- Konu Sahibi angryangel
-
Esi mi..
Adam anne manyagı, evliligin ilk günlerinden beri evde bas basa oturduklarında iki saatte bir annesinin evine iniyormus, sanki onları yalnız bıraktıgı icin icleniyormus falan, ya bir kere ben arkadasıma gitmistim en yakın arkadasım zaten, esi aradı görümcesinin adı ayse olsun, annem ayselere gitmis, sen niye gitmedin? SmuwiLayla gitseydiniz, niye gitmediniz? O zaman ayseyi cagırsaydınız falan, filan yani erkeklerin hic ilgilenmeyecegi konular.. Hatta ve hatta arkadasım annesine gidecegi zaman annemi de götür diyormus..
O zaman böyle yaşamyı kabul edecek artık, çünkü çözümü yok..
En başından beri öyle alışmış, alıştırılmış zaten
Eşi yüzünden hep böyle yaşamaya mahkum
Nişanlıyken filan anlamış mı ? anladıysa kaçmalıydı bu tipte bi erkekten.. Biz anne evladı değil miyiz ?Biz nasıl ailemizi arkamızda bırakıp yeni yuvamızı sahipleniyorsak onlarda öyle olmalı, yoksa olmaz işte..
Ona da esinin bir cevabı var canım, arkadasım sen kendini benim yerime koy, ailemle ne kadar süreyle canı gönülden vakit gecirebilirdin demis, ki nisanlılık sürecinde onlardan cıkmayan adam simdi gelmiyor bile, arkadasım yalnız gidiyor cogu zaman, cevabı su olmus; ben yapamazdım, ama doganın kanunu bu kadınlar geldikleri yere ayak uydurur diyormus, önceligin benim ailem diyormus hatta ve hatta ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gidiceksin demis.. :26:
herkese yorumları için teker teker teşekkür ederim. hepiniz bir yerden haklısınız. bu sabah olanlar yüzünden zaten bütün günüm berbat geçti. sabah öyle çok korktum ve benirledim ki öğle vakti uyuyakalmışım onda bile kabus gördüm.
bu arada sabah 10 gibi görümcem aradı kendisine ayakkabı alacakmış annesiyle çarşıya gideceklermiş sen de gel dedi. ben de sabahki olayları anlattım ve kısaca gelemem dedim. abin sabah zile yüklendiği için gardrop kapağı üzerime yıkılıyordu neredeyse dedim. neyse apar topar geldiler bana bişey olduğunu sandılar sonra görümcem çarpılmış kapağı düzeltmeye çalıştı. ben de kayınvalideme açık açık söyledim sabah kaynımın zili ve kendisinin teliyle nasıl elim ayağımın dolaştığını
bir daha yapmazlar umarım.
bundan sonra hiçbir şeyi içimde tutmayacağım ne varsa açık açık paylaşacağım.
canım sen çok üzülmüşsün belli içinde tutmamak da en iyisi sen içine attıkça seni umursamıyor sanıp daha çok üstüne gelmelerine neden olursun, onların yaptığı herşeyin etkisi seni içten içe üzerken içine atmak sana e bebişine zarar verir, söylemekle en iyisini yapmışsın benim elimden bu kadar geliyor dersin çok üstüne gelirlerse eşinle bir problemin yok sonucta, boşu boşuna senin canını sıkıp eşinle aranızı bozmasınlar, bir de senin burcun ne kardeşime benzettim seni o evli değil ama içine atar çok boğa burcu o :)
ya her sabah her sabah çekemiyorum artık şu zil sesini. Tamam bazen erken kalkıyorum ama dün çok yorulmuşum bu sabah çok erken kalkamadım ancak eşimi uyandırabildim
beyefendi inmiş aşağı çalıyor da çalıyor zili eşim açtı kapıyı bağırdı aşağı geliyorum diye bu sefer kv benim teli çaldırıyor yahu kayına mı bakayım aşimi mi hazırlayayım kv teline mi bakayım sabah mahmurluğuyla bir de iyice başım döndü. hah gardrobun kapağını da yeseydim kafama tam da olurdu artık. zaten kırık aceleyle açmaya çalışıyorum çok da ağır bir kapak üzerime düşüyordu neredeyse.
Canim ya tasidíkca yuklenir boyleleri, hamilesin esini sabahlari cocuk gibi hazirlaman gerekmiyor, k.valdene bu denli hesap vermek zorunda da deglsin. Birak daginik kalsin, kusen kussun. Sen saygida kusur etme yeter, kendini ezdirmekle saygili olmak farkli seyler.. Dik dur, herkes hizaya gelir zamanla.
neden bu eşlerin ailesi anlayışsız oluor,,bide zaten oğulunu görüosun istedğin zaman gelinden ne istersin anlamam,,bu arada sen kendi alenle görüşüomusun bu kadar sıklıkla ,,bunu anlat eşine sende..onlarada hesap vermnek zorunda diğilsin yeterince gönüllerini yapıosun,,kesinlikle kendini ezdirme içinede atma,,yoksa hamileleliğin hep stresli geçer...asabi bi çocuğun olur vallaa)benim kardeşiminki kaynanası yüzünden öle olduda ona stres yapma sinirli olucak bebek deriz;/)
bazı arkadaşlar da sormuş ama cevap yazmamışsın,niye eşini sen hazırlıyorsun:26:
ne giyecekse akşamdan hazırlayın,sabah bozuk dolap kapaklarıyla uğraşmamış olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?