• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatıma giren en ilginç adam..........

Güzelim daha 19 yaşındasın... en güzel en cıvıl cıvıl zamanların.. neden bu kadar düşüyorsun bu adamın peşine ? adam daha ne yapsın daha ne desin ? ben daraldım okurken yeminle.. bazen insanların "İstemiyorum" demesi zordur. hem neden desin ki neden seni düşünsün ki ? sen orda bi köşede duracaksın canı sıkılınca gelecek işte :ssz: bunlara senin müsade etmemen lazım... çook gereksiz şeyler yapmişsin... bak ne güzel okuluna başla, kendin gibi üni öğrencisi olan 20li yaşlarda gençlerle birlikte ol.. çimlere uzan.. okulu ekip sinemaya git.. eve kapanıp film izle.. hepsi senin elinde.. saplantı haline getirme bu herifi.. üzdürme kendini..

Canm yaa tum yazdklarini okudum gercekten uzmeye degmez sana sayggi bile duymuyr ne yazkki sevgisi olsn bence o donsuum bile deme bak ne guzel yeni bir hayata basliyormussn kendine yeni bir sayfa ac onun olmadığı

Güzelim daha 19 yaşındasın... en güzel en cıvıl cıvıl zamanların.. neden bu kadar düşüyorsun bu adamın peşine ? adam daha ne yapsın daha ne desin ? ben daraldım okurken yeminle.. bazen insanların "İstemiyorum" demesi zordur. hem neden desin ki neden seni düşünsün ki ? sen orda bi köşede duracaksın canı sıkılınca gelecek işte :ssz: bunlara senin müsade etmemen lazım... çook gereksiz şeyler yapmişsin... bak ne güzel okuluna başla, kendin gibi üni öğrencisi olan 20li yaşlarda gençlerle birlikte ol.. çimlere uzan.. okulu ekip sinemaya git.. eve kapanıp film izle.. hepsi senin elinde.. saplantı haline getirme bu herifi.. üzdürme kendini..

Evet en güzel en cıvıl zamanlarım ama hayatıma öyle aşklar girdi bir de bu hayat bana öyle acılar yaşattı ki kızlar yazsam roman olur. Aslında çok ama çok şeyi yazmam gerektiği halde korkumdan utancımdan yazamıyorum inanın... İnsanlar hayatıma bakıyor çekildiğim resimlere gezip tozmama vs. aa diyor ne kadar deli dolu mutlu kız ama iç dünyamda ben nelerle boğuşuyorum kimse bilmez en yakın dostlarım bilir bir de Allah bilir.. Kendimi 19 değil 30 küsür yaşımdaymış gibi hissediyorum bazen. Son beş yıldır yaşadıklarım on beş yıla bedel... Aşk acısı değil sadece çok şey var... Ama artık hatalardan ders çıkarma vakti geldi. Hepinizin de dediği gibi evli olduğuna inandığım kirli işler peşinde olduğum için değil ama tüm bana bu çektirdiklerinden bu dengesizliklerinden bırakmam lazım onu. Onunla kendimi daha yaşlı hissedeceğim zamanla çünkü ben iç dünyamda ne kadar sıkıntının peşindeysem o da aynı. Psikolojik sorunları var.. Zamanında evlenmenin eşiğindeyken kızın biri bırakmış bunu uzun süre aşk acısını çekti ben bilirim arkadaştık önceden anlatırdı hep. Ablasını kaybetti bir kaç yıl önce de içkinin bağımlısı oldu tedavi gördü para kazandı para kaybetti daha birsürü şey... Herkesin bir derdi var işte....

bu dünyada kendinden önemli hiçkimse yok en başta bunu unutma ve kimse için kendini üzme değmez herşeyin yenisi gelio yeri doluo daha hem yaşın çok küçük

