Hayatıma nasıl yön vermeliyim

Sen ne diyorsun yahu? Herkes bana fikir almak istediğim konuda değilde fikir almak istemediğim konuda gelip bana burda 20 yaşında okulunu oku yok açıktan oku işe gir çalış dediği için ben bunlara cevap olarak diyorum ki üniversite terkim parayada ihtiyacım yok dolayısıyla çalışmayada ne diyeyim işe gir çalış diyen insanlara bendeki parayı sülalen bitiremez mi? Saçmalığa bakarmısın ya ağzı olan konuşuyor bende çok sıkıldım işe gir okul oku cevaplarından hepsine cevap verdim üstü kapalı ama artık vermicem
Adamın bana baktığını nerden uyduruyorsun ??? Beynini yemiş Git başka konuya ayar ettiniz beni
Ah tatlım çok üzgünüm ama istediğini konudan kovamıyorsun :) Ama onun yerine belki bizim cümlelerimizden biraz edep adap falan öğrenebilirsin. İhtiyacın olduğunu anlamak kolay oldu.

Bu arada çalışmak sadece para kazanmak için yapılmaz. Kendini geliştirmek, sosyal çevre, sadece tüketen hiçbir şey üretmeyen bir insan olmamak için de çalışılabilir. Ama senin olayın para ve erkekten ibaretse bilemem.

Ne artistliği gelip benim konuma yorum yapmış olmak için yorum yapma hiç uğrama buralara beyniniz ne demek istediğimi orda ne anlatmak istediğimi anlamaya yetmiyor her önüne geleni üye diye alırlarsa böyle olur

Çocukken babam dışında, şu anda da kimseye bi şey aldırmadığım için olabilir mi. Hediyeymiş, bırak. Bi erkek ne anlasın saç maşasından, tek hücreli çocuk.

Bu arada çalışmak sadece para kazanmak için yapılmaz. Kendini geliştirmek, sosyal çevre, sadece tüketen hiçbir şey üretmeyen bir insan olmamak için de çalışılabilir. Ama senin olayın para ve erkekten ibaretse bilemem.
Ben bu konuyu çalışayımmı çalışayımmı başlığıyla mı açtım yoksa hayatımdaki insan hakkında nasıl yön vermem hakkındamı? Kafanız nereye çalışıyor sa oraya yorum yaparak kendinizi belli ediyosunuz sanane benim işimden senin gibi insanlar zaten kendine fikir versin fikir alışverişi yapmasın ben kovarım çık git

Çocukken babam dışında, şu anda da kimseye bi şey aldırmadığım için olabilir mi. Hediyeymiş, bırak. Bi erkek ne anlasın saç maşasından, tek hücreli çocuk.
Sen ne diyosun yahu ben ankara diyorum sen bilmem ne kara kafan senin bu kişinin bana nasıl davrandığı hakkında verdiğim bilgileri neden verdiğime basmıyormu bana ilgisini anlatmasam seni sevmiyo oyalıyor yorumlarıylamı uğraşacaktım? Bu kadar beyninizin basmadığını bilsem oraya büyük harflerle neden bunları yazdığımıda yazardım daha cevap vermicem hadi çık git sende

Ben bu konuyu çalışayımmı çalışayımmı başlığıyla mı açtım yoksa hayatımdaki insan hakkında nasıl yön vermem hakkındamı? Kafanız nereye çalışıyor sa oraya yorum yaparak kendinizi belli ediyosunuz sanane benim işimden senin gibi insanlar zaten kendine fikir versin fikir alışverişi yapmasın ben kovarım çık git
Nasıl yön vermen gerektiğini de yazdım. Ama sen durumundan o kadar gocunuyorsun ki hemen saldırıya geçtin. Beni kovamadığını anladığında belki konunun mesaja kapatılmasını rica edersin. Zaten böyle davranırsan da kapatılır seni küçük kavgacı.

Senin hamilelik testin pozitif mi çıktı buraya konu açmışsın canım. Bu arada aman dikkat dediğimi çoktan yapmışsın anladığım kadarıyla... eğer pozitifse sen buralarda takılman mantıklı mı?? ilişkine bir yön vermek için hemen sevgilinle konuş ne olacağını anla zaten bizim fikirlerimizi de beğenmiyorsun en doğrusu cevabı kendi hayatında araman olur umarım şansın yağver gider

Son düzenleme:
senin hamilelik testin pozitif mi çıktı buraya konu açmışsın canım eğer pozitifse sen buralarda takılman mantıklı mıilişkine bir yön vermek için sevgilinle konuş zaten bizim fikirlerimizi de beğenmiyorsun
Sen ne diyorsun yahu senin gibi akıllı geçinen biri bunu söyledi bende cevabını verdim mesajların hepsini oku görürsün sanada veremem o kadar önemli değilsin yaptığın yorum sapıkça nuri alço filmi seneryosunu yorum diye yazmışsın kendi yaşadığını yazmışsın düzgün yorum fikir verenlere düzgün cevap verdim onlar insan sizi çözemedik

Sen ne diyorsun yahu senin gibi akıllı geçinen biri bunu söyledi bende cevabını verdim mesajların hepsini oku görürsün sanada veremem o kadar önemli değilsin yaptığın yorum sapıkça nuri alço filmi seneryosunu yorum diye yazmışsın kendi yaşadığını yazmışsın düzgün yorum fikir verenlere düzgün cevap verdim onlar insan sizi çözemedik

ne dememizi bekliyorsun tatlım benim bayağı bildiğin pembe akıntı diye konu açmışsın ve hamilelik testi yap demilmiş sana.... yapmam öyle bir ihtimal yok falan da dememişsin..

ben yapman geekeni söylüyorum kafanı kuma gömme... Bu çocuk sana evlenme teklif etti mi ??

