hayatımda böyle bir şey ilk kez başıma geliyor!

nenisil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
71
1
96
Eskişehir
dün gece vuku bulmuş bu olayla ilgili şuan hala şoktayım ve napıcağımı gerçekten bilmiyorum..yaklaşık 4 senedir 1 ilişkim var aramızda sözlendik ve öteki kışa evlilik düşünüyoruz..o da ben de çalışan insanlarız ve ayrı şehirlerdeyiz..mümkün oldukça telefonda konuşuyoruz..yatarken bile arayıp öyle kapatıyoruz uyumadan..dün gece kız kardeşinin kocasıyla evlerinin altındaki dükkanda oturmaya gitti..bu insan da tabir-i caizse insanlıktan nasibini almamış, çocuklarına ve eşine sevgi göstermeyen,parası olduğu halde karısını paradan yoksun bırakan, patavatsız, ne konuştuğunu bilmeyen herifin teki..neyse lafı uzatmiyim gece saat yarımda uyumadan aramak istedim sevgilimi ve arabada seyir halinde olduklarını anladım fakat bana "dükkanda oturuoruz." dedi(bu arada ben bu adamdan tiksindiğim için kendisiyle görüşmesine şiddetle karşı olan biriyim fakat eniştesi olduğu için sadece trip atabiliyorum..zaten sevgilimin ailesine de bir çok laf söylemiş yüzlerine karşı) "ama arabadasınız" deyince "eniştem bira alıcak onun için gidiyoruz" dedi..ben de" neden oturuyoruz dedin?" peki diye sordum.."aynı şey zaten dönüşte biraz oturup eve geçicektim arıcaktım" dedi..eniştesi olacak herif ordan bağırarak "yaa ne arayıp duruyosun bi rahat bırakmadın karım bile aramıyo beni ya" deyip argo şekilde konuşmaya başladı..ben de sinirlendim doğal olarak ve sevgilime "sen hala onun yanında nasıl oturuyosun ya" diye çıkıştım.."onun huyu patavatsız işte" flan dedi ve telefonu kapattık kötü bi şekilde..ben 45 dk geçtikten sonra tekrar aradım meşgule attı bi kaç kere beni ve sonra kapattı telefonunu..biraz geçti eniştesini aradım ve bana onu ver dedim.."napıcaksın da bilmem ne de arayıp arayıp duruyosun da karım bile aramıyor da flan" diye tersledi beni.. "ben ona ver dedikçe vermiyorum lan" flan diye konuşmaya başladı.."sen kimsin" dedi bende şalter koptu bu sefer.. hayatımda hiç yapmadığım bişeyi yaptım ve bi erkekle erkek gibi küfürleşerek kavga ettim telefonda..kendime yakıştıramadım ama o anda gerçekten kendimi kaybettim..sinirden ellerim ve yüzümde şiddetli uyuşmalar yaşadım..bu sefer sevgilim telefonu aldı bana bağırdı "neden onu arıyosun" diye sonra telefonu kapatmadan "sen bi in aşağı" dedi eniştesine ve telefon kapandı..biraz geçtikten sonra bu herifle evli olan kızkardeşi beni aradı ve karakolda olduklarını söyledi.."kızım sen ne biçim insansın huzurumuzu bozdun sen kim oluyosun da abimden hesap soruyosun onun eniştesi sen karışamazsın muhabbetlerine..kocama nasıl küfredersin abimin nişanlısı değilsin bişey değilsin bundan sonra da olamıcaksın ben buna izin vermicem elimden geleni yapıcam" dedi ve beni dinlemeden kapattı telefonu..daha sonra erkek arkadaşıma ulaşamadığım için evdeki kızkardeşini aradım yüzü gözü kan içinde eve gelmiş "çok sinirli bana bile bağırıyo" dedi..dünden beri gözüme uyku girmedi kendisi hala aramadı..napıcağımı bilmiyorum..anatırken bile o anı yaşadım..tamam bana yakışmayan bir hareket yaptım bunun farkındayım ama nolur bana yol gösterin!

kötü olmuş. ama üstüne gitmen olayı daha da kötüleştirir. biraz kendini geri çek, suların durulmasını bekle bence, sonra gereken özürleri dilersin.

sevgilini aramıssın mesgule atmıs bir daha ısrarla arayıp yetmeyip enistesini araman gercekten hata bu kdr baskı uygulamana gerek yok tamam enistesini sevmiyorsun ama gorusup gorusmemesine karısamazsın heleki sevgililik donemlerinde aile islerine hic bulasma olay baya buyumus gereksiz yere bundan sonrası icin sevgilinin uzerine gitme derim ben zamana bırak sakinlessin ortam biraz

