- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Evetikizler burcu musunuz
Halk egitim kurslarini dusundunuz mu?Anlamiyosunuz yaaa iyice soğumak hayatima bakmak istiyorum ben gurursuz ve yuzsuzce ustune dustukce istemiyorsa soylemek zorunda kalacak ondan duymadan rahat etmeyecek icim
Keşke bu işin sonunda sana "ben seni sevmiyorum; basmasını seviyorum"dese.
Ama öyle demeyecek. Diyeceklerini tahmin etmek zor değil ama
Senin aklın kafandan çıkıp gitmiş. O sebeple sana ben açıkça yazayım:
"Ya arkadaş ne yapışık ne yılışık şeysin sen. Nefret geldi . Bu kadar zavallı olman seni aşık yapmaz. Ancak ezik büzük bir zavalli yapar. Gurur ve haysiyet denen şeyden hiç mi haberin yok. Söylemek istemedim diye yüzsüzlüğü iyice ele aldın. Lafın tamamını deliye derlermiş. Lakin sen ondan da anlamıyorsun "......
Diyecek. Ve fakat ben özet geçtim. O iyice konuyu acacak. Arkadaş ortamlarında ve sevgililerine bu konudan bahsedip gülecek.
Senin bu vaziyetinle kimse senisevmez.
Eşim bir keresinde demişti ki "biz erkekler zannedilenin aksine bir kişilik sahibi gururlu ve mağrur kadınlardan hoşlanıyoruz. Sen bana itaat etseydin bu beni mutlu etmezdi"
Çok üzgünüm senin icin. Kendim icinde gidip şükür namazları kılayım bari.
Aferim böyle devam edin. Sizin hastalıklı takıntılı olduğunuzu düşünüp ışık hızıyla her fırsatta kaçsınEvet kizlar 7 aylik bir iliski yaşlarimiz ben 33 o 31 Sorun su ilgisiz bazen cok sicak bazen buz gibi vs vs Ben hep gurur yapiyorum yazmiyorum o yazsin o arasin falan filan sevmiyor beni tiriplerindeyim falan.Hayir ya ne bu duygularimi bastirmaktan sistim surekli birdan aldigim taktikleri uyguladim yok olmuyor ya ben seviyorum bu adami ne yapiyim biteceksede elimden geleni yapiyim ben sevgimi gosteriyim oyle bitsin yeni bir karar aldim hayatimda birisi var baskasina gonlum kaydi seni istemiyorum diyene kadar vazgecmiycem.Soyleyemez ilgisiz davranmaya devam ederse etsin kendisi bilir kendisine de soyleyecem yeter bu kadar gurur aliyorum ya ayaklar altina hayatimda bir erkek icinde aliyim sevmiyorum desin yuregi varsa o zaman bende yoluma bakiyim sevmiyorum seni yada hayatimda baskasi var diyene kadar vazgecmiyorum.
Siz idrak edemiyor musunuz? Düşünme ve anlama kabiliyetiniz yok mu? Ezik ezik davranmayın şöyle. Kendinize gelin. Adamı darlayıp duracağınıza yolunuza bakın.7
Soyleyecek o zaman
Tekrar yazayim anlamadiniz sanirimHalk egitim kurslarini dusundunuz mu?
Bir insanı kaybetmekten korktuğunuzu ona hissettirirseniz kaybettiniz demektir .Zorlamayin.Hemen hemen aynı yaştayız. Benim bu yaşıma kadar ilişkilerden tecrübe ettiğim birşey var sa o da şu.Her zaman kolay vazgeçen olun vazgeçilmez olmanın anahtarı budurEvet kizlar 7 aylik bir iliski yaşlarimiz ben 33 o 31 Sorun su ilgisiz bazen cok sicak bazen buz gibi vs vs Ben hep gurur yapiyorum yazmiyorum o yazsin o arasin falan filan sevmiyor beni tiriplerindeyim falan.Hayir ya ne bu duygularimi bastirmaktan sistim surekli birdan aldigim taktikleri uyguladim yok olmuyor ya ben seviyorum bu adami ne yapiyim biteceksede elimden geleni yapiyim ben sevgimi gosteriyim oyle bitsin yeni bir karar aldim hayatimda birisi var baskasina gonlum kaydi seni istemiyorum diyene kadar vazgecmiycem.Soyleyemez ilgisiz davranmaya devam ederse etsin kendisi bilir kendisine de soyleyecem yeter bu kadar gurur aliyorum ya ayaklar altina hayatimda bir erkek icinde aliyim sevmiyorum desin yuregi varsa o zaman bende yoluma bakiyim sevmiyorum seni yada hayatimda baskasi var diyene kadar vazgecmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?