2,5 yıldır biriyle birlikteyim ben 21 yaşıma yeni girdim o 33 yaşında ilk zamanlar bu kişi benim hayatıma girmeden önce yaklaşık 3 ay peşimden koşmuştu her seferde cevabım hayır olmuştu en sonunda kabul etmiştim( hoşlanmaya başladığım için) sonra biz birbirimizi tanıdık tatile gittik birbirimize çok alıştık her gün görüştük bana durmadan hediyeler alır hala öyle makyaj malzemesi kıyafet çiçek yüzükler saç maşaları ben istemesemde bana bebek gibi davranır hep böyle gitti bana ilgisi ve davranışı bu şekilde. sonra ben bigün bunun dükkanına gitmiştim babası ordaydı orda ben otururken birine ' benimkinin adını söyleyip onun beraber olduğu kız bu mu çok açık bi kız' tarzı bişey söyledi duydum zoruma gitti dar kot giyiyorum ama açık giymiyorum bende evlilik konusuna bidaha yaklaşmadım o bizim eve yemeğe geldi annemle tanıştı konuşurlar arada bende onun abisiyle konuşuyordum aileye yavaştan girmek için bana çok kızdı abisiyle gördüğümde konuşmamamı söyledi anlam veremedim ama sonuçta ben size yemeğe geldim sende gel diyebilirdi ve babası benim için öyle dedi çok moralim bozuldu halada bana ailemle tanış demiyor halbuki kendisi hayatıma yalvar yakar girdi evlenelim diyen kendisi ama icraat yok ben hiç konusunu açmıyorum ama insan bekliyo sizce ne yapmalıyım üstelik yaş farkından ilerde sorun olur mu bilmiyorum ve ısrarla tanıştırayım demiyor sizce hayatıma nasıl yön vermeliyim artık :/