- 17 Şubat 2016
- 1.040
- 204
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Siz büyüyünce kuma olmayacak mıydınız? Yanlış mı hatırlıyorum?
Doğru hatırlıyorsun.Siz büyüyünce kuma olmayacak mıydınız? Yanlış mı hatırlıyorum?
Ağzına sağlık şekerim düşüncelerimize tercüman oldunDoğru hatırlıyorsun.
Dün gördüm yine konusunu, baktım aynı kayıtsızlık, ben de sessiz kalmaya karar vermiştim. Bir insanın iş yaşamını sağlıklı bir şekilde yönlendirebilmesi için öncelikle özel hayatını düzene sokması gerekir.
Ama sen takılmışsın evli bir adamın peşine, bağlamışsın ayaklarını betondan bir kütleye, bunlarla batmamaya çalışıyorsun, şimdi bir de yüzmeye çalışıyorsun.
Cıks o iş öyle olmaz işte.
Sen önce şu ruh halini, ilişki durumunu bir düzelt, sonra miniklere rol model olabilecek bir öğretmen olmaya çalış bana kalırsa.
Kendimi hatırlıyorum da, her ne kadar mükemmel biri olmasa da, ilkokul hocamı çok yükseklerde görürdüm ben. İlk karşılaştığım idol o olmuştu. Bu bakımdan öğretmenin kişiliği de çok mühim olmaktadır.
Atanırsan tuhaf takıntından da kurtulursun belki.
Öğretmen olmana çok şaşırdım ayrıca.
Doğru hatırlıyorsun.
Dün gördüm yine konusunu, baktım aynı kayıtsızlık, ben de sessiz kalmaya karar vermiştim. Bir insanın iş yaşamını sağlıklı bir şekilde yönlendirebilmesi için öncelikle özel hayatını düzene sokması gerekir.
Ama sen takılmışsın evli bir adamın peşine, bağlamışsın ayaklarını betondan bir kütleye, bunlarla batmamaya çalışıyorsun, şimdi bir de yüzmeye çalışıyorsun.
Cıks o iş öyle olmaz işte.
Sen önce şu ruh halini, ilişki durumunu bir düzelt, sonra miniklere rol model olabilecek bir öğretmen olmaya çalış bana kalırsa.
Kendimi hatırlıyorum da, her ne kadar mükemmel biri olmasa da, ilkokul hocamı çok yükseklerde görürdüm ben. İlk karşılaştığım idol o olmuştu. Bu bakımdan öğretmenin kişiliği de çok mühim olmaktadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?