• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatıma giren en ilginç adam..........

Her yazdığınızla sanki biraz daha güç topluyorum... Numaramı değiştirmeyi çoktandır düşünüyordum en kısa zamanda da bunu yapıcam bana ulaşmaya çalıştığında ulaşamayacak ( umarım psikopatlık yapıp işyerimi basmaz çünkü ofislerimiz gerçekten yakın ) fotoğraf makinemde resimleri var içim sızlaya sızlaya onları da silmeye çalışacağım ( en azından bastırıp bir yerde saklarım heralde ) Unutmak için çok fazla sebebim var aslında eskisinden daha çok fırsatım da var... Aylar öncesinde aramızda duygusal bir ilişkinin yanı sıra iş ilişkisi de vardı birbirimize karşılıklı çok para kazandırdık en ihtiyacım olduğu zamanlarda yanımda olmuştu bana neler neler yaptı onu affedip sırf beni bağlayan şeylerden dolayı devam ettim sadece para değil tabi aşıktım şimdiki gibi ama artık lise bitti...ailemin yanında değil üniversiteli arkadaşlarımla yaşıyorum artık evi de yeni tuttum aksi halde ayrılık acısını ailede yaşamak daha da katlanılmaz oluyor rahat rahat ağlayıp zırlayamıyosun unutamıyosun çünkü annen sana hep hatırlatıyor en azından şimdi hem işimde hem yeni evimde ev arkadaşımlarımla hem de hayırlısıyla üniversite ortamında keyifli vakit geçirip, iyice sosyalleşip onu unutabilirim heralde. Zaman neleri unutulmuyor ki ben nelerden vazgeçtim ama onu unutmak isteseydim heralde daha önceden de unuturdum bu konuyu ilk açtığımda bile bu ilişkiyi nasıl sağlıklı bir şekilde devam ettiririm nasıl aşarım onunla aramdaki sorunları diye düşünüp o yüzden yazdım anlamışsınızdır ayrılmayı hep düşünsem de hiç kararlı olamadım hep bir yanım devam etmek istedi onu kazanmayı değiştirmeye çalışmak... Ama olmayacak....

:53: dumur oldum ulan siteye girdiğimden beri

buradaki hatunların hepsi saf mııı yoksa sığınacak bir liman bulabilmek için kölen olayım yeter ki beni bir gram sev mantalitesimi var
anlayan biri varsa bana anlatsın bu sitedeki hatunların mantaliteyi cidden şaşkınım ya :53:

yavrum sen illa kazık yeyip yeyip biriyle öpüşürken afedersin yiyişirken görecendemi akıllanacan
boşuna dememişler bir musibet bin nasihatten iyidir diye nekadar konuşsak da sen bildiğini yapıcan
bana kendi gençliğimi hatırlattın hayatta çözümler hep iki türlüdür birader

1- ya bu deveyi güdersin
2- ya bu diyardan gidersin

mantık budur bu mantıkla 1- ya ipini bu adamın önüne bırakıcan o nezamaaan canı isterse artık ipinden tutup gönül eğlendiricek
2- gururumu onurumu ayağında halı gibi çiğnetmem arkadaş pes etmiyorum güçlü oluyorum deyip önündeki güzel günlere bakıcaksın.

kusura bakma biraz sert konuştum ama çözüm istiyosan görüp görebileceğin bu birader

Çoookkk küçüksün.Bu hayatta çok şey yaşadığını,çok olgunlaştığını sanırsın ama her geçen sene1 sene önceki aklını beğenmezsin.Hayat şu an sana toz pemebe.Ama unutma,bir gün pemebesi gider tozu kalır.Sen ilişki mi yaşadığını sanıyorsun.Kendine göre mantık bulmacaları çözmüşsün,çıkardığın sonuçlara sımsıkı bağlanmışsın.Senle de arkadaş olarak başlamış.Ama başka arkadaşla sevgili olamaz öyle dimi.Yahu evli kız arkadaşın,evli kocanı ayartıyor bu devirde.

