- 12 Mart 2018
- 461
- 600
- 103
- Konu Sahibi Evreka1800
Siz de benim gibi... Bende bazen sizin gibi düşünüyorum.. Başımızdan bela hiç eksik olmaz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah güzel dileklerin için çok teşekkür ederimYanlış anlamadıysam atlatmış hastalığını. Psikolojik kısmını atlatmak artık kendi iradesinde.
Sizin de sorunlarınız var galiba Allah çıkış yolu, mutlu kapılar göstersin.
Ama önce çaba. Ve olumlama...
Akıllıya 40 kere deli demek delirtir, siz şanssızım diye diye olumsuzları çekiyorsunuz.
Bi kapıyı kapandıysa diğer kapıların açılmasını inanarak bekleyin. İnanmazsanız zaten olmaz.
Daha evli bile değilsin dimi :)Amin inşallah güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
Hayat çok zor
İnsanlar acımasız yoruldum gücüm kalmadı ...
Ama artık dediğim gibi isyan etmiyorum
Her şeyi oluruna bıraktım
Arkadaşa sabır diliyorum
Defalarca konu açmış
Ne söylesek teselli olmayacak bence
15 yıldır başıma gelmeyen kalmadı. Hangi birini saysam ki. Yalnızlık, hastalık, hem de ağır bir hastalık. Yıllarca morfinlerle yaşadım. Evleneyim dedim olmadı. Birini beğensem bana pislik muamelesi yaptı. Kendimden nefret eder oldum. Bu olaylardan dolayı agresif bir insana dönüştüm. Herkes benden nefret etti, beni dışladı. Şu an yapayalnız evimde oturuyorum. Ailem yok zaten. Annem yıllar oldu vefat edeli. Baba desen hiç başımızda olmadı. Herkes mutlu mesut. Arkadaşlarım bana çocuklarının fotoğraflarını yolluyor. Ben ise boş evde kendi kendime konuşmaya başladım. Bana lütfen imtihan, günahlarının karşılığı demeyin. İmtihansa tam 15 yıl nasıl bir imtihanmış bu. Günahlara karşılıksa nasıl bir günahkarmışım ben öde öde bitmedi. Ölmeyi bekliyorum keşke bitse herşey.
Maalesef evlendim şiddet gördümDaha evli bile değilsin dimi :)
Ya sadece yaşayacağın güzel duyguları heyecanları düşün.
İnsanlar acımasız, ama zamanla gardını almayı da öğreneceksin.
Bir iki kişiyle çok mutlu olduğunu göreceksin. Sabret :)
Dimi?Maalesef evlendim şiddet gördüm
Aldatıldım boşandım
O yüzden bir erkek için üzülmeye değmez derim her zaman burada
Aşk acısı çeken hanımlara
Konu sahibesinin hayatı benden kat kat daha iyi
Annesini kaybetmiş çok üzüldüm
Peki ya annesi olsaydı da
Bir derdi olduğunda imkanı olmasına rağmen maddi ve manevi destek olmasaydı ?
Yokluğu 1 dert güzel annelerin
Ya anneliği beceremeyen kişilerin varlığı ömür boyu dert keder
Öyle yapıyorum artık, yada yeni yaşayacağın şeylerin heyecanıyla atılımlarla anı yaşayarak geçireceksin. Mecburuz yani başka şansımız yok
Allah şifa versin. İnşallah ciddi birşeyin yoktur.Öyle yapıyorum artık
Sadece sağlık sorunları çok üzüyor beni
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerinizi benimle paylaştığınız için
Çok teşekkür ederimAllah şifa versin. İnşallah ciddi birşeyin yoktur.
15 yıldır başıma gelmeyen kalmadı. Hangi birini saysam ki. Yalnızlık, hastalık, hem de ağır bir hastalık. Yıllarca morfinlerle yaşadım. Evleneyim dedim olmadı. Birini beğensem bana pislik muamelesi yaptı. Kendimden nefret eder oldum. Bu olaylardan dolayı agresif bir insana dönüştüm. Herkes benden nefret etti, beni dışladı. Şu an yapayalnız evimde oturuyorum. Ailem yok zaten. Annem yıllar oldu vefat edeli. Baba desen hiç başımızda olmadı. Herkes mutlu mesut. Arkadaşlarım bana çocuklarının fotoğraflarını yolluyor. Ben ise boş evde kendi kendime konuşmaya başladım. Bana lütfen imtihan, günahlarının karşılığı demeyin. İmtihansa tam 15 yıl nasıl bir imtihanmış bu. Günahlara karşılıksa nasıl bir günahkarmışım ben öde öde bitmedi. Ölmeyi bekliyorum keşke bitse herşey.
Sürekli negatifim ben, bunu kabuk ediyorum. Ama sürekli üzüleceğim şeyler oluyor. Yani hayat beni haksız çıkarmıyor.Ben de gecenin bir yarısı aynı şeyi düşünüyorum. İçten içe hep kötü günler bitecek sonra her şey iyi olacak diye inanmışım. Ama öyle olmuyormuş. Bazıları için bitmiyor kötü günler.
