturum söylediklerini de dedi bana sadece birşey söyle sorun ney tugcanla ( şu dostu olan kız ) konuşurken gayet mutluydun gülüyordun başkaları seni mutlu ediyor ama dedim. Yalnız kalmak istiyormuş beyefendi bir sürü işi varmış kimseyle konuşmak istemiyormuş mutlu da değilmiş beni haftaya arayacakmış......... Daha fazla ısrar etmedim ben de, etmeme izin vermedi ve beni öylece bırakarak arkasına bile bakmadan döndü murat abisinin yanına. Çok baktım arkasından gözlerim yaşlı elim ayağım titriyor ama o dönüp de bir kere bakmadı. Dedim ona şimdi gidersem birdaha aramayacaksın biliyorum dedim git evine işlerim bitince arıcam seni sinirle... İşte durum bu kızlar aradan iki gün geçti aramıyorum hiçbir şekilde kendi haline bıraktım eminim er yada geç arayacak evet beklemek cehennem gibi ama şunuda biliyorum ki geri döndüğünde bu sefer eskisi gibi olmayacak eğer eskisi gibi herşeyi unuttum sarılırsam ona hesabını sormazsam devam edersem sevgimi bu kadar belli edersem yine yapacak aynı şeyleri. Bu sefer seviyorsa o yalvarsın bakalım bana o gelsin... Üniversiteye başlıyorum Eylülde... Artık kendimi bu kadar yıpratmak istemiyorum insan her gün ağlar mı yollarda bile durmadan boğazına hep bir yumru düşer mi hep midesimi ağrır böyle nasıl aşkmış bu hala üzülüyorum ama sanki daha güçlüyüm... Bu adamla olmayacak. Onun da çekmesi lazım üzülmesi lazım....

Back
X