Burda adamın suçu yok.Adam tipik erkek işte.Ne gizemi,ne garibi.Senle ilk sevgili olduğunda o an ki hevesle,ilk 3 ay yoğun davranmış.Senden kaçmalarına da bir kılıf bulmuş ben böyleyim.Hadi ordan.Ya adam gibi sağlam durur sahip çıkarsın ilişkine,ya da defolur gidersin.Bak canım,bu adam senden hoşlanmış,güzel vakit geçirmiş,ama senin aşırı melankolik aşk halin sıkmış onu.Sana ümit vermek istemediği içinde çıkıyor hayatından.Ama sen zorla ısrarla kapısına kadar gidip baskı kuruyorsun.Bir iki heyecan yaşıyor yine kendi yoluna dönüyor.Nasılsa salya sümük ağlayan dut gibi aşık biri var karşısında.İstediği gibi davranıyor.Çok kızdım sana.Bak kardeşimmişsin gibi nasihat ediyorum.Sen bu kadar gururunu nasıl ayaklar altına alırsın belirsiz adı bile olmayan bir ilişki için.Canım yaşın çok genç,çok toysun ama günümüz çağında 15 yaşındaki kızlar bile akıllı kurnaz zehir zemberek.Aç gözlerini ve gerçeklerle yüzleş.Aşk kadınıyım diyorsun.Ya sen önce kadın ol.Kadına davranılacak şekilde davranılmasını sağla insanların sana.Sonra iş kadını ol.Ya bir oku,bitir üniversiteni.Bırak şu ergen kız hayallerini.Flört etmem,evlenirim.Bu yaşı bir daha bulamazsın.Dünyaları versen gençliğini alamazsın.

İster kız bana ister üzül,ileride üzülmemen için yazıyorum.AKLINI BAŞINA TOPLA,KENDİNE DEĞER VER.Def et hayatından ya.Bak kendi yoluna.Sanki illa hayatında bir erkek olacak.Hayatı bu kadar hızlı tüketme.Yavaş yavaş ilerle.

Her bir yorum değerli benim için. Asla kızmam gücenmem. Tavsiyelerini / tavsiyelerinizi dikkate alıcam. En yakın dostlarıma bile anlatmaya çalıştığımda bu kadar mantıklı bu kadar objektif yaklaşamıyolar doğal olarak.

Kızmakta çok ama çok haklısın daha ne hatalar yaptım da geçmişimde anlatsam hepiniz toplanır adresimi falan bulur beni falakaya yatırır bir güzel döversiniz heralde :) Genelde yakın çevrem çok güçlü bir kız olarak tanırlar beni. Güçlü, azimli, derslerinde başarılı vs... Evet çok ciddi hatalardan döndüm eğitim hakkımı kaybetmek üzereyken hayatımı mahvedecekken azimle hırsla çalıştım çabaladım kötü arkadaş çevresini attım hayatımdan başarılı bir öğrenci oldum hep kendimi geliştirdikçe geliştirdim ama sanırım en büyük zaafım aşk, erkekler, yanlış ilişkiler... Ama bunu da atlatıcam elbet...

Her bir yorum değerli benim için. Asla kızmam gücenmem. Tavsiyelerini / tavsiyelerinizi dikkate alıcam. En yakın dostlarıma bile anlatmaya çalıştığımda bu kadar mantıklı bu kadar objektif yaklaşamıyolar doğal olarak.

Kızmakta çok ama çok haklısın daha ne hatalar yaptım da geçmişimde anlatsam hepiniz toplanır adresimi falan bulur beni falakaya yatırır bir güzel döversiniz heralde :) Genelde yakın çevrem çok güçlü bir kız olarak tanırlar beni. Güçlü, azimli, derslerinde başarılı vs... Evet çok ciddi hatalardan döndüm eğitim hakkımı kaybetmek üzereyken hayatımı mahvedecekken azimle hırsla çalıştım çabaladım kötü arkadaş çevresini attım hayatımdan başarılı bir öğrenci oldum hep kendimi geliştirdikçe geliştirdim ama sanırım en büyük zaafım aşk, erkekler, yanlış ilişkiler... Ama bunu da atlatıcam elbet...

Valla ne yalan söyliyim,okurken benimde seni dövesim geldi.Bak akıllı bir kızsın.Zaaflarından da kurtul.Dua et ya.Bu kadar acizmisin sen.O kim ki.Sana iyilikler güzellikler bile yapsa,hepsini yok edecek davranışlarda yapmış.Senin yaptıkların sevgin iyilik olmuyor mu.