Tek kurtuluş yolum üniversitede...Kim ne derse desin bir aşkı ancak daha büyük bir aşk unutturabiliyor yani çivi çiviyi söker tabiri aslında burda işe yarıyor tecrübeyle sabit kızlar... Ben sevgiye açım, muhtacım. Aşk kadınıyım tam anlamıyla kendimi çok iyi tanıyorum...Amoa diğer bir sorun şu ki ben kimseyle flört etmek istemiyorum. Belki yanlış düşünüyorum gençliğinin tadını çıkar bu kadar ciddi düşünme diyeceksiniz ama eğer ondan sonra benim hayatıma biri girecekse bu benim kocam olmalı. Üç yıldır turizmin içerisindeydim, çok küçük yaşlarda öğrenmeye başladım ingilizceyi. Bir dil bir kültür demişler gerçekten öyle. İngilizceyi öğrenip bir de turizme girmemle bakış açım çok değişti. Özgürlüğüme fazlasıyla düşkünüm bikere. Bana herkes ayak uyduramıyor sonrasında sorunlar çıkıyor. Üç yıldır da hep kendimden yaşça büyük insanlarla birlikte oldum eksisi de oldu artısı da ama fazlasıyla olgunlaştığımı hissediyorum. Seçiciliğim arttı herkesle birlikte olamıyorum. Geçen yıla göre de çok değiştiği mi fark ettim yani nasıl bir aşksa bu eskiden afedersiniz yakışıklı turistler gelirdi vakit geçirirdim etkilenirdim ne biliyim şimdi özellikle yabancılar hiç mi hiç dikkatimi çekmiyor iğreniyorum sanki çoğundan gerçekten saplantı gibi birşey bu inşallah atlatırım zamanla.

Nasıl bir insan olduğunu çözememişsin bile,neden bu kadar çaba harcıyorsun hala?Bu tarzda bir insan hayatında beş dakika bile tutulası değil bırak bir seneyi!Kendine acı çektirme kurtul bu adamdan değiştir tlfn numaralarını ulaşamasın sana bir daha,sizin yaşadıgınız birliktelik bile değilki adam resmen kafasına göre davranmış!

Baska bi kadinin ya da kadinlarin olmadigini nerden biliyorsun ?
Olmadigini biliyorum yazmissin da, merak ettim.

Başka kadınlar olmadığını şuna dayanarak söylüyorum belki saçma gelicek ama Ramazan ayında yapıp ettiklerine fazlasıyla dikkat eden bi adam dediğim gibi Ramazan ayından beri görüştüğümüzde bana bile yaklaşmamaya özen gösteren bi adam sanmıyorum ki benden sıkılıp kaçıp birileriyle cinsel beraberlikte bulunsun... Benim hissettiğim benim dışımda işle veya başka bir şeyle sorunları var ve gerçekten yalnız kalmak istiyor ama neden benimle paylaşmıyor bana yanlış birşey yapmışım gibi davranıyor bu kaçmalar nereye kadar devam etcek nasıl bağlayacağım ki ben onu kendime kaçmasın derdi olduğunda benimle paylaşsın derdini unuttururum ben onun hep öyle yaptım ama bu sefer gittiiii....

Baska bi kadinin ya da kadinlarin olmadigini nerden biliyorsun ?
Olmadigini biliyorum yazmissin da, merak ettim.

Başka kadınlar olmadığını şuna dayanarak söylüyorum belki saçma gelicek ama Ramazan ayında yapıp ettiklerine fazlasıyla dikkat eden bi adam dediğim gibi Ramazan ayından beri görüştüğümüzde bana bile yaklaşmamaya özen gösteren bi adam sanmıyorum ki benden sıkılıp kaçıp birileriyle cinsel beraberlikte bulunsun... Benim hissettiğim benim dışımda işle veya başka bir şeyle sorunları var ve gerçekten yalnız kalmak istiyor ama neden benimle paylaşmıyor bana yanlış birşey yapmışım gibi davranıyor bu kaçmalar nereye kadar devam etcek nasıl bağlayacağım ki ben onu kendime kaçmasın derdi olduğunda benimle paylaşsın derdini unuttururum ben onun hep öyle yaptım ama bu sefer gittiiii....

