Çoookkk küçüksün.Bu hayatta çok şey yaşadığını,çok olgunlaştığını sanırsın ama her geçen sene1 sene önceki aklını beğenmezsin.Hayat şu an sana toz pemebe.Ama unutma,bir gün pemebesi gider tozu kalır.Sen ilişki mi yaşadığını sanıyorsun.Kendine göre mantık bulmacaları çözmüşsün,çıkardığın sonuçlara sımsıkı bağlanmışsın.Senle de arkadaş olarak başlamış.Ama başka arkadaşla sevgili olamaz öyle dimi.Yahu evli kız arkadaşın,evli kocanı ayartıyor bu devirde.
Burda adamın suçu yok.Adam tipik erkek işte.Ne gizemi,ne garibi.Senle ilk sevgili olduğunda o an ki hevesle,ilk 3 ay yoğun davranmış.Senden kaçmalarına da bir kılıf bulmuş ben böyleyim.Hadi ordan.Ya adam gibi sağlam durur sahip çıkarsın ilişkine,ya da defolur gidersin.Bak canım,bu adam senden hoşlanmış,güzel vakit geçirmiş,ama senin aşırı melankolik aşk halin sıkmış onu.Sana ümit vermek istemediği içinde çıkıyor hayatından.Ama sen zorla ısrarla kapısına kadar gidip baskı kuruyorsun.Bir iki heyecan yaşıyor yine kendi yoluna dönüyor.Nasılsa salya sümük ağlayan dut gibi aşık biri var karşısında.İstediği gibi davranıyor.Çok kızdım sana.Bak kardeşimmişsin gibi nasihat ediyorum.Sen bu kadar gururunu nasıl ayaklar altına alırsın belirsiz adı bile olmayan bir ilişki için.Canım yaşın çok genç,çok toysun ama günümüz çağında 15 yaşındaki kızlar bile akıllı kurnaz zehir zemberek.Aç gözlerini ve gerçeklerle yüzleş.Aşk kadınıyım diyorsun.Ya sen önce kadın ol.Kadına davranılacak şekilde davranılmasını sağla insanların sana.Sonra iş kadını ol.Ya bir oku,bitir üniversiteni.Bırak şu ergen kız hayallerini.Flört etmem,evlenirim.Bu yaşı bir daha bulamazsın.Dünyaları versen gençliğini alamazsın.
İster kız bana ister üzül,ileride üzülmemen için yazıyorum.AKLINI BAŞINA TOPLA,KENDİNE DEĞER VER.Def et hayatından ya.Bak kendi yoluna.Sanki illa hayatında bir erkek olacak.Hayatı bu kadar hızlı tüketme.Yavaş yavaş ilerle.