Hata yapacaksın elbet.Biz yapmadık mı? Biz pembe hayaller kurmadık mı.Ama her hata yeni bir tecrübedir.Her düştüğünde tekrar kalkacaksın ayağa.Oooooo daha ne hatalar yapacaksın hayatında.Ama erkek veya kadın,hiç bir insanın kölesi olma.Onun arkadaşları,ortağı filan hiç senin arkandan konuşmuyorlarmı sanıyorsun.Kimbilir kendi anlatıyordur.Bırak Allah aşkına kaybettir izini.Face miş şuymuş buymuş bakma.BIRAK Taş bas bağrına.Lütfen bak.Hep kadınların eziyetli hayatı böyle başlangıçlarla başlıyor.28 yalına gelmiş.Daha yerinde durmasını bilmiyor seninle nasıl dursun.

:53: dumur oldum ulan siteye girdiğimden beri

buradaki hatunların hepsi saf mııı yoksa sığınacak bir liman bulabilmek için kölen olayım yeter ki beni bir gram sev mantalitesimi var
anlayan biri varsa bana anlatsın bu sitedeki hatunların mantaliteyi cidden şaşkınım ya :53:

yavrum sen illa kazık yeyip yeyip biriyle öpüşürken afedersin yiyişirken görecendemi akıllanacan
boşuna dememişler bir musibet bin nasihatten iyidir diye nekadar konuşsak da sen bildiğini yapıcan
bana kendi gençliğimi hatırlattın hayatta çözümler hep iki türlüdür birader

1- ya bu deveyi güdersin
2- ya bu diyardan gidersin

mantık budur bu mantıkla 1- ya ipini bu adamın önüne bırakıcan o nezamaaan canı isterse artık ipinden tutup gönül eğlendiricek
2- gururumu onurumu ayağında halı gibi çiğnetmem arkadaş pes etmiyorum güçlü oluyorum deyip önündeki güzel günlere bakıcaksın.

kusura bakma biraz sert konuştum ama çözüm istiyosan görüp görebileceğin bu birader

Konuşmalarından anlamaya çalışıyorum yorumu yapan bir erkek mi bayan mı diye ama çözemedim... Mantıklı ve objektif yaklaşmışsın ama öyle birader, yavrum, hatunlar vs.. gibi bir üslup da hiç hoş değil. Emin ol 2. seçeneği tercih edeceğim ısrarla yapacağım bunu zor olsa da ama buradaki hatunlardan bahsetmişsin... Öyle dışardan bakıp da saf demek kolay evet ama insanın yaşadığını yine kendisi bilir bazı şeyleri aşmak zordur zaman ister ısrarla yapmak da saflığın danişkasıdır ama ben bir hatayı sürekli yapanlardan değilim...

Yapıcam kızlar...Bana geri dönse de yalvarsa da sevgimi hak etmeyen biriyle artık ömrümü harcamayacağım bu zamana kadar belki defalarca ayrılmayı düşündüm ayrılık mesajları da çok çektik birbirimize defalarca ama her defasında ya o ya ben hiçbirşey olmamış gibi devam ettik vazgeçemedik ama artık birinin buna son vermesi lazım her gece kafamı yastığa gömüp onun hayaliyle deliler gibi ağlasam da ona sarılmanın hayaliyle yanıp tutuşsam da yok olmayacakkkk.... Ah en zor da gözleri unutmak.... Allah'ım sen bana güç ver :'( Bir an önce üniversiteye başlamak istiyorum....... O sosyal ortamın cazibesiyle herşeyi unutmak.....

boşver gerı donmesın ,yalvarmasın inan değmez kendınden başka bişey düşünmez oyle tipler sende arama zamana bırak geçer unutursun karsındakını kırıp.incilticek.üzücek insanlardan uzak dur sana gıtme kal diyecek insanı sec cokkkk gençsın daha..

üzgünüm ama seven adam sürekli 1 ay boyunca ortadan kaybolmaz.. bu kadar saf olma, tamam seviyorsun ama bu kadar kör olmamak gerek. sevse, değer verse sana bunları yaşatmazdı..bu adam ya evli ya da "yan cebindesin" çok üzgünüm :( bir an önce aklını başına topla ve uzaklaş ne i-düğü belirsiz adamla ne işin var:20:

Aaaaay okurken bir an bizim enişte adayını okudum sandım aynı şeyleri yapıyor kuzenime.Gidiyor bir ay ses yok sonra kuzenimin msjları sayesinde geri dönüyor...ya da bir rastlantı sonucu karşılaşıyorlar.Hiçbir şey olmamş gibi çok iyi davranıyor kuzenime.:53::53:Yine bir ara kayboldu bu 2.kayboluşuydu neyse uzun uğrşlar sonucu buluştular itiraf etmiş 'Önceden evlilik yaşamış,şuan 5-6 yaşlarnda çocuğu varmş,5 yıldır bekàrmış' ama halà aynı şeyleri yapıyor kuzenime,bir anda kayboluyor,msjlara cvp vermiyor.Bir evde tek yaşıyormuş anne babadan ayrı.Ben dikkat ettm bu sürekli takım elbise giyiyor.Yani ilgimi çekti bekàr bir erkeğin jilet gibi ütülenmiş gömlek,pantolon giymesi içimde şüphe var halà evli olabilir. Aman dikkat diyim bu tiplere..:53:

Konuşmalarından anlamaya çalışıyorum yorumu yapan bir erkek mi bayan mı diye ama çözemedim... Mantıklı ve objektif yaklaşmışsın ama öyle birader, yavrum, hatunlar vs.. gibi bir üslup da hiç hoş değil. Emin ol 2. seçeneği tercih edeceğim ısrarla yapacağım bunu zor olsa da ama buradaki hatunlardan bahsetmişsin... Öyle dışardan bakıp da saf demek kolay evet ama insanın yaşadığını yine kendisi bilir bazı şeyleri aşmak zordur zaman ister ısrarla yapmak da saflığın danişkasıdır ama ben bir hatayı sürekli yapanlardan değilim...

buradaki hiçkimsenin cinsiyetime inanıp inanmaması umrumda değil açıkçası
benim mizacım biraz serttir üslubumda istesemde şekerim lolipopum bilmemnem diyemem insanlara
bu benim karakterim kusura bakma
feminist ruhum kabarıktır biraz kadınların ezilmesine tahammülüm yok galiba

güzel kardeşim,kusura bakma kırmak istemiyorum seni ama...
yaşın daha 19
hangi ara ,nerde edindin o kadar tecrübeyi?
yok hayatıma giren erkekler,yok son dönemde yaşadığım ilişkiler,
yok iş hayatı vs...
tamam 3 yıldır çalışıyor olabilirsin,birileriyle tanışıp görüşmüş olabilirsin ama bu kadar kaptırma kendini
tamam akıl yaşta değil baştadır,yazdıklarına ,yani anlatımına bakılırsa çok şey görmüş geçirmiş olabilirsin amaaa
işte ne yaparsan yap 19 yaşındasın,
lise öğrencisi yani!!
senin defalarca kez yaşanmış ilişkilerden,cinsellikten vs bahsetmek için daha çok yolun var,acele etme.
benim için,burdaki pek çok kişi için ve görünen o ki karşındaki o adam için de çocuk denilecek yaştasın!
bu kadar erken büyümeye çalışma,bu kadar acele etme:50:

kaybolduğu zamanlar ne halt ettiği üzerine bir sürü ihtimal sayılabilir.. de sen bunlara kafanı yorma tatlım, kesin olan tek bir şey var; seni sevmiyor. üşenmedim okudum bütün yazdıklarını, senin yanındayken yaptıklarına-hallerine bakılınca olay bu.
heryeri esrarengiz olsa n'olur, 6 ay hoşuna gider bu durum, sonra sıkar, bunlatır.
bana kalırsa kendisi de dahil o hiç kimseyi sevmiyordur

Bi insan gizemli olursa onun altından muhakkak birşey çıkar heleki günümüzün erkek gençlerinde. Nereye kadar her geldiğinde affedebilirsin ki bir insanın ömrü böyle geçmez geçemez. Bunları evliyken yaşasaydın dahada zor olacak tı o yüzden yol yakından bitir böyle bir insanı hayatından tamamen uzaklaştır bir ağlarsın iki ağlarsın ama sonunda unutursun sende bence bu bağımlılık yapmış. Hayatını mahvedecek kararlar alıp dönülmesi zor yollara sapabilirsin eğer bu adamla beraberliğine devam edersen kardeşim. Bu dünyada kimse vazgeçilmez değil ''insan annesini babasını evladını kaybediyor ama yinede ayakta kalıp dayanıyor bir sevgili için hele ki seni hep mutsuz eden bir insan için bunca gözyaşı.....Yaşadığın müddetce kafandaki kuşkularla bir hayat senide mahveder karşındakini de. Kimse vazgeçilmez değildir.

