Hayatimda baskasi var diyene kadar vazgecmiycem bu adamdan

Hiç alıp karşınıza konuştunuz mu merak ettim. Yerinizde olsam sizi isteyip istemediğini anlamak için her yerden engeller bi süre hiç görüşmezdim. Seviyorsa gelir gelmiyorsa hiç gelmemiştir :confused:

Kadınlar neden böyle bir ... (boşluğu siz doldurun) kadar değersiz biri için yıllarını heba ediyor.Sonra da iş işten geçiyor.Sonra pişmanlık.Yazık. Hayatınız bu kadar mı değersiz.Emin ol o kendi hayatını kuracak ama sizsiz ; siz de karşıdan izleyeceksiniz.

Son düzenleme:
Anlamiyosunuz yaaa iyice soğumak hayatima bakmak istiyorum ben gurursuz ve yuzsuzce ustune dustukce istemiyorsa soylemek zorunda kalacak ondan duymadan rahat etmeyecek icim
Konunuzdan ve yorumunuzdan şunu anladım Siz olacak diye dayatıyorsunuz olmayacak birşey ama olmasını istiyorsunuz dibine kadar çabalayıp Ben elimden geleni yaptım olmadı demek ve vicdan Rahatlıgı için..
ama olmayacak birşey içinde kendinizi yıpratmayın

Erkeklerin cogu kadinlar kadar durust ve cesur olmuyor, kacak dovusuyorlar. Istemiyorsa bitti bile demeye tenezzul etmiyorlar.
Sende takinti olmus bu kisi, tavsiyem serhat yabancinin kitaplarini okuman

herhangi bir kişiyi, nesneyi, işi bu kadar takıntı haline getirmek sağlıklı mı ?
üzerine o kadar düşüp bıkınca ağır laflar ederse, hakaret ederse bunları duymak hoş mu olacak ?
zaten 7 ay boyunca ilgisiz kalmış biri için bu çaba fazla değil mi ?

Belki oyalamak,oylesine takilmak istiyor ve adam gibi istemedigini soylemek isine gelmiyor.Bu aldiginiz kararla ekmegine yag sürün emi onun.Cok tatli olur.

Aklında kalacağına içinden ne geliyorsa onu yap bence. Ama çokta bir beklentiye girme, duygusallığı bir kenara bırakıp mantığınla hareket edersen daha az zarar görürsün.

Sadece şunu söyleyebilirim ömür boyu ilgisiz bir erkekle, sevildiğinden tam emin olamadan yaşaml istiyor musun? Yani evet idare ederim diyorsan devam et tabii.
Ama yapısı buysa ve gerçekten böyle gideceğini söylüyorsa öyle de olur. Yani bir ömür böyle gidecek.
Evlilikte kötü huyları aymı devam ediyor hatta senin tahammülünü zorluyor. Mesela eşim sevgililte uyku severdi. Dert etmezdm. Ama şimdi her fırsatta uyuklaması beni deli ediyor. Kısacası şimdi rahatsız eden şey iki kat delirtecek. Devam edeceksibiz de bunu bilerek edin

Bakın bu 30 yaş duygusal boslugu benim kuzenimde bir adama kapılıp gitmek üzereydi sizin gibi biseyler olsun kopmasın kendinden diye nasil mücadele etti ama çocuk çok şükür en sonunda eski sevgilimi unutamadım dedi bitti çok üzüldü acısını yaşadı 31 yaşındaydı ve artık beni kimse sevemez ben yapayalnız olucam bu hayatta gibi düşüncelerle depresyona girdi neredeyse.. ama 1 yıl sonra deli divane aşık oldu ve karşısındaki enistemizde ona sırılsıklam aşık oldu ikiside birbirinin hayatının aşkı oldu 6 ay içinde evlendiler şimdi ayakları yere basmıyor peki ya önceki sevgilisine ille de o diye saplanip kalsaydı ne olacaktı o gözlerinin içi gulen kız enkaz olacaktı evlilik çok güzel kızlar diye herkese evlenin diyen kız sakın evlenmeyin evlilik sadece acı gozyasi demeyecek miydi ?

Bir insanın sizi sevmediğini anlamaniz icin illa yüzünüze seni sevmiyorum diye bagırmasına ya da hayatımda başkası var yakamdan düş diye gururunuzu incitmesine gerek var mi ? Davranışlardan herşey anlaşılıyor. Bu adamı bırakıp başka insanlarla tanışmayı deneseniz ? Gereksiz ve degmeyecek bir takıntı. Asamiyorsaniz psikologa gidin. Illa ki altında baksa sebepler vardır.
Bir arkadaşımın kuzeni eski sevgilisini böyle takıntı haline getirdi. Çocuk başkasıyla evlendi. Boşuna zamanınızı harcamayın. Ve bir erkgin peisnden bu kadar kosarsaniz erkekler genelde deger vermiyor. Kendinize değer verin 🙏

Evet kizlar 7 aylik bir iliski yaşlarimiz ben 33 o 31 Sorun su ilgisiz bazen cok sicak bazen buz gibi vs vs Ben hep gurur yapiyorum yazmiyorum o yazsin o arasin falan filan sevmiyor beni tiriplerindeyim falan.Hayir ya ne bu duygularimi bastirmaktan sistim surekli birdan aldigim taktikleri uyguladim yok olmuyor ya ben seviyorum bu adami ne yapiyim biteceksede elimden geleni yapiyim ben sevgimi gosteriyim oyle bitsin yeni bir karar aldim hayatimda birisi var baskasina gonlum kaydi seni istemiyorum diyene kadar vazgecmiycem.Soyleyemez ilgisiz davranmaya devam ederse etsin kendisi bilir kendisine de soyleyecem yeter bu kadar gurur aliyorum ya ayaklar altina hayatimda bir erkek icinde aliyim sevmiyorum desin yuregi varsa o zaman bende yoluma bakiyim sevmiyorum seni yada hayatimda baskasi var diyene kadar vazgecmiyorum.
Yazık değilmi size? o kim oluyorki siz kendi değerinizi onun karşisinda düşürüyorsunuz .Erkekler açikca demez hareketleriyle zaten istemediklerini belli ederler siz üstüne düştükçe oda kendini çok iyi bir şey sanar kendiniz aşamiyorsaniz lütfen desdek alın normal bir durum değil

Bence yoluna bak zaten yas farki da var adam zaten belli ediyor uzaklığını boşa zaman kaybetme onunla ben 35 e geldim cok pişmanım sacmasapan insanlara harcadığım zamana hayat beklemiyor birak gitsin

Duygu illüzyon veya sis perdesidir. Eninde sonunda biter. Bittiği zaman yani o sis perdesi kalktığı zaman gerçekler kalır geriye. İşte o zaman gördüğünüz manzara kendini düşüren, saygısını yitirmiş bir kadın olacak.

Back
X