Hayatımda hep kötü şeyler oluyor, bunun bir sonu yok mu?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
15 yıldır başıma gelmeyen kalmadı. Hangi birini saysam ki. Yalnızlık, hastalık, hem de ağır bir hastalık. Yıllarca morfinlerle yaşadım. Evleneyim dedim olmadı. Birini beğensem bana pislik muamelesi yaptı. Kendimden nefret eder oldum. Bu olaylardan dolayı agresif bir insana dönüştüm. Herkes benden nefret etti, beni dışladı. Şu an yapayalnız evimde oturuyorum. Ailem yok zaten. Annem yıllar oldu vefat edeli. Baba desen hiç başımızda olmadı. Herkes mutlu mesut. Arkadaşlarım bana çocuklarının fotoğraflarını yolluyor. Ben ise boş evde kendi kendime konuşmaya başladım. Bana lütfen imtihan, günahlarının karşılığı demeyin. İmtihansa tam 15 yıl nasıl bir imtihanmış bu. Günahlara karşılıksa nasıl bir günahkarmışım ben öde öde bitmedi. Ölmeyi bekliyorum keşke bitse herşey.

Günahların bedeli diye birşey yok.
Öyle olsa (inançlı iseniz) peygamber efendimize imtihanlar verilmezdi.

Önce kendinize acımaktan vazgeçin. Sonra eve kapanmayın atın dışarı kendinizi dolaşın güzel güzel giyinin yeni ortamlara girin.

Eminim çok güzel kapılar açılacaktır.
Önce tedbir sonra tevekkül.

Önce bakış acinizi değiştirmeye çalışın. Kendinize acimayin pozitif olun ve buna kendinizi inandırın. Kendinizi toparladiktan sonra da bir aile kurun. Çünkü psikolojiniz böyle olursa düzgün evlilik yapamazsınız. Aileniz yokmuş bu üzücü o sebeple kendi yuvanizi kurmanız size iyi gelecek

Aman boşver demeyi öğren bir an evvel
Hastalık kısmına gelince allah şifa versin ve bir daha göstermesin o konu fizikötesi ve eminim sana çok şey katmıştır

Sağlık hakkında haklısınız geçmiş olsun ama bilin ki sağlık yoksa sıkıntı ...

Diğerleri gelip geçici .. seni sevmeyenleri sende sevme .. hayatta herkes sevecek mutlu olacak diye bir şey de Yok ... sevdiğini sanıp yüzlerce mutsuz insan var burda okuyorsunuzdur

Hayatta yaşadığımız olumsuzluklar yaptığımız hataların bedelidir diye bir şey yok mutluluk içimizde gibi klişe bir cvp vermek istemiyorum ama şunu unutmayın kendi hayatınızı başkalarının hayatıyla kıyaslamayın kimbilir belki onlarda size imreniyorlardır olmuş şeyleri değiştiremezsiniz ama henüz olmayanlar için çaba gösterebilirsiniz..

Sadece açtığınız konu başlıklarına bakarak
Hayatta hiç şansınız olmadığını anlamış bulundum
Ben de öyleyim ve herşeyi oluruna bıraktım
Siz de öyle yapabilirsiniz

Olmuyorsa olmuyordur Zorlamanın anlamı yok

Sağlık olsun gerisi boş
Allah acil şifalar versin inşallah
Allah gönlünüze göre versin

Önce bakış acinizi değiştirmeye çalışın. Kendinize acimayin pozitif olun ve buna kendinizi inandırın. Kendinizi toparladiktan sonra da bir aile kurun. Çünkü psikolojiniz böyle olursa düzgün evlilik yapamazsınız. Aileniz yokmuş bu üzücü o sebeple kendi yuvanizi kurmanız size iyi gelecek
Aile kurayım ama nasıl kurayım. Erkekler benden hoşlanmıyor ki. Kaç defa reddedildim. Ben adım atmayı bıraktım kendime özgüvenim sıfır. Bana adım atan da yok. Daha önceki konularımda bundan bahsetmiştim. Böyle yaşıyorum işte boş boş.