Ben güçlü olmayı geçtim. Evet güçlüyüm ama artık çok uzun süredir böyle olduğum için bu beni güçlendirmek yerine psikolojimi bozuyor. Bir de artık güçlü olmak istemiyorum ki. Evet herşeyimi kendim yapabilecek, bütün zorluklara göğüs gerecek gücü elde ettim. Ama herşeyi kendim yapmak istemiyorum ki. Biri de benim için birşey yapsın, ben kadınım. Biri elimden tutsub istiyorum.Çocukken çok aglardim. Her aglamanin sonunda mutlu olacagim şeyler olurdu. Ve bu senelerce devam etti. Çok agladigim uzgun oldugum her zaman arkasindan çicek acardi yeşerirdi..
Hayatta hep istedigi olmuş minik bir kiz cocuguyken aslinda hayatin seni nasil guclu bir kadin yapmak istedigini anladim.
Yani velhasil yasadiginiz seyler yasamak zorunda oldugunuz ve ders cikarmaniz gereken seyler. Yaralariniz , acilariniz sizi olgunlastirir. Evet sabredemeyeceginiz gunler elbet olacaktir. Ama sonunda guzel gunler de olacaktir. Umudnuzu kaybetmeyin. Ve her uzucu olauin altindan ders cikarmaya bakin pozitif yaklasin..
Bir kişi ya, fazla değil. Sadece bir kişi olsun ama olsun. Gözüm kapalı canımı bile emanet edebileceğim bir kişi olsun hayatımda. Çünkü insanlardan çok kazık yedim.Daha evli bile değilsin dimi :)
Ya sadece yaşayacağın güzel duyguları heyecanları düşün.
İnsanlar acımasız, ama zamanla gardını almayı da öğreneceksin.
Bir iki kişiyle çok mutlu olduğunu göreceksin. Sabret :)
Hayata dertsiz. Kul mu var biz bu dünyaya imtihanla geldik ölene kadar da imtihan olacağız cennet kolay kazanılamaz canım bak bende sana hayatımı ozetleyim mi..15 yıldır başıma gelmeyen kalmadı. Hangi birini saysam ki. Yalnızlık, hastalık, hem de ağır bir hastalık. Yıllarca morfinlerle yaşadım. Evleneyim dedim olmadı. Birini beğensem bana pislik muamelesi yaptı. Kendimden nefret eder oldum. Bu olaylardan dolayı agresif bir insana dönüştüm. Herkes benden nefret etti, beni dışladı. Şu an yapayalnız evimde oturuyorum. Ailem yok zaten. Annem yıllar oldu vefat edeli. Baba desen hiç başımızda olmadı. Herkes mutlu mesut. Arkadaşlarım bana çocuklarının fotoğraflarını yolluyor. Ben ise boş evde kendi kendime konuşmaya başladım. Bana lütfen imtihan, günahlarının karşılığı demeyin. İmtihansa tam 15 yıl nasıl bir imtihanmış bu. Günahlara karşılıksa nasıl bir günahkarmışım ben öde öde bitmedi. Ölmeyi bekliyorum keşke bitse herşey.
Kendimle barışmalıyım önce.Hayata dertsiz. Kul mu var biz bu dünyaya imtihanla geldik ölene kadar da imtihan olacağız cennet kolay kazanılamaz canım bak bende sana hayatımı ozetleyim mi..
Babamin işleri iyidi ama sorunsuz, bı adamdı yericer gezer öyle sonra babam iflas etti evler arabalar dükkan herşey borcagitti annesinden kalma miras mali bı evde oturmaya başladık ki bu ev de merkezde değil kar yağar duvarlar buz tutar sobalı odadan çıkarken kaban giyersin öyle soğuk olurdu ve bı tek insan bile yok oturan çevresinde benim okulum bitti üniversite sınavına gireceğim babam da tümör çıktı babam in işi yok para yok her doktor para istiyo Allah yardım etti bı doktor parasız ameliyat etti devlet den yeşil kartla nise bu dert geçti dedik tabi bu hengamese benim univüniversite yalan oldu tam babam çalışmaya başladı bu sefer de icralarla uğraştık dükkanın borcuyla senelerce ve babam yine tümör den ameliyat oldu geçim sıkıntısı bı yandan bı insani sevdim babası sorun çıkardı babası beni istemedi 9 yıl onu bekeldim bu demeye gelen giden dunurun haddi hesabı yok nise el kol oldu ailesi babayı ikna etti evlendik herşey iyiydi hamile kaldım yine sorun yokdu doğum yaptım evladım havasız kaldı doğum da vefat etti bı deevlat acsii yaşadık bak şimdi ikinci bebeğim olsun buna da şükür diyorum Rabbim daha beterini.verip de bu dertlerimizi unutturmasin daha bunalri yüzeysel arada olanlar yok ve ben 28 yaşındayım canım biraz gez bekar arkadaş edin hobi edin kendinle baris önce
Bir teyzem var ama çok sevmezler bizi. Aslında babamı sevmezler ben de arada kaynıyorum. Komşularım da yok fazla sürekli tayin oldum bir aralar sürekli ev değiştirdim. Ya da kafa dengi olmuyor.Annenizin babanizin sizi sevip sayan akrabasi yok mu hic. Arayip soran. Oturdugunuz yerde komsunuz da mi yok. Merhabalastiginiz..
Okuldakilerle niye anlasamiyorsunuz. Ne yaptilar size mesela...