Diğer tuhaflıkları sormuşsunuz söyleyeyim... İlk aylarımızda her sabah aşk mesajlarıyla uyandığım cılkını çıkarmadan ama olması gerektiği şekilde bana aşkım bebeğim birtanem diye hitap eden bir adam aylarca- üstüne bana basa söylüyorum AYLARCA - bana seni seviyorum demedi, diyemedi. Onu da geçtim defalarca görüşsek bile hiçbir şekilde ( bazen ağzından kaçıyordu şaşırıp mutlu oluyordum çok nadir ) aşkım birtanem gibi sevgi sözcükleri kullanmıyordu bana sarılarak gerektiğinde gözleriyle tabi belli etti bunu ama şaşmamak elde değil. Bir insan nasıl birden bu kadar değişebilir ki ? Aylarca düşündüm kendi kendime sordum işin tuhafı ben bununla da hep yetindim değişeceği günü bekledim zamana bıraktım neden bana aşkım demiyosun seni seviyorum diyemiyosun diye sormadım sadece bir kere ben söylemeden bir mesajında seni sevdiğimi her ne kadar söyleyemesem de biliyorsun sevdiğimi demişti. Bununla birlikte ilginçtir ki o en güzel günlerimizde bile son zamanlarda durup durup benden uzak dur niye beni bu kadar seviyosun anlamıyorum ben sevilcek bir adam değilim diyordu ciddi ciddi.
Değişeceği günü bekledim demiştim ya... Değiştiğini, herşeyin eskisi gibi olduğuna inanmıştım işte son haftalarda.. Sonra malum... Yine hiçbir şey demeden GİTTİ.... Kendime de o kadar şaşıyorum ki normal şartlarda böyle kaba agrasif güzel söz bile söyleyemeyen insandan soğumam lazım ama benim sevgimde hiç bir şey değişmiyor aksine daha çok bağlanıyorum heralde alışkanlıktan yada onu keşfetme değiştirme hırsından tutkudan ya da cinsel çekimden ne bileyim.......

adam rahat freee valla ne güzell.
bu kadınlar kendilerini üzmek için neden buk adar çaba harcarlar anlamıyorum yaa. zorla kendini zor bir hayatın içinemi atmaya çalışıyosun anlamıyorum ki.
adam dengesiz işte hayat geçermi onunla be...
evlimi bekarmı çoluğu çocuğu varmı o bile belli değil...
aklını başına al ve terket o adamı.
güçlü olun acık yaaa Allah aşkına yaaa adam seni iplemiyo işte. korkmuyo gidiceksin diye sen neden bu kadar zorluyosun ki..
inan 3 gün üzülürsün sonra bitiyo...

Yapıcam kızlar...Bana geri dönse de yalvarsa da sevgimi hak etmeyen biriyle artık ömrümü harcamayacağım bu zamana kadar belki defalarca ayrılmayı düşündüm ayrılık mesajları da çok çektik birbirimize defalarca ama her defasında ya o ya ben hiçbirşey olmamış gibi devam ettik vazgeçemedik ama artık birinin buna son vermesi lazım her gece kafamı yastığa gömüp onun hayaliyle deliler gibi ağlasam da ona sarılmanın hayaliyle yanıp tutuşsam da yok olmayacakkkk.... Ah en zor da gözleri unutmak.... Allah'ım sen bana güç ver :'( Bir an önce üniversiteye başlamak istiyorum....... O sosyal ortamın cazibesiyle herşeyi unutmak.....