Hem yapayalnızım diyorsun hem de arkadaşlarım bana çocuklarının fotografını yolluyorı diyorsun , birisi sana pislik muamelesi yaptı diye kendinden neden nefret edıyorsun , hastalıga gelince herkesin başına gelebilir Allah daha beterinden korusun daha bugun twitter da dolaşırken kendine protez ayak takan küçücük bir çocuk gördüm ne günahı var ki o bebenin doğuştan ayağı yokmuş herkeste sanıyor en büyük dert keder ondan silkelenip kendinize gelin acilen psikologa gitseniz çok daha iyi olur evde tıkılmayın.

Aman boşver demeyi öğren bir an evvel
Hastalık kısmına gelince allah şifa versin ve bir daha göstermesin o konu fizikötesi ve eminim sana çok şey katmıştır
Psikolojimi bozdu evet buna bişey katmak denir mi bilmiyorum. Hastalığımdan sonra huyum tamamen değişti. Çok agresif sabırsız biri oldum. Tükenmişlik gibi bir ruh haline büründüm.
Bu bakışı değiştirerek başla.
Bu bakışı değiştiremiyorum çünkü hiç iyi birşey olmuyor. Hatta yine olmicak diyorum ve hakikaten yine olmuyor. Vey öyle demesem bile kötü birşey oluyor ve şaşırmıyorum.

İsyan ettiğin icin kaybediyorsun...ne diyelimki. Kendinizden daha kötü durumda olanlara bakın ve halinize sükredin. Bugünleri ararsınız. .
Bunu yapıyorum. Kaza geçirenlere, kanser hastalarına bakıyorum ve şükrediyorum. Hatta hastanede tedavi görürken yanımda engelli genç bir kız yatıyordu. Ama insanın fıtratında var dayanamıyorum.
Hem yapayalnızım diyorsun hem de arkadaşlarım bana çocuklarının fotografını yolluyorı diyorsun , birisi sana pislik muamelesi yaptı diye kendinden neden nefret edıyorsun , hastalıga gelince herkesin başına gelebilir Allah daha beterinden korusun daha bugun twitter da dolaşırken kendine protez ayak takan küçücük bir çocuk gördüm ne günahı var ki o bebenin doğuştan ayağı yokmuş herkeste sanıyor en büyük dert keder ondan silkelenip kendinize gelin acilen psikologa gitseniz çok daha iyi olur evde tıkılmayın.
O arkadaşlarım başka şehirlerde. 2-3 ayda bir belki bir yarım saat yazışıyoruz. Bu yalnız olmadığım anlamına gelmez ki. Mesela bayram tatili ben koca evde yalnız geçireceğim.

Aile kurayım ama nasıl kurayım. Erkekler benden hoşlanmıyor ki. Kaç defa reddedildim. Ben adım atmayı bıraktım kendime özgüvenim sıfır. Bana adım atan da yok. Daha önceki konularımda bundan bahsetmiştim. Böyle yaşıyorum işte boş boş.
Böyle düşünmeye devam ederseniz adım atmaları tabi. Kim kendini sevmeyen insanı sevsin. Erkekler benden hoşlanmıyor yargısı ne kadar aşırı genelleyici. Düşünce içeriğiniz olumsuz. Depresif bir duygu durumunuz var. Hatta belkide majör depresyon bile denilebilir. Tedavi olun en kısa sürede yoksa sonumuzu iyi görmüyorum. Ve kesinlikle size sizden başka kimse yardım edemez. Kimse mutluluk için çabalamaya birini zorla mutlu edemez. Başka bişey yazmiycam. Bir olumsuz cevap daha vereceğinizi dusunuyorum. Burdakiler size yardım edemez. Bir psikiyatrist e gidin en kısa surede

Böyle düşünmeye devam ederseniz adım atmaları tabi. Kim kendini sevmeyen insanı sevsin. Erkekler benden hoşlanmıyor yargısı ne kadar aşırı genelleyici. Düşünce içeriğiniz olumsuz. Depresif bir duygu durumunuz var. Hatta belkide majör depresyon bile denilebilir. Tedavi olun en kısa sürede yoksa sonumuzu iyi görmüyorum. Ve kesinlikle size sizden başka kimse yardım edemez. Kimse mutluluk için çabalamaya birini zorla mutlu edemez. Başka bişey yazmiycam. Bir olumsuz cevap daha vereceğinizi dusunuyorum. Burdakiler size yardım edemez. Bir psikiyatrist e gidin en kısa surede
Gittim. Senin bir hastalığın yok benim sana yapabileceğin birşey yok, bir sürü sorunun var onları halletmelisin dedi.

Back
X