- Konu Sahibi amyistanbul34
Her yazdığınızla sanki biraz daha güç topluyorum... Numaramı değiştirmeyi çoktandır düşünüyordum en kısa zamanda da bunu yapıcam bana ulaşmaya çalıştığında ulaşamayacak ( umarım psikopatlık yapıp işyerimi basmaz çünkü ofislerimiz gerçekten yakın ) fotoğraf makinemde resimleri var içim sızlaya sızlaya onları da silmeye çalışacağım ( en azından bastırıp bir yerde saklarım heralde ) Unutmak için çok fazla sebebim var aslında eskisinden daha çok fırsatım da var... Aylar öncesinde aramızda duygusal bir ilişkinin yanı sıra iş ilişkisi de vardı birbirimize karşılıklı çok para kazandırdık en ihtiyacım olduğu zamanlarda yanımda olmuştu bana neler neler yaptı onu affedip sırf beni bağlayan şeylerden dolayı devam ettim sadece para değil tabi aşıktım şimdiki gibi ama artık lise bitti...ailemin yanında değil üniversiteli arkadaşlarımla yaşıyorum artık evi de yeni tuttum aksi halde ayrılık acısını ailede yaşamak daha da katlanılmaz oluyor rahat rahat ağlayıp zırlayamıyosun unutamıyosun çünkü annen sana hep hatırlatıyor en azından şimdi hem işimde hem yeni evimde ev arkadaşımlarımla hem de hayırlısıyla üniversite ortamında keyifli vakit geçirip, iyice sosyalleşip onu unutabilirim heralde. Zaman neleri unutulmuyor ki ben nelerden vazgeçtim ama onu unutmak isteseydim heralde daha önceden de unuturdum bu konuyu ilk açtığımda bile bu ilişkiyi nasıl sağlıklı bir şekilde devam ettiririm nasıl aşarım onunla aramdaki sorunları diye düşünüp o yüzden yazdım anlamışsınızdır ayrılmayı hep düşünsem de hiç kararlı olamadım hep bir yanım devam etmek istedi onu kazanmayı değiştirmeye çalışmak... Ama olmayacak....