o ne ya bır gün var 25 gun yok boyle askmı olur yada ne askı cocuk oyuncagı bıle olmaz bencede bu adam ya evlı yada abuk subuk ıslerın ıcınde kacma ıhtıyacı hıssedıyor olabılır sen bence kac kurtar kendını boyle ınsanlardan adam deyil madam olmaz.

canım bunu söylemek çok zor ama bence seni yeterince sevmiyor inan bana seven bi adamı kimse engelleyemez hiçbir sorun ve hiçbir olay.. seni aramadığını söylemişsin adamın hayatında bence başkası var hatta evli bile olabilir. ya sen bununla evlensende mutlu olamazsın kaçak yaşıyor adam.. bence yol yakınken vazgeç bu sevdadan inan kimse için üzülmeye değmez.. üzme kendini ve unut onu.. paylaşımlarını takip etme hatta bi süre face den uzak dur.. kendi kabuğuna çekil müzik dinle arkadaşlarınla gez ama onu düşünme böylelikle daha çabuk unutursun.. insanlar 40 sene sonra boşanabiliyorlar sen 1 yıllık ilişkinin ardından ağlıyorsun inan bana değmez kardeşim..

bunu umarım geç olmadan anlar ve hayatını şekillendirirsin.. Sevgilerle

adam ya evli (kuvvetli ihtimal) ya başka bir uzatmalı sevgilisi var, ya sürekli başka sevgilileri olan daldan dala konan bir adam, vs vs

bunlar ya da benzeri ihtimallerden biri
başka birşey değil

değişmez değişmeycek sen değişmedgn sürece bırak napıyos ypsn niye kendini mutsuzluga hapsediyosunkii gercek sevenin yapacgı seylermi bunları derdimi var sıkıntısı var sevenin derdinide sıkıntısınıda paylasacagı tek kişi sevdgi olmalı bunları yapöıyyosa demekki bi sıkıntı var sana deger vermeyene hattinden fazla degr vermssn zaten yapma daha fazla üzülürsn...

Gerçekten tuhaf bir kişiliği var. Biz sevgilimle yeni yeni bitlikte olduğumuz zamanlar ( 6 ay civarıydı ) bir gün öncesinde bir şey yokken bir gün sonra adam yok oldu ortadan. 4 gün hiç aramadı ama bizim ilişkimiz çok sorunlu başlamıştı biz 2 senedir birlikteyiz 2. yılımız bitti ama 5 senede öncesi var. Ondan birbirmizin geçmişinden dolayı sorunlarımız çok oldu (aştık şükürler olsun ) . Ama bu adamın ki yani sevgilininki sorumsuzluk hatta daha öte bu böyle oldukça sizden ne köy ne kasaba olur canım. Ne yani evlenseniz kafasına esse 1 ay yok mu olacak ? Çocuk oyuncağımı bu ? Ölsen fark etmeyecek adam !!

yazdıklarını okuduğumda acını yaşadım çok üzüldüm canım :( bende anlam veremedim ortadan kayboluyor aradan baya zaman geçiyo kafasına göre arıyo soruyo sonra tam aranız düzeldi derken gene aynısını yapıyo onu yakalayabildiğin zaman gerçekleri anlatmasını söyle anlatmazsam yokum de bişey de ciddiyetini koy ortaya yalana dolana inanmaktansa olmasın daha iyi dimi? hem acı çekmezsin böyle yaparak sana çok büyük haksızlık yapıyo kendini ne zannediyor bu aadam?

canım yazdıklarının hepsini okuyamadım itiraf edeyim içim şişti nasıl bi ilişkidir bu :ssz: ben de 19 yaşındayım ama sen yaşadıklarınla eminim ki benden çok daha olgunsun. gözlerinin içine aşkla bakması seni sevdiği anlamına gelmez, erkekler çok rahat rol yaparlar böyle konularda. resti çek bitir, o ararsa bile istemiyorum demeyi bil artık, bundan sonra hayatıma girenin kocam olmasını istiyorum demişsin hak verdim sana ben de ilk sevgilimle evlenmek istiyorum ama seçici olmamız lazım mutlu olabilmek için, hem yaşı da çok büyük, üniversiteye başlayınca neler çıkcak karşına, bu saçma ilişkiyi (!) bi an önce bitirmelisin :ssz:

Back
X