Etmediyse kendi kendine gelin güvey olman zaten doğru değil...

Git sevgilin ne yapmak istiyor önce onu öğren... Çocuğun kaffasına silah dayayıp evlendirtemezsin kendinle heralde...

Hamile olma ihtimalin varsa olay boyut değiştirri yani ilişkiye devame edeyim mi nin çok üstüne çıkar önem derecesi

ne dememizi bekliyorsun tatlım benim bayağı bildiğin pembe akıntı diye konu açmışsın ve hamilelik testi yap demilmiş sana.... yapmam öyle bir ihtimal yok falan da dememişsin..

ben yapman geekeni söylüyorum kafanı kuma gömme... Bu çocuk sana evlenme teklif etti mi ??

Etmediyse kendi kendine gelin güvey olman zaten doğru değil...

Git sevgilin ne yapmak istiyor önce onu öğren... Çocuğun kaffasına silah dayayıp evlendirtemezsin kendinle heralde...

Hamile olma ihtimalin varsa olay boyut değiştirri yani ilişkiye devame edeyim mi nin çok üstüne çıkar önem derecesi

Delircem yahu şu konudaki mesajların hepsini okusan cevabını bulacaksın hamilelik konularıyla kimin ilgilendiğini
sen kafanı göm deve kuşu gibi çık git burdan aklı fikri nuri alço sahneleri beynini yemiş

Sen ne diyosun yahu ben ankara diyorum sen bilmem ne kara kafan senin bu kişinin bana nasıl davrandığı hakkında verdiğim bilgileri neden verdiğime basmıyormu bana ilgisini anlatmasam seni sevmiyo oyalıyor yorumlarıylamı uğraşacaktım? Bu kadar beyninizin basmadığını bilsem oraya büyük harflerle neden bunları yazdığımıda yazardım daha cevap vermicem hadi çık git sende

Ee hamile bırakacak duruma getirebilmesi için tabi maşa da alır, pedde.

Sen sevginin evinde otur demekte, maşa almakla olmadığını anlayacak kapasiteye gelmeden evlenmesen keşke çocuk. Yazık keşke okusaydın belki azcık konuşmayı öğrenirdin. Neyse hadi sen git 30luk herifine evliliğe ikna etmenin yollarını ara. Benim fikir üretmek için işe gitmem gerekiyo!! Senin gibi kızlara her şey müstahak

2,5 yıldır biriyle birlikteyim ben 21 yaşıma yeni girdim o 33 yaşında ilk zamanlar bu kişi benim hayatıma girmeden önce yaklaşık 3 ay peşimden koşmuştu her seferde cevabım hayır olmuştu en sonunda kabul etmiştim( hoşlanmaya başladığım için) sonra biz birbirimizi tanıdık tatile gittik birbirimize çok alıştık her gün görüştük bana durmadan hediyeler alır hala öyle makyaj malzemesi kıyafet çiçek yüzükler saç maşaları ben istemesemde bana bebek gibi davranır hep böyle gitti bana ilgisi ve davranışı bu şekilde. sonra ben bigün bunun dükkanına gitmiştim babası ordaydı orda ben otururken birine ' benimkinin adını söyleyip onun beraber olduğu kız bu mu çok açık bi kız' tarzı bişey söyledi duydum zoruma gitti dar kot giyiyorum ama açık giymiyorum bende evlilik konusuna bidaha yaklaşmadım o bizim eve yemeğe geldi annemle tanıştı konuşurlar arada bende onun abisiyle konuşuyordum aileye yavaştan girmek için bana çok kızdı abisiyle gördüğümde konuşmamamı söyledi anlam veremedim ama sonuçta ben size yemeğe geldim sende gel diyebilirdi ve babası benim için öyle dedi çok moralim bozuldu halada bana ailemle tanış demiyor halbuki kendisi hayatıma yalvar yakar girdi evlenelim diyen kendisi ama icraat yok ben hiç konusunu açmıyorum ama insan bekliyo sizce ne yapmalıyım üstelik yaş farkından ilerde sorun olur mu bilmiyorum ve ısrarla tanıştırayım demiyor sizce hayatıma nasıl yön vermeliyim artık :/
21 yaşında kızım olsa üni okurdu çalışırdı gezerdi 33 yaşında adamla konuşmazdı bile...

Delircem yahu şu konudaki mesajların hepsini okusan cevabını bulacaksın hamilelik konularıyla kimin ilgilendiğini
sen kafanı göm deve kuşu gibi çık git burdan aklı fikri nuri alço sahneleri beynini yemiş
delirme gerçeklerle yüzleş hamileysen git konuş yarın öbür gün büyüyen karnınla işler daha da zorlaşacak... erken yaşlarda yapılan kürtaj çok risklidir hele ki ilk gebelikse bir daha hamile kalmama ihtimalini arttırır

Son düzenleme:
Ee hamile bırakacak duruma getirebilmesi için tabi maşa da alır, pedde.

Sen sevginin evinde otur demekte, maşa almakla olmadığını anlayacak kapasiteye gelmeden evlenmesen keşke çocuk. Yazık keşke okusaydın belki azcık konuşmayı öğrenirdin. Neyse hadi sen git 30luk herifine evliliğe ikna etmenin yollarını ara. Benim fikir üretmek için işe gitmem gerekiyo!! Senin gibi kızlara her şey müstahak

aynı durumdayım hadi bayy

bence adam gibi çalış üniversiteye git dil öğren hayatına bu şekilde yöne verebilirsin birdahada sana göre amca olan kişilerle konuşma

Back
X