Son düzenleme:
şimdi yazacaklarıma kızacaksınız ama daha aranızda resmi hiçbir şey yokken bütün aile bireyleriyle ne kadar içli-dışlı olmuşsunuz öyle.madem sevgilinizin eniştesinden hoşlanmıyorsunuz ne diye adamı arıyorsunuz?daha 45 dakika önce size lan diye hitap eden bir adamı nasıl arayabiliyorsunuz?bir de böyle terbiyesiz bir adamdan emrivaki bir şekilde sevgilinizi istiyorsunuz,mantıklı mı bu davranışınız?erkek arkadaşınız size durumu nazikçe açıklamış,azıcık sabırlı olamamışsınız.o bebek sizde annesi değilsiniz ki bu kadar sıkıyorsunuz,adım adım takip ediyorsunuz.aile içi işlere karışmak geleceğiniz için pek Hayırlı görünmüyor.İnşallah aranızı düzeltirsiniz.

Son düzenleme:
zaten eniştesini elim kopsaydı da aramasaydım diye kendime çok kızdım..dün geceden beri yiyip bitiriyorum kendimi..haklısınız hatalıyım o arayana kadar da aramıcam..işime bile konsantre olamıyorum moralman çöktüm resmen..ama eniştesi içkiliydi ve bana ağza alınmıcak küfürler etti..ben kolay kolay sinirlenen bi insan değilim ama o dakikadan sonra naptığımı da bilmiyorum..ilk defa yaşıyorum böyle bi olayı..Allah kimeye yaşatmasın..

Görüşmesini istemeyebilirsiniz, o insan fevkalade kötü huyları olan biri de
olabilir, her konuda haklı da olabilirsiniz ama sadece sevgili sıfatı taşıdığınız
birinin eniştesine hakaret etmemeliydiniz... Ne kadar kötü vb sıfatlara nail
olursa olsun, kendi akrabası ile ilişkilerinin boyutuna kendi karar vermeli
erkek arkadaşın. Hele ki eniştesini araman apayrı bir hata. Senin yerinde
olsam o gece telefonumu kapatır, onu hiç aramazdım. Sonra yanyana
geldiğimizde bu durumu ona izah ederdim yani rahatsızlığımı ama akrabalık
ilişkilerine müdahale etmezdim. Sadece erkek arkadaş sıfatı taşıyor sonuçta.
Sen şimdi sadece bekleyebilirsin ve hakaretlerin için aslında özür dilemelisin
ama beklemek en makulu gözüküyor. O adamla diyaloğa girmemiş olsaydın
erkek arkadaşın senin gönlünü almaya uğraşıyor olacaktı belki şimdi. Ama
yine de hakkında hayırlısı canım. Lütfen tekrar fevri davranma. Üzülme
yoktan yere tekrar.

cnm üzülme atlatırsınız... damarına basmasa yapmazdın anlayabiliyorum evet keşke yaşanmasaydı ama olana çare yok kendini üzme... peki eniştesiyle kavgamı etmiş o yzdenmi gtmişler karakola? enişteside sana küfür falan ettiyse muhtemelen sevgilinde patlamıştr haklı olarak...

sevgilin telefonu açmamış neden eniştesini arıyorsunki...
hem kardeşinin kocası ne olursa olsun görüşmek zorunda onunla.sen buna karar veremezsin bence...
Çok düşüncesizce davranmışsın ..
bu saatten sonra ne yapabilirsin...kızkardeşini arayıp özür dileyebilirsin."böyle olmasını istemedim..eşiniz küfür edince kendimi tutamadım" falan dersiniz...

Son düzenleme:

olan olmus bundan sonrasına bak bence enistesiyle kız kardesiyle samimi olma muhabbete girme erkek arkadasında enistenin terbiyesizligini biliyor nasılsa belki biraz mesafe koyar aranıza bir sure kızgınlıkla ama zamanla cozulur sende sevgilinden ozur dile seni boyle bir duruma soktugum icin ozur dilerim gibisinden hatta ben olsam bir mesaj atardım hatta

ne alaka bütün aile fertlerini telefonla aramak?

garip gerçekten...

bu iş devam ederse hayatın mahvolur...

ne kadar gereksiz bir şey yapmışsın...

yetmemiş birde kız kardeş aranıyor ?

hayır hangi samimiyetle aradın anlamadım gecenın bi vakti...

o telefon sevgiliye verilince ne olacak?

trip yapmanında bi adabı bi usulü vardır...

