- 2 Ağustos 2013
- 1.277
- 2.459
- 133
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Düşündüklerimin aynısını söylemişsiniz. Bir erkek soğuk davranıyorsa,ayrılmak istediğini belli eden hareketler içindeyse ve buna sebep olacak olağanüstü bir durum yaşanmadıysa yüzde doksan başka biri oluyor. Hayatında olmasa bile aklında vardır,söyletmenin de imkanı yoktur. Kimse uğraşmak istemez,ah almaktan bile korkabilir,ortak arkadaş varsa imajını zedelemek istemeyebilir yani birçok sebebi olabilir. Ama söylemez..O cümleyi kolay kolay söylemezler.
Sebebi kadını kaybetmemek, elinin altında olsun da değildir, çok üzgünüm.
Söylemezler çünkü özel hayatları konusunda bilgi fazlalığı olsun istemezler.
Kadın “Size mutluluklar, ben aradan çekiliyorum.” imajı verse bile, erkek ihtimali düşünür.
Belki kadın takıntı yapacak yeni kadını, belki bulup rahatsız edecek. Gereksiz canı sıkılacak erkeğin. Bunları düşünür, tedbirli olur erkek.
Bu tarz erkekler hep az bilgi verir, doğruları şüphelenilmeyecek cümleler halinde söyler. Önce inkar eder başka kadın durumunda. Sonra güçlü kanıtlar varsa da bu sefer doğruluk timsali insan gibi poz keser.
O cümleyi beklemenizi tavsiye etmem.
Hem nasıl itiraf ettireceksiniz? Kendiliğinden söylemez ki. Söylemesi düşük ihtimal. Bu düşük ihtimal için kendinizi her gün daha da üzmeye değer mi?
Diyelim ki zorladınız söylesin diye. Bazı erkek tipine 2. kez aynı konuyu açmak bile zorlamaktır. O kadar tahammülsüzler. Sizi engeller, numarasını değiştirir. Yine acımasız davranır size. Etmeyin kendinize. Eminim ne kadar değerli birisiniz. O bunu göremiyorsa ne yapalım yani?
Düşündüklerimin aynısını söylemişsiniz. Bir erkek soğuk davranıyorsa,ayrılmak istediğini belli eden hareketler içindeyse ve buna sebep olacak olağanüstü bir durum yaşanmadıysa yüzde doksan başka biri oluyor. Hayatında olmasa bile aklında vardır,söyletmenin de imkanı yoktur. Kimse uğraşmak istemez,ah almaktan bile korkabilir,ortak arkadaş varsa imajını zedelemek istemeyebilir yani birçok sebebi olabilir. Ama söylemez..
Seni cok iyi anliyorum. Ben de sonuna kadar gidecegim dedigim iki iliski oldu. Gittim ve belsmi buldum keske kendimi kontrol edebilseydim de bastan vazgecseydim. Bak sen degerlisin once bunu kendine defalarca soyle. Kimse sana bu sekilde davranamaz ve bu muameleyi kendine layik gorme. Buyuk ihtimal biriyle haberini alacaksin ve gururun kirilacak sonra ben gibi bi sene su kk da kendin gibilerle agit yakacaksin. Bosver sen tekmeyi vur gec. Sana ilgi gosteren deger veren birini bul vakit kaybi zaman geciyor yas ilerliyor alternatiflere bak. Herkes herkese uygun acak diye bisey yok.
Evet çok haklısın dünyada başka erkek yok çünkü.Kadınlık gururu da neymiş öyle önemli olan bulunmaz hint kumaşı niteliğinde böyle adamlar.Kulu kölesi olmak lazım.Evet kizlar 7 aylik bir iliski yaşlarimiz ben 33 o 31 Sorun su ilgisiz bazen cok sicak bazen buz gibi vs vs Ben hep gurur yapiyorum yazmiyorum o yazsin o arasin falan filan sevmiyor beni tiriplerindeyim falan.Hayir ya ne bu duygularimi bastirmaktan sistim surekli birdan aldigim taktikleri uyguladim yok olmuyor ya ben seviyorum bu adami ne yapiyim biteceksede elimden geleni yapiyim ben sevgimi gosteriyim oyle bitsin yeni bir karar aldim hayatimda birisi var baskasina gonlum kaydi seni istemiyorum diyene kadar vazgecmiycem.Soyleyemez ilgisiz davranmaya devam ederse etsin kendisi bilir kendisine de soyleyecem yeter bu kadar gurur aliyorum ya ayaklar altina hayatimda bir erkek icinde aliyim sevmiyorum desin yuregi varsa o zaman bende yoluma bakiyim sevmiyorum seni yada hayatimda baskasi var diyene kadar vazgecmiyorum.
Hep boyleydi karakterim bu dedi hepİlişkinin başından beri mi böyle yoksa belli bir dönemdir mi böyle? Kilit soru bu bence. Eğer hep böyleyse karakteri bu olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?