Neee güzel şeysin sen yaşın 19. Mazhar abim doğru demiş, çok güzel bir yaştasın yapma bunu kendine.:20::ssz:

Son düzenleme:
olayı dramatik hale getirip romanlar yazıp edebiyat yapmaya gerek yok adam sorumluluk alamayan sorunlu biri işte. benim sorunlarım var dur bi gideyim diyo çevresine de gizemli adam imajı veriyo aklınca.
cinsel çekim keşfetme arzum demişsin. insanın başına ne gelirse meraktan gelir unutma

Ben ikizler burcuyum da kendisi Aslan :)

Yok yok, bunun burçla ilgisi yok. Benim sevgilimde aslan ve 7 senedir haftasonu hariç, fırsat bulunca haftaiçi de yanıma geliyor. 5 dk. kaybolduğunu görmedim. Bunda bir dengesizlik var adam normal değil, belki şımarıklık, belki psikolojik belki de başka birşey ama bence arkana bile bakmadan kaçmalısın.

Son düzenleme:

yavrum ya negatiflik aşılamak istemiyorum kesinlikle ama 19 yaşının saflığını fazlasıyla göstermişsin ramazan ayında içki haram deyip evli kadınlarla beraber olan evli insanlar var bile var bu hayatta
sen giderken onlar gelmiyor hatta okeye dönüyorlardı

Çoookkk küçüksün.Bu hayatta çok şey yaşadığını,çok olgunlaştığını sanırsın ama her geçen sene1 sene önceki aklını beğenmezsin.Hayat şu an sana toz pemebe.Ama unutma,bir gün pemebesi gider tozu kalır.Sen ilişki mi yaşadığını sanıyorsun.Kendine göre mantık bulmacaları çözmüşsün,çıkardığın sonuçlara sımsıkı bağlanmışsın.Senle de arkadaş olarak başlamış.Ama başka arkadaşla sevgili olamaz öyle dimi.Yahu evli kız arkadaşın,evli kocanı ayartıyor bu devirde.

Burda adamın suçu yok.Adam tipik erkek işte.Ne gizemi,ne garibi.Senle ilk sevgili olduğunda o an ki hevesle,ilk 3 ay yoğun davranmış.Senden kaçmalarına da bir kılıf bulmuş ben böyleyim.Hadi ordan.Ya adam gibi sağlam durur sahip çıkarsın ilişkine,ya da defolur gidersin.Bak canım,bu adam senden hoşlanmış,güzel vakit geçirmiş,ama senin aşırı melankolik aşk halin sıkmış onu.Sana ümit vermek istemediği içinde çıkıyor hayatından.Ama sen zorla ısrarla kapısına kadar gidip baskı kuruyorsun.Bir iki heyecan yaşıyor yine kendi yoluna dönüyor.Nasılsa salya sümük ağlayan dut gibi aşık biri var karşısında.İstediği gibi davranıyor.Çok kızdım sana.Bak kardeşimmişsin gibi nasihat ediyorum.Sen bu kadar gururunu nasıl ayaklar altına alırsın belirsiz adı bile olmayan bir ilişki için.Canım yaşın çok genç,çok toysun ama günümüz çağında 15 yaşındaki kızlar bile akıllı kurnaz zehir zemberek.Aç gözlerini ve gerçeklerle yüzleş.Aşk kadınıyım diyorsun.Ya sen önce kadın ol.Kadına davranılacak şekilde davranılmasını sağla insanların sana.Sonra iş kadını ol.Ya bir oku,bitir üniversiteni.Bırak şu ergen kız hayallerini.Flört etmem,evlenirim.Bu yaşı bir daha bulamazsın.Dünyaları versen gençliğini alamazsın.

İster kız bana ister üzül,ileride üzülmemen için yazıyorum.AKLINI BAŞINA TOPLA,KENDİNE DEĞER VER.Def et hayatından ya.Bak kendi yoluna.Sanki illa hayatında bir erkek olacak.Hayatı bu kadar hızlı tüketme.Yavaş yavaş ilerle.

Back
X