• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatıma giren en ilginç adam..........

valla senin için üzüle sıkıla okudum baştan sonra kadar.... ve lütfen kendini daha fazla üzme sakın... inan bana bu adam ne olduğu belirsiz saçmasapan bir insan nesini sevebilirsin ki daha hakkında doğru düzgün hiçbirşey bilmiyosun bırak Allahaşkına gitsin ne hali varsa görsün...

kendi başını mı belaya sokar, evliyse eşiylemi bozuşur, naparsa yapsın ama senden uzak olsun... asla hayır gelmez böylelerinden.. :20:

1 sene olmuş çözememişsin daha da seni üzmesine izin vermeden kes bitir şu işi.

Son düzenleme:
yazdıklarını okuduğumda acını yaşadım çok üzüldüm canım :( bende anlam veremedim ortadan kayboluyor aradan baya zaman geçiyo kafasına göre arıyo soruyo sonra tam aranız düzeldi derken gene aynısını yapıyo onu yakalayabildiğin zaman gerçekleri anlatmasını söyle anlatmazsam yokum de bişey de ciddiyetini koy ortaya yalana dolana inanmaktansa olmasın daha iyi dimi? hem acı çekmezsin böyle yaparak sana çok büyük haksızlık yapıyo kendini ne zannediyor bu aadam?

Onu en son geçen hafta yakalamıştım canım burada da uzunca yazdığım gibi benimle konuşmak istemediğini, işleri bitince arayacağını gayet agresif bir şekilde dile getirdi. O an yaşadığım acının tarifi ne mümkün... Ben artık pes ettim. O günden sonra ne arıyorum, ne soruyorum. Onun aramasını da beklemiyorum. Önce kafada bitirmek lazımmış birşeyleri ve bu sizlerin sayesinde oldu. Derdimi burada paylaşır paylaşmaz ve bu yorumları okur okumaz dedim ben ne yapıyorum hala nasıl sevebiliyorum...Şu anda kendimi öylesine hayat dolu ve güçlü hissediyorum ki.. Geziyorum, arkadaşlarımla yemeğe çıkıyorum, eğleniyorum ve eskisi gibi değilim bunları yaparken. Yani hem ruhumla hem bedenimle o insanların içindeyim, gülümsemelerin daha gerçekçi... Aklıma hep kötü şeyler geliyor artık onunla ilgili. Soğudukça soğuyorum günden güne. Ben onu kaybetmedim kızlar, o benim gibi bir seveni, benim gibi bir yüreği kaybetti. Ağzıyla kuş tutsa artık ne fayda, olmayacak! Bu adam benim kocam olamaz!

Adamın d tarihini
adını soyadını memlektını yazın
evli olup olmadıgını size öğreneyim

ama yüzde yüz evli gibi.

Onu en son geçen hafta yakalamıştım canım burada da uzunca yazdığım gibi benimle konuşmak istemediğini, işleri bitince arayacağını gayet agresif bir şekilde dile getirdi. O an yaşadığım acının tarifi ne mümkün... Ben artık pes ettim. O günden sonra ne arıyorum, ne soruyorum. Onun aramasını da beklemiyorum. Önce kafada bitirmek lazımmış birşeyleri ve bu sizlerin sayesinde oldu. Derdimi burada paylaşır paylaşmaz ve bu yorumları okur okumaz dedim ben ne yapıyorum hala nasıl sevebiliyorum...Şu anda kendimi öylesine hayat dolu ve güçlü hissediyorum ki.. Geziyorum, arkadaşlarımla yemeğe çıkıyorum, eğleniyorum ve eskisi gibi değilim bunları yaparken. Yani hem ruhumla hem bedenimle o insanların içindeyim, gülümsemelerin daha gerçekçi... Aklıma hep kötü şeyler geliyor artık onunla ilgili. Soğudukça soğuyorum günden güne. Ben onu kaybetmedim kızlar, o benim gibi bir seveni, benim gibi bir yüreği kaybetti. Ağzıyla kuş tutsa artık ne fayda, olmayacak! Bu adam benim kocam olamaz!

en iyisini yapıyosun en doğru kararı veriyosun canım inan pişman olmayacaksın seni haketmiyodu ararsa açma uzaklaş ondan anlasın ne yaptığını ve pişman olsun. inşallah karşına senin kadar seven senin kadar değer veren ve seni hak eden bi adam çıkar tabiki ilerde kendini topladığında :)) erkekler için üzülmeye değmez nasıl onlar umursamıyorsa bizde umursamıyacaz aklından çıkarrma :9:

Klavyede enter diye bir tuş var hani paragraf oluşturmak için keşke biraz onu kullanabilsek!
niye bu okuyuculara eziyet ediyorsunuz anlayamıyorum.

sen aşık oldum ayrılırsak dayanamam dıyorsun ama senınkı de aşk değil senınkı bır tutku tutklu kalmıssın onda bunu aşman lazım ve her çekıp gıttınde gerı donunce senın orda olacağını bılıyor olmanın rahatlığını elinden alman lazım ayrıca seven gercekten seven bır erkek böyle davranmaz arkadasların da dedıi gibi ya evlı karısı çocuuu var ya baska bırısı var yada yada ama mutlaka sana ve ofistekılere tanıttı yuzunden başka bı yuzu daha var ne bılım ajan bıle olabılır bole bı tıpten uzak durman gerekır bı yerlerde bıseyler sakladıgı kesın ve bunlar senın hoşuna giidecek seyler değildir valla nasıl da sevıyorum dıyebılıorsun anlayamadım senı ben olsam hersey gelır aklıma serı katıl de olabılır kiralık katıl de olabılır yada delidir arada gidip hastaneye yatıyodur daha bıssuru gelır aklıma hayret yanı sen nasıl hala aşığım dıyebılıosan helal olsun bu zamanda böyle seven kaldı mı acaba tamam ask yer mekan zaman tanımaz ama bı da ha udusun bu adamın yaptığı hıc normal degıl :20::20::20::20::20:

Cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Aynı şeyleri bende yaşadım hem de daha kötülerini diyebilirim. Çok aşık olmuştum her dediğine inanıyordum. Ortadan kaybolurdu ve çıktığında ise asla kızmayacağım bahaneler öne sürerdi. Benim 2 yılımı yedi ruha hastası.. Sonra ne mi oldu benim kafama dank etti. Onu araştırdım. İl sağlık müdürlüğüne bile gittim onunla ilgili bilgiler almak için.. Çok uzun hikaye ama şunu söyleyeyim adam evli çıktı.. Evliymiş ancak hala ayrıyız diye bahaneler uyduruyordu bana.. Tam bir manyak yani.. Bence ne kadar çabuk kurtulursan o kadar kardır senin için.. Ben kurtuldum evet çok zor oldu bu ama hayatımı karatmasını bekleyemezdim. benim 2 yılımı çaldı geri zekalı... Ama sağlık olsun buna da şükür.. Kurtuldum yani... Sende kurtulmaya bak bence.. Kesinlikle inanma ve taviz verme.. Hayatına bak.. Böyle başkalarının hayatını mahvedenlerin Allah cezalarını versin inşş.. Ama sana tavsiyem kesinlikle bırak hayatını mahvetme.. Benden sana çok samimi bir tavsiye bu.. Zor şeyler yaşadım ben.. Aynılarını senin de yaşamanı istememem.. Allah yardımcın olsun..

Konuşmalarından anlamaya çalışıyorum yorumu yapan bir erkek mi bayan mı diye ama çözemedim... Mantıklı ve objektif yaklaşmışsın ama öyle birader, yavrum, hatunlar vs.. gibi bir üslup da hiç hoş değil. Emin ol 2. seçeneği tercih edeceğim ısrarla yapacağım bunu zor olsa da ama buradaki hatunlardan bahsetmişsin... Öyle dışardan bakıp da saf demek kolay evet ama insanın yaşadığını yine kendisi bilir bazı şeyleri aşmak zordur zaman ister ısrarla yapmak da saflığın danişkasıdır ama ben bir hatayı sürekli yapanlardan değilim...

sanırım fazla sert konuşmuşum sana karşı eğer kalbini kırdıysam özür dilerim hakkını helal et hayatımda en korktuğum şey bir insanın kalbini kırmaktır Allah güzel gönlüne göre versin kardeşim

Cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Aynı şeyleri bende yaşadım hem de daha kötülerini diyebilirim. Çok aşık olmuştum her dediğine inanıyordum. Ortadan kaybolurdu ve çıktığında ise asla kızmayacağım bahaneler öne sürerdi. Benim 2 yılımı yedi ruha hastası.. Sonra ne mi oldu benim kafama dank etti. Onu araştırdım. İl sağlık müdürlüğüne bile gittim onunla ilgili bilgiler almak için.. Çok uzun hikaye ama şunu söyleyeyim adam evli çıktı.. Evliymiş ancak hala ayrıyız diye bahaneler uyduruyordu bana.. Tam bir manyak yani.. Bence ne kadar çabuk kurtulursan o kadar kardır senin için.. Ben kurtuldum evet çok zor oldu bu ama hayatımı karatmasını bekleyemezdim. benim 2 yılımı çaldı geri zekalı... Ama sağlık olsun buna da şükür.. Kurtuldum yani... Sende kurtulmaya bak bence.. Kesinlikle inanma ve taviz verme.. Hayatına bak.. Böyle başkalarının hayatını mahvedenlerin Allah cezalarını versin inşş.. Ama sana tavsiyem kesinlikle bırak hayatını mahvetme.. Benden sana çok samimi bir tavsiye bu.. Zor şeyler yaşadım ben.. Aynılarını senin de yaşamanı istememem.. Allah yardımcın olsun..

Canım geç cevap veriyorum kusura bakma hayatımda o kadar çok şey değişti ki.... Allah ikimizin de yüzüne bakmış ki çok geçmeden başımızdaki belalardan kurtulduk konuyu açalı 2 ay olmuş neredeyse onun yanına herşeyi öğrenmek için gittiğim o günden sonra birdaha ne aradım ne sordum artık tamamiyle bitti. Hep aklımda, zaman zaman gözyaşlarımı döktüğüm oluyor yine ama aramayacağım ve bir daha dönmeyeceğim ona biliyorum çünkü gördüm gerçek yüzünü. Şimdi hayatımı yaşıyorum. Haftaya üniversiteye başlıyorum, çok güzel bir işim var vs. Yani o vazgeçilmez değilmiş bunu anladım. Acele etmiyorum artık. Hayırlı bir aşk diliyorum Allah'tan ne zaman gelirse... Geriye dönüp baktığımda onunla yaşadığım ilişkide ne kadar pasif ne kadar salak olduğumu anlıyorum ve gülüyorum kendime ama neden böyle davrandığımı da anlayabiliyorum o zamanlar.

sanırım fazla sert konuşmuşum sana karşı eğer kalbini kırdıysam özür dilerim hakkını helal et hayatımda en korktuğum şey bir insanın kalbini kırmaktır Allah güzel gönlüne göre versin kardeşim

evet sert konuşmuştun gerçekten ama inan canım haketmişim galiba böyle şeyleri fazlaca sorun eden, çok kırılgan bir insan değilim o nasıl söz tabiki hakkım helal olsun sana böyle şeyleri düşünmene bile gerek yok Allah hepimizin gönlüne göre versin. Ben yol verdim o adama, artık kuşlar kadar özgür, hafif hissediyorum kendimi. Allah asıl sizlerden razı olsun sizin yorumlarınızı okuduktan sonra kendime geldim ben ne yapıyorum dedim bu kadar tesir edeceğimi bilmiyordum ama o an aklımda bitirdim onu............

Canım geç cevap veriyorum kusura bakma hayatımda o kadar çok şey değişti ki.... Allah ikimizin de yüzüne bakmış ki çok geçmeden başımızdaki belalardan kurtulduk konuyu açalı 2 ay olmuş neredeyse onun yanına herşeyi öğrenmek için gittiğim o günden sonra birdaha ne aradım ne sordum artık tamamiyle bitti. Hep aklımda, zaman zaman gözyaşlarımı döktüğüm oluyor yine ama aramayacağım ve bir daha dönmeyeceğim ona biliyorum çünkü gördüm gerçek yüzünü. Şimdi hayatımı yaşıyorum. Haftaya üniversiteye başlıyorum, çok güzel bir işim var vs. Yani o vazgeçilmez değilmiş bunu anladım. Acele etmiyorum artık. Hayırlı bir aşk diliyorum Allah'tan ne zaman gelirse... Geriye dönüp baktığımda onunla yaşadığım ilişkide ne kadar pasif ne kadar salak olduğumu anlıyorum ve gülüyorum kendime ama neden böyle davrandığımı da anlayabiliyorum o zamanlar.

Çok sevindim senin adına.. Emin ol karşına çookk daha iyileri çıkacak.. Ve çook mutlu olacaksın inşallah.. Allah böyle dengesizlerle karşılaştırmasın hiç kimseyi..

Arkadaşlar sanırım biraz uzun tutmam gerekecek yazımı anlatacak çok şey var ama lütfen sıkılmadan okuyun. Aslında bu konularda daha önce kimseye danışmadım hep içime attım kendim çözmeye çalıştım sorunlarımı ama sanırım artık yardım almam gerekiyor çünkü artık çok yoruldum...

Yaklaşık bir yıldır birlikte olduğum, delicesine aşık olduğum bir adam var hayatımda. Kendi isteği üzerine başladık bir beraberliğe. İlk başlarda bulutların üzerinde.İki üç ay sonra aramızda bir uçuyordum sanki. İlk günlerden itibaren hep arayıp sorardı her sabah sevgi mesajlarıyla uyanırdım. Günden güne bağlandım ona ben de. Şu anda bir yıl kadardır beraberiz ( sanırım ) ancak ben onu hala çözebilmiş değilim... Bunu neden yapıyor bilmiyorum ama gizemli adam olmayı çok seviyor. Örneğin geçen Mart ayının başında ki bir buluşmadan sonra ( ki o buluşmada kavga vs. olmadı aramızda herşey gayet güzel gidiyordu ) ondan yaklaşık bir ay haber alamadım kayboldu ortalıklardan. Ne telefonlarıma ne mesajlarıma cevap verdi. İşin garibi şu ki adamın sorunu benimle de değil herkesle. Genel olarak telefonlara cevap verememe ve kafasına göre takılma hastalığı var zaten kendisinde. Ofisine gidiyordum ortakları onlara da aynı şeyi yaptığını söylüyordu işi gereği o şehirden bu şehre gidiyor arada sırada ofisine uğrayıp kafasına göre tekrar kayboluyordu ortalıktan. Bana da bir iki haftada bir sadece Nerdesin diye mesaj atıyordu telefonuma ben evdeyim şurdayım burdayım deyince de daha birşey yazmıyordu ama yokluyordu beni hala aklınca. Ben tabi gururuma yediremedim bu durumu bir süre sonra tamamen aramaktan vazgeçtim ta ki o dönene kadar. Bununla birlikte istisnasız her günüm ağlayarak geçti. Arkadaşlarımla görüşüyordum yine eğlenmeye gidiyordum ama boğazımdaki yumru hiç gitmedi hep birşeyler eksik kaldı. Yazmakta buldum sonunda çareyi. Tam 5 sayfalık bir mektup yazdım ona bir aşk bir sitem mektubu. Her okuduğumda ağlıyordum kalemimden dökülen satırlara şaşıyordum okuyupta etkilenmemek mümkün değildi heralde. hala bir kopyası durur bende... Ama o bunları okuyup bir kerecik olsun bana dönmedi. Barıştıktan sonra bile sanki o mektuplar falan hiç yazılmamış gibi davrandı o konuları hiç açmadı. Mektubu okuyup ofise bırakmış o günden sonra bile uzun süre aramamıştı. Aradan bir ay geçti ben Kapadokya'ya onun memleketine tatile gittim gittiğimi öğrendiğinde otobüse bindikten bir kaç saat sonra peşimden geldi Kapadokyada görüştük aynı gün içerisinde geri döndü İstanbul'a. Ben de geldikten bir süre sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı aramız hep hoşgördüm onu ne yaptıysa ne dediyse o kadar sabırlı davrandım ki ona karşı... Ancak tam gözyaşlarımın emeklerimin karşılığını aldım derken işte yine aynı şey oldu. En huzurlu günlerimizi yaşıyorduk sanki o bile söylüyordu hep ama on gün önceki buluşmamızdan hemen sonra tam herşey düzeldi derken aynı sahneyi yeniden yaşamaya mahkum edildim ben... Ofisine gittim ortağıyla kavga etmiş gelmiyormuş ofise onun da telefonlarına cevap vermiyormuş sen nasılsan ben de öyleyim dedi eski ortaklarından da defalarca duyduğum cümlerler bunlar.. Kendi içinde sorunları var ama ney bilmiyorum anlam veremiyorum artık. Facebook sayfasında sürekli güncel paylaşımlar yapıyor ona yazdıklarımı okuyor ama asla cevap vermiyor bir anda böyle oldu yine buna dayanmak o kadar zor ki.. Sildim onu sayfamdan kızdıkça ne yaptığımı ben de bilmiyorum 3 4 gün aramadım ondan sonra yine dayanamadım ama onu kaybetmekten öylesine korkuyorum ki... Aklımı yitiricem sonunda... Onu silsem de onu takip etmekten kendimi alıkoyamıyorum bir iki hafta aramasam geri dönecek ama beklemek cehennem gibi kendimi çok küçülmüş aptal gibi hissediyorum bana benden ayrılmak istediğini söyle git de gideyim ama beni soru işaretleriyle bırakma yanlış bir şey mi yaptım diyorum ama cevap yok yok yok... Ne git diyor, ne de kal.... Sanki bir yıl hiç yaşanmamış... Sanki hiç sevmemiş... Ne yapmalıyım beklemeliyim ? Geldikten sonra nasıl davranmalıyım hep böyle mi olacak ? Belki başka bir kadın var diyeceksiniz ama bunun da olmadığını biliyorum... Başka birşeyler var ama ne ??? İnsan neden bir açıklama yapmaz ???????????? Başlığı atarken hayatıma giren en garip adam diye yazdım belki abartıyorsun diceksiniz ama bu bahsettiğimin dışında da inanın hiçbir ilişkide görmediğim hiçbir erkekte karşılaşmadığım gariplikler var kendisinde... Ama şimdilik onlara değinmek istemiyorum...
Gerçek misin?Sank hayallerinde ki adamı yazmışsın...Ortalıkta bu kadar karizma -karmaşık adam olduguna inanmıyorum ben şahsen...ÇÜNKÜ TÜM IRK TEK HÜCRELİ...OLAMAZ...
Ha şansına denk geldiyse öyle derin derin anlamlar yükleme karmaşıklıgı için.Vardır BASİT BİR SEBEBİ.Kanunen bir sıkıntısı vardır,İşi iiyi gitmiyordur,Depresyondadır.Senin sevdigin kadar sevmiyordur seni.SENDEN BİR KAÇ TANE YEDEKTE VARDIR.FELAN FALAN.
Çok acımasızca gelebilir bana kızabilirsin.Öyle yada böyle daldıgın rüyadan -hayal dünyasından ayrılman ve ayaklarını yere basman gerek.
Seviyorum ölüyorum diyenin bir hayrı dokunmazken KADIN KISMINA sen BAŞKA BAŞKA HAYALLER KURUP,ÇÖZMEYE ÇALIŞIRKEN O ÇOK DEGERLİ GENÇLİĞİN ÖMRÜN HEBA OLUCAK.

BOŞA EŞELEME DEĞECEK KADAR DERİN-ANLAMLI-HÜZÜNLÜ BİR ŞEY ÇIKMAZ O ADAMDAN...SEN SADECE VARSAYIYORSUN...ADAM MUHTEMELEN ŞİZOFREN !!!

*******ŞİMDİ OKUDUM YENİ SAYFADA Kİ YORUMUNU : BIRAKMIŞSIN...SORUNU NEYMİŞ PAYLAŞ TA ÖGRENELİM MADEM.O KADAR EMEK VERDİK TEŞHİS KOYDUK...TUTTU MU BARİ:)) YOLUN AÇIK OLSUN...ÇOK SEVİNDİM...HAYATINA SAHİP ÇIK...AYNEN BÖYLE :)))

Son düzenleme:
19 yaşında gencecik kızsın, "hayatıma giren en ilginç adam demişsin" kırılma sakın ama vallahi gülesim geldi.
ah be evladım daha ne ilginç adamlar göreceksin, büyümek için acele etme.
seçiciyim filan demişsin bu senin hayatın, hayatına aldığın adam konusunda tabikide seçici olacaksın.

19 yaşında genç kız olmanın tadını çıkar cigeri beş para etmez adamlar için kendini heba etme. oku ideallerinin peşinden koş işte o zaman senin peşinden koşan bir adam bulup güzel bir yuva kurarsın.

tek bir soru soracağım sana canım... Sevgilin kova burcu olabilir mi?

hiç alakası yok ne alaka şimdi her kova burcu erkek aynı şeyimi yapıyor
bu hikaye bana tanıdık geldi adam belli % birmilyon evli üstelik yalancı sahtekar burçla ne alakası var seninde sevgilin böyleyse sende kaç ardına bile bakma

Back
X