Keşke bu kadar üstüne gitmeseydin. zaten eve gidince seni arar o zaman düşündüklerini söylerdin. Ailesinin gözündede hoş olmamış. yarın öbürgün ciddi bişey olsa sevgilin belki unutur ama ailesi asla unutmaz. Bence biraz sakinleş sende haklısın o durumda sinirlerin gerilmiş olabilir ama eniştesini hiç aramaman lazımdı.Sonuçta onlar bi aile. Eğer sevgilin ararsada ona güzelce yaptığının yanlış olduğunu anlat bana kalırsa.
Umarım düzelir aranız sen çok üzme kendini

istediğiniz kadar ciddi düşünün şu an ciddi atılmış bir adım yok. siz niye eniştesiyle konuşuyorsunuz ki? tum sulaleyi şimdiden kendinize düşman etmenin ne alemi vardı? üstelik küfürleşerek... ne kadar çirkin ...bir kadına yakışır mı hiç küfür..hakkınızda neler düşünecekler kimbilir
bu saatten sonra siz o aileye girsenizde istediğiniz kadar enişte eş para etmez adam diyin herkes size cephe alacak bunu unutmayın

akrabalık ilişkilerine karışmakta da hatalıyım biliyorum..ama zamanında kız kardeşine davranışları yüzünden(karısına tecavüze kadar ki o bunu bilmiyo kötü bişey yapmasın diye söylemedim kendisine) araları açıktı ve onu dövücem deyip duruyodu..ben ona sen karışma karı koca onlar sen kötü olursun diye telkinlerde bulunuyordum..ben aralarında fenalık çıkmasın diye elimden gelen çabayı gösterdim..oraya gittiğimde evlerine istemeden de olsa kız kardeşi ve yeğenleri için gidiyodum adamın patavatsız laflarına bile karşılık vermiyodum..çok içli dışlı değildim yani..

Ya artık zamane kızları çok fazla erkek arkadaşlarının hayatına ipotek koyuyor, bütün hayatlarına karışıyor. Neticede nişanlın değil eşin değil, çok saçma ve gereksiz çıkışlar yapmışsınız gece. Eniştesini siz sevmesenizde görüşmesine müdahele edemezsiniz ki. Sevmiyorum o kişiyi diyebilirsinizde fazlasını yapamazsınız.Neticede iyi yada kötü eniştesi o. Adamlar bir bira içeceklermiş burunlarından getirmişsiniz. Olaylar çok kötü ilerlemiş sayenizde ve böyle sonuçlanmış.Ablasınında söyledikleri çok normal, tabi öyle söyler. Daha ortada resmi bişey yokken mimlendiniz ailesi tarafından. Bunun neticesinde ilerde evlenseniz bile istenmeyen gelin olacaksınız her zaman. Hiçte unutmazlar valla bu olayı.

Olay baştan sona yanlış:
Olay belki tatlıya bağlanır bir şekilde ama kendine şunu sor:
Sevgilin madem sevmediği adam bu enişte bey, ne diye bira içip muhabbet etsin düşündün mü?
Sevgilinde de var ciddi şekilde dengesizlik.

Küfür hiç yakışmamış.. Ama seni biraz anlayabiliyorum merak etmişsin,sinirlenmişsin.Bundan sonra biraz geri çek kendini.Sevgilini biraz rahat bırak.Yeri gelirse de kendini anlatırsın, ilk defa böyle bir olay yaşadım.Kendime hiç yakıştıramadım filan dersin ama kendini açıklamak için bile üstüne gitme.

Yani kusura bakma ama ben hatanin büyük cogunlugunu sende buldum.bir insanin hayatina bu kadar müdahele edilmez sevgilin bile olsa.erkekler bira icmeye gitmis bundan sanane.üstelikte enistesi.sevmese bile hayir diyemez.tekrar adami cebinden arayip resmen karsi tarafi kiskirtmissiniz.o vermem diyor sen illa ver diyorsun olacak ismi valla ben 12 senelik kocama dahi bu kadar karismam.evlilik zor is.insallah araniz düzelir ne diyeyim..

şuan o kadar çaresiz ve kötü bi durumdayım ki bunu bile ağlayarak yazıyorum..ailem de uzakta olduğu için kendimi çok yalnız ve